Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesinin Güzel Hamişleri ve Güzel Anneleri

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
yetercim bende çokkk merak ediyorum,en azında arada bi girip bakardı:44:sağlık yönünde sıkıntısı vardı ama işallah iyidir.can_iso maşallah ne çabuk 4,5 ay oldu.sağlıkla gelsin işallah.özlemcim sen nasılsın mercanımız nasıl?

kızlar ben daha adet olmadım doğumdan sonra acaba daha kaç ay böyle devam eder.hamile kalmam dimi çünkü her ay adet olup yumurtlama lazım hamile kalmak için:44:

yaaaaaa birilerinde telefonu vardır ama
kılzarda sık giremiyorki soralım

bende var canım bi kaç kez mesaj çekip aradım ama cevap vermedi bende bi daha armadım belki konuşmak iselirdi bir haber verrdi çok temiyodur diye

yaaaaa nedenki yaaaaa gelirdi bir haber verirdi

topik kimsesizleri oynuyor nerdesiniz yaaaa.aymescim nasılsın kızın nasıl?

evet yabanımmmm yaaaa bu kızlardan geçtiii topik işi
bebişleri hayırlısıyla büyüp bayrağı devralsalar topiği coştursalar iyi olcak

SLM kızlar nasılsınız. inşallah hepiniz iyisinizdir bebişler ne durumda yoruyormu annişlerini

bizde iyiyiz çok şükür 9.5 aylık olduk tutunarak yüüyoruz maşallah kızıma biraz aceleci davranıyo sapolsun hiç soluk aldırmıyo kızım.
canisom maşallah canım sana bide 7 de uyuyorlar ha benim ki 7 de uyur 8 de geri kalkar 12 ye kadar 12 de anca gece uykusuna yatar oda 1 saat önceden başlarım uyutmaya anca uyur beşikde sallaya sallaya battaniyede sallaya sallaya canımız çıkıyo vallah bide 12 de yattığı gibi 3-4 saat aralıksız uyusa hanımefendi sabaha kadar sayamıyorum bile kaç kere kalktığımı ama yaklaşık her saat başı kalkıyoruz emmeye.

nevroyu bende çok merak ettim bir ara aymes yazmıştı tellere bakmıyo diye o zaman bende düşündüm ya burayla tamamen iltibatı kopardı yada hayatında yolunda gitmeyen bişiler var ama inşallah iltibat koprmak içindirde kötü bişiyler yoktur kendi iyi olsun ne diyelim ama ada ege nin teli olan varsa onada sorabilir onla biraz daha samiamiydi heralde

dilemcim sen genede emzirmekten vazgeçme mama takviyenide yap bende fazla mamacı olmasın diye günde 2 kere veriyodum mama bir dönem benim kızımda red ediyordu emmeyi zolamadım ama ara ara genede verdim 2 fırt çekip beni geri itiyordu ama şu an hala emer beni maşallah. bide nette okumuştum bazedn huzursuzluklarını gaz sancılarını bu şekilde belli ederlermiş

Yabanım ne yapayım butun gün uğraşıyorum evde ev işi yemek .ütü .çamasır derken cocuk pilimmmm bitiyor arada faceye takılıyoruz ekim anneleri orda konuşuyoruz kk girmıyorum sen neler yapıon

topik kimsesizleri oynuyor nerdesiniz yaaaa.aymescim nasılsın kızın nasıl?

canım çok sağol iyiyim kızımda iyi çok şükür geçen hafta aşımız vardı gidemedim bu hafta içi yaptırıcam çok korkuyorum aşıdan ya çok ağlıyo kuzucum morarıyo resmen şimdiden düşünüyorum valla nasıl olacak diye siz nasılsınız melisa nasıl

Yabanım ne yapayım butun gün uğraşıyorum evde ev işi yemek .ütü .çamasır derken cocuk pilimmmm bitiyor arada faceye takılıyoruz ekim anneleri orda konuşuyoruz kk girmıyorum sen neler yapıon
iyi olunda olsun bende hiç bi iş yapamıyorum 1 haftadır ütülenecekler duruyor artık eşim ütüler

bizde iyiyiz saol canım

slm,

destekleriniz icin sagolun kizlar, bir hafta ara verdikten sonra zar zor tekrar emmeye basladi sipam, bir damlada olsa emsin istiyorum insallah tekrardan duzene girer...
benim mavisim cok hareketli masallah, nerdeyse emekliyecek, biraz destkle baya ilerliyo, yuz ustu yattiginda donebiliyo
kusma sorunumuz vardi, mideye inmeden cikariyodu doktorumuz mide kapakcigindan kanaklanabilecegini soyleyip ilac verdi sukur kesildi, kusmasina ragmen 2.ayinda 5600gr oldu boyumuzda 62 basketmbolcu adayi buyutuyorum(doktorumuzun demesi)
biraz erken olsada degisik tatlari tattiriyorum elma muz yalamsini cok seviyo

kizlar cok baskaymis sizlerdede oylemi bilmiyorum ama benim için oglumdan oncesi sanki hic olmadi, saatlerce onu izleyebilirim, saatlerce ondan konusabilirim bikmam, annelik ne guzel seymis allahim isteyen herkese nasip etsin....

can iso ne cabuk 4.5olmus allahim sag salim kucagina almayi nasip etsin, simdidende kolaylik versin

meryem senin tatliskolarda buyudu valla ay biraz yoruldugumda filan seni dusunuyorum allah yardimcin olsun

aymescim asilar sanki bebislere degilde bize yapiliyo gibi oluyo, benim oglus igne vurulurken agladi ve o an bitti cok korkmustum cok aglar diye ama bakalim ikinci asi nasil olacak....

nevroyu bende merak ediyorum insallah iyi sebeplerden dolayi topige ugramiyordur...

günaydınnnn güzell annelerrrr
nasılsınızzzz
kızlar şöyle bi okuyuum dedim neler yazmışsınız diyeeee
sonrada nerden nereyeee diye söylendimmm

bakın zamanındaa neler konuşuyoduk topikte
bugün ise bebişlerinizin sıkıntılarını yazıyosunuz kızlarr
çokkk ama çokk şükürr
rabbim herkesee versinnnn
bu duyguyu tattırsınn inşallahhhh....

maşallllllaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhh maşalllllllllllllllllllllaaaaaaaaaaaahhhhhhhevlat başka bişeymiş gerçekten allahım herkese yaşatsın bu duyguyu.

evet canım çok şükür.

slm kizlar nasilsiniz biz iyiyizcadilar yoruyor beni ama allaha sukurler olsun gece daha duzenli uykulari var artik sukur rabbime zaten gunduz bizi cok yoruyolar birde gece uykusuzluk daha kotu oluyorduk
havalarda duzeldi biraz burda hergun balkona cikariyorum sirayla cadilari cok seviyorlar disariyi

dilemcim masallah pasamiza hep boyle olsun insallah cunku dis zamaninda istahlari cok olmuyor
evet canim annelik cok guzel bir duygu allahim isteyen herkese nasip etsin
benim cadilar beni cok yoruyolar ama onlarin bir gulusu benim gozlerimin icine bir bakislari herseyi butun yorgunluyumu unutturuyor bana

kendinize ve bebislere iyi bakin optum bebisleri

selam kızlar dün ayrıntılı ultrasonumuz vardı iyi geçti sorun yok çok şükür.ve artık pembelere bakabilirmişim kızım olacakmış.kız anneleri nasıl bir duygudur kız anası olmak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…