Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesinin Güzel Hamişleri ve Güzel Anneleri

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
burası bikaç gündür çok tenha..
sen neler yapıyorsun,büyüttün mü yakışıklıyı

büyüyo ama nasıl sorma sağlıcakla büyüsünlerde
senin hamilelik nasıl gidiyo kaçıncı haftadasın cinsiyeti belli oldumu

büyüyo ama nasıl sorma sağlıcakla büyüsünlerde
senin hamilelik nasıl gidiyo kaçıncı haftadasın cinsiyeti belli oldumu

amin.20.haftamızdayız büyük ihtimalle kız ama ayrıntılı ultrason sonuçlarına göre alış-verişe başlıcam.
ikinciyi düşünüyor musun,kardeş gelsin yakışıklıya

selam semişim nasılsınız
iyiyim canım sen nasılsın nasıl gidiyor
amin.20.haftamızdayız büyük ihtimalle kız ama ayrıntılı ultrason sonuçlarına göre alış-verişe başlıcam.
ikinciyi düşünüyor musun,kardeş gelsin yakışıklıya

aa maşallah sağlıcakal inşallah
canım bizim oğlan çok hasta oluyo sıkıntılı zamanlar geçiriyoruz çoğu zaman
yemek konusu problemli olmadı kusuyo
uyku falan derken ...
bende bazen sinirli davranıyorum eşime
bu yüzden ikinci istemiyo beyefendi
ben istiyorum kızım olsun ama kısmet
zaten olurmu ikinci olursada nasıl olur bilmiyorum ki
Allah hayırlısını nasip etsin hepimize
herşey kısmet

slm kızlar,nasılsınız,biz bugün aşılarımızı olduk,2. ayımız bitti 3 ' e girdik çok şükür,zaman nasıl geçiyor anlamadım yorgunluk ve uykusuzluktan ama oğlumun bir gülümsemesi her şeye değer

slm kizlar...

uzun zamandir ugrayamadim insallah herkes iyidir....
hoşgeldin canım iyiyiz sen nasılsın?maşallahhhhhhh oğluşun çok tatlı allah nazarlardan esirgesin.
slm kızlar nasılsınız herkes iyidir inşallah kuzucuklarla uğraşmaktan kimsecikler gelememişşş

sende hoşgeldin canım demek oğluşun yaramazsağlıklı olsunlarda önemli olan o.

selam arkadaşlar şu oyun halıları varya ondan almak istiyorum belki zeynep suyun ilgisini çekerde biraz oynar çok yoruluyorum bütün gün kucakta sizce mantıklımı alanınız varmı ne tavsiye edersiniz bi kaç markada çok güzeller gördüm ama sizlerede danışmak istedim

bengisu maşallah 3 aylık oldunuz hee

kızlar sanırsam bebeklerden fırsat bulamıyo ))

aymes bizim aldığımız modeli göstereyim alabilirsin ilgisini çekiyo bir süre

Tiny Love Gymini Maymun Adası Oyun Halısı

Son düzenleme:
slm kizlar nasilsiniz biz iyiyiz allaha sukur kizlarla ugrasmaktan ugrayamiyorum artik
bebisleriniz nasil benim cadilar iyiler kontrolumuz vardi dr da hersey iyi dedi gelisimleri guzeldedi

aymescim bende aldim canim oyun halisindan cok ilgilerini cekiyo
hep kucak nereye kadar sende biraz dinlenmis olursun
benim cadilar cok seviyolar bide ustundeki oyuncaklari yakaliyolar cok hoslarina gidiyo tavsiye ederim bence al yarim saat kalsa bile senin icin yeter

canlar nasılsınız bir süredir gelemiyorum biliyorsunuzeşim ameliyat olcaktı
oldu çok şükür 16 gün yoğun bakımda kaldı ve bu gün eve geldik rabbime şükürler olsun
allahım bir daha yaşatmasın
inşşş bundan sora daha güzel şeyler olur hayatımızda

yetercim tekrar geçmiş olsun umarım bundan sonra dileklerin daha kolay gerçekleşsin, eşin önemli bi rahatsızlık atlattı, maşallah ikinizde çok güçlü insanlarsınız sizi takdir ediyorum, herkes bu sabrı gösteremez, bebişle ilgili eşine bekleme süresi konuldumu, durumlarınızdan bizi herzaman haberdar et lütfen.

merhaba kızlar, pek sık yazamıyorum, ara sıra gelip okuyorum ama bebişle yoruluyorum,emzirme sorunum var bildiğiniz gibi bu yüzden sütüm de artmadı ancak 1 öğün doyuyor benim sütümle diğer zamanlar tabiki mama veriyorum.Yavrum çoğunlukla kabız, daha doğrusu kakasını yapıncaya kadar saatlerce ıkınıyor.Zeytinyağı sürüyorum poposunun ucuna.Ikınırken kusuyor sürekli ,üstü ıslanıyor değiştiriyorum üşütüyor bu seferde hapşırmaya başlıyor vs vs vs yani anlıyacağınız sütüm gelmemesi kızımın canını çok yakıyor ben de üzülüyorum.Bu akşam iyice duygusallaştım saatlerce ağladım.memeyi zorla ağzına koymaya çalışıyorum(meme ucum hala çıkmadı) sütü emiyor bir kaç dakika süt bitince hemen çıkarıveriyor.herkes emzirdikçe çoğalır sık sık emzir diyorlar da, kızım uzun süre emmiyor ki ne yapayım.Pompayla sağıyorum bir biberonu anca dolduruyorum(5 ölçü falan) Conformil alıyoruz,birazcık sulu vermeye çalışıyorum,bazen az zeytinyağı koyuyorum yine de yavrucuğum zorlanıyor ,of, of ki ne of canım pek sıkkın .neyse hepinize kolaylık diliyorum yine görüşürüz.

playscoll oyun halısını tavsiye ederim,oğlum bayılıyor çok memnunum.

geçmiş olsun yeter inş bundan sonrası sizin çin çok güzel olur.

canım seni anlıyorum bende malesef mama veriyorum sütüm az ama günde 1 öğün bile olsa sütümü sağıp biriktirip veriyorum reflüsü olduğu için sıvı alımında zorlanıyor o yüzden aptamil ar reflü maması kullanıyoruz doktorumuzun tavsiyesiyle mama yüzünden kabız oluyorlar anne sütü alanlarda duymadım kabızlık çekildiğini ,bizde oğlumun kaka yatığı yere küçük enjektörün içine zeytinyağı koyuyoruz çok az sonra onu oraya şırınga ediyoruz ama dikkat et iğnesini kullanma sadece şırıngasını kullan bunun sayesinde oğlum kakasını yapıyor birde günde 1 defa mamasına 1 çay kaşığı zeytinyağı koyarsan kabızlığa iyi gelir,doktorumuz tavsiye etmişti ,3-4 gündür kabız değiliz çünkü mama miktarını arttırdı doktorumuz çok şükür oğlum artık kendiliğinden zeytinyağına gerek kalmadan kakasını yapabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…