valla aynen canım hiç sevdirtmiyo kendini gören suratsız bu kız diyo aslında çok güleryüzlü ama kimseye gülmüyo sadece bize ağlıyo yabancı görünce açmak lazım bu kızları yabanım olmazki böyle bi yaz gelse dışarı falan çıkartabilsek alışırlar belki
valla bilmiyorum alışrlarmı ki,bu senede şansa havalar ısınmadı.yengem kızımı gülerken gördü allah şükür diyor:)
canım melisada ayaklarıyla açıyor üstünü, bende yorganı iki taraftan yatağının arasına sokuyorum açamıyor dene istersen
nerdesiniz hatunlar kimse yok kaç gündür
slm canım nasılsınn
kızın nasıl oldu
aşırı terlemeyi dr.una sor istersen
biarkadaşımın kızıda aşırı terliyo dr.kansızlıktan olabilir demişti
kızında varmı böyle biproblem
güzelikler nasılsınız
melisanında ayakları acayip terliyor,üstünü açıyor diye çorapla yatırıyorum.ayakları kokuyor inanmazsınız,su gibi oluyorlar nedense.
slm kizlar nasilsiniz
ben cok yorgunum kizlarda bu ara ne gece ne gunduz uykusu yok denecek kadar az
gece yarim satte bir uyaniyolar kac gundur boyleler neden bilmiyorum zaten cok zor daliyolar uykuya ama gece hic olmazsa 2-3 saat yatiyordum toplamda imdi o da yok 6.5 aydir evdeler dha hic duzenli bir sekilde uyuduklarini gormedim gece saat 11 oluyor yatmalari sabah 6 da ayaktayiz
sikayet etmek istemiyorum ben onlari cok zor buldum rabbim 6 sene sonra nasip etti bana onlari ama bazen sabrim ve gucum bittiyor sanki annemle baktigimiz halde yetisemiyoruz kimse inanmiyor iki kisi nasil uc cocuga bakamaz diyor herkes ama icimizde degiller bir gorseler o zaman inanirlar
allahim bana guc kuvvet sabir versin kizlar dualarinizi esirgemeyin benden
Selam kızlar, yarın transferim var, İnşallah ben de sizler gibi hamiş olabilirim, tabi öncelikle herşeyin Hayırlısı... Kızlarr, sizler de benim için dua edin, öpüyorum...
aymes canım nevrosky ismini biliyorsan facede aratsana,merağımızda gitmiş olur aklıma geldi.
canm eminimki çok zordur çok iyi anlıyorum biz iki kişi bazen bir çocuğa bakamıyoruzda 3 bebiş tabiki daha zor o 2 kişi nasıl bakamıyonuz diyenler çok bilmiş zaten allah güç versin tabiki şikayet değil bazen hepimizin sabrı tükeniyo sonra pişman oluyorum ama bazen çok kızıyorum kıçına kıçına hafif hafif vuruyom
Selam kızlar, yarın transferim var, İnşallah ben de sizler gibi hamiş olabilirim, tabi öncelikle herşeyin Hayırlısı... Kızlarr, sizler de benim için dua edin, öpüyorum...
aymes canım nevrosky ismini biliyorsan facede aratsana,merağımızda gitmiş olur aklıma geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?