oh canım çok şükür allah korusun inşallah güzel bebeğimizeKızlarrrrr güzel haberlerle geldimmmm çok şükürrr. :Saruboceq: Aymesi aradım. Doktordan çıkmış , ev dönüyorlarmış. Bebeğimiz orada çok şükür.Yukarıda güzel bir yere tutunmuş. Doktor herşey yolunda demiş. İyice yerleşmeye çalışıyor muhakkak demiş. Bu bir kaç damla kanamanın normal olduğunu söylemiş. Şu an için çalışmaya engel yok demiş. Ama yine de tedbiren kendisini çok yormaması lazım. Ki bu bütün hamilelerimiz için geçerli. Haftaya cumartesi günü de kalp atışlarını dinlemek için çağırmış.
Aymesimiz çok mutlu. :asigim: İnşallah sonuna kadar hep güzel gider ve hep mutlu olur. Sağlıkla kucaklar yavrusunu. Ben demiştim ; şakacı bu bibik , 1 Nisan yaptı annesine. :1rolleyes: Ama söz verdi bir daha yapmayacak. Annesinin üzüldüğünü görünce pişman olmuş zaten. İşte haberler böyle kızlar. Allah bütün hamileleri ve göbüşlerindeki melekleri korusun. Onları birbirlerine sağ salim kavuştursun inşallah. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
canım ben kendim bakıyorum uykusuzluk çok oluyo birde sürekli ilgi istiyor seninki nasl umarım usludur
nevrom insallah dedigin gibidir canimm..
bu arada yapmadi baska is,banada yaptirmadi..uzandim yine,dinlendim..birazdan yapariz artik...
bu arada yarin testi sabahtan veririz yine ama sonuc yine aksami bulur sanirim..
bizde klinigin oldugu sehirde ufak tefek islerimiz var,abimlerde gece geleceklermis,bunu firsat bilip,onlari halledip,sonucuda alip döneriz sanirim..yani aksami bulur kizlar benim gelmem.. :1ninca:
nevroskym mrb bana babygaganın takvimini yapar mısın ben yapıyorum kk kabul etmiyo biliyo musun sen?21 kasım doğum,iki bebek isitoyorum ya da yapabilen biri ben yapınca neden kabul etmiyo anlamadım...
öğleden sonra dr a gittik bizde aylık genel kontrolü vardı herşey iyi hatta kilosu ayına göre fazla sayılır dedi
çok güzel bir topic olmuış yine nevrocum ellerine sağlık. Diğer arkadşlarımıza da moral olacağını umuyorum kimi benim gibi mucize şekilde kimi tedaviyle inşallah aramıza bekliyoruz..
Bende bu topicte olduğum için çok mutluyum Allah herkese nasip etsin
sağol nevrocum ya maşallah iyi gelişti çok minik doğmuştu
boyumuz 2 aydır uzamamış ama ona üzüldüm bakalım bidahaki ay nasıl olcak
Yeni topiğimiz hayırlı olsun
Hiç mi uzamamış , yoksa az mı uzamış. Boy kilo kaç şimdi?Diş çıkarttı mı?
casperım..pasa cok erkek ınfertılıtesınde kızlarımız az..nevrocum doruk paşaya tekrar tekrar maşallah çok tatlı ve tombik yaaa. allahım esirgesin. damat olarak malesef kaçırmışız can isokapmışşşşş. neysem bende rapunzeli beklerimmmmmm bizim topikde maşallah paşa çok
rapunzelinki hangi takım olacak acaba bizim baba gs.
oğluşum iyi
şimdi mamasını yedicokacimcoook
benimki emmiyo malesef:sinifsinif:
sende süt durumları nasıl?
sevcancım maasalalh oglusuna
sana benzıyor
bu arda emmemsıne uuzldum keske emseymıs :çok üzgünüm:
hiç uzamamış canım ya
9600 kilosu
boyu:71 cm
oğluşum iyi
şimdi mamasını yedicokacimcoook
benimki emmiyo malesef:sinifsinif:
sende süt durumları nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?