Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesinin Güzel Hamişleri ve Güzel Anneleri

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

herkese slmmmmmmmmmmmmmmm

yazdıklarını okurken masal dinliyor gibi oldum hayal ettim bebişleri hem kucağında hem göbüşünde içim gitti rabbim sağlıcakla kucaklamayı ve hepsini sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin inşşşş

canııımmm sağol,
Rabbim inşallah sanada böyle biri kucakta biri göbişte arka arkaya nasip etsin inşallah
dualarım seninle
doğumumda da dua ederim Allah nasip ederse...

canııımmm sağol,
Rabbim inşallah sanada böyle biri kucakta biri göbişte arka arkaya nasip etsin inşallah
dualarım seninle
doğumumda da dua ederim Allah nasip ederse...

canım sağolun dualrınız için
siz anne olanların arkada kalanları bizleri unutmMmnız ne kadar güzel dualrınıza katmanız beni ne kadar mutlu ediyorrrr inşşşşşş inşşşş dualrınız eksik etmeyin

slm kızlar,
bende oğlumla uğraşmaktan fazla gelemiyorum geçen sene bu zamanlar hamile olmamı öğrenmeme 10 gün vardı anneler gününden 1 gün önce cumartesi günüydü adetim 1 gün geçince test yapmıştım silik bir çizgi çıkmıştı sonra kan testi ve sonra o güzel mutlu haber,zaman nasıl geçiyor anlamadım bile oğlum şu an 4 aylık oldu,6 mayısta 5.ayına girecek dediğim gibi zaman nasıl da geçiyor anlamıyorum,Allahım hepimizin evlatlarına sağlık versin ve evlat sahibi olamayanların da yüzünü güldürsün inş.

herkese slm nasılsınız bir yaramazlık yoktur inşallah bazı sorunlardan dolayı gelemedim ziyaret edemedim sizleri.

yabanım kızın çok tatlıymış allahım esirgesin maşallah kızına.
aymesim geçmişler olsun kızın hastalanmış şimdi geçmiştir inşallah tamamıyla.resmini merakla bende bekliyorum bak.
zambakım kızın olacağı netleşmiş hayırlı evlat olur sağlıkla gelir inşallahhh

yeterim sen nasılsın bizleride es geçmiyosun maşallah sana. allahım seni ve diğer bekleyen arkadaşlarımızı bir an önce buraya transfer eder inşallah hayırlısı ile canım.

meryemcim - can isom ben zaten 1 tane ile ancak başediyorum vallaha sizleri düşünemiyorum bile allah yar ve yardımcınız olsun şimdi zorlanıyosunuz ama ilerde daha rahat edeceksiniz eminim. biliyorum şikayet değil ama şükürki yaşattı bu duyguyu rabbim bizlere.

bize gelince yarın tam 11. ayımızı dolduruyoruz 4 haziran 1 yaşına giricez şükürler olsun geçen sene bu zamanlar koca göbüşle beklemedeydim şimdi ise büyüyoruz vallaha.
öykü şu anda hergün birşeyler öğreniyo mama-meme baba anne dede bebek adda başbaş baybay el şaklatmak öpmek vs bende iyice sevindirik oldum onu gördükçe her gün bişi öğrendikçe diyorum yarım aklım vardı ondanda olucam. hele ananesi diyoki öyküye akkabılarını alda gel giyelim adda gidelim koşuya ayakkabılarını alıyo geliyo işin sonunda adda varya dışarıyı çok seviyo her dışarı çıkmasında sanırsın ilk kez dışarıyı görüyo eve gelincede içeri girince ağlıyo yaramaz dışarı çıkmak isteyincede dış kapıya gidiyo ayakkabılarını alıp çok komik yaaaa. bugünüme şükürler olsun rabbim bu duyguyu isteyen herkesede nasip etsin kimseyi mahrum etmesin annelik duygusundan. aminnnnnnnn

canım biz bu yola birlikte çıktık........halla aynı yolda yürüyorz ama sizlerin göbüşünde ve kucağında mucizeleriniz varrr tek fark bu yüzden ben sizleri es geçemem
keşke erkek infertilitesinin ilk açıldığındaki bütün arakadaşlar buralarda olsalardııı:26::26: bebeği olanlar olmayanlar ne kadar çok kişiden haber alamıyoruz gittiler ve gelmediler gelemdlerrrr ne kadar çok kaybımızız olduuuuu ben kendi adıma hepsini merak ediyorummmm:26::26::26::26:

senin kızla benim kız arasında bir yaş olacak canım bende 15 haziranda sezeryanım var gecen sene bu zamanar olumsuz tüp denemenin ardından düşük yapmıştım ama şuan kızımı kucağıma alacağım gunu sayıyorum az kaldı sabrediyorum 1 bucuk ay kaldı

günaydın arkadaşlar herkes iyidir inşallah benim minik kuzu artık tam 6 aylık allahım sağlıklı bir ömür nasip etsin cümlemizin evlatlarına inşallah

sağol canım çok şükür iyileşmiştik ama bu sabah baktım yine burnumuz kapalı anlamadım gitti kurtaramıyorum ben bu kızı hastalıktan çok üzülüyorum

demek öykü hanım 1 yaşına giricek he maşallah valla zaman çok çabuk geçiyo ne güzel yeni öğrendiklerine şahit olmak onunla hayata tekrar bağlanmak allahım bekleyen bütün arkadaşlarımıza nasip etsin

caniso, melony, neva sizlerde hoşgeldiniz iyi olmanıza sevindim ara sıra uğrayın kızlar ya çok boş kaldı topiğimiz yaramazlar izin verirse tabi.

Melonycim yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin artık çok az kalmış sağlıkla kucağınada alırsın inşallah

evet aymesim zor oldu ama geldik az kaldırabbim sağlıcakla kucağımıza almayoda nasip eder şevval hanımı bekliyoruz sabırsızlıkla
arada uğruyorum kımsecikelr olmuyor burda

saol canım inşallah şevval olacak bugunde doktordaydık çok şükür herşeyi normal dedi doktor 2 kilo olmuş benim tombalak tosbam haziran 15i gibi de alırız dedi az kaldı artık

melenoy canım yaaa daha dün gibii senin kızlar ben hamiş dedğin günnnnnn:26::26::26::26: allahım nazardan saklasın doğumun gelmiş
sağlıcakla inşşşşş ismide çok güzel kızıyın allahım bağışlasın uzun sağlıklı bir ömür nasip etsinnn

rabbim tez gunde sanada nasip etsin canımmmm

evet aymesim zor oldu ama geldik az kaldırabbim sağlıcakla kucağımıza almayoda nasip eder şevval hanımı bekliyoruz sabırsızlıkla
arada uğruyorum kımsecikelr olmuyor burda

şevval olucak demek yiğenimin adı benim adıyla yaşasın inşallah. Evet canım artık çok kimse olmuyo topikte çok boş bu aralar

slm kızlar topik sessiz giden gelmiyor ya da benim gibi sessiz takip ediyor bu arada ben ncinar. İş yerinde nete giremiyorum evde de kızım sagolsun anında bitiyo yanımda degil konulara cevap vermek laptopu acamıyorum. Herkes gordugum kadarıyla iyi bebekler ya gobuste ya kucakta Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah beni ikinci stresi sardı yine mi tedavi olucak acaba kızıma asılamayla hamile kalmıstım tup bebek stresine girmemeiştim ama simdi ne olur bilmem. Bi de ben işim nedeniyle korunuyorum neden korunuyosam bakalım herseyin hayırlısı opuyorum hepinizi.

bugün canım çok sıkkın kızlar benim kızıma ennem bakıyo biliyosuznuz ben çalışıyorum anneminde 1 haftalığına memlekete gitmesi gerekiyo kızıma bakmak için kaynanamla görümcem gelicekti kaynanam yanlız bakamaz çünkü söylemiştik daha önceden ama sağolsun görümcem akşam gelemiyceğini söyledi işi varmış ben ne yapıcam şimdi kızlar işten izinde alamıyorum ne olucak benim kuzum şimdi akşamdan beri ağlıyorum. Bide bugün benim doğum günüm en mutlu doğum günümü yaşıycağımı düşünüyodum kızımla ilk doğum günüm ama çok züzüntülüyüm ne yazıkki

ayy canım benim az kaldı ha. geçen sene ben bu sıralar beklemedeydim az kaldı dişye diye bir doğursaydım hayırlısı diyordum şimdi ise 1 yaşına girecek çok şükürç senide allahım hayırlısı ile kurtarsın sağlıcakla gelsin şevval hanım.

allhım seninde göbüşünü bir an önce hayırlısı ile doldursun canım. emeklerinin karşılığını versin.
evet yeterim haber alamadıklarımız ne alemde bende merak ediyorum ama eldende bişi gelmiyo hele nevro yu sır kalem oldu sanki

öykününde bir ara hiç geçmemişti ocaktam marta kadar düşün artık doktor ilaç vere vere bıktım artık vermiyecem demişti bitkisellere başvur cocuğada yazık demişti ıhlamur falan kaynat ver ara ara geçecektir eninde sonunda canım. şu zaman oldu aha sabah bile burnu tıkanmıştı tam sümüklü bir ana kızız valla. birimiz olunca zaten öbürümüzün kaçarı yok

nice nice yıllara inşallah canım. kızınla bu ilk doğumgünün kutlu olsun daha nize nize ailenle bi,rlikte inşallah canım. canım kaynananla bir komşu falan yokmu arkadaşın falan samimi olduğun idare etseler yada sen izin alamıyosan eşin izin alamazmı inşallah bir çıkar yol bulursun canım. yada 1 hafta ücretsiz izin versinler hiç bişi bulamazsan mecburum bebeğimi bırakacak kimsem yok seden anlamazlarmı acaba

rabbim tez gunde sanada nasip etsin canımmmm

kızar sağolun teşekür ederim sizlerden böyle dualr duymak beni amacaıma biraz daha yakalaştıryor allahım kabul etsinn beklediğimiz mucizelerimizi bir an önce göndersin sizlerede sağlıcakla kucaklamayı büyütmeyi nasip etsin inşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…