neyse geçmiş çok şükürrr
casperımmmmmm
canımcımm nasılsınbakalımmm
kızın maşallah çok güzellll
cinsiyeti dr.erkege benziyor dedi ama yanılabilirim diyede belirtti
önemli olan saglıkkk yeterki hayırlısıyla kucagıma alayımmmm
allah herkese nasip etsinnnn
neyse geçmiş çok şükürrr
casperımmmmmm
canımcımm nasılsınbakalımmm
kızın maşallah çok güzellll
cinsiyeti dr.erkege benziyor dedi ama yanılabilirim diyede belirtti
önemli olan saglıkkk yeterki hayırlısıyla kucagıma alayımmmm
allah herkese nasip etsinnnn
oyyy kıyamam ben ona ateş bellide olmuyo canım ben her aşıda her ihtimale karşı ateş düşürücü verirdim aşıdan hemen sonra sağlıkocağındaki hemşirede öyle söylerdi çıkmasını bekleme derdi sende verdinmi canım hemde ağrısınıda alıyo daha az huysuzlanıyo kuzucuklar
iyiyim canım koşuşturma içinde geçiyor günler. öykü hanımla birlikte büyüyoruz valla
tşk ederim canım kızım güzeldir aynı anası dermişimmmmmmm
o zaman büyük ihtimal paşanızz geliyor gelsin sağlıcakla bakalım sağlıkla gelsinde
sen nasılsın nasıl geçiyor hamilelik
nasılsınız kızlar bebişlerde iyidir inşallah kaç gündür yazamadım biz bugün 2. karma aşımızı vurulduk inşallah ateş yapmaz rota virüsünüde yaptırdık ama çok ağladı kuzum içim gitti nasıl canı yandı yawrumun
nasılsınız kızlar bebişlerde iyidir inşallah kaç gündür yazamadım biz bugün 2. karma aşımızı vurulduk inşallah ateş yapmaz rota virüsünüde yaptırdık ama çok ağladı kuzum içim gitti nasıl canı yandı yawrumun
bu pazartesi kısmetse işe başlıycam kızlar içim hiç rahat değil annem bakıcam kızıma çokda iyi bakıcağını biliyorum ama yinede kendim bakmak isterdim ama çalışmak zorundayım ah şu mecburiyetler olmasa
aymescim şimdiki aşılar ateş yapmıyormuş korkma hiç
slm kızlar inş hepiniz iyisinizdir,bizde iyiyiz çok şüür,dün oğlumu yıkarken kahkalar attı suyu çok seviyor mavişim:)mavişim derken oğlumun gözleri mavi üstelik ne ben ne de eşim mavi gözlüyüz,baba tarafımda var renkli göz,dedem halam ve amcam maviş,eşimin babası ve abiside mavi gözlü,şu an 3 aylık umarım değişmez :)geçen ay aşılarını oldu haftaya cumartesi yine aşılarımız var ama maşllah hiç ağlamıyor oğlum az bir çığlık iç çekme o kadar:)malesef 12 gün küvözde kalınca sürekli kan aldılar,tahliller yaptılar o yüzden alışmış olsa gerek kuzum
dün işyerine gittim özlemişim iş ortamını,ve süt izinlerimi toplu kullanmama müsade ettiler,yıllık iznimde vardı,23 mayıs a kadar evdeyim çok şükür.
bizde aşılarımızı yaptırdığımzda huysuzlanmıştık ve biraz ateşimiz çıkmıştı ama sonra normal düzenimize döndük,aşılar iyi ki var,bebeklerimizi koruyorlar.
aymescim süt izinlerini kullandın mı ya da birleştiremez misin ben öyle yaptım gerçi süt izni birleştirilemez ama sağolsun patronumuz anlayışlı inş seninkide öyledir.
maşallah oğluşuna canım ağlamaması çok güzel bzimkisi saatlerce ağlıyo iğne yapılırken ve sonrasında resmen eziyet. Süt izinlerine gelince bende toplu kullanmak istediğimi belirtmiştim nisan başı gelicem eğer yetmezse ücretsiz izin kullanırım demiştim oda git gelince görüşürüz dedi yani ücretsizmi ücretlimi pazartesi öğrenicem süt izin ne kadar senin bu arada canım bilgim olsun en azından
e anasının kızı ne olcakkk
Kilon ne durumda dogumda ne kadar almıştın
hepsi gittimi şuan
kilomu ne kilosu tığ gibiyim dermişimmmmmmmmmm
canım ben 12 kilo almıştım toplamd doğumdan hemen 1 hafta sonra 10 kilosu gitmişti zaten halende öyleyim ne aldım ne verdim bu boğaz bende olduktan sonra verememde aman süt oluyo diye diye yiyip yiiyip duruyorum tedavidede 3 kilo almıştım onu hiç saymıyorum bile
günaydın arkadaşlar kaç gündür kimse gelmemiş ben bugün işbaşı yaptım artık ilk günaydın benden gelir herkes iyidir inşallah
hadi hayrılı olsun aymesimmmm
slm kizlar...
kilolardan bahsediliyorken bende baliklama atlayayim konuya, ayi gibi oldum veremiyorum, hamilelikte sadece 9kilo alan ben, dogumdan sonra dogumda verilen kilolalri tekrar alan yine ben
bugun diyete basladim(1haftadir oglum emmiyo artik)
su an mucize denilen lahana corbasi diyetine girdim bugun ilk gunum insallah basarili olurum cunki onumuzdeki ay gorumcemin oglu evleniyo ve ben resmen depresyona girdim guzel bi abiyem var onun içine girmek zorundayim
su an 86kiloyumbir ayda 7-8kilo vermeliyim bu ilk hedefim daha sonra hazirana kadar devam edecem, turkiyeye gittigimde rahatca denize gidebileyim( tedavilerden onceki kiloma yani 63kilo olsam bana yeter..)
gayet normalmişş canım yaa
12kilo
keşke bende 12yle bitirebilsemmm
verecegin 2-3kiloı kalmışş oda önemlii degilll verirsinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?