Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesinin Güzel Hamişleri ve Güzel Anneleri

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
maaşallah barekallah maaşallah barekallah..................ya siz bunlara balmı katıyonuz neeee

iyiyiz Allah'a şükür nevro paşanın ufak tefek huysuzlukları var ama olsun sağlığı yerinde olsun da. Bir ara hastalık geçirdik çok şükür iyiyiz ayın 15 Nisan da 6 ayımız bitiyor .. Ona baktıkça Rabbime nasıl şükrediyorum iyi ki gelmiş.. Varlığı zor ( emek isteyen ) ama yokluğu çok çok çok daha zor .. Rabbim iyi ki vermiş şükürler olsun hepimizin evladını bize bağışlasın hep dua ediyorum İNŞALLAH bekleyen arkadaşlarıma da nasip olacak..
Peki Doruk nasıl ? :)))) öptk

cimbomllulara fenerlilere nanik yapıyo benim kızım

Vay nanik yapıyor demek. lülülülülülü Maşallah minik kartala. Allah nazarlardan saklasın. Çok tatlı maşallahhh. a.s.

coook sagolun kizlar,haber benden önce gelmis,cok tesekkürler ilginiz icin..
bende transfer oldum buraya cok sükürrrr :asigim:

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=12469745&posted=1#post12469745

Mesmeleğimin meleği gelmiş şükürler olsun Rabbim. :Saruboceq: :sm_cool: Canım bekliyorduk ama kesinleşti ya halayımızı çekebiliriz artık doya doya.. :teytey: :teytey: :teytey: Allah sağlıkla kucağına da aldırsın canım. O duyguyu da yaşayacaksın Allahın izniyle. Dualarım yine seninle ve meleğinle olacak. Sorunsuz geçecek bir hamilelik diliyorum bitanem. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Meleğine de bir nazarlık.. Rabbim korusun onu. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

maaşallah barekallah maaşallah barekallah..................ya siz bunlara balmı katıyonuz neeee

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Oluyor canım o kadar. Bizler iyiyiz çok şükür. Benim hastalık da sonlara geldi artık. Oğlumla 1,5 ay doğru düzgün ilgilenemedim çok üzülmüştüm. Yavrum bu arada kendi başının çaresine baktı. Babası , annanesi , dedesi baktı. Ben de ilgilendim biraz ama çok değil. Bu zaman zarfında iki diş bile çıkardı bitanem , maşallah. Allahım hepsini korusun nazarlardan.

---------------------------------------------------------

Kızlar bugün bir ara dışardaydık sonra geldik misafirler geldi. Sizlerden uzak kaldım. İnşallah hepiniz iyisinizdir. Yarın görüşürüz. İyi geceler.

ıyı pazarlar topıĞn annelerı ve anne adayları

iyi pazarlar canlarım cucum allaha şükürler olsun kucağına alacağın günlerde gelcek allahın izniyle allaha emanet olun canım

[
Sağol canım sana da iyi haftasonları. Maşallah , herşeyin yolunda olmasına çok sevindim bitanem. Allaha emanet yavrumuz. Rabbim korusun onu. :Saruboceq:

canım benim tatlı dilinden dökülen dualar bile insana moral oluyor canım bütün hepimizn allahım yüzünü güldürsün bebişlerimizi bize bağaşlasın canım

İyİ pazarlar topİĞn annelerİ ve anne adayları

İyi pazarlar bitanemm. İnşallah bu ay sen de buraya adını yazdıracaksın Allahın izniyle. :Saruboceq:

günaydın herkese
takvimini lilype den yapanlar benimkini kk kabul etmiyo siz nasıl yaptınız

Günaydın tatlım. Hangi aşamada kabul etmiyor. Sen bütün yazanları alıp mı yapıştırıyorsun. http ile başlayan kısmından .png ile biten kısma kadar olan yeri kopyalayıp yapıştıracaksın. Şeniz

canım benim tatlı dilinden dökülen dualar bile insana moral oluyor canım bütün hepimizn allahım yüzünü güldürsün bebişlerimizi bize bağaşlasın canım

Aminnnn bitanemmm. :Saruboceq: Moral olabiliyorsam ne mutlu bana. :asigim:

günaydın iyi pazarlar kızlar....

İyi pazarlar tatlımmmm. Şeniz

[Masallah Doruk a erkenden gelmis incileri bizde hırsla kasıyoruz ama ne zaman gelir bilmem ohaoldumsmile

Evet canım maşallah yani. Dilimi ısırıp , götümü kaşıyorum. :roflol: 3,5 ayda çıkardı. Hayır ne acelesi varı bilmiyorum. Herhalde hayata erken atılmayı düşünüyor. sırnaşık şey

İnşallah sizinki de sorunsuz bir şekilde çıkarır incilerini. :Saruboceq:

oncelikle iyi pazarlar kizlar
topiginiz hayirli olsun cok guzel ve anlamli gercekten
bu sekilde herkes kopmamis olur hani hep diyorduk ya eskiden hamile kalicak herkes ve bi topik acalim herkes orda toplansin bu topik kapansin ins onun yolundayizdir

oncelikle iyi pazarlar kizlar
topiginiz hayirli olsun cok guzel ve anlamli gercekten
bu sekilde herkes kopmamis olur hani hep diyorduk ya eskiden hamile kalicak herkes ve bi topik acalim herkes orda toplansin bu topik kapansin ins onun yolundayizdir

İyi pazarlar bitanem. Fadik arkadaşımız akıl etti sağolsun. Çok da güzel oldu. Toplanıyoruz yavaş yavaş , haberleşiyoruz. Ve en kısa zamanda sizleri de göbüşler dolu olarak bekliyoruz. :Saruboceq: :CüvCüv:

yeni sayfamız hayırlı olsun cucu sende hamileymişsin çok sevindim rabbim tamamına erdirsişn inşallah diğer topikteki tüm arkadaşlar bebişlerine kavuşur ve hepimiz burada toplanırız

yeni sayfamız hayırlı olsun cucu sende hamileymişsin çok sevindim rabbim tamamına erdirsişn inşallah diğer topikteki tüm arkadaşlar bebişlerine kavuşur ve hepimiz burada toplanırız

hay allah razı olsun nevrom yine imdadıma yetiştin takvim olmayınca sinir olmuştum
sünger canım seni gördüğüme de çok sevindim

Canım hoşgeldinnn. :1hug: :asigim: Nasılsın , bebişin nasıl? Şeniz

hay allah razı olsun nevrom yine imdadıma yetiştin takvim olmayınca sinir olmuştum
sünger canım seni gördüğüme de çok sevindim

Ne demek bitanem. a.s. Çok güzel olmuş bebişinin takvimi. :asigim:

herkeze kocaman künaydın
güzel hayırlı sağlıklı ve mujdelerle dolu bi hafta geçirmek dileğiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…