Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesinin Güzel Hamişleri ve Güzel Anneleri

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

neyaptınn kuzum ya 9ayy kustunmuuu
ayy kalakaldımmmm
desene bu daha fazla kilo almamana sebep olmuş

istersen verirsinn kuzum ya kilo
9kilo nekiiiivermek için

dilemm aymes kızlarr maşallahh valla
çok azkilo almışsınızzz

aymesim hayırlı olsun işe başlamışsın yeniden. süt iznini konuşacaktın ne yaptın konuştunuzmu

sağol canım. Konuştum toplu halde veremiyolarmış yasada böyle bi hak yokmuş ozaman haftanın bi günü kullanıyım dedim hergün 2 saat çok zor olur diye benim işyerim çok uzak çünkü ama düşünüceklermiş daha bişey çıkmadı anlıycağın bekliyorum bakalım

öyle oldu canım valla ben abartısız 20 kilo alırım diye düşünüyodum kilo almaya çok müsaitim çünkü ama olmadı çok şükür tabi bunda şeker çıkmasınında etkisi çok oldu 5 aydan sonra hep yediklerime dikkat ettim çok az yedim

günaydın arkadaşlar kaç gündür kimse gelmemiş ben bugün işbaşı yaptım artık ilk günaydın benden gelir herkes iyidir inşallah

hayırlı olsun aymescim:)

bende pazar günü başladım diyete aslında diyet denilemez akşamları ekmek yemiyorum ara öğün yapıyorum meyve ve kepekli bisküvi yiyorum 14 kilo almıştım 6 kilo doğumda gitti 4 kiloda doğumdan 1 hafta sonra gitti ama 4 kilo kaldı gitmedi bir türlü benim de oğlum malesef emmediği ve reflü maması yediği için bende işe başlayana kadar vereyim kilolarımı dedim,nş eski fit görüntümüze kavuşuruz:)

Son düzenleme:
Günaydın arkadaşlar

sağol canım

selam kızlar,siz tecrübeli annelersiniz size birşeyler sormak istiyorum
kolay doğum için tavsiyeleriniz
hastaneye götürülmesi gereken şeyler
ve de bebek için neler almalıyım küçük kıyafetlerden pijama zıbın falan ne kadar alayım

inşallah canım bakalım deniyicem veririm inşallah

düşünecek ne varmışki ya haftada bir günden bişi olmazki versinler işte gönüllerine kalmış desene inşallah olur onuda yapmazlarsa eve git gel zaten yapamazsında hergün 2 saat önce çıkarsın sende öyle kullanırsın benim bir arkadaş öyle yapardı gel git yapamadığından erken çıkardı

canım 4 kilo bişi değil sende verirsin hemen oğluşunu öp yerimeeeee

canım doğum ne zamana geliyor normalmi sezeryanmı bellimi canım

ben sezeryan yaptım o yüzden kolay doğum için tavsiye veremiycem
bebek için neler almalıyım demişsin yaza geliyosa pijama ve zıbın takımlarını sadece ilk ay giyecek ben sonrası hep çıtçıtlı badi askılı olur yarım kollu olur nasıl istersen ben haziranda yaptım doğum 40 çıkana kadar zıbındı pijama takımı tulumdu giydirdik sonrasında çıtçıtlıları giydirdik hep.bide çıtçıtlı badileri küçük alma rahat rahat giysin kuzucuk hemen küçülüyo zaten kıyafetler bide battaniye çok kullanılıyo yazsa penye battaniyeler varya onlar 3-4 tane en az olmalı bence. ben çorapda çok kullandım kızımda gazlı bir bebekdi yaz bile olsa yazlık çoraplardan eksik etmedim burda bide hep klimalarda oturuyoruz üşütmesin diye çorabı eksik etmedim ben.

http://www.kadinlarkulubu.com/doguma-hazirlik/17242-dogum-cantasi.html doğum çantasında olması gerekenler yazılmış fazlasıda var burda sen kendine göre ayarlarsın canım

sorma canım ya karar veremedi bi türlü hala cevap bekliyorum ne yazıkki benim akşam erken çıkma gibi bi şansım yuok bizim işyeri dağ başında buraya araba yok servisi beklemek zorundayım nasıl olucak bende bilmiyorum en mantıklısı bana bi gün izin vermesi ama hala karar verememiş paşam

selam kıslar bu hafta itibariyle 28. haftadayım ve mide bulantılarım ve ağrım tekrrar hortladı ve sadece 7 kilo almışım gecen aydan bu aya hıç almamışım bebek 1 kilo 200 gr iyi dedi doktor birde 15 -20 haziran gibi alırız bebişi dedi 2 ay kaldı heycanlıyımm hemde cokkk ama uykusuzluk başladı gece uyanıp oturuyorum uyuyamıyorum biraz erken gibi geldi bu uykusuzluk ama gerçi midemden kaynaklanıyor sanırım

maşallah canım demek 28. haftaya geldiniz bile allah sağlıkla doğurmayıda nasip etsin inşallah, bu iki aya dikkat et kilolar bu iki ayda alınıyo zaten şimdiye kadar aldığın pek önemli değil son aylarda çok alınıyo inşallah fazla almassın .

canim iyi gidiyor cok sükür,hatirlamam mi?anaaa takvimde ne görüyorum

evet işteee takvimde gördügünnnn
çok şükürrr canımm allah herkese versinnnn

eskilerden tülinime sidelyaya pinkrosemede nasip etsinn inşallahhhh
aklıma gelmeyen herkeseeee

Son düzenleme:
evet işteee takvimde gördügünnnn
çok şükürrr canımm allah herkese versinnnn

eskilerden tülinime sidelyaya pinkrosemede nasip etsinn inşallahhhh
aklıma gelmeyen herkeseeee

aminnnnn canım ,inşallah arka mahallem ve yeterimide unutmayalım onlarada tez zamanda nasip etsin inşallah

temmuzun ikinci yarısından sonra gelecek eğer normal olur bir sorun çıkmazsa,ben normal olmasını çok istiyorum.sağol güzel tavsiyelerde bulunmuşsun zira ben de penye battaniye çıtlı badi ve çorabı biraz fazla alıyım diyordum,tulum ve zıbın çok almıyım ama pijama takımı da lazım olur diye düşünmüştüm.bir de kızımın alış verişini yaparken pembelere takılmıyım hem ilk çocuk hem de hediyeler genelde pembe gelir diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…