Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesinin Güzel Hamişleri ve Güzel Anneleri

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar selam annemlerdeydim bi kaç gündür
merak ettim cucuma şimdi bakıcam

aymesi çok merak ettim

herkeze kocaman künaydın
güzel hayırlı sağlıklı ve mujdelerle dolu bi hafta geçirmek dileğiyle

günaydın herkese iyi haftalar

kızlar selam annemlerdeydim bi kaç gündür
merak ettim cucuma şimdi bakıcam

aymesi çok merak ettim

gunaydın kıslarrrr.
sağlıklı neşeli haftalarrr

günaydın kızlar iyi haftalar hepinizeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Hepinize iyi haftalar kızlar. Güzel haberlerle dolu bir hafta geçirmek ümidiyle.. :lepi:

günaydın bacılar nasılsınız ben bugün direksiyon kursuna başladım ehliyet alacam kısmet olursa 17 nisandada sınav var napıyım birazda kafamı dagıtmak istedim sizde ne var ne yok.

günaydın bacılar nasılsınız ben bugün direksiyon kursuna başladım ehliyet alacam kısmet olursa 17 nisandada sınav var napıyım birazda kafamı dagıtmak istedim sizde ne var ne yok.

Hayırlısı olsun bitanem. İnşallah olur. Hemencecik alıverirsin ehliyeti. Arabanız var mı? O zaman alır arabayı dolaşır iyice kafayı dağıtırsın. :lepi: Bende ehliyet yok. Hoş araba da yok zaten. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

aymes yok merak ettim. :uhm: Bugün işe gidecekti normalde. Saat 15:00'e kadar gelmezse arayacağım arkadaşımızı. olumunekankayizsmile

herkeze kocaman künaydın
güzel hayırlı sağlıklı ve mujdelerle dolu bi hafta geçirmek dileğiyle

günaydın herkese iyi haftalar

canım benim arabamız var ama eşim bana vermek istemiyor:çok üzgünüm:ama inşallah ehliyeti bir girişte alırım kafam dagılsın biraz hep düşün düşün insan üzülüyo...

özlem aymes iyi değilmi
en son kanaması vardı dr a gidecekti ne oldu

özlem aymes iyi değilmi
en son kanaması vardı dr a gidecekti ne oldu

yok bitanem iyi şükürler olsun kendiside mutlu maşşallah sesi cıvıl cıvıl her zamanki gibi. bebeğinide gördüler şükürler olsun .olucak iice yerleşene kadar kanaması az az bekliycez bu cumartesi kalp atışı için gidicek hatta

canım aradı beni. evdeki ve işyerindeki bilgisayarına virüs girmiş işteymiş şimdi.

Canım bilgilendirme için sağol valla. Merak etmiştik. a.s. Siz nasılsınız bitanem?

canım benim arabamız var ama eşim bana vermek istemiyor:çok üzgünüm:ama inşallah ehliyeti bir girişte alırım kafam dagılsın biraz hep düşün düşün insan üzülüyo...

Haklısın canım. Yeni uğraşlar iyi geliyor. İnşallah hem aradan da çıkmış olur. Evde iki ikişinin ehliyetinin olması çok lazım.

kizlarrrr,tek tek alinti yapamadim,yoruldum simdi:))
hepinize soncuz tesekkürler...
insallah persembe günü kontroldede hersey normal cikar...
vallahi derdinizde inanmazdim esas hamile kalinca sorunlar basliyor diye...% 15000... dogruymus kafamçokkarıştı
fitilin etkisiyle akintilar cok oluyor ya,birsey hissetsem solugu banyoda aliyorum...
persembe gününün streside simdiden sardi beni...
hakkimizda hayirlisi artik...tek dilegim saglikli olmasi...:Saruboceq:
hepinizi kocaman öpüyorum kizlar,diger topigimizede bakip sonra tumba yatak yapicam,cok yoruldum misafirlerden cünkü...
Allaha emanet olun hepiniz..

AYMESIM yazmistim sanirim ama eminde degilimm..
cok cok cooook sevindim canim senin icin...
Saglikla aliriz insallah meleklerimizi kucagimizaa :Saruboceq:

Canımm işte asıl yolculuğa hoşgeldinn. :hooray: Her adım daha zorlu. Ama sonu mükemmel. Sen de o mükemmeliyete doğru emin adımlarla ilerliyorsun artık. İnşallah Rabbim kolaylaştırır hamileliğini. :Saruboceq: Çok yorma kendini. Güzelce dinlen. Misafirler seni baya yordu. yerimseniben

özlemcim bebişler nasıl....benim işlem bitti(((((( bugün evdeyim...anladın dimi?inşallah sorunsuz devam eder ikizlerim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…