Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesinin Güzel Hamişleri ve Güzel Anneleri

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

valla bilmiyorum alışrlarmı ki,bu senede şansa havalar ısınmadı.yengem kızımı gülerken gördü allah şükür diyor:)

kızlar benim kızım aşırı terliyo sabah bi kalkıyoruz su içinde bundan dolayıda çabuk hasta oluyo ne güzel düzelmeye başlamıştı bu sabah baktım yine öksürmeye başlamış ne yapmam gerekiyo üstünüde sürekli açıyo gece terlemesin diye çokda örtmüyorum ama her harükarda açıyo yine napıcağımı şaşırdım

canım melisada ayaklarıyla açıyor üstünü, bende yorganı iki taraftan yatağının arasına sokuyorum açamıyor dene istersen

melisanında ayakları acayip terliyor,üstünü açıyor diye çorapla yatırıyorum.ayakları kokuyor inanmazsınız,su gibi oluyorlar nedense.

günaydın arkadaşlar hayırlı cumalar herkese

slm canım nasılsınn
kızın nasıl oldu
aşırı terlemeyi dr.una sor istersen
biarkadaşımın kızıda aşırı terliyo dr.kansızlıktan olabilir demişti
kızında varmı böyle biproblem

çok şükür canım daha iyi terlemeyi sordum doktora ama bişey söylemedi kalın giydirmieyin mmkün olduğunca dedi okadar inşallah yoktur bi problem

güzelikler nasılsınız

selam canım iyiyiz çok şükür sen nasılsın

melisanında ayakları acayip terliyor,üstünü açıyor diye çorapla yatırıyorum.ayakları kokuyor inanmazsınız,su gibi oluyorlar nedense.

bende çorapla yatırıyorum canım hiç çıkarmadım daha üstü hep açık çünkü üşür diye korktum açıkçası ama aynen su içinde kalıyo özellikle sırtı

günaydın hayırlı cumalrrrrrrrrrrrrrrrr

slm kizlar nasilsiniz

ben cok yorgunum kizlarda bu ara ne gece ne gunduz uykusu yok denecek kadar az
gece yarim satte bir uyaniyolar kac gundur boyleler neden bilmiyorum zaten cok zor daliyolar uykuya ama gece hic olmazsa 2-3 saat yatiyordum toplamda imdi o da yok 6.5 aydir evdeler dha hic duzenli bir sekilde uyuduklarini gormedim gece saat 11 oluyor yatmalari sabah 6 da ayaktayiz
sikayet etmek istemiyorum ben onlari cok zor buldum rabbim 6 sene sonra nasip etti bana onlari ama bazen sabrim ve gucum bittiyor sanki annemle baktigimiz halde yetisemiyoruz kimse inanmiyor iki kisi nasil uc cocuga bakamaz diyor herkes ama icimizde degiller bir gorseler o zaman inanirlar

allahim bana guc kuvvet sabir versin kizlar dualarinizi esirgemeyin benden

Son düzenleme:

canm eminimki çok zordur çok iyi anlıyorum biz iki kişi bazen bir çocuğa bakamıyoruzda 3 bebiş tabiki daha zor o 2 kişi nasıl bakamıyonuz diyenler çok bilmiş zaten allah güç versin tabiki şikayet değil bazen hepimizin sabrı tükeniyo sonra pişman oluyorum ama bazen çok kızıyorum kıçına kıçına hafif hafif vuruyom

Selam kızlar, yarın transferim var, İnşallah ben de sizler gibi hamiş olabilirim, tabi öncelikle herşeyin Hayırlısı... Kızlarr, sizler de benim için dua edin, öpüyorum...

aymes canım nevrosky ismini biliyorsan facede aratsana,merağımızda gitmiş olur aklıma geldi.

evet kızlar yaaaa bende çok merak ediyorum bu arada ben hatırlıyorummm ada ege vardı buraya geliyordu onula görüşmüşlerdi yazmışlardı buraya tanıştık diyee

amin canim cok zor gercekten 3 bebise bakmak aynen bende sonra cok pisman oluyorum
allahim guc kuvvet versin hepimize sabir versin

Selam kızlar, yarın transferim var, İnşallah ben de sizler gibi hamiş olabilirim, tabi öncelikle herşeyin Hayırlısı... Kızlarr, sizler de benim için dua edin, öpüyorum...

hakkında hayırlısı olsun canım inşallah sıkı sıkı tutunur sana bebişlerin

aymes canım nevrosky ismini biliyorsan facede aratsana,merağımızda gitmiş olur aklıma geldi.

canım ismini biliyorum ama soyismini bilmiyorum ne yazıkki bende merak ediyorum hiç gelmedi ama dur benim msnde olması lazım bakıyım oraya giriyomu:26:

slm kızlar nasılsınız???
epeydir gelemiyorum malum bebişlerden fırsat olmuyo
tüm gün onlarla uğraşıp uyuyunca da ev işleriyle ilgilenince başka bişeye zaman kalmıyo zaten,
çok şükür ufak tefek sıkıntılarla büyüdüler, 1 ay sonra 1 yaşında olacaklar inşallah,
bebişte göbişte büyüyo, 6 aylık oldu, gittikçe çocuklarla ilgilenmek zorlaşmaya başladı
en büyük sıkıntım kucağıma fazla alamıyorum göbişten yer olmuyo
bebişlerle pek sıkıntımız yok, ikisininde 6 tane dişi var halada çıkmaya devam ediyo
kızım sıkıntısız çıkarıyo ama oğlum biraz daha huysuz bu konuda, en büyük sorunumuz iştahsızlık,
bazen endişeleniyorum bişey yemiyolar diye
sonrada en iyisi kendi hallerine bırakmak diyorum çok üstüne düşünce iyi olmuyo çünkü
dişler çıkıpta rahatlayınca her istediklerini yerler nasıl olsa,
geceleri yorgan sorununuz varmış kızlar,
aynı şey bendede var ikiside üstünü asla örtmez, bisüre uyku tulumu giydirdim kızım hala giyer
ama oğlum yan yatmayı sevdiği için ve tulum giydiğinde dönemediği için gece çok sık uyanırdı
ona bisüre sonra giydirmedim kalın çeket giydiriyodum onunla rahat uyuyodu
çok şükür hiç hasta olmadılar,
yaz gelsede havalar bi ısınsaydı artık,
sizin bebişlerde maaşallah kocaman olmuş,
yabanım kızın pek bi tatlı Rabbim nazarlardan saklasın hepinizin evladını
fırsat buldukça yine gelirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…