Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesinin Güzel Hamişleri ve Güzel Anneleri

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

geçmiş oldun canım allah yardımcın olsun inşallah bi sorun çıkmaz bebişinde zamanında doğar

inşallah canım tez zamanda bekliyorum düzene girmesini

kızlar nasılsnızzzzzzzzz
aymes sen elinden geleni yapıyorsun canım emin hiç kolay değildir o canavlarla nete zaman ayırmak

kesinlikle öyle zor oluyo fırsat bulunca hemen damlıyoz hepimiz buraya

benim cimcimem yine hasta oldu kıslar çok fena halde öksürüyo burnuda tıkalı napıcam ben şimdi çok zor onu böyle evde hasta bırakıp işe gelmek çok sık öksürüyo aşırı terliyo ondan olduğunu düşünüyorum çok giydirmiyorum öyle ama evin sıcaklığıda gayet iyi her sabah kalktığında sırtı battaniyesi su içinde oluyo eşimde terler benim ırsi diye düşünüyorum her sabah baştan aşağı kıyafetleri değişiyo terli bırakmıyoruz ama ne kadar özen gösterirsek gösterelim yinede hasta oluyo işte

canım geçmiş olsunnnnn

evet işteee takvimde gördügünnnn
çok şükürrr canımm allah herkese versinnnn

eskilerden tülinime sidelyaya pinkrosemede nasip etsinn inşallahhhh
aklıma gelmeyen herkeseeee
cok sükür canim cooook sevindim,sag salim kucakla insallah
aminnn hergün dualarimdalar,Allahim hepsine nasip etsin
cooook dikkat et kendine,minigimize,hersey cok iyi gitsin insallah

selam canım çok şkür biz iyiyiz sen nasılsın uğramıyosun artık bebişinde iyimi emiyomu nasıl gidiyo

canimm telefondan girebiliyorum genelde ve kk zor aciliyor,sipalarla malum,biliyorsun:)
eskiden dogum yapanlar gelmiyor artik derdim ama hakikaten zor bi cocuksa wcye bile vakit olmadigi oluyormus
cok sükür canim iyiyiz,emiyor,günde bikac kasik pürelerle alistirmaya basladim,tatsin azcik..tek sorun gündüz uykulari hep kucakta..
siz neler yapiyorsunuz?bebis nasil?

aynen canım benim cimcimeyide kucaktan hiç bırakamıyorum hep mız mız şimdi ben işteyim annem onnla beraber kök söktürüyomuş resmen çığlık atarak ağlıyo hiç durmuyo diyo bu aralar öksürüyo bide grip oldu sanırım dahada fena hiç susmuyo inşallah bi an önce düzelir

oyy zuzum da gelmiş
ayol ne zaman 4 ayı geçtiniz
zaman ne çabuk geçiyo

slm kızlar biz geldikkkkkkkkkk

kızlaar en son yazmıştım ya uyku sorunumuz var diye direnç gösteriyo diye doktor bir çok bebekde 6 aydan sonra düzene girer bazılarındada 1 yaşından sonra düzene girer dedi. birazda yaramaz seninkız yaramazlığındanda yapıyo dedi. bide işe gidiyorum ya akşam bizle vakit geçirmek istiyomuş o yüzden uyumaya direnç gösteriyo olabilir dedi. bende bitkisel falan bişi yokmu kullansaak dedim oda hemen humananın iyi geceler çayı var onu önerdi. 3 akşamdır veriyorum 50 cc 3 akşamdır uyuyo emmek için gene 3-4 kere kalkıyoruz tabide olur okadarlıkda sonuçta acıkıyo bide benimki meme tiryakisi malüm razıyım o kadarına hele çarşamba akşamı 9.30 da uyudu resmen şaşkınlık içinde kaldım ve boşluğa düştüm sanki alışmamışım ya ama ne iş yaptım o akşam çamaşırdı falan herşeyi hallettim bakalım bu çayla biraz düzene biner inşallah tesadüf değildir

cucummm çokk şükürr
allah hepsine nasip etsinn inşallahhhhhhhhh

kızlarrr
buarada kızım oluyorr belli oldu cinsiyetimizz

ne habersiniz hanımlarrrrrrrrrrrrrrrrr

cucummm çokk şükürr
allah hepsine nasip etsinn inşallahhhhhhhhh

kızlarrr
buarada kızım oluyorr belli oldu cinsiyetimizz

gözün aydınnnnnnnnnnnnn sağlıcakla kucakla kızın inşşşşşşşşşşşş

slm kizlar nasilsiniz biz iyiyiz
caspercim bende kullaniyorum o cayi hatta turkiyeden getirtiyorum burda yok cunku bizde biraz faydasini gorduk ondan once hic uyumazlardi simdiki halimize sukur bende tavsiye ederim

selam arkadaşlar kızım hasta diye yazmıştım hatırlarsanız dün annemle eşim doktora götürdü soğuk algınlığı demiş ve orta kulak iltihabı bütün huzursuzlupu bundandur kulak ağrısı yuyutmaz bağrıtır insanı demiş kan tahlili ve idrar tahlili yapmış çok ağlamış kuzum çok kan alınırken okadar kötü oldumki annem anlatırken çok üzüldüm yanında olamadığım için işe gitmek zorunda olmak çok kötü yawrum acı çekerken yanında bile olamıyorum hala çok ağrısı var sanırım hiç susmuyo antibiotik veriyorum ama çok kötü öksürüyo ya uyuyamıyo resmen öksürükten çok canım sıkkın anlıycağınız nşallah tez zamanda iyilrşir bebeğim

canım geçmiş olsun yaaaaaa ooffffffffff yaaaaaaaa bizler bile dayanamıyoruz bu ağrılara onlar daha küçücük

çok geçmiş olsun canım ya
inşallah ilaçlarıı bian önce etki ederde bebiş rahatlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…