slm,
destekleriniz icin sagolun kizlar, bir hafta ara verdikten sonra zar zor tekrar emmeye basladi sipam, bir damlada olsa emsin istiyorum insallah tekrardan duzene girer...
benim mavisim cok hareketli masallah, nerdeyse emekliyecek, biraz destkle baya ilerliyo, yuz ustu yattiginda donebiliyo
kusma sorunumuz vardi, mideye inmeden cikariyodu doktorumuz mide kapakcigindan kanaklanabilecegini soyleyip ilac verdi sukur kesildi, kusmasina ragmen 2.ayinda 5600gr oldu boyumuzda 62 basketmbolcu adayi buyutuyorum(doktorumuzun demesi)
biraz erken olsada degisik tatlari tattiriyorum elma muz yalamsini cok seviyo
kizlar cok baskaymis sizlerdede oylemi bilmiyorum ama benim için oglumdan oncesi sanki hic olmadi, saatlerce onu izleyebilirim, saatlerce ondan konusabilirim bikmam, annelik ne guzel seymis allahim isteyen herkese nasip etsin....
can iso ne cabuk 4.5olmus allahim sag salim kucagina almayi nasip etsin, simdidende kolaylik versin
meryem senin tatliskolarda buyudu valla ay biraz yoruldugumda filan seni dusunuyorum allah yardimcin olsun
aymescim asilar sanki bebislere degilde bize yapiliyo gibi oluyo, benim oglus igne vurulurken agladi ve o an bitti cok korkmustum cok aglar diye ama bakalim ikinci asi nasil olacak....
nevroyu bende merak ediyorum insallah iyi sebeplerden dolayi topige ugramiyordur...
günaydınnnn güzell annelerrrr
nasılsınızzzz
kızlar şöyle bi okuyuum dedim neler yazmışsınız diyeeee
sonrada nerden nereyeee diye söylendimmm
bakın zamanındaa neler konuşuyoduk topikte
bugün ise bebişlerinizin sıkıntılarını yazıyosunuz kızlarr
çokkk ama çokk şükürr
rabbim herkesee versinnnn
bu duyguyu tattırsınn inşallahhhh....
selam kızlar dün ayrıntılı ultrasonumuz vardı iyi geçti sorun yok çok şükür.ve artık pembelere bakabilirmişim kızım olacakmış.kız anneleri nasıl bir duygudur kız anası olmak?
selam zambakçım ever nerden nereye geldik çok şükür rabbim bizlere nasip etti anne olamyı hiç olamıycam sanıyodum ben ama oldu işte inşallah darısı tüm isteyenlerin sizlerin başına sizlerde bi gün bizimle burda bebişinizin iyi kötü günlerini konuşucaksınız
selam kıslar zambak tebrik ederim bu aralar kız furyası var sanırım kime sorsam kızEe benim meleğimde kız
bu arada kızlar ağır bir grip atlattım bronşit ve zatureeden süphelendiler cok sükür iyiyim ama iyice paranoya oldum kımseyle görüşmek istemiyorum gunumu evde yatakta geçiriyorum tekrar hastalanırsam diye ve ölee ağlıyorum gece uykum cok huzursuz saat bası uyanıyorum rabbim yardım etsin :95:
sagoll ama benim cinsiyeti belli olmadııı
allahmı söyletti sana benimdemi kız olacakkiii
Bencede busene kız senesiii
okadar hasta olacak ne yaptın çokmu üşüttün acaba
çokk dikkat et kendinee öyle aglayıp sızlama yemene dikkat et
neyse geçmiş çok şükürrrbilmem sanki mesajlardan kız olacağını okudum yanlış okudum ozaman hakkınd hayırlısınıversin rabbim
ben nası üşüttüm bilmiyorum cokda dikkat ederken ama cok sükür iyiyim belkide doktorlar abarttı biraazzz ama daha iyiyim bronşite cevirmedii
bu arada herkese hayırlı cumalar
casperımmmmmmzambakım maşallah 13 hatalık olmuşsunuz darısı 38 li hatalara canım yakında belli olur senin cinsiyette hayırlısı olsun sağlıkla gelsinde kuzucukkkkkkkk
neyse geçmiş çok şükürrr
casperımmmmmm
canımcımm nasılsınbakalımmm
kızın maşallah çok güzellll
cinsiyeti dr.erkege benziyor dedi ama yanılabilirim diyede belirtti
önemli olan saglıkkk yeterki hayırlısıyla kucagıma alayımmmm
allah herkese nasip etsinnnn
herkese ıyı aksamlar ınsallah herkes ıyıdır gecmısı okuyamadım ben dogum yaptı mbugun 18 gunluk olduk Rabbım herkese nasıp etsın ınsallah ev kalabalık oldugundan gırp haber veremedım yenı fırsat buldum kızımın gaz sancısındanda zamanım olmuyor ınsalah herkes tadar bu duyguyu Allaha emanet olunuz
bilmemki canımcımm önemli degilll yeterki saglıklı olsunnnno zaman erkektir kesin,yanılma payı hep bırakıyorlar ama ilk ne söylendiyse o çıkıyor.rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
herkese ıyı aksamlar ınsallah herkes ıyıdır gecmısı okuyamadım ben dogum yaptı mbugun 18 gunluk olduk Rabbım herkese nasıp etsın ınsallah ev kalabalık oldugundan gırp haber veremedım yenı fırsat buldum kızımın gaz sancısındanda zamanım olmuyor ınsalah herkes tadar bu duyguyu Allaha emanet olunuz
nasılsınız kızlar bebişlerde iyidir inşallah kaç gündür yazamadım biz bugün 2. karma aşımızı vurulduk inşallah ateş yapmaz rota virüsünüde yaptırdık ama çok ağladı kuzum içim gitti nasıl canı yandı yawrumun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?