Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesinin Güzel Hamişleri ve Güzel Anneleri

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
günaydın herkese
melekcim benim kızım da çok uzun boylu olmasına rağmen 2 aydır boyu uzamıyo artık uzama duracak demekki

günaydın canlarım nasılsınız bakalım haftasonu sakinliği sarmış topiği...

nevroskym ben lilypie den yapabiliyodum zaten ama yine de uğraştığın için bunu koycam sağolasın canım...

oğluşum iyi
şimdi mamasını yedicokacimcoook
benimki emmiyo malesef:sinifsinif:
sende süt durumları nasıl?

canım ben 31 haftalık yaptım dogumu premature bizim cadı 16 gun kuvezde kaldı sutumu sagıp verdim biberona alıstı hala sagıp veriyorum sutun hic mi yok sagıp versene ben inatla sagdım hala sagıyorum tabi azaldı onun emmesi gibi degil ama anne sutu veriyorum en azından

bu arada topikte hic besiktaslı yok galiba bizim kucuk cadı kucuk kartal birascık erkege benziyo ama kucuk besiktaslıyız biss
resim koymustum ama biraz buyuk oldu tekrar ypim dedim imageshack sayfası acımadı ama kucuk kartalı gostericem size

Son düzenleme:

günaydın herkese
melekcim benim kızım da çok uzun boylu olmasına rağmen 2 aydır boyu uzamıyo artık uzama duracak demekki

Ben bu konuda olymposss'a katılıyorum. Her ay bebekler 2-3 cm uzarsa 2,5 senede bizi geçerler. kaydirigubbakcemile3 Belli bir yerde duracak elbet. Yani yavaşlayacak.

günaydın canlarım nasılsınız bakalım haftasonu sakinliği sarmış topiği...

İyi haftasonları bitanem.. Şeniz

nevroskym ben lilypie den yapabiliyodum zaten ama yine de uğraştığın için bunu koycam sağolasın canım...

Canım yalnız dediğim gibi baby-gagada ikiz seçme imkanın yok. İstiyorsan ordan yapayım. Ama tek bebek gözükür. Şeniz

Hadi merak ettik bakalım küçük kartalı görelim. a.s.

geliyo babasının minik kartalı

Son düzenleme:
canlarım iyi hafta sonları aymesim çok sevindim allaha şükrler olsun bak bebişin çok uzun yollardan geldi seni hiç yanlız bırakırmı bırakmazallahım sonuna kadar onu sana bağaşlasın
bizde bugün doktordan geldik herşey yolunda bıdık iyi allaha şükürler oslun

geliyo babasının minik kartalı olmadı

Canım hizliresim.com adresinden yapsana. Şeniz

Sağol canım sana da iyi haftasonları. Maşallah , herşeyin yolunda olmasına çok sevindim bitanem. Allaha emanet yavrumuz. Rabbim korusun onu. :Saruboceq:

cimbomllulara fenerlilere nanik yapıyo benim kızım

Son düzenleme:
günaydın herkese
bakalım ya içimiz rahat etmiyo işte
ayy severim ben onu olsun annesi uzar seni bile geçer allahın izniyle inşallah...
sağol cnm inşallah
biz beşiktaşlıyız canım
cimbomllulara fenerlilere nanik yapıyo benim kızım
ay maşallah yaaaa küçük kartal
:teytey: cucu hamile cucu hamile cucu hamile:teytey:
ayyy çok ama çok sevindim allah tamamını erdirsin:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

cucu hamilemiymiş :CüvCüv:
Allahım kucağına almayı nasip etsin
hamile sayımız artıyo gittikçe:sm_cool::dance::teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…