günaydın kıslar
karar verdim ben bugün işyeriyle konuşucam artık kim öğrenirse öğrensin izin istiycem 3 haftalık yıllık iznim var en azından onu istiycem dün akşam tekrar kanamam oldu çünkü bu diğerlerinden dahada fazlaydı ve beni çok korkuttu bebeğimi tehlikeye atamam söyleyip izin istiycem vermezsede ozaman çıkışımı istiyorum diycem inşallah buna gerek kalmaz ama kalırsada mecburum evdeki pcde virüs var yazmıştım eğer haber veremezsem size izne ayrıldım demektir merak etmeyin beni ara ara annemlerden girmeye çalışırım kendinize çok ii bakın ve bana çok dua edin nolur herşey yoluna girsin artık sizleri seviyorum canlarımŞeniz
canım benim kendine dikkat et zaten iznin varmış onlarda insan evladıdır herhalde hakkın olanı verirler en azından biraz dinlenirsin allahh yardımcın olsun arkadaşım.günaydın kıslar
karar verdim ben bugün işyeriyle konuşucam artık kim öğrenirse öğrensin izin istiycem 3 haftalık yıllık iznim var en azından onu istiycem dün akşam tekrar kanamam oldu çünkü bu diğerlerinden dahada fazlaydı ve beni çok korkuttu bebeğimi tehlikeye atamam söyleyip izin istiycem vermezsede ozaman çıkışımı istiyorum diycem inşallah buna gerek kalmaz ama kalırsada mecburum evdeki pcde virüs var yazmıştım eğer haber veremezsem size izne ayrıldım demektir merak etmeyin beni ara ara annemlerden girmeye çalışırım kendinize çok ii bakın ve bana çok dua edin nolur herşey yoluna girsin artık sizleri seviyorum canlarımŞeniz
canım geçmiş olsun bende öpüyorum seni...Canlarım ben yarın doktora gideceğim. Kadın doğumcuya. Gün boyu olamam akşam da geç saatte girebilirim ancak. Beni merak etmeyin. Hepinizi öpüyorum şimdