aminnnnn canım ,inşallah arka mahallem ve yeterimide unutmayalım onlarada tez zamanda nasip etsin inşallah
aminnnnn canım ,inşallah arka mahallem ve yeterimide unutmayalım onlarada tez zamanda nasip etsin inşallah
aaa evet arkamahalle eskilerden asi oluyordu dimii....yeterede nasip etsinnn ona hayranımm okadar güçlü bikadınki..rabbim mükafatını versin inlşallahh
aaa evet arkamahalle eskilerden asi oluyordu dimii....yeterede nasip etsinnn ona hayranımm okadar güçlü bikadınki..rabbim mükafatını versin inlşallahh
slm kizlar nasilsiniz ben iyiyim kizlarla ugrasiyorum cadilar yoruyolar beni
donmeye basladilar artik sirt ustu durmuyolar karin ustune donuyolar sonra da bagiriyolar geri sirt ustu donemiyolar diye
allahim butun bebek isteyenlere nasip etsin insallah cok guzel bir duygu
aymes bide biz ikiz olsun diyip duruyoduk hatırlıyomusun biz başedemezdik anacım allah yardımcısı olsun ikiz ve üçüz analarının inanınki öyküye yetemiyorum bu aralar uykuya dalma problemimiz var direnç gösterişyo dalmamak için psikolojik olabilirmiş bırakıp işe geliyorum diye uyursa onu bırakıp gidicekmişim hissine kapılıyomuş bir ihtimal ondan olabilir dedi doktor akşam çağırdı bakalım doktorumuz ne diyecek ne yapacaz bilmiyorum gece 12 - 1 oluyo gözler kıpkırmızı halide kalmıyo savrulup duruyo ama bir türlü uyumuyo ne yapacağımıda şaşırdım inanın uyusada hemen uyanhıyo ağlıyo geri daldırıyorum az sonra geri uyanıyo manyak gibi oldum yat kalk yat kalk
[sıze="3"]kızlarrrrrrrrrrrrrr inşş buradan bebişlerinizin okulara başladığı evlendiği günleride konuşursunuzzzzzzz[/sıze]
merhaba kızlar
birisi ikiz mi demişş
Düşünemiyorummmm
tabiki öncelikle allah herkese nasip etsin ve hayırlısı olsun
günaydınnnnnnnnnnnnnnn ne güzel buranın harektlenmesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?