Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesinin Güzel Hamişleri ve Güzel Anneleri

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
selam arkadaşlar aymes,zambk,meryem,dilem işallah hepiniz iyisinizdir.aymescim çok geçmiş olsun işallah çabucak atlatır kızışın.melony canım işallah sende sorunsuz doğum yaparsın.

uzun zamandır yazmamaıştım size....ama gene sinirlerim tepemde...ve anlatap akıl alacağım tek siz varsınız...çok alıngan mı alıngan kayın validem var.sorsan alıngan değil asla hemde...o mükemmel,çok iyi,saf,iyi kalpli bir insan...etrafındaki insanlar onu kullanıyor,hep hor görüyor..o ise iyi olduğundan kaybediyor,insanlara fazla değer veriyor ondan oluyordiye düşünüyor kendince...ama insan bence yeri gelmeli etrafa kulak vermeli...hep ben olmaz...
kızıma bakıyor bildiğinizüzere...sahipleniyor doğal olarak ama çok fazla....yani hareketlerine yansıcak derecede...kızım 11 aylık oldu...bir çok yaptığı hareket var artık..taklit ed,t/yor bizi vs..anlatıyruz akşam şunu yaptı bize diye...kayınvalidem dün ben söyle yaptım ya bak ondan yapıyor şimdi,gecen ben yaptım ya ondan yapıyor,beni gördü işte taklit ediyor...kızım ne yaparsa hep ondan görmüş oluyor...biz bişey yapmıyoruz..ben her anı ona rapor mu ediyim bende yaptığınıda ispat edeyim...belki 2 gün önce yaptı ne biliyorsun...gecen balık yaptım yedirdim...soruyor salata yaptın mı diiye yooo yapmadım dedim...aaa salatayla yedir bak...sen benim nerden biliyorsun bgne kadar yapıp yapmadığımı...bende sen yaparsın o zaman dedim...alındı hemen yanlış anlıyorsun beni dedi...sen dedim yanlış anlıyorsun dedim...sonra hep sende yapınca oluyor herşey,hep kendine yoruyorsun dedim,,,kayınpederimde orda yani...kayınvalidem o akıl hocalarını dinle sen tarzında laf etti...daha öncedende demişti bana bunu...bende dedim kim ya bu akıl hocalarım diye...isim ver dedim..kim yani...artık kendi ailemdem mi bahsediyor...halbu ki ne kadar yanlış beni hiç tanımmamış demekki...bgne kadar sorun yaşadık mı biz...çocuk oldu sorunlar başladı...demekki senden değişti bişeyler...ben zaten sana tepkili olsam ta başından yaparım diymi ama...hem ben kaç yaşındayım başka insanların lafına inanıp sana mı düşman olucam...benim aklım yok mu... çok cahil çok...yaşla cahilliğin alakası yok..kendini geliştirme ile alakalı...
kayınpederim bunu duyunca bağırdı kayınvalideme...sus artık sende çok konuşuyorsun dedi...kendi kocası ve oğlu bile alıngan olduğünu,takıntılı olduğunu yüzüme söylediler idare et ,he he de,dinleme geç karşıya dediler...dinleme iyide nereye kadar...insan bazen sindiremiyo işte...o dört dörtlük bizler eksik...içinden böyle geçmiyor isede,hareketleri öyle hissettiriyor...aynı konuşar üzerine dönüp dönüp sprun yaşıyprz...bir kerede sen dene bakalım farklı davranmayı...ama olmaz çünkü o haklı ben haksızlık yapıyrum ona...bide bana eksilerin çoğaldı artılar azalıyor diyor o gün...hani laf söyledim ya...bende çok korktum yani...napayım azalıyorsu...onun içinde bende aynısı gecerli o zaman...bu neden oluyor bence...eşidir çocuğudur zamanında bıkmış onun bu davranışalrında herşeyi vermişler bunu eline,,ne yaprsan yap gibisinden...bu salakta sanmış ben herşeyi mükemmel yapıyorum...birde kendi çocuğunu büyütürken kendi kayınvalidesi hep karışmış onu verme,onu giydirme,alma vs diye..şimdi kızımda yapamadıklarını yapmaya çalışıyor...biri müdahale etti mi...alınıyor ve dişlerini çıkartıyor..siz diyiverin bana ne olacak böyle....

canım geçmiş olsun yaaaaaa ooffffffffff yaaaaaaaa bizler bile dayanamıyoruz bu ağrılara onlar daha küçücük

çok geçmiş olsun canım ya
inşallah ilaçlarıı bian önce etki ederde bebiş rahatlar

selam arkadaşlar aymes,zambk,meryem,dilem işallah hepiniz iyisinizdir.aymescim çok geçmiş olsun işallah çabucak atlatır kızışın.melony canım işallah sende sorunsuz doğum yaparsın.

sağolun kıslar inşallah bi an önce geçer mahfoldu yawrum okadar sancısı varki 1 dakika bile susmuyo gözünden akan yaşlar içimi sızlatıyo dayanamıyorum onu böyle görmeye kiloda kaybetti suratı küçücük kaldı kızımın ne yapıcam ben böyle içim acıyo onu bırakıp işe gitmek zorunda olmakda çok kötü o burda acı çekerken ben yanında olamıyorum bu nasıl bişey allahım çok kötüyüm kızlar ya antibiotik kullanıyoruz fitil veriyorum ama hiç banamısın demiyo çocuk eriyip bitti kaç günde dua edin bize nolur

aymescim işallah çabucak iyileşir kızışın.

tuna canım herkes sende taraf, boşver takma kafana.hepimizin aynısı hep kendileri biliyormuş gibi.

işte kara,çirkin kızım

yabannnnnnnnnnnnnnnnnn bu çok tatlı kızzzzzzzzzzzzzzz yerim ben onuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu sağlıcakla büyüt inşşşşşşşşşşşşşşşşş allah nazarlardan saklasınnn

Son düzenleme:
yabanım maşallah subhanallah kızına rabbim nazarlardan kem gözlerden korusun çok çirkin gerçekten (resmi alıntı yapmadım belki silersin diye)

Son düzenleme:
slm kizlar nasilsiniz biz iyiyiz allaha sukur kizlarla ugrasiyom

aymescim gecmis olsun insallah kisa zamanda toparlar kizin

yabangulum kizin cok tatli masallah subhanallah

teşekür ederim güzel yorumlar içinyeterim rabbim sanada tattırsın.

teşekür ederim yüreği güzel arkadaşımmmmmmmmm
inşşşşşşşşşşş inşşşşşşşşş rabbim tüm bebek yolu bekleyenleri güldürsün inşşşşşşşşşşşşşşşş

Hayat bize mutlu olma şansı vermedi sevgili
biz kendimizden başka herkesin üz...üntüsünü üzüntümüz, acısını
acımız yaptık çünkü.
Dünyanın öbür ucunda hiç tanımadığımız bir insanın gözyaşı bile
içimizi parçaladı.
Kedilere ağladık, kuşların yasını tuttuk...
Yüreğimizin zayıflığı kimi zaman hayat karşısında bizi zayıf yaptı.
Aslında ne güzel şeydir insanın insana yanması sevgili...
Ne güzeldir bilmediğin birinin derdine üzülebilmek ve çare aramak.
Ben bütün hayatımda hep üzüldüm, hep yandım.
Yaşamak ne güzeldir be sevgili...
Sevinerek, severek, sevilerek, düşünerek...
Ve o vazgeçilmez sancılarını duyarak hayatın...

slm kizlar nasilsiniz biz iyiyiz allaha sukur kizlarla ugrasiyom

aymescim gecmis olsun insallah kisa zamanda toparlar kizin

yabangulum kizin cok tatli masallah subhanallah

rabbim kolaylık versin işin çok çok zor

yabangülüm

canım örgülerinin çok güzel oldugunu biliyorumm
çok marifetlisinn
kızının üzerindeki hırkayı koydunmu siteye
senden rica etsem koymadıysan
ve kzın için ördüklerini bibaşlıkta toplarmısınn
sana zahmet olmazsa
vaktin yoksada anlarımm canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…