Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesinin Güzel Hamişleri ve Güzel Anneleri

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

iyiyim canım koşuşturma içinde geçiyor günler. öykü hanımla birlikte büyüyoruz valla
tşk ederim canım kızım güzeldir aynı anası dermişimmmmmmm
o zaman büyük ihtimal paşanızz geliyor gelsin sağlıcakla bakalım sağlıkla gelsinde

sen nasılsın nasıl geçiyor hamilelik

Son düzenleme:

iyiyim canım koşuşturma içinde geçiyor günler. öykü hanımla birlikte büyüyoruz valla
tşk ederim canım kızım güzeldir aynı anası dermişimmmmmmm
o zaman büyük ihtimal paşanızz geliyor gelsin sağlıcakla bakalım sağlıkla gelsinde

sen nasılsın nasıl geçiyor hamilelik

vermedim canım çok şükür daha iyi şimdi ağrısıda pek yok gibi ilk aşısından sonra hareket edemiyodu şimdi daha iyi gibi akşama doğru bakıcam kötü gibi gelirse ozaman veririm fitili

bu pazartesi kısmetse işe başlıycam kızlar içim hiç rahat değil annem bakıcam kızıma çokda iyi bakıcağını biliyorum ama yinede kendim bakmak isterdim ama çalışmak zorundayım ah şu mecburiyetler olmasa

e anasının kızı ne olcakkk
Kilon ne durumda dogumda ne kadar almıştın
hepsi gittimi şuan

aymescim şimdiki aşılar ateş yapmıyormuş korkma hiç

slm kızlar inş hepiniz iyisinizdir,bizde iyiyiz çok şüür,dün oğlumu yıkarken kahkalar attı suyu çok seviyor mavişim:)mavişim derken oğlumun gözleri mavi üstelik ne ben ne de eşim mavi gözlüyüz,baba tarafımda var renkli göz,dedem halam ve amcam maviş,eşimin babası ve abiside mavi gözlü,şu an 3 aylık umarım değişmez :)geçen ay aşılarını oldu haftaya cumartesi yine aşılarımız var ama maşllah hiç ağlamıyor oğlum az bir çığlık iç çekme o kadar:)malesef 12 gün küvözde kalınca sürekli kan aldılar,tahliller yaptılar o yüzden alışmış olsa gerek kuzum
dün işyerine gittim özlemişim iş ortamını,ve süt izinlerimi toplu kullanmama müsade ettiler,yıllık iznimde vardı,23 mayıs a kadar evdeyim çok şükür.

bizde aşılarımızı yaptırdığımzda huysuzlanmıştık ve biraz ateşimiz çıkmıştı ama sonra normal düzenimize döndük,aşılar iyi ki var,bebeklerimizi koruyorlar.

aymescim süt izinlerini kullandın mı ya da birleştiremez misin ben öyle yaptım gerçi süt izni birleştirilemez ama sağolsun patronumuz anlayışlı inş seninkide öyledir.

slm kizlar nasilsiniz biz iyiyiz ugrasiyoz kizlarla cok yoruyolar bizi buyuyolar ama bizide buyutuyolar
7 aylik oldular cadilar cok hareketliler masallah oyuncaklarla oynamayi cok seviyolar
boyle geciyo gunler ama ben cok yorgunum allahim guc kuvvet versin bana

aymescim şimdiki aşılar ateş yapmıyormuş korkma hiç

çok şükür ateş yapmadı canım ama çok ağrı yaptı herhalde yawrum abartısız 1,5 saat hiç susmamacasına ağladı onunla beraber tabi bende ağladım elimden bişey gelmemesi ne zor susturamıyorum kafayı yiycem sandım neyseki fifitl biraz rahatlattıda uyudu çok zor bu aşılar valla

maşallah oğluşuna canım ağlamaması çok güzel bzimkisi saatlerce ağlıyo iğne yapılırken ve sonrasında resmen eziyet. Süt izinlerine gelince bende toplu kullanmak istediğimi belirtmiştim nisan başı gelicem eğer yetmezse ücretsiz izin kullanırım demiştim oda git gelince görüşürüz dedi yani ücretsizmi ücretlimi pazartesi öğrenicem süt izin ne kadar senin bu arada canım bilgim olsun en azından

süt izni günde 1.5 saat ve 1 yıl benim süt iznim 36 gün,inş sende süt izinlerini toplu alırsın olmadı 6 ay ücretsiz izin hakkımız var,onu kullanırsın.

