eee nerdesiniz kızlar:2:
burası bikaç gündür çok tenha..
sen neler yapıyorsun,büyüttün mü yakışıklıyı
büyüyo ama nasıl sorma sağlıcakla büyüsünlerde
senin hamilelik nasıl gidiyo kaçıncı haftadasın cinsiyeti belli oldumu
iyiyim canım sen nasılsın nasıl gidiyorselam semişim nasılsınız
amin.20.haftamızdayız büyük ihtimalle kız ama ayrıntılı ultrason sonuçlarına göre alış-verişe başlıcam.
ikinciyi düşünüyor musun,kardeş gelsin yakışıklıya
hoşgeldin canım iyiyiz sen nasılsın?maşallahhhhhhh oğluşun çok tatlı allah nazarlardan esirgesin.slm kizlar...
uzun zamandir ugrayamadim insallah herkes iyidir....
slm kızlar nasılsınız herkes iyidir inşallah kuzucuklarla uğraşmaktan kimsecikler gelememişşş
slm kızlar,nasılsınız,biz bugün aşılarımızı olduk,2. ayımız bitti 3 ' e girdik çok şükür,zaman nasıl geçiyor anlamadım yorgunluk ve uykusuzluktan ama oğlumun bir gülümsemesi her şeye değer
canlar nasılsınız bir süredir gelemiyorum biliyorsunuzeşim ameliyat olcaktı
oldu çok şükür 16 gün yoğun bakımda kaldı ve bu gün eve geldik rabbime şükürler olsun
allahım bir daha yaşatmasın
inşşş bundan sora daha güzel şeyler olur hayatımızda
selam arkadaşlar şu oyun halıları varya ondan almak istiyorum belki zeynep suyun ilgisini çekerde biraz oynar çok yoruluyorum bütün gün kucakta sizce mantıklımı alanınız varmı ne tavsiye edersiniz bi kaç markada çok güzeller gördüm ama sizlerede danışmak istedim
canlar nasılsınız bir süredir gelemiyorum biliyorsunuzeşim ameliyat olcaktı
oldu çok şükür 16 gün yoğun bakımda kaldı ve bu gün eve geldik rabbime şükürler olsun
allahım bir daha yaşatmasın
inşşş bundan sora daha güzel şeyler olur hayatımızda
merhaba kızlar, pek sık yazamıyorum, ara sıra gelip okuyorum ama bebişle yoruluyorum,emzirme sorunum var bildiğiniz gibi bu yüzden sütüm de artmadı ancak 1 öğün doyuyor benim sütümle diğer zamanlar tabiki mama veriyorum.Yavrum çoğunlukla kabız, daha doğrusu kakasını yapıncaya kadar saatlerce ıkınıyor.Zeytinyağı sürüyorum poposunun ucuna.Ikınırken kusuyor sürekli ,üstü ıslanıyor değiştiriyorum üşütüyor bu seferde hapşırmaya başlıyor vs vs vs yani anlıyacağınız sütüm gelmemesi kızımın canını çok yakıyor ben de üzülüyorum.Bu akşam iyice duygusallaştım saatlerce ağladım.memeyi zorla ağzına koymaya çalışıyorum(meme ucum hala çıkmadı) sütü emiyor bir kaç dakika süt bitince hemen çıkarıveriyor.herkes emzirdikçe çoğalır sık sık emzir diyorlar da, kızım uzun süre emmiyor ki ne yapayım.Pompayla sağıyorum bir biberonu anca dolduruyorum(5 ölçü falan) Conformil alıyoruz,birazcık sulu vermeye çalışıyorum,bazen az zeytinyağı koyuyorum yine de yavrucuğum zorlanıyor ,of, of ki ne of canım pek sıkkın .neyse hepinize kolaylık diliyorum yine görüşürüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?