günaydın herkese....
ne var ne yok???
aymesim canım nasılsın? çok şükür bi sıkıntınız yokmuş bebiş göbişteymiş ah şakacı bebik aah
ben bi geçmişe bakiiim
Sana da günaydın bitanem.. a.s.
Ne virüsmüş beee. Seni nerde olsan buluyor. kaydirigubbakcemile3 En azından buranın düzelmesine sevindim canım. Haberini alırız , görürüz , sohbet ederiz. Biz de seni çok seviyoruz tatlım. Şeniz
Merhaba tatlım. Aceleci davrandı bizimkisi. Şimdi de üstlere geçti sanırım.Senin kaşıntılar başlamıştır ama.
selam kizlar nasilsiniz?keyifler nasil?
cucu merhaba tatlım beni sorack olursan iyiyim kvalideden geldim evime ohh be çektim 1 haftadır ordaydım aslında çocuk yönünden rahat ilgilenecek çok kişi var orda ama ben rahat değilim adı üstünde kvalide :))))
aymes cnm inş erleşme kanamasıdır.. İlk gebeliğimde bende de olmuştu hemde çok fazla hastanede yattığım gün bile olmuştu aşırı kanamayla fakat birşey olmamıştı bebeklerime o kanamalarla kaybetmedim dr bile düşer demişti düşmediler ama erken geldikleri için kaybettim meleklerimi.. Endişelenme yani stres çok büyük etken düşüğe biliyorsun rahat ol relaxxxx sımsıkı sarılllllllllllllllll
ahh ki ne ahhhh canım bi rahat nesef aldırmıyo benim bebiş ama bunada şükür varlığıyla beni yeterince mutlu ediyo allah eksikliğini göstermesin yeterki.
siz nasılsınız görüşemedik herşey yolundamı?
amin canım, biz iyiyiz çok şükür, hazırlıklar falan derken evde vakit geçiriyoruz,işte, şimdilik herşey yolunda, bu ayıda atlatırsak büyük bi sıkıntımız kalmıcak inşallah, cumartesi kontrolümüz var bakalım kilo almışmı bizim civcivler. doktor ikiside tek bebek gibi büyüyo hiç ikiz gibi değiller dedikiloları böyle iyi giderse haziranın ilk haftası doğum olacak bakalım hayırlısıyla...
ohh canım maşallah aman nazar değmesin bebişlere
allah daha iyi etsin herzaman güzel haberlerini alırız inşallah
burdaki bütün kardeşleriminde tabi allah kötülükleri uzak tutsun bizden
bende cumartesi kalp atışları için gidicem kısmetse
bende güzel haberlerle dönerim inşallah:Saruboceq:
inşallah canım bebişide görürsün, pıtpıtlarıda duydunmu için rahat eder, araba için sıkıntılanma, sen gerildikçe bebek etkileniyo biliyosun, hep dua et hiç eksik etme dualarını, Rabbim ona inşallah yaşayacak uzun ömür verirde seni hiç bırakmaz, Allah yardımcın olsun canım
insallah canim insallah :asigim:
slm kızlar ne hebr
selam kizlar nasilsiniz?keyifler nasil?
bilmiyorum ki kaşınıyo heralde herşeyi ağzına götürüp kemirmeye çalışıyor bizde sorunsuz çıkarsak hayırlısyla..
Balsurat maşalalh cnm inşallahh sağlıkla büyücek karnında :)) minik fasulye.. Bizim fasulye büyüdü yeşerdi artık 6 ay biticek yarı yaşımız geldi :)) darısı başınıza sizlerde göreceksiniz bugünleri bizimkiler yürümeye başlıcak Rabbimin izniyle.........
sorma canım ya virüsler takıldı peşime
ama suçluyu bulduk bizim patronmuş bi mail gelmiş
onu açmış ordan olmuş aynısını sabah tekrar yaptı ordan yakaladım
suçlu oymuş hemen sildik maili zar zor kurtardık yine
merhaba kızlar nasılsınız iyimisiniz ben iyiyim biliyorsunuz benim eşim azospermi birkez tesede gelişmemiş hücre bulundu emriyo oluştu fakat gebelik olmadı bizde kaan aydosla tedavideydik iğne kullanıyodu eşim ve cuma ankaraya kaan beyin yanına gidiyoruz spermiyogram ve hormon tahlili yaptırmak için lütfen banada dua edin sizlere iyi haberlerle döneyim cteside eski merkezimizle konuşacagız bakalım bizim durumda başka tedavi yöntemi varmı en son 3yıl önce yaptırmıştık bu mayısta 2.denemeyi düşünüyoruz inşallah pazara burda halay çekeriz çıkış olurda....
merhaba kızlar nasılsınız iyimisiniz ben iyiyim biliyorsunuz benim eşim azospermi birkez tesede gelişmemiş hücre bulundu emriyo oluştu fakat gebelik olmadı bizde kaan aydosla tedavideydik iğne kullanıyodu eşim ve cuma ankaraya kaan beyin yanına gidiyoruz spermiyogram ve hormon tahlili yaptırmak için lütfen banada dua edin sizlere iyi haberlerle döneyim cteside eski merkezimizle konuşacagız bakalım bizim durumda başka tedavi yöntemi varmı en son 3yıl önce yaptırmıştık bu mayısta 2.denemeyi düşünüyoruz inşallah pazara burda halay çekeriz çıkış olurda....
sagol canım arkadaşım iyiki varsın bana iyilik ve sabır aşılıyorsun senii tanımıyorum ama sana karşı içim sımsıcak...hepinizi seviyorum.
amin canım benim sagol çok zor böyle allahım yardımcımız olsun.sen nasılsın neler yapıyorsun.inşallah herşey dilediğin gibi olur canım allah yardımcın olsun rabbim kimsenin boynunu bükük bırakmasın güzel haberlerini bekliyorum
amin inşallah canım allah nasip ederse kutlarız burdan peki canım bana bu erkek infertilitesi konusunda azo konusunda iyi bir merkez önere bilirmisin ilk merkezim güzeldi ama kararsızım acaba yine orayamı yaptırsam bilmiyorum kafam karışıkbilmiyorumkismileCanımmmmm :asigim: Kalp kalbe karşıdır. Ben de buradaki tüm arkadaşlarım gibi seni de çok benimsedim. İnşallah herkes gibi ben de senin mucizene şahitlik edeceğim. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
amin inşallah canım allah nasip ederse kutlarız burdan peki canım bana bu erkek infertilitesi konusunda azo konusunda iyi bir merkez önere bilirmisin ilk merkezim güzeldi ama kararsızım acaba yine orayamı yaptırsam bilmiyorum kafam karışıkbilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?