Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesinin Güzel Hamişleri ve Güzel Anneleri

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
aminnnnn canım ,inşallah arka mahallem ve yeterimide unutmayalım onlarada tez zamanda nasip etsin inşallah

aaa evet arkamahalle eskilerden asi oluyordu dimii....yeterede nasip etsinnn ona hayranımm okadar güçlü bikadınki..rabbim mükafatını versin inlşallahh

aminnnnn canım ,inşallah arka mahallem ve yeterimide unutmayalım onlarada tez zamanda nasip etsin inşallah

aaa evet arkamahalle eskilerden asi oluyordu dimii....yeterede nasip etsinnn ona hayranımm okadar güçlü bikadınki..rabbim mükafatını versin inlşallahh

kızlar sağolun allah razı olsun dualrınızda bizleri utmadığınız içinnnnnnnnn

slm kizlar nasilsiniz ben iyiyim kizlarla ugrasiyorum cadilar yoruyolar beni
donmeye basladilar artik sirt ustu durmuyolar karin ustune donuyolar sonra da bagiriyolar geri sirt ustu donemiyolar diye

allahim butun bebek isteyenlere nasip etsin insallah cok guzel bir duygu

sağolun kızlarrrrrrr allah razı olsunnnnnnnnnnn

evet canım asi oda yeterde fazlasıyla haketti anne olmayı okadar çaba harcadılarki rabbim nasip eder tez zamanda inşallah

selam canım 3 bebekle uğraşmak çok zor gerçekten yürümeye başlayınca dahada zor diyolar yandınız valla allah yardımcın olsun inanki ben 1 taneyle okadar zorlanıyorumki çoğul bebekleri olanlara allah kolaylık versin diyorum

slm kızlar herkes nasıl iyimi

ne güzel yazmışsınız allahım herkese herkese bu duyguyu yşatsın ana topikte hamiş kalmayan kalmasın hepsi buraya transfer olsun inşallahhhhhhhhhhhhhh

aymes bide biz ikiz olsun diyip duruyoduk hatırlıyomusun biz başedemezdik anacım allah yardımcısı olsun ikiz ve üçüz analarının inanınki öyküye yetemiyorum bu aralar uykuya dalma problemimiz var direnç gösterişyo dalmamak için psikolojik olabilirmiş bırakıp işe geliyorum diye uyursa onu bırakıp gidicekmişim hissine kapılıyomuş bir ihtimal ondan olabilir dedi doktor akşam çağırdı bakalım doktorumuz ne diyecek ne yapacaz bilmiyorum gece 12 - 1 oluyo gözler kıpkırmızı halide kalmıyo savrulup duruyo ama bir türlü uyumuyo ne yapacağımıda şaşırdım inanın uyusada hemen uyanhıyo ağlıyo geri daldırıyorum az sonra geri uyanıyo manyak gibi oldum yat kalk yat kalk

aymescim amin canim saol gercekten cok zor uc taneyle ugrasmak birde uyku problemimiz var dahada zor oluyor cok yoruluyorum ama olsun onlar iyi olsunda ben herseye katlanirim

caspercim amin canim allahim butun annelere kolaylik versin
benimde ECRIN ayni senin OYKU gibi ayagimda salliyorum tamam daldi diyorum yerine koymadan uyaniyor bende sastim napcami birde bu ara cok istahsiz yemiyor dun gece cok kotu kustu dr dan randevu aldim bakalim ne dicek insallah kotu birsey yoktur zaten reflusu var ama dr iyiye gidiyor demisti ilaclari yavas yavas birakalim demisti kizlar hasta olmasinda uykusuzluga raziyim ben

kızlarrrrrrrrrrrrrr inşş buradan bebişlerinizin okulara başladığı evlendiği günleride konuşursunuzzzzzzz

COLOR]
valla canım ya ikiz olsa yanarmışız demekki çok zor bu bebişler ama allah sağlık versin tabiki bizim kızda çok ağlıyo tatlım ya durduk yerde basıyo çığlıyo anlamıyorum ne derdi var şimdi annem bakıyo malum ben işteyim ecel teri döktürüyomuş kadına bizdede uyku problemi var hala düzene girmedi allah yardımcımız olsun

merhaba kızlar

birisi ikiz mi demişş

düşünemiyorummmm

tabiki öncelikle Allah herkese nasip etsin ve hayırlısı olsun

merhaba kızlar

birisi ikiz mi demişş

Düşünemiyorummmm

tabiki öncelikle allah herkese nasip etsin ve hayırlısı olsun

merhaba canım çok zor geliyo dimi biriyle bile idare etmek çok zor allahım onlar sağlık sıhhat versin seninki maşallah büyüdü bizimkide o günlere gelse ahhh ahhhhh

günaydınnnnnnnnnnnnnnn ne güzel buranın harektlenmesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

günaydınnnnnnnnnnnnnnn ne güzel buranın harektlenmesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

valla hareketlensin diye uğraşıyorum canım ama daha eski günlere dönemedik bebişlerden fırsat bulamıyo arkadaşlar galiba ben işte olunca girmek daha kolay evde zor oluyodu gerçekten

kızlar gunaydın naslsınız ben iyi olmaya calışıyorum ama midem cok kötu artık geceleride uyutmaz hale geldi uykusuz dolaşıyorum bizde doktora gidelim dedik ve saframda 1mm çapında taşlar olduğunu öğrendik cok sayıda hemde doktor ameliyat olursan erken doğum riskin var dedi olmazsam da risk var mış sarılık veya iltahap tabii buda tabii doktor bebeği alırız öle bişe olursa dedi bugun tahlilleri verdik uamrım bişe cıkmaz bana dua edin arkadaşlar

Son düzenleme:
slm kizlar nasilsiniz bebisler nasil biz iyiyiz
aymescim uyku sorunu bizdede var canim insallah en kisa zamanda duzene girerler cok zor gercekten allahim tum annelere guc kuvvet sabir versin

melonycim gecmis olsun canim allahim sifa versin insallah birsey cikmaz ve insallah bebegin erken dogmaz cok zor gercekten erken dogum

kızlar nasılsnızzzzzzzzz
aymes sen elinden geleni yapıyorsun canım emin hiç kolay değildir o canavlarla nete zaman ayırmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…