Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesinin Güzel Hamişleri ve Güzel Anneleri

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
oh canım çok şükür allah korusun inşallah güzel bebeğimize
canım ben kendim bakıyorum uykusuzluk çok oluyo birde sürekli ilgi istiyor seninki nasl umarım usludur

ben de kendim bakıyorum
dğduktan sonra iş başı yapamadım ayrıldım işten
iyi çok şükür fazla yaramaz bi bebek değil
uykusu yemesi düzenli
ama sürekli ilgi ve oyun istiyor ee o da hakkıkaydirigubbakcemile5

öğleden sonra dr a gittik bizde aylık genel kontrolü vardı herşey iyi hatta kilosu ayına göre fazla sayılır dedi

aymese sevindim kanamadan korkmayın diyorum cunku cok tecrubeliyim benim kanamam oldugunda camasırım pedim ustumde kot pantalon ve sedye batmıstı dusunun gerisini resmen sarıl sarıl ama kızım o kadar sıkı tutunmuski kaldı simdi de pusetinde mızırdanıyo ası olduk bugun cok nazlıyız

çok güzel bir topic olmuış yine nevrocum ellerine sağlık. Diğer arkadşlarımıza da moral olacağını umuyorum kimi benim gibi mucize şekilde kimi tedaviyle inşallah aramıza bekliyoruz..
Bende bu topicte olduğum için çok mutluyum Allah herkese nasip etsin

Akşama kadar çatlıcaz yani. kaydirigubbakcemile2 Neyse güzel haberle gel çatlamaya razıyız biz. olumunekankayizsmile Artık yorma kendini. Boşver misafirleri. şakkıdı

nevroskym mrb bana babygaganın takvimini yapar mısın ben yapıyorum kk kabul etmiyo biliyo musun sen?21 kasım doğum,iki bebek isitoyorum ya da yapabilen biri ben yapınca neden kabul etmiyo anlamadım...

Canım yaptım ben sana. baby-gaga'dan yapmadım. Çünkü ordan ikiz olmuyor. lilypie'den yaptım. Özel mesajla sana gönderdim. O gönderdiğimi kopyalayıp takvim bölümüne yapıştıracaksın sadece. Şeniz

öğleden sonra dr a gittik bizde aylık genel kontrolü vardı herşey iyi hatta kilosu ayına göre fazla sayılır dedi

Maşallah Öykü kızımıza. Biraz tombişliğimiz var evet. Annesi babası çok iyi bakmış prensese. Ama tatlı bir tombişlik. Çok yakışmış yaaa. :asigim:

Sağol bitanem. Hoşgeldin sen de. Şeniz :asigim: a.s. Allah herkese nasip etsin kesinlikle. :Saruboceq: Sen nasılsın? Paşan nasıl?

sağol nevrocum ya maşallah iyi gelişti çok minik doğmuştu
boyumuz 2 aydır uzamamış ama ona üzüldüm bakalım bidahaki ay nasıl olcak

oğluşum iyi
şimdi mamasını yedicokacimcoook
benimki emmiyo malesef:sinifsinif:
sende süt durumları nasıl?

casperım..pasa cok erkek ınfertılıtesınde kızlarımız az..
bende aldım canım senın kızıkaydirigubbakcemile3
hem sız mersındenız.oglum sureklı mersıne gıder belkı yerlesır..
cok uzaga vereme oglumukaydirigubbakcemile3

rapunzelinki hangi takım olacak acaba bizim baba gs.

bız fb lıyız.bilmiyorumkismile
senın kız alır sonra takımı degıstıırse bılemem.sempatiksalakcinni

ne guzel tum annısler burda herkes yavas yavas gelıyor hejayı gordugum cok sevındım ne guzelkı oda bebsını almıs kucagına:ecrin_bebek:

dıger topıktekı tum arkadaslar sıra sızde beklıyoruz:lepi:

olsun sevcan üzülme napalım keşke emse am olmayınca olmuyo kim istemez emzirmeyi...
şükür artık mamla anne sütüne çok yakın üzülme

hiç uzamamış canım ya
9600 kilosu
boyu:71 cm

Doktor ne dedi bu duruma canım? Ama belli bir zamandan sonra boy ve kilo artışı çok yavaşlıyormuş , ben böyle biliyorum.

oğluşum iyi
şimdi mamasını yedicokacimcoook
benimki emmiyo malesef:sinifsinif:
sende süt durumları nasıl?

Canım MSN'de de konuştuğumuz gibi benimki de emmedi. Sonrasında da zatürreden emziremedim. Yapacak birşey yok. Herkes emzirmek ister yavrusunu. Ama olmayınca olmuyor işte. Allah sağlık verecektir yavrularımıza. Beyaz Melek'in de dediği gibi şimdiki mamalar karşılıyor bütün herşeyi. Sıkmıcaz artık canımızı. :teselli:

nevrosky dr kilo alımı hızlı olduğundan pek boya takılmadı olsun dedi...aslında çok gızdım 2 aydır boyun bi cm ble uzamaması pek normal gelmedi bana tamam belki çok ta anormal değil de yinde beslenme düzeni veya ek vitamin ilaçları ne bileyim bişeyler önerebilirdi...
başka bi doktora daha danışmayı düşünüyorum bakalım o ne dicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…