kızlar gunaydın naslsınız ben iyi olmaya calışıyorum ama midem cok kötu artık geceleride uyutmaz hale geldi uykusuz dolaşıyorum bizde doktora gidelim dedik ve saframda 1mm çapında taşlar olduğunu öğrendik cok sayıda hemde doktor ameliyat olursan erken doğum riskin var dedi olmazsam da risk var mış sarılık veya iltahap tabii buda tabii doktor bebeği alırız öle bişe olursa dedi bugun tahlilleri verdik uamrım bişe cıkmaz bana dua edin arkadaşlar
slm kizlar nasilsiniz bebisler nasil biz iyiyiz
aymescim uyku sorunu bizdede var canim insallah en kisa zamanda duzene girerler cok zor gercekten allahim tum annelere guc kuvvet sabir versin
melonycim gecmis olsun canim allahim sifa versin insallah birsey cikmaz ve insallah bebegin erken dogmaz cok zor gercekten erken dogum
kızlar nasılsnızzzzzzzzz
aymes sen elinden geleni yapıyorsun canım emin hiç kolay değildir o canavlarla nete zaman ayırmak
benim cimcimem yine hasta oldu kıslar çok fena halde öksürüyo burnuda tıkalı napıcam ben şimdi çok zor onu böyle evde hasta bırakıp işe gelmek çok sık öksürüyo aşırı terliyo ondan olduğunu düşünüyorum çok giydirmiyorum öyle ama evin sıcaklığıda gayet iyi her sabah kalktığında sırtı battaniyesi su içinde oluyo eşimde terler benim ırsi diye düşünüyorum her sabah baştan aşağı kıyafetleri değişiyo terli bırakmıyoruz ama ne kadar özen gösterirsek gösterelim yinede hasta oluyo işte
cok sükür canim cooook sevindim,sag salim kucakla insallahevet işteee takvimde gördügünnnn
çok şükürrr canımm allah herkese versinnnn
eskilerden tülinime sidelyaya pinkrosemede nasip etsinn inşallahhhh
aklıma gelmeyen herkeseeee
selam canım çok şkür biz iyiyiz sen nasılsın uğramıyosun artık bebişinde iyimi emiyomu nasıl gidiyo
cok sükür canim cooook sevindim,sag salim kucakla insallah
aminnn hergün dualarimdalar,Allahim hepsine nasip etsin
cooook dikkat et kendine,minigimize,hersey cok iyi gitsin insallah
canimm telefondan girebiliyorum genelde ve kk zor aciliyor,sipalarla malum,biliyorsun:)
eskiden dogum yapanlar gelmiyor artik derdim ama hakikaten zor bi cocuksa wcye bile vakit olmadigi oluyormus
cok sükür canim iyiyiz,emiyor,günde bikac kasik pürelerle alistirmaya basladim,tatsin azcik..tek sorun gündüz uykulari hep kucakta..
siz neler yapiyorsunuz?bebis nasil?
cok sükür canim cooook sevindim,sag salim kucakla insallah
Aminnn hergün dualarimdalar,allahim hepsine nasip etsin
cooook dikkat et kendine,minigimize,hersey cok iyi gitsin insallah
canimm telefondan girebiliyorum genelde ve kk zor aciliyor,sipalarla malum,biliyorsun:)
eskiden dogum yapanlar gelmiyor artik derdim ama hakikaten zor bi cocuksa wcye bile vakit olmadigi oluyormus
cok sükür canim iyiyiz,emiyor,günde bikac kasik pürelerle alistirmaya basladim,tatsin azcik..tek sorun gündüz uykulari hep kucakta..
Siz neler yapiyorsunuz?bebis nasil?
cucummm çokk şükürr
allah hepsine nasip etsinn inşallahhhhhhhhh
kızlarrr
buarada kızım oluyorr belli oldu cinsiyetimizz
cucummm çokk şükürr
allah hepsine nasip etsinn inşallahhhhhhhhh
kızlarrr
buarada kızım oluyorr belli oldu cinsiyetimizz
aminnn yeter allah sanada nasip etsinnngözün aydınnnnnnnnnnnnn sağlıcakla kucakla kızın inşşşşşşşşşşşş
hayırlı uğurlu olsun canım sağlıkla gelsin kızın inşallah
aminnn yeter allah sanada nasip etsinnn
amin canım saglıkla inşallahhh
selam arkadaşlar kızım hasta diye yazmıştım hatırlarsanız dün annemle eşim doktora götürdü soğuk algınlığı demiş ve orta kulak iltihabı bütün huzursuzlupu bundandur kulak ağrısı yuyutmaz bağrıtır insanı demiş kan tahlili ve idrar tahlili yapmış çok ağlamış kuzum çok kan alınırken okadar kötü oldumki annem anlatırken çok üzüldüm yanında olamadığım için işe gitmek zorunda olmak çok kötü yawrum acı çekerken yanında bile olamıyorum hala çok ağrısı var sanırım hiç susmuyo antibiotik veriyorum ama çok kötü öksürüyo ya uyuyamıyo resmen öksürükten çok canım sıkkın anlıycağınız nşallah tez zamanda iyilrşir bebeğim
selam arkadaşlar kızım hasta diye yazmıştım hatırlarsanız dün annemle eşim doktora götürdü soğuk algınlığı demiş ve orta kulak iltihabı bütün huzursuzlupu bundandur kulak ağrısı yuyutmaz bağrıtır insanı demiş kan tahlili ve idrar tahlili yapmış çok ağlamış kuzum çok kan alınırken okadar kötü oldumki annem anlatırken çok üzüldüm yanında olamadığım için işe gitmek zorunda olmak çok kötü yawrum acı çekerken yanında bile olamıyorum hala çok ağrısı var sanırım hiç susmuyo antibiotik veriyorum ama çok kötü öksürüyo ya uyuyamıyo resmen öksürükten çok canım sıkkın anlıycağınız nşallah tez zamanda iyilrşir bebeğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?