Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesinin Güzel Hamişleri ve Güzel Anneleri

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım herşeyin yolunda olmasına çok sevindim
bu aşı işi çok zor gerçekten aman o ağlamasında bütün iğnelerini bana vursunlar diyorum
ama sağlık içinde şart işte biz aşımızı olamadık ama
benim kuzum 2 gündür çok hasta grip olmuş gözler ve burun şapur şupur akıyo
çok kötüde öksürüyo çok üzülüyorum onu böyle halsiz hasta görünce
o kıpır kıpır kızım yerinden kımıldayamıyo şimdi antibiyotik verdi bugün dr
inşallah bi an önce düzelir kızım

selam zambakçım ever nerden nereye geldik çok şükür rabbim bizlere nasip etti anne olamyı hiç olamıycam sanıyodum ben ama oldu işte inşallah darısı tüm isteyenlerin sizlerin başına sizlerde bi gün bizimle burda bebişinizin iyi kötü günlerini konuşucaksınız

selam kızlar dün ayrıntılı ultrasonumuz vardı iyi geçti sorun yok çok şükür.ve artık pembelere bakabilirmişim kızım olacakmış.kız anneleri nasıl bir duygudur kız anası olmak?

selam canım hayırlı olsun kızın benimde bi kızım var tabiki muhteşem bi duygu kelimelr anlatmaya yetmez ama erkek anası olmakta eminim aynıdır anne olmak bi kere başlı başına muhteşem bi duygu

aminn canımm allah tüm isteyenlere nasip etsinn
kimsenin kucagını boş bıraktırmasınn
başkasının yavrusuna bakıpta keşke benimde olsaydı dedirtmesinnn

slm kızlar nasılsınız kuzucuklarınız nasıl

zambakcım dediğin gibi çok şükür rabbime yaşattı bugünleride olmayanlarada bir an önce yaşatır inşallahhh

dilemcim pes etmemişsin bak zamanla dahada iyi emecektir bırakma ne emse kardır canım.her şeyin yolunda olmasına sevindim.

leyl kızın hayırlı olsun sağlıkla gelsin dünyaya inşallah. benimde bir kızım var öyküm çok güzel bir duygu gerçekten. allahım esirgesin kuzucuklarımızı

aymescim geçmiş olsun grip olmuş kuzucuk benimkide 4 gündür grip sorma neler çekiyoruz ilaçdı damlaydı ıhlamurdu atlatacaklar inşallah. diş bitiyo grip başlıyo grip bitiyor diş başlıyo şimdide düşmeler başladı kafayı oraya burayta vurmalar başladı korkutuyo beni ama her hareketinede müdahale edememki allah daha kötü hastalık vermesin öyle böyle büyüyecekler

selam kıslar zambak tebrik ederim bu aralar kız furyası var sanırım kime sorsam kız ee benim meleğimde kız

bu arada kızlar ağır bir grip atlattım bronşit ve zatureeden süphelendiler cok sükür iyiyim ama iyice paranoya oldum kımseyle görüşmek istemiyorum gunumu evde yatakta geçiriyorum tekrar hastalanırsam diye ve ölee ağlıyorum gece uykum cok huzursuz saat bası uyanıyorum rabbim yardım etsin :95:

sagoll ama benim cinsiyeti belli olmadııı
allahmı söyletti sana benimdemi kız olacakkiii
Bencede busene kız senesiii
okadar hasta olacak ne yaptın çokmu üşüttün acaba
çokk dikkat et kendinee öyle aglayıp sızlama yemene dikkat et

bilmem sanki mesajlardan kız olacağını okudum yanlış okudum ozaman hakkınd hayırlısınıversin rabbim

ben nası üşüttüm bilmiyorum cokda dikkat ederken ama cok sükür iyiyim belkide doktorlar abarttı biraazzz ama daha iyiyim bronşite cevirmedii

bu arada herkese hayırlı cumalar

zambakım maşallah 13 hatalık olmuşsunuz darısı 38 li hatalara canım yakında belli olur senin cinsiyette hayırlısı olsun sağlıkla gelsinde kuzucukkkkkkkk

aymescim kızın nasıl oldu,iyimi biraz?melony sanada geçmiş olsun

leyl anne olmak harika bu duygu anlatılmaz yaşanır,rabbim isteyen herkese tattırsın.

iyi pazarlar hatunlarrrrrrrrrrrrr

Son düzenleme:
neyse geçmiş çok şükürrr

zambakım maşallah 13 hatalık olmuşsunuz darısı 38 li hatalara canım yakında belli olur senin cinsiyette hayırlısı olsun sağlıkla gelsinde kuzucukkkkkkkk
casperımmmmmm
canımcımm nasılsınbakalımmm
kızın maşallah çok güzellll

cinsiyeti dr.erkege benziyor dedi ama yanılabilirim diyede belirtti
önemli olan saglıkkk yeterki hayırlısıyla kucagıma alayımmmm

allah herkese nasip etsinnnn

o zaman erkektir kesin,yanılma payı hep bırakıyorlar ama ilk ne söylendiyse o çıkıyor.rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

herkese ıyı aksamlar ınsallah herkes ıyıdır gecmısı okuyamadım ben dogum yaptı mbugun 18 gunluk olduk Rabbım herkese nasıp etsın ınsallah ev kalabalık oldugundan gırp haber veremedım yenı fırsat buldum kızımın gaz sancısındanda zamanım olmuyor ınsalah herkes tadar bu duyguyu Allaha emanet olunuz

allah analı babalı büyütsün işallah.

o zaman erkektir kesin,yanılma payı hep bırakıyorlar ama ilk ne söylendiyse o çıkıyor.rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
bilmemki canımcımm önemli degilll yeterki saglıklı olsunnnn

allah analı babalı büyütsünnnn

gözün aydın canım allah analı babalı büyütsün

nasılsınız kızlar bebişlerde iyidir inşallah kaç gündür yazamadım biz bugün 2. karma aşımızı vurulduk inşallah ateş yapmaz rota virüsünüde yaptırdık ama çok ağladı kuzum içim gitti nasıl canı yandı yawrumun

canım hayırlıs olsun allah analı babalı büyütsün çok şükür sende kucağına aldıncanım

oyyy kıyamam ben ona ateş bellide olmuyo canım ben her aşıda her ihtimale karşı ateş düşürücü verirdim aşıdan hemen sonra sağlıkocağındaki hemşirede öyle söylerdi çıkmasını bekleme derdi sende verdinmi canım hemde ağrısınıda alıyo daha az huysuzlanıyo kuzucuklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…