Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesinin Güzel Hamişleri ve Güzel Anneleri

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Hoşgeldin güzelimmm. :1hug: :asigim: Bizler iyiyiz çok şükür. Sizler nasılsınız acaba? a.s.

biz de iyiymişiz, dün muayenede dr. amcaları söyledi.Bir tanesi diğerine göre 4 gün geriden geliyormuş ama kalp atışı büyükten daha güçlü.Şimdi artık onların takibindeyiz, ne kadar büyümüş, ağırlıkları kaç gr., hangi organlar oluşmuş.Heyecanlı bir dönemmiş gerçekten.Çoğu gebeliklerde 2 haftada bir kontrole alıyorlar, bakalım bir sonraki muayeneye kadar bekliycez.
Senin gibi bebeğine kavuşan arkadaşlara , benim gibi içinde büyütenlere, umutla bebeğinin geleceği günü bekleyen bütün arkadaşlara da bebeklere da hep sağlık diliyorum.

canım tebrik ederim bebişlerin göbişinde sağlıkla büyüsün inşallah
benimkilerin arasında da iki gün var, çoğul gebeliklerde 2 haftada bir kontrol oluyo son aylardada her hafta gidiyosun kontrole,
inşallah sağlıkla da kucağına alırsın canım

canım gebeliğin kaç haftalık bilmiyorum ama aradaki 4 gün önemli değil ilerde birbirlerine yetişiyolar zaten, bilgin olsun diye söyledim
benimkilerin ilk başta 2 gün vardı şimd 1 güne düştü

canım gebeliğin kaç haftalık bilmiyorum ama aradaki 4 gün önemli değil ilerde birbirlerine yetişiyolar zaten, bilgin olsun diye söyledim
benimkilerin ilk başta 2 gün vardı şimd 1 güne düştü

teşekkür ederim canım, seninkiler de ikizmiş, ben de seni tebrik ederim, nazar değmesin size.Epey de büyümüş seninkiler, benim 8+5 henüz küçükler.İnşallah benim ufaklık da büyüğü yakalar.Sağlıklı geçiririz ayları.

sağol canım evet büyüdüler, 2 ay kaldı doğuma,
sen başlardaymışsın daha, önemli bisorun olmadığı sürece inan zamanın nasıl geçtiğini anlayamıyosun
inşallah güzel bir gebelik geçirirsin canım

Merhaba Arkadaşlar ,
Acaba bi konuda bana yardımcı olabilir misiniz?
Benim eşimde 100 bin sperm var
morfoloji 2
%50 hareketsiz
%20 ileri yavaş
%30 yerinde hareketli
ben yazıları okumaya çalışıyorum mucizeler duydukça rahatlıyorum ama sizler topiği daha çok takip etmişsiniz daha yeni okumaya başladım bi çok kişi bebişlerini bile almış kucagına
bende bu sonuçlarla hamile kalabilir miyi
hiç benim gibi olup mutlu haberi veren oldu mu ?

amin canım benim sagol çok zor böyle allahım yardımcımız olsun.sen nasılsın neler yapıyorsun.

valla canım ben bildiğiniz gibiyim
çok şükür bugünkü halime tabiki ama şu lekelenmeler bi bitse
işte o zaman bomba gibi olucam

canım benim çok şükür iyiyim allah bugünleri aratmasın
benim bulantılarım yok çok şükür yemek konusundada rahatım valla
annem hergün evde ne yaptıysa bizede getirip bırakıyo gündüzden
allah razı olsun iyiki var yoksa ne yapardım bilmiyorum
evimiz çok yakın bizim 4-5 sokak var arada
akşama eve gittiğimde eşimde sofrayı hazırlıyo bana hiçbişey yaptırmıyolar
ben eve gider gitmez hemen yatıp dinleniyorum
bebeğim yeterki iyi olsun diye herkes elinden geleni yapıyo:teselli:

Maşallah size. Çok sevindim iyi olduğunuza bitanem. hihoyyytO yakalar sen hiç merak etme. Gerçekten çok heyecanlı bir süreç. Bir de ikiz olunca sevinçler de heyecanlar da ikiye katlanıyordur eminim. sositososito

Canım ben diğer topikte cevapladım. Şeniz

Canım çok sevindim. Bulantın yok maşallah. Bir de annenin evinin yakın olması çok büyük avantaj. Eşin de yardımcı oluyor çok şükür. Bol bol dinlen bitanem. Elbet o lekelenmeler de bitecek. Kötü şeyler düşünme. Cumartesiyi düşünme pıt pıtları duyacaksın Allahın izniyle. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

evet canım benim hiç bulantım olmadı şu ana kadar okonuda rahatım zaten tombiştim iyice yombişleşiyorum şimdiden ay şunuda yiyim ay bunuda yiyim derken şiştim vallaaklinialirimsmile heyecanla o pıt pıtları duymak için bekliyorum canım 6 haftalık oluyorum ben erken değil dimi duyabilirim inşallah:uhm:
eş yönündende anne yönündende çok şanslıyım canım allah her ikisinide başımdan eksik etmesin bir dediğimi iki yapmıyolar her wcden çıktığımda gözümün içine bakıyolar okadar tuhaf bi durumki eşim hemen bişey varmı diyo bazen demesine gerek kalmıyo annem hemen yüzü gülüyo diyo bi bakışımızla anlaşıyoruz suratım asık çıktığımda hemen yat uzan bişey olmaz merak etme diyolar. Beni rahatlatmak için onlarda sizin gibi elinden geleni yapıyolar ne kadar şanslıyım diye düşünüyorum bazen beni çok seven arkadaşlarım ve ailem var iyiki varsınız hepiniz sizinle olmaktan o kadar mutluyumki anlatamamŞeniz

evet canım ben bilemeden iki yere de yazmışım
temmuzda mikro denemem oldu ama negatif sonuç
eşimde çift taraflı varikosel vardı bir sene geçti ameliyatın üstunden yine aynı sonuçlar var ve o zaman doktor hiç ilaç vermedi ben kendim kullanan arkadaşlardan araştırdım
klomen
evicap 400 ve zinco c veriyorum arada ace selenyum plus
inşallah biraz düzelme olur en azından aşılamaya yetecek kadar
su asamada tekrar mikro yaptıracak durumum yok
yaklaşık bi altı ay sonrada evliliğimizin 3 senesi bitiyor
düzelme olmazsa o zaman ssk dan yararlanmak istiyorum

aymes daha oncede yazmıstım ama tekrar yazıyım sen lekelenmeden bahsediyosun ben sarıl sarıl kanama yasadım afedersin altıma kacırsam inan daha az ıslanırdı ustum dusun yani eger kahverengi kan geliyosa kanama durdu icerdeki kalan kan dısarı cıkıyodur ben 3 ay yattım sonra gecti ama her seferinde iste gitti bebegim diye gidiyordum dr a allah ona nefes verecekse hersey geciyor ben kanamaların uzerine bi de erken dogum yaptım ama cok sukur kucuk cadı karsımda sırıtıyo bana icini ferah tut hersey guzel olacak bol su progestanını ihmal etme ve bol bol dinlen emeinin haftaya hic biseyin kalmıcak tecrube konusuyo akannehir

Canım maalesef bilemiyorum ben. fisfisfis
sagol canım lsun önemli değil:CüvCüv:

ayy canım inşallah saglıcakla kavuşursun yavrularına.

canım allahım saglıkla bebeklerine kavuşmayı nasip etsin...

Ben 6. haftada gittiğimde duymuştum canım. Ama benim önde gidiyormuş. O sıralarda duyulur ki doktor çağırdı. Gerçekten çok şanslısın bitanem. Çok sevindim senin adına. O melek de çok şanslı. Doğduğunda onu çok sevecek ve onu çok şımartacaklar. kaydirigubbakcemile3

Biz de 3 sene dolunca tüp bebek yaptırmıştık devlet desteğiyle. En iyisi bu süreyi tamamlayana kadar normal yoldan denemek. Mucizeyi beklemek. Eğer düzelirse aşılama da yaptırılabilir. Kullandığın ilaçların inşallah faydası olur. Çoğu arkadaşımıza olmuştu. a.s.

Canlarım ben yarın doktora gideceğim. Kadın doğumcuya. Gün boyu olamam akşam da geç saatte girebilirim ancak. Beni merak etmeyin. Hepinizi öpüyorum şimdiden. İnşallah gününüz güzel geçer yarın. a.s.

canım eskiden kahverengiydi ama artık kırmızı lekelenmelrim ilk defa bi hamilelik geçiriyorum ve doğal olarakta korkuyorum inşallah dediğin gibi olur bebeğime hiçbişey olmaz inşallah tez zamanda geçer artık bu lekelenmeler:Saruboceq:

günaydın kıslar
karar verdim ben bugün işyeriyle konuşucam artık kim öğrenirse öğrensin izin istiycem 3 haftalık yıllık iznim var en azından onu istiycem dün akşam tekrar kanamam oldu çünkü bu diğerlerinden dahada fazlaydı ve beni çok korkuttu bebeğimi tehlikeye atamam söyleyip izin istiycem vermezsede ozaman çıkışımı istiyorum diycem inşallah buna gerek kalmaz ama kalırsada mecburum evdeki pcde virüs var yazmıştım eğer haber veremezsem size izne ayrıldım demektir merak etmeyin beni ara ara annemlerden girmeye çalışırım kendinize çok ii bakın ve bana çok dua edin nolur herşey yoluna girsin artık sizleri seviyorum canlarımŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…