yeter
uzun süredir görüşmüyoruz fadik te son durumlar neydiki
ben ona geçen yıllarda test göndermiştim dresi nosunu vermişti ama kaydetmemiştim
aymescim kızın nasıl oldu biraz iyimi?
slm kizlar nasilsiniz
aymescim kizinin daha iyi olmasina cok sevindim gercekten cok zor hasta bebislerle ugrasmak
biz allaha sukur simdiye kadar oyle hastaligimiz olmadi insallah bundan sonra da olmaz ama huysuz bebekle ugrasmak cok zor gercekten
yetercim sagol canim allahim en kisa zamanda sanada nasip etsin insallah
isim cok zor ama rabbim kolaylik veriyor bence yoksa insan dayanamaz bu tempoya gunde 3-4 saat uyku uyuyorum ve butun gun ayaktayim bakicimiz olmasina ragmen
rabbim kolaylik veriyor
sizden de dualarinizi bekliyorum insallah isim daha da kolay olur
canım ya inşallah öksürügüde geçerr
yazık neresinde nesi var diyemiyorkii
canım çok şükür düzeliyo gibi tam düzelmedi ama bunada şükür eskisi kadar kötüde dğil yarın kontrolumuz var bakalım ne diycek dr. Sen nasılsın melisa nasıl?
aymescim gittinizmi doktora?
canım inşş düzelmiştir güzel haberlerle gel
kıslarrrrr nasılsınız uzun zamadır gelemiyorum iş değiştirince evdeki netide kestirdik ancak gelebildim umarım herkes iyidir aysuncum kız iyileşmiş maşşalllahh inşalllah bir daha hastalanmayacak havalar düzeliyor.
mercanda hastalandı ama ucuz atlattık telaşlı olmanın avantajınıyaşadık erken teshişle gribi 1-2 gunde atlattı kızım ilaç almadan şükürler olsun vee artık iki dişimiz var bütün gün ısırmaya çalışıyoruz yaa ne güzel bir duygu onun gelişimini gun ve gun yasamak ALLAHIM isteyen herkese tattırsın
günaydın arkadaşlar hayırlı haftalar herkese
çok ama çok üzgünümdün akşam arkadaşımın eşine araba çarptı ve durumu çok ağır beyin kanamadı geçiriyo ameliyat oldu ama doktorlar pek umutlu değilmiş saat uyutucaklarmış sonra sonuç belli olucak hasar varmı uyanabilecekmi diye yaşında kızı var daha çok genç allah onu evledına karısına bağışlar inşallah
gittik canım çok şükürki daha iyimiş düzelmeye başlamış dedi sürekli ağlamasını ve hiçbişeyin ilgisini çekmediğini sordum hiç yanlız bırakamıyoz biz hep onunla uğraşmalıyız ilgisini çekicek bişeyler bulmalıyız oda çok fazla değil en fazla bişey dakka ilgisini çekiyo yanlız hiç bırakamıyorum kıyamet kopuyo hep böylemi gidicek diye sordum evet dedidaha kötüsü olucak dişler çıkmaya başladığında ama ne yazıkki düzelmez böyle gider dedi anlıycağınız yandık
günaydın arkadaşlar hayırlı haftalar herkese
çok ama çok üzgünümdün akşam arkadaşımın eşine araba çarptı ve durumu çok ağır beyin kanamadı geçiriyo ameliyat oldu ama doktorlar pek umutlu değilmiş saat uyutucaklarmış sonra sonuç belli olucak hasar varmı uyanabilecekmi diye yaşında kızı var daha çok genç allah onu evledına karısına bağışlar inşallah
gittik canım çok şükürki daha iyimiş düzelmeye başlamış dedi sürekli ağlamasını ve hiçbişeyin ilgisini çekmediğini sordum hiç yanlız bırakamıyoz biz hep onunla uğraşmalıyız ilgisini çekicek bişeyler bulmalıyız oda çok fazla değil en fazla bişey dakka ilgisini çekiyo yanlız hiç bırakamıyorum kıyamet kopuyo hep böylemi gidicek diye sordum evet dedidaha kötüsü olucak dişler çıkmaya başladığında ama ne yazıkki düzelmez böyle gider dedi anlıycağınız yandık
günaydınlarrrrrrrrrrrrrrr
aymes çok sevindim canım yaaaaaaa bebişin iyi olmasınaaa
kıslarrrrr nasılsınız uzun zamadır gelemiyorum iş değiştirince evdeki netide kestirdik ancak gelebildim umarım herkes iyidir aysuncum kız iyileşmiş maşşalllahh inşalllah bir daha hastalanmayacak havalar düzeliyor.
mercanda hastalandı ama ucuz atlattık telaşlı olmanın avantajınıyaşadık erken teshişle gribi 1-2 gunde atlattı kızım ilaç almadan şükürler olsun vee artık iki dişimiz var bütün gün ısırmaya çalışıyoruz yaa ne güzel bir duygu onun gelişimini gun ve gun yasamak ALLAHIM isteyen herkese tattırsın
tövbe tövbe önce eşime zannettim,allah korusun tüylerim diken diken oldu bir an.allahım yardımcısı olsun işallah ,rabbim esirgesin.bizde aynısıyız yalnız bırakmayın oynayın benimle diyor,bu aralar çok huzursuz damaklarda ağrıyor sanırım.iyi olsunlarda ne yapalım artık katlanacağız.şarkılar söyle ilgisini çeker belki benim kızımın çok hoşuna gidiyor, susunca kızıyor.bide ördek ördüm onu görünce çığlıklar atıyor,eline alıp kemiriyor.
canımmmmmm yaaaaaaaaa rabbim yardımcıları olsun şifa versin inşşşşşş
sağol canım allah razı olsun
çok şükür canım daha iyi artık maşallah mercana iki dişi var artık demek nasıl zor çıkardımı dişleri gerçi maşallah mercan yavaş bi bebek ama herkes zorlanıyomuş diş çıkarırken nasıl geçti sizin ben çok korkuyom valla normalde böyleyse diş çıkarırken acaba nolucak
aman allah korusun canım eşim değil ama çok sevdiğim bi arkadaşımın eşi yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmez o derece yani inşallah iyileşir tek duamız o
yok be canım şarkıda dikkatini çekmiyo eller hep ağızda 10 parmağını birden sokuyo valla sonrada midesi bulanıyo kusuyo hep çığlıkla ağlamamodunda anlıycağın bide insanda sevmiyo akşam amcamlar geldi kıyamet koptu başka odaya gidiyorum susuyo geri geliyorum ağlıyo yandık valla
aminnnn canım inşallah
slm kizlar nasilsiniz biz iyiyiz ugrasiyorum cadilarla
aymescim sukur iyilesmis kizin insallah bir daha olmaz allahim korusun
bizde de hep ayni mutfaga gittiyimde arkamdan agliyolar ucu birden kiyamet kopuyor bagirmalar
ozlemcim masallah mercana diside cikmis sukur atlattiniz benim cadilarda daha birsey yok ama cok mizmizlar zor cikaracaklar galiba disleri
butun bebisler insallah kolayca cikarirlar dislerini opuyorum bebisleri
aymes canım bizde aynıyız özellikle erkeklere karşı alerjisi varannemler gittiğimde burnumdan getiriyor.kardeşlerim sevmek istiyor yırtıyor kendini,bide tanımadığı bayanlara karşıda aynı.kışa denk geldi çıkamadılar dışarı ondan oldular böyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?