e anasının kızı ne olcakkk
Kilon ne durumda dogumda ne kadar almıştın
hepsi gittimi şuan

kilomu ne kilosu tığ gibiyim dermişimmmmmmmmmm

canım ben 12 kilo almıştım toplamd doğumdan hemen 1 hafta sonra 10 kilosu gitmişti zaten halende öyleyim ne aldım ne verdim bu boğaz bende olduktan sonra verememde aman süt oluyo diye diye yiyip yiiyip duruyorum tedavidede 3 kilo almıştım onu hiç saymıyorum bile

gayet normalmişş canım yaa
12kilo

keşke bende 12yle bitirebilsemmm
verecegin 2-3kiloı kalmışş oda önemlii degilll verirsinnn

günaydın arkadaşlar kaç gündür kimse gelmemiş ben bugün işbaşı yaptım artık ilk günaydın benden gelir herkes iyidir inşallah

slm kizlar...

kilolardan bahsediliyorken bende baliklama atlayayim konuya, ayi gibi oldum veremiyorum, hamilelikte sadece 9kilo alan ben, dogumdan sonra dogumda verilen kilolalri tekrar alan yine ben
bugun diyete basladim(1haftadir oglum emmiyo artik)
su an mucize denilen lahana corbasi diyetine girdim bugun ilk gunum insallah basarili olurum cunki onumuzdeki ay gorumcemin oglu evleniyo ve ben resmen depresyona girdim guzel bi abiyem var onun içine girmek zorundayim
su an 86kiloyum bir ayda 7-8kilo vermeliyim bu ilk hedefim daha sonra hazirana kadar devam edecem, turkiyeye gittigimde rahatca denize gidebileyim( tedavilerden onceki kiloma yani 63kilo olsam bana yeter..)

slm kizlar nasilsiniz biz iyiyiz cadilarla ugrasiyom cok yoruyolar beni

kilolardan bahsedilmis ah o kilolar var ya bende diyete baslicam turkiyeye gidene kadar bende devam edecem insallah bir baslasam tabi cadilar musade ederse cok yoruluyorum birde diyet yaparken insan halsiz oluyor bakalim allah yardimcim olsun

dilemcim allah kolaylik versin ben her sene yazdan once diyet yapan biri olarak allah guc versin insallah verebilirsin bende cok kilo aldim dogumdan sonra nasil aldim bilmiyorum butun gun ayaktayim gece desen oyle

kendinize iyi bakin bebisleri optum

hadi hayrılı olsun aymesimmmm

sağolasın canım

canım sende çok az kilo almışsın hamileyken bende 8 kiloyla doğuma gittim doğumdan sonra 8 kilonun hepsini verdim hatta fazlasınıda ama son bi kaç aydır bi kaç kilo geri aldım evde olunca bol bol yiyodum şimdi işe başladım inşallah veririm o aldığım fazlalıklarıda benimde kardeşimin düşünü var bu yaz fit olmalıyım bakalım senin şu lahana diyet işe yararsa bilgi verde ben yağıyım bare inşallah verirsin canım sana kolay gelsin

gayet normalmişş canım yaa
12kilo

keşke bende 12yle bitirebilsemmm
verecegin 2-3kiloı kalmışş oda önemlii degilll verirsinnn

Canım aslında normal değil 9 ay kusan biri için fazla bile doğuma giderken bile çıkaran biri için ama o kusmalar olmasaymış 25 kilo ile giderdim heralde doğuma.tedavi tedavi zayıflığımdan eser kalmadıki benim şu an 74 kiloyum sırf 10 kilosunu tedavilerden aldım 10 kiloyuda sıkıntıdan ye ye aldım şu an 20 kilo fazlam var canım uzun boyluda değilim ama kendimi sıkmadan ayda 2-3 kilo vermeye çalışarak yavaş yavaş versemde yeter bana hazirana kadar şöyle 9 kilo versem oooooo daha ne isterim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…