Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesinin Güzel Hamişleri ve Güzel Anneleri

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
slm kizlar nasilsiniz biz iyiyiz kizlarla beraber buyuyoruz iste cok yorgunum ama onlar icin herseye deger
melonycim demek sevval hanim geliyo allahim saglikla gelmesini nasip etsin insallah

aymescim dogum gunun kutlu olsun canim nice senelere
insallah kizini birakman icin bir yol bulursun

caspercim cok zor gercekten uc taneyle ugrasmak ama onlarin bir gulusu herseyi unutturuyor bana

allah nasip ederse yaza turkiyeye gelicez belki o zaman dinlenirim biraz da olsa sanmiyorum ama

SAĞOLUN KISLAR DOĞUM GÜNÜ DİLEKLERİNİZ İÇİN. bUGÜN TEKRAR İZİN KOUSUNDA KONUŞUCAM BAKALIM BÜTÜN ALTERNATİFLERİ SUNUCAM ONLARA YERİME 1 HAFTALIĞINA BİRİNİ BİLE BULDUM İNŞALLAH İNSAFA GELİRDE KABUL EDER

canalr günaydın anner günüz kutlu olsunnn

Hanımlar meraba bende sıze katılmak ıstıyorumm..erkek ınfertılesındeyız ..esım azosperm bu durumda hamıle kalanlar varmı acaba fıkırlerınızı onerılerınızı beklıyorruumm...ayrıca annelerımızın anne adaylarımızın anelr gunu kutlu olsun ..

hoş geldin canımm

ben canım zar zor kavga kıyamet izni aldım ama nasıl yaptım gelde ban sor neyseki kızıma kendim bakıyorum çok mutluyum buyüzden

zor olmuş ama izin almışsın eeeeeeeeeeeeeeeeeee o halde tatdını çıkart kızınla

günaydın hayırlı cumlarrr
rabbim dualrımız dileklerimizi kabul etsiinnrabbim bizlere bebişlerimizi nasip etsin hamişlerimize sağlıcakla kucaklamayı nasip etsinn etsin anne olanlarımıza sağlıcakla evlatlarınızı büyütmeyi nasip etsinnn inşşşşşşşşşşşşşş

gunaydın melony masallah kızına anne karnında ne tatlı duruyo Allahım sag saglim kucagına almayı nasip esin az kalmıs kavusmanıza

amin inşallah evet az kaldı sayıyoz artık gunlerii bakalım cıkıncada böle tatlı olcakmı

rabiim herkesin evladını kendine bağışlasın seninkinide canım

amin inşallah evet az kaldı sayıyoz artık gunlerii bakalım cıkıncada böle tatlı olcakmı

rabiim herkesin evladını kendine bağışlasın seninkinide canım

daha tatlı oluyo annesi hele bu cadılar buyudukce daha da tatlılasıyolar yalnız hazırlıklı ol babayı biraz fazla seviyolar sanki, onun icin bi erkek istiyorum kıskanıyorum aralarındaki askı

daha tatlı oluyo annesi hele bu cadılar buyudukce daha da tatlılasıyolar yalnız hazırlıklı ol babayı biraz fazla seviyolar sanki, onun icin bi erkek istiyorum kıskanıyorum aralarındaki askı

evet eşim şimdiden başladı benim kızım demeye sana şöle yaptırmam böle yaptırmam deme ye

inşallah en yakın zamandada sana rabbim bir pipili gönderir

günaydın arkadaşlar herkesin keyifleri iyidir inşallah ben bugün işbaşı yaptım yine kızımla evde olmak çok keyifliydi ama ne yazıkki bi haftacık çabucak gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…