Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesinin Güzel Hamişleri ve Güzel Anneleri

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
günaydın güzel meleklerin annelerii

aymes canım geçmiş olsun tekrar kan aldılar acıyan canını dahada acıttılar demek kuzumun antibiyotik kulanıyosunuz değilmi

yabangülüm kızına 41 kere maşallah şirine

canım yelek kızımın üstündeki resmini eklemedim onunbiraz eskidi ama çekip koyarım.blogumun adresini vereyim oradan bak istersen.

http://yabangulumden.blogcu.com/

Son düzenleme:
zambakcım bi başlık altında istemişsin,önceden eklemiş olduğum için tekrar konulara girdiği için yasak bu.örgü bölümünün editörü benim ben yaparsam önceden uyardıklarım ne yapar tahmin et artık

canım yelek kızımın üstündeki resmini eklemedim onunbiraz eskidi ama çekip koyarım.blogumun adresini vereyim oradan bak istersen.

ÜLKÜ'DEN GÖZ NURU ÖRGÜLER - Blogcu

canımcımm blogun oldugunu bilmiyordumm
devamlı ekleme yapıyomusun burayaa...
Hemen bakıyorum ..
Blog oldugu için buraya ekleme yapmana gerek yok
nede olsa oraya eklemişsindir
teşekkürlerrr

sağol canım evet kullanıyoruz bir hafta olucak nerdeyse

bende dün annemler gittim melisa hasta olacak diye ödüm koptu.1 kez gitmiştim melisanın o gece burnu tıkandı hasta oldu,eşimin dilinde kaldım.bu havalarda çok dikkatli olmak lazım,rabbim esirgesin çocuklarımızı işallah senin kızında iyileşir bir an önce.

Günaydın arkadaşlar

zambakçım kızım biraz daha iyi gibi öksürük devam ediyo ama ağlamalar azaldı en azından sancısıda azalmıştır diye düşünüyorum

yabnım çok dikkat et canım bu havalar gerçekten çok kötü yaz gelemedi bi türlü allah bebişlerimizi korusun

günaydınnnnnnnnnnnnnnn
aymes canım tekara geçmiş olsunnnn yaaaaaaa zordur has bebişle uğraşmak :26::26::26:

slm kizlar nasilsiniz

aymescim kizinin daha iyi olmasina cok sevindim gercekten cok zor hasta bebislerle ugrasmak
biz allaha sukur simdiye kadar oyle hastaligimiz olmadi insallah bundan sonra da olmaz ama huysuz bebekle ugrasmak cok zor gercekten

yetercim sagol canim allahim en kisa zamanda sanada nasip etsin insallah
isim cok zor ama rabbim kolaylik veriyor bence yoksa insan dayanamaz bu tempoya gunde 3-4 saat uyku uyuyorum ve butun gun ayaktayim bakicimiz olmasina ragmen
rabbim kolaylik veriyor
sizden de dualarinizi bekliyorum insallah isim daha da kolay olur

canım ya bilmezmiyim canımm ya kız kardeşimden biliyormmm ne zord o dönemlerrrr ki kardeşimin 1 çocuktuuuu rabbim yardımcın olsunnn

kızlarrrrrrrrrrrrrr FADİK gelmiyor biraz uzak kalacağım demiştimmmmmm ama ben çok merak ettim hiç görüşenvarmı yada teli msn falan varmı bir haber getiren olsa

yeter
uzun süredir görüşmüyoruz fadik te son durumlar neydiki
ben ona geçen yıllarda test göndermiştim dresi nosunu vermişti ama kaydetmemiştim

canım ya inşallah öksürügüde geçerr
yazık neresinde nesi var diyemiyorkii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…