yetercim bende çokkk merak ediyorum,en azında arada bi girip bakardı:44:sağlık yönünde sıkıntısı vardı ama işallah iyidir.can_iso maşallah ne çabuk 4,5 ay oldu.sağlıkla gelsin işallah.özlemcim sen nasılsın mercanımız nasıl?
yaaaaaa birilerinde telefonu vardır ama
kılzarda sık giremiyorki soralım
bende var canım bi kaç kez mesaj çekip aradım ama cevap vermedi bende bi daha armadım belki konuşmak iselirdi bir haber verrdi çok temiyodur diye
topik kimsesizleri oynuyor nerdesiniz yaaaa.aymescim nasılsın kızın nasıl?
slm kızlar nasılsınız masallh fırsat bulup gırıuorusunuz
topik kimsesizleri oynuyor nerdesiniz yaaaa.aymescim nasılsın kızın nasıl?
yaaaaa nedenki yaaaaa gelirdi bir haber verirdi
iyi olunda olsun bende hiç bi iş yapamıyorum 1 haftadır ütülenecekler duruyor artık eşim ütülerYabanım ne yapayım butun gün uğraşıyorum evde ev işi yemek .ütü .çamasır derken cocuk pilimmmm bitiyor arada faceye takılıyoruz ekim anneleri orda konuşuyoruz kk girmıyorum sen neler yapıon
canım çok sağol iyiyim kızımda iyi çok şükür geçen hafta aşımız vardı gidemedim bu hafta içi yaptırıcam çok korkuyorum aşıdan ya çok ağlıyo kuzucum morarıyo resmen şimdiden düşünüyorum valla nasıl olacak diye siz nasılsınız melisa nasıl
slm,
destekleriniz icin sagolun kizlar, bir hafta ara verdikten sonra zar zor tekrar emmeye basladi sipam, bir damlada olsa emsin istiyorum insallah tekrardan duzene girer...
benim mavisim cok hareketli masallah, nerdeyse emekliyecek, biraz destkle baya ilerliyo, yuz ustu yattiginda donebiliyo
kusma sorunumuz vardi, mideye inmeden cikariyodu doktorumuz mide kapakcigindan kanaklanabilecegini soyleyip ilac verdi sukur kesildi, kusmasina ragmen 2.ayinda 5600gr oldu boyumuzda 62 basketmbolcu adayi buyutuyorum(doktorumuzun demesi)
biraz erken olsada degisik tatlari tattiriyorum elma muz yalamsini cok seviyo
kizlar cok baskaymis sizlerdede oylemi bilmiyorum ama benim için oglumdan oncesi sanki hic olmadi, saatlerce onu izleyebilirim, saatlerce ondan konusabilirim bikmam, annelik ne guzel seymis allahim isteyen herkese nasip etsin....
can iso ne cabuk 4.5olmus allahim sag salim kucagina almayi nasip etsin, simdidende kolaylik versin
meryem senin tatliskolarda buyudu valla ay biraz yoruldugumda filan seni dusunuyorum allah yardimcin olsun
aymescim asilar sanki bebislere degilde bize yapiliyo gibi oluyo, benim oglus igne vurulurken agladi ve o an bitti cok korkmustum cok aglar diye ama bakalim ikinci asi nasil olacak....
nevroyu bende merak ediyorum insallah iyi sebeplerden dolayi topige ugramiyordur...
günaydınnnn güzell annelerrrr
nasılsınızzzz
kızlar şöyle bi okuyuum dedim neler yazmışsınız diyeeee
sonrada nerden nereyeee diye söylendimmm
bakın zamanındaa neler konuşuyoduk topikte
bugün ise bebişlerinizin sıkıntılarını yazıyosunuz kızlarr
çokkk ama çokk şükürr
rabbim herkesee versinnnn
bu duyguyu tattırsınn inşallahhhh....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?