Canım aslında normal değil 9 ay kusan biri için fazla bile doğuma giderken bile çıkaran biri için ama o kusmalar olmasaymış 25 kilo ile giderdim heralde doğuma.tedavi tedavi zayıflığımdan eser kalmadıki benim şu an 74 kiloyum sırf 10 kilosunu tedavilerden aldım 10 kiloyuda sıkıntıdan ye ye aldım şu an 20 kilo fazlam var canım uzun boyluda değilim ama kendimi sıkmadan ayda 2-3 kilo vermeye çalışarak yavaş yavaş versemde yeter bana hazirana kadar şöyle 9 kilo versem oooooo daha ne isterim ben
aymesim hayırlı olsun işe başlamışsın yeniden. süt iznini konuşacaktın ne yaptın konuştunuzmu
neyaptınn kuzum ya 9ayy kustunmuuu
ayy kalakaldımmmm
desene bu daha fazla kilo almamana sebep olmuş
istersen verirsinn kuzum ya kilo
9kilo nekiiiivermek için
dilemm aymes kızlarr maşallahh valla
çok azkilo almışsınızzz
günaydın arkadaşlar kaç gündür kimse gelmemiş ben bugün işbaşı yaptım artık ilk günaydın benden gelir herkes iyidir inşallah
slm kizlar...
kilolardan bahsediliyorken bende baliklama atlayayim konuya, ayi gibi oldum veremiyorum, hamilelikte sadece 9kilo alan ben, dogumdan sonra dogumda verilen kilolalri tekrar alan yine ben
bugun diyete basladim(1haftadir oglum emmiyo artik)
su an mucize denilen lahana corbasi diyetine girdim bugun ilk gunum insallah basarili olurum cunki onumuzdeki ay gorumcemin oglu evleniyo ve ben resmen depresyona girdim guzel bi abiyem var onun içine girmek zorundayim
su an 86kiloyumbir ayda 7-8kilo vermeliyim bu ilk hedefim daha sonra hazirana kadar devam edecem, turkiyeye gittigimde rahatca denize gidebileyim( tedavilerden onceki kiloma yani 63kilo olsam bana yeter..)
hayırlı olsun aymescim:)
bende pazar günü başladım diyete aslında diyet denilemez akşamları ekmek yemiyorum ara öğün yapıyorum meyve ve kepekli bisküvi yiyorum 14 kilo almıştım 6 kilo doğumda gitti 4 kiloda doğumdan 1 hafta sonra gitti ama 4 kilo kaldı gitmedi bir türlü benim de oğlum malesef emmediği ve reflü maması yediği için bende işe başlayana kadar vereyim kilolarımı dedim,nş eski fit görüntümüze kavuşuruz:)
neyaptınn kuzum ya 9ayy kustunmuuu
ayy kalakaldımmmm
desene bu daha fazla kilo almamana sebep olmuş
istersen verirsinn kuzum ya kilo
9kilo nekiiiivermek için
dilemm aymes kızlarr maşallahh valla
çok azkilo almışsınızzz
sağol canım. Konuştum toplu halde veremiyolarmış yasada böyle bi hak yokmuş ozaman haftanın bi günü kullanıyım dedim hergün 2 saat çok zor olur diye benim işyerim çok uzak çünkü ama düşünüceklermiş daha bişey çıkmadı anlıycağın bekliyorum bakalım
hayırlı olsun aymescim:)
bende pazar günü başladım diyete aslında diyet denilemez akşamları ekmek yemiyorum ara öğün yapıyorum meyve ve kepekli bisküvi yiyorum 14 kilo almıştım 6 kilo doğumda gitti 4 kiloda doğumdan 1 hafta sonra gitti ama 4 kilo kaldı gitmedi bir türlü benim de oğlum malesef emmediği ve reflü maması yediği için bende işe başlayana kadar vereyim kilolarımı dedim,nş eski fit görüntümüze kavuşuruz:)
selam kızlar,siz tecrübeli annelersiniz size birşeyler sormak istiyorum
kolay doğum için tavsiyeleriniz
hastaneye götürülmesi gereken şeyler
ve de bebek için neler almalıyım küçük kıyafetlerden pijama zıbın falan ne kadar alayım
inşallah canım bakalım deniyicem veririm inşallah
düşünecek ne varmışki ya haftada bir günden bişi olmazki versinler işte gönüllerine kalmış desene inşallah olur onuda yapmazlarsa eve git gel zaten yapamazsında hergün 2 saat önce çıkarsın sende öyle kullanırsın benim bir arkadaş öyle yapardı gel git yapamadığından erken çıkardı
canım 4 kilo bişi değil sende verirsin hemen oğluşunu öp yerimeeeee
selam kıslar bu hafta itibariyle 28. haftadayım ve mide bulantılarım ve ağrım tekrrar hortladı ve sadece 7 kilo almışım gecen aydan bu aya hıç almamışım bebek 1 kilo 200 gr iyi dedi doktor birde 15 -20 haziran gibi alırız bebişi dedi 2 ay kaldı heycanlıyımm hemde cokkk ama uykusuzluk başladı gece uyanıp oturuyorum uyuyamıyorum biraz erken gibi geldi bu uykusuzluk ama gerçi midemden kaynaklanıyor sanırım
cucu nasılsınnnnn
beni hatırladınmıııı
oglun nasıllllll...nasıl gidiyor annelikk
canim iyi gidiyor cok sükür,hatirlamam mi?anaaa takvimde ne görüyorum
evet işteee takvimde gördügünnnn
çok şükürrr canımm allah herkese versinnnn
eskilerden tülinime sidelyaya pinkrosemede nasip etsinn inşallahhhh
aklıma gelmeyen herkeseeee
canım doğum ne zamana geliyor normalmi sezeryanmı bellimi canım
ben sezeryan yaptım o yüzden kolay doğum için tavsiye veremiycem
bebek için neler almalıyım demişsin yaza geliyosa pijama ve zıbın takımlarını sadece ilk ay giyecek ben sonrası hep çıtçıtlı badi askılı olur yarım kollu olur nasıl istersen ben haziranda yaptım doğum 40 çıkana kadar zıbındı pijama takımı tulumdu giydirdik sonrasında çıtçıtlıları giydirdik hep.bide çıtçıtlı badileri küçük alma rahat rahat giysin kuzucuk hemen küçülüyo zaten kıyafetler bide battaniye çok kullanılıyo yazsa penye battaniyeler varya onlar 3-4 tane en az olmalı bence. ben çorapda çok kullandım kızımda gazlı bir bebekdi yaz bile olsa yazlık çoraplardan eksik etmedim burda bide hep klimalarda oturuyoruz üşütmesin diye çorabı eksik etmedim ben.
http://www.kadinlarkulubu.com/doguma-hazirlik/17242-dogum-cantasi.html doğum çantasında olması gerekenler yazılmış fazlasıda var burda sen kendine göre ayarlarsın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?