Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesinin Güzel Hamişleri ve Güzel Anneleri

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

sağol canım tavsiyen için bunuda listeme aldım

aynen öyle canım ya kollarım dayanmıyo artık hep kucak hep kucak inşallah benimkininde ilgisini çeker bu halılar

canım tekrar geçmiş olsun rabbim bi daha bu gnleri yaşatmasın eşinin eve dönmesine çok sevindim allah yardımcınız olsun

benimde artık sütüm çok azaldı canım nerdeyse bir aya yakın süredir bende conformile başladım kabızdı bebeğim çünkü bide duphalac diye bi şurup önerdi dr onu kullandım mamadanmıdır yoksa şuruptanmı bilmiyorum ama 2 - 3 günde bir bebeğim kendi yapmaya başladı kakasını çok seviniyorum bu olaya hep fitille yapacak diye ödüm kopuyodu valla

sende sağol canım tavsiyen için

güzelikler teşekür ederim
rabbime şükürler olsun evimizdeyiz inşş bundan sonrasıda iyi olur

selam arkadaşlar bu gün benim için çok özel bir güngeçen yıl bu gün hamile olduğumu öğrendimrabbime şükürler olsun isteyen herkese nasip etsin işallah.

oyyy yaban gülüm maşallah
büyütüyoruz
rabbim diğer arkadaşlara nasip etsin

ve bu günde benim için üzülerek hatırladığım bir günbir gün öncesinde hamile olduğumu öğrendik sevindik.ama geçen yıl bu gün eşimle zehirlendikhastanede ağladım bebeğime bişey olacak diye ama çok şükür kızım bizimlebide unutamadığım şey görümcemin çabası,kaynanam görümcemi aramış zehirlendiğimizi söylemiş.görümcem bizim apt.merdivenlerden soluk soluğa çıkmış geldi yanımıza,bizimle birlikte hast.gitti.benim test sonucumu bi doktora,bir hemşireye gösterip duruyor hamile olduğumu bilip ona göre ilaç versinler diyedualar ediyor görseniz nasıldı.görüceminde bebeği olmuyor,çok çabalar harcadı içmediği yemediği hiç bişey kalmadı.rabbim tüm isteyen herkese onada nasip etsin.

slm kizlar...

yabanim gecen sene bu zamanlar olanlari dun gibi hatirliyorum, allah bebesini size bagisladi, gecen sene bu zamanlarda annemler buhar isini yapmam için beni ikma etmekle mesguldu, iyiki denemisim...
allahim herkesin evladini anne babasina bagislasin....

ben cok skintiliyim, oglum artik emmek istemiyo, zaten bastan beri sutum doyurmuyodu mama takviyesi yapiyodum ama son bir haftadir resmen savasiyoruz, oyle bi agliyoki sanki gogsumu vermiyorumda dovuyorum ne yapcam bilmiyorum, zaten sutumde azaldi, oysa ne cok istiyodum emzirmeyi cok uzuluyorum en azindan 6ay emzirebilseydim

kızlar ne güzel geçen yıl yaşadıklarınız arkasından bunalrı yazıyor olmanız melekleriniz sizlerele inşş rabbim ömürbayu sizlerle olsun melekleriniz ve beleyen harkese anne olmayı nasip etsin çabalrıızı görsün bekletmesin bizleri rabbim inşşş hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin eşlerimizle birlikte bizlere

amin canım amin.süt işine gelince mama verince bütün bebekler aynısını yapıyor.ben günde 1 öğüne düşürdüm kilo kaybı varsa çoğaltırım yoksa vermeye niyetim hiç yok.sende öyle yap mecbur kalınca içicektir.

çok şükür rabbim sizlerede nasip etsin.

slm kizlar nasilsiniz biz iyiyiz sukur rabbime ugrasiyorum 3 cadimla allaha sukur geceleri biraz daha rahatiz artik masallah diyim nazar deymesin birde dislerimizi cikarsak daha da rahatlariz insallah
kizlarin biri benim yanimda ikiside annemin yaninda yatiyodu artik kizlarin ikisi gece yataklarinda yatiyor sadece ecrin annemin yaninda yatiyor insallah onuda alistirim simdi gece ikisine ben bakiyorum kizlarin odasi benim odama daha yakin oldugu icin allahim bize guc versin insallah

dilemcim uzulme canim insallah yeniden alisir emmeye oglusun ama kilo almasi icin mecbursun canim mama vermeye

bizde kati gidalara basladik ecrin cok guzel yiyor masallah berfinde sabah biskuvisini cok guzel yiyor ama meyve yediremedim bir turlu asmin hic birseyi yemek istemiyor cok yoruyor beni yerken

benim cadilar uyandi yine gelirim

maşallahhhhhhhhhhhh işallah daha iyi olurlar bundan sonra.önümüz yaz gezerler hanımefendiler bi bakmışsın büyümüşler.

Selam kızlar, herkese iyi geceler...

Ben bu topiki okuyorum epeydir ama nedendir bilmem pek yazamadım... Bundan 1,5- 2 ya sonra İnşallah ben de sizlerden biri olurum da hayırlısıyla sizlerle bir anne adayı olarak yazışabilirimmm...

slm kızlar herkese iyi akşamlar nasılsınız???

biz iyiyiz çok şükür benim bebelerin biri göbişte ikisi kucakta büyüyolar bakalım
Rabbim yardım ediyo ikizlerin gece uykusu düzenli epeydir zaten sabaha karşı 4- 5 e kadar uyurlar akşamda 7 dedimi hoop ikiside yatağa, kızımın dişler kocaman oldu ama oğlumda ses yok haaala ne zaman çıkaracak bakalım beyimiz, yemeklerde de çok katı şeyler hariç pek sıkıntım kalmadı çok şükür tabii tüm bu düzene alıştırana kadarda epey uğraşmadık ama herşeyin başı sabır, sonunda selamet derler ya ondan işte, buara soğuk algınlığı var ikisinde de çok şükür 9 aydır hiç hasta olmamışlardı ilk hastalıkları grip oldu :) şurup içmekte zorlanıyolar verdiğim an midede ne var ne yok hepten çıkıyo nasıl tedavi olacaklar henüz çözemedik, meyve suyuna yada bişilere karıştırıyorum buseferde tadını bilip onu yemiyolar sanki bebek değil büyük adam ikiside :) göbişteki kızımda büyüyo teyzeleri 4,5 aylık oldu şükür, sıkıntısı yok yavrumun yazık eziyet etmiyo annesine uslu uslu yatıyo

bizden şimdilik haberler böyle umarım hepiniz ve bebişleriniz iyidir Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin hepinizi öpüyorum fırsat buldukça gelirim hoşçakalın...

kızlarrrrrrr güzel anneler nasılsnız
inşşşşşş hepiniz çok çok iyisinizdir
arkadaşlar yaaaaa bizim nevroskyyarakadaşımız vardı bizlerin bulşmasında bu topikleri açarak ön ayak olan arkadaşınız
hiç kimse haber alıyormu nederede bu kız çok uzunnnn zamandır gelmiyor çok merak ettim yaaa

kıslarrrr kaç gundur gelemiyorum yahuuu siteyi açtıgım gibi kapanıyor acayip bişey nasılsınız umarım herkes iyidir biz iyiyiz şükürler olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…