ayy severim ben onu olsun annesi uzar seni bile geçer allahın izniyle inşallah...hiç uzamamış canım ya
9600 kilosu
boyu:71 cm
oğluşum iyi
şimdi mamasını yedicokacimcoook
benimki emmiyo malesef:sinifsinif:
sende süt durumları nasıl?
nevrosky dr kilo alımı hızlı olduğundan pek boya takılmadı olsun dedi...aslında çok gızdım 2 aydır boyun bi cm ble uzamaması pek normal gelmedi bana tamam belki çok ta anormal değil de yinde beslenme düzeni veya ek vitamin ilaçları ne bileyim bişeyler önerebilirdi...
başka bi doktora daha danışmayı düşünüyorum bakalım o ne dicek
günaydın herkese
melekcim benim kızım da çok uzun boylu olmasına rağmen 2 aydır boyu uzamıyo artık uzama duracak demekki
günaydın canlarım nasılsınız bakalım haftasonu sakinliği sarmış topiği...
nevroskym ben lilypie den yapabiliyodum zaten ama yine de uğraştığın için bunu koycam sağolasın canım...
bu arada topikte hic besiktaslı yok galiba bizim kucuk cadı kucuk kartal birascık erkege benziyo ama kucuk besiktaslıyız biss
resim koymustum ama biraz buyuk oldu tekrar ypim dedim imageshack sayfası acımadı ama kucuk kartalı gostericem size
geliyo babasının minik kartalı olmadı
canlarım iyi hafta sonları aymesim çok sevindim allaha şükrler olsun bak bebişin çok uzun yollardan geldi seni hiç yanlız bırakırmı bırakmazallahım sonuna kadar onu sana bağaşlasın
bizde bugün doktordan geldik herşey yolunda bıdık iyi allaha şükürler oslun
cimbomllulara fenerlilere nanik yapıyo benim kızım
:teytey: cucu hamile cucu hamile cucu hamile:teytey:
nerden aldın canım haberi ben şimdiden çekeyim halayıda o gelince bi daha tebrik eder çekerim halayını allah tamamına erdirsin inşallah:teytey: :teytey: :teytey:
bakalım ya içimiz rahat etmiyo iştegünaydın herkese
melekcim benim kızım da çok uzun boylu olmasına rağmen 2 aydır boyu uzamıyo artık uzama duracak demekki
sağol cnm inşallahayy severim ben onu olsun annesi uzar seni bile geçer allahın izniyle inşallah...
biz beşiktaşlıyız canımbu arada topikte hic besiktaslı yok galiba bizim kucuk cadı kucuk kartal birascık erkege benziyo ama kucuk besiktaslıyız biss
resim koymustum ama biraz buyuk oldu tekrar ypim dedim imageshack sayfası acımadı ama kucuk kartalı gostericem size
ay maşallah yaaaa küçük kartalcimbomllulara fenerlilere nanik yapıyo benim kızım
ayyy çok ama çok sevindim allah tamamını erdirsin:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey: cucu hamile cucu hamile cucu hamile:teytey:
canım benim tebrikler çok sevindim allahım tamamına erdirsin.:teytey::teytey::teytey:coook sagolun kizlar,haber benden önce gelmis,cok tesekkürler ilginiz icin..
bende transfer oldum buraya cok sükürrrr :asigim:
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=12469745&posted=1#post12469745
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?