Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesinin Güzel Hamişleri ve Güzel Anneleri

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
özlemcim bebişler nasıl....benim işlem bitti(((((( bugün evdeyim...anladın dimi?inşallah sorunsuz devam eder ikizlerim..

Canım Allahım onları korusun. Size bağışlasın inşallah. Dualarımız sizinle. Bu yolu sağ salim tamamlayın , birbirinize sağ salim kavuşun diye.. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

özlemcim bebişler nasıl....benim işlem bitti(((((( bugün evdeyim...anladın dimi?inşallah sorunsuz devam eder ikizlerim..

İNŞALLAHH CANIM YAA İNŞALLAH ÖNEMLİ OLAN KENDİNİ NASIL HİSSETTİĞİN SEN NE KADAR İYİ OLURSAN ONLARDA ANNELERİNE O KADAR SIKI BAGLANIRLAr canımmm HAYIRLISI OLSUNNN SAĞLICAKLA KUCAGINA AL İNŞALLAH İKİSİNİDE

nevroskym ve özlem sağolun canlarım.....allah size de evlatlarınızı bağışlasın inşallah...

selam arkadaşlar hepinize çok ama çok teşekkür ederim beni çok merak etmişsiniz tek tek alıntı yapamadım anca gelip okuyabildim ne hikmetse hem evdeki hemde işyerindeki pcye virüs girmiş allahtan işyerindeki çabul halloldu hemen girdim bende nevro ve özlemden haberleri almışsınız sizlerde çok sağolun canlarım getiredende götürendende allah razı olsun. Allaha çok şükür şimdilik herşey yolunda inşallah hep böyle devam eder bu bebiş varya bu bebiş beni yüreğim ağzımda dolaştırıyo ama onun için herşeye değer tabiki bugün işe başladım bakalım eğer kötü olursam bi şekilde rapor almaya çalışıcam olmazsa işi bile bırakabilirim ama inşallah herşey yolunda giderse bunlara hiç gerek kalmaz.

cucum canım çok ama çok tebrik ederim sağlıkla kucağınada alırsın inşallah.:Saruboceq:

canım allahım yardımcın olsun...

nevroskym ve özlem sağolun canlarım.....allah size de evlatlarınızı bağışlasın inşallah...

Amin canım. Hepimizinkini inşallah. :Saruboceq:

Canım hoşgeldinn. :1hug: Bugün senden haber aldık çok şükür. Ama seni burda , sağlıklı ve mutlu bir şekilde görmek daha güzel tabi. :asigim: Öpüyoruz seni ve yavrunu. Allaha emanet olun. Yarı görüşürüz artık virüsler hallolduğuna göre. :lepi:

topiginiz hayirli olsun kizlar

Topiğiniz değil bitanem topiğimizzzz. Hep bekliyoruz. Şimdilik yalnız geliyorsun ama inşallah yakında göbüşte bebişinle gelirsin. :Saruboceq:

günaydınlar herkese

evet nevrocum ya virüsler sardı dört bir yanımı suikast düzenliyolar sank, bana evdeki tamamen çökmüş artık o bi kaç hafta gider allahtan burdakini hemen yaptırdılar sizden haber alamamak çok kötü gerçekten hepinizi çok seviyorum canlarımŞeniz

günaydınn günaydınn kızlarr..aymesimmm hoşgeldinn .Allaha şükür iyisiniz hersey yolunda şükürler olsunn :))) lekelenme için dr ne dıyor ..Benimde 3 hafta kaldı rıskı atlatmaya dr leke gelebilir diyor prosgeatnı bırakınca ınsan korkuyor ya

günaydın herkese....
ne var ne yok???
aymesim canım nasılsın? çok şükür bi sıkıntınız yokmuş bebiş göbişteymiş ah şakacı bebik aah
ben bi geçmişe bakiiim

oo nevro maşallahhhh Doruk 2 tane diş hee biz de daha bişey yok..

Balsurat ohh be değiştirmişsin o iğrenç nicki delikafadulden bebiş nasıl

sempatiksalakcinni Yagmurum allaha şükür şimdilik iyiyizz .allaha emanetiz :) senin paşa ne yapıyor kocaman olmuştur sımdı

günaydın herkese

Sana da günaydın bitanem.. a.s.

Ne virüsmüş beee. Seni nerde olsan buluyor. kaydirigubbakcemile3 En azından buranın düzelmesine sevindim canım. Haberini alırız , görürüz , sohbet ederiz. Biz de seni çok seviyoruz tatlım. Şeniz

Günaydın balımmm. Şeniz Öyle mi oluyormuş. Bana doktor o yönde hiçbir şey dememişti. :uhm:

günaydın herkese....
ne var ne yok???
aymesim canım nasılsın? çok şükür bi sıkıntınız yokmuş bebiş göbişteymiş ah şakacı bebik aah
ben bi geçmişe bakiiim

Günaydınn dünürümm. Şeniz a.s.

Merhaba tatlım. Aceleci davrandı bizimkisi. Şimdi de üstlere geçti sanırım. Senin kaşıntılar başlamıştır ama.

sağol canım benim hoşbuldummm
çok şükür iyiyiz canım lekelenmeler normal dedi ama
hafif kanamalarım varya o problem şimdilik bişey diyemiyorum
yerleşme kanaması olabilir belki dedi ama emin değil
bencede yerleşme kanaması değil şu arabadan inince yada yol yürürsem
oluyo normalde dinlenirken olmuyo acaba düşük tehlikemmi var bende anlmadım
drda kesin bişey demedi cumartesi kalp atışları için çağırdı
adam gibi bi bilgi vermesini söyliycem
inşallah bu 3 haftada hiçbişey olmıycak canım endişelenme
allah yardımcımız olsunŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…