ayy canım benim az kaldı ha. geçen sene ben bu sıralar beklemedeydim az kaldı dişye diye bir doğursaydım hayırlısı diyordum şimdi ise 1 yaşına girecek çok şükürç senide allahım hayırlısı ile kurtarsın sağlıcakla gelsin şevval hanım.
allhım seninde göbüşünü bir an önce hayırlısı ile doldursun canım. emeklerinin karşılığını versin.
evet yeterim haber alamadıklarımız ne alemde bende merak ediyorum ama eldende bişi gelmiyo hele nevro yu sır kalem oldu sanki
öykününde bir ara hiç geçmemişti ocaktam marta kadar düşün artık doktor ilaç vere vere bıktım artık vermiyecem demişti bitkisellere başvur cocuğada yazık demişti ıhlamur falan kaynat ver ara ara geçecektir eninde sonunda canım. şu zaman oldu aha sabah bile burnu tıkanmıştı tam sümüklü bir ana kızız valla. birimiz olunca zaten öbürümüzün kaçarı yok
nice nice yıllara inşallah canım. kızınla bu ilk doğumgünün kutlu olsun daha nize nize ailenle bi,rlikte inşallah canım. canım kaynananla bir komşu falan yokmu arkadaşın falan samimi olduğun idare etseler yada sen izin alamıyosan eşin izin alamazmı inşallah bir çıkar yol bulursun canım. yada 1 hafta ücretsiz izin versinler hiç bişi bulamazsan mecburum bebeğimi bırakacak kimsem yok seden anlamazlarmı acaba
slm kizlar nasilsiniz biz iyiyiz kizlarla beraber buyuyoruz iste cok yorgunum ama onlar icin herseye deger
melonycim demek sevval hanim geliyo allahim saglikla gelmesini nasip etsin insallah
aymescim dogum gunun kutlu olsun canim nice senelere
insallah kizini birakman icin bir yol bulursun
caspercim cok zor gercekten uc taneyle ugrasmak ama onlarin bir gulusu herseyi unutturuyor bana
allah nasip ederse yaza turkiyeye gelicez belki o zaman dinlenirim biraz da olsa sanmiyorum ama
Hanımlar meraba bende sıze katılmak ıstıyorumm..erkek ınfertılesındeyız ..esım azosperm bu durumda hamıle kalanlar varmı acaba fıkırlerınızı onerılerınızı beklıyorruumm...ayrıca annelerımızın anne adaylarımızın anelr gunu kutlu olsun ..
aymescim ne yaptın kim bakıyor bebişe?
ben canım zar zor kavga kıyamet izni aldım ama nasıl yaptım gelde ban sor neyseki kızıma kendim bakıyorum çok mutluyum buyüzden
zor olmuş ama izin almışsın eeeeeeeeeeeeeeeeeee o halde tatdını çıkart kızınla
aynen öyle valla canım çok zordu ama başardım şimdi kızımla olmanın tadını çıkartıyorum dediğin gibi
kızlarrrr nerelerdesiniz yaw geliyom gidiyom boş topik
hala kimsecikler yokk
gunaydın melony masallah kızına anne karnında ne tatlı duruyo Allahım sag saglim kucagına almayı nasip esin az kalmıs kavusmanıza
amin inşallah evet az kaldı sayıyoz artık gunlerii bakalım cıkıncada böle tatlı olcakmı
rabiim herkesin evladını kendine bağışlasın seninkinide canım
daha tatlı oluyo annesi hele bu cadılar buyudukce daha da tatlılasıyolar yalnız hazırlıklı ol babayı biraz fazla seviyolar sanki, onun icin bi erkek istiyorum kıskanıyorum aralarındaki askı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?