özlemcim bebişler nasıl....benim işlem bitti(((((( bugün evdeyim...anladın dimi?inşallah sorunsuz devam eder ikizlerim..
özlemcim bebişler nasıl....benim işlem bitti(((((( bugün evdeyim...anladın dimi?inşallah sorunsuz devam eder ikizlerim..
canım allahım yardımcın olsun...selam arkadaşlar hepinize çok ama çok teşekkür ederim beni çok merak etmişsiniz tek tek alıntı yapamadım anca gelip okuyabildim ne hikmetse hem evdeki hemde işyerindeki pcye virüs girmiş allahtan işyerindeki çabul halloldu hemen girdim bende nevro ve özlemden haberleri almışsınız sizlerde çok sağolun canlarım getiredende götürendende allah razı olsun. Allaha çok şükür şimdilik herşey yolunda inşallah hep böyle devam eder bu bebiş varya bu bebiş beni yüreğim ağzımda dolaştırıyo ama onun için herşeye değer tabiki bugün işe başladım bakalım eğer kötü olursam bi şekilde rapor almaya çalışıcam olmazsa işi bile bırakabilirim ama inşallah herşey yolunda giderse bunlara hiç gerek kalmaz.
cucum canım çok ama çok tebrik ederim sağlıkla kucağınada alırsın inşallah.:Saruboceq:
nevroskym ve özlem sağolun canlarım.....allah size de evlatlarınızı bağışlasın inşallah...
selam arkadaşlar hepinize çok ama çok teşekkür ederim beni çok merak etmişsiniz tek tek alıntı yapamadım anca gelip okuyabildim ne hikmetse hem evdeki hemde işyerindeki pcye virüs girmiş allahtan işyerindeki çabul halloldu hemen girdim bende nevro ve özlemden haberleri almışsınız sizlerde çok sağolun canlarım getiredende götürendende allah razı olsun. Allaha çok şükür şimdilik herşey yolunda inşallah hep böyle devam eder bu bebiş varya bu bebiş beni yüreğim ağzımda dolaştırıyo ama onun için herşeye değer tabiki bugün işe başladım bakalım eğer kötü olursam bi şekilde rapor almaya çalışıcam olmazsa işi bile bırakabilirim ama inşallah herşey yolunda giderse bunlara hiç gerek kalmaz.
cucum canım çok ama çok tebrik ederim sağlıkla kucağınada alırsın inşallah.:Saruboceq:
topiginiz hayirli olsun kizlar
oo nevro maşallahhhh Doruk 2 tane diş hee biz de daha bişey yok..
Balsurat ohh be değiştirmişsin o iğrenç nicki delikafadulden bebiş nasıl
günaydın herkese
günaydınlar herkese
evet nevrocum ya virüsler sardı dört bir yanımı suikast düzenliyolar sank, bana evdeki tamamen çökmüş artık o bi kaç hafta gider allahtan burdakini hemen yaptırdılar sizden haber alamamak çok kötü gerçekten hepinizi çok seviyorum canlarımŞeniz
günaydınn günaydınn kızlarr..aymesimmm hoşgeldinn .Allaha şükür iyisiniz hersey yolunda şükürler olsunn :))) lekelenme için dr ne dıyor ..Benimde 3 hafta kaldı rıskı atlatmaya dr leke gelebilir diyor prosgeatnı bırakınca ınsan korkuyor ya
günaydın herkese....
ne var ne yok???
aymesim canım nasılsın? çok şükür bi sıkıntınız yokmuş bebiş göbişteymiş ah şakacı bebik aah
ben bi geçmişe bakiiim
oo nevro maşallahhhh Doruk 2 tane diş hee biz de daha bişey yok..
Balsurat ohh be değiştirmişsin o iğrenç nicki delikafadulden bebiş nasıl
Topiğiniz değil bitanem topiğimizzzz. Hep bekliyoruz. Şimdilik yalnız geliyorsun ama inşallah yakında göbüşte bebişinle gelirsin. :Saruboceq:[/B]
günaydınn günaydınn kızlarr..aymesimmm hoşgeldinn .Allaha şükür iyisiniz hersey yolunda şükürler olsunn :))) lekelenme için dr ne dıyor ..Benimde 3 hafta kaldı rıskı atlatmaya dr leke gelebilir diyor prosgeatnı bırakınca ınsan korkuyor ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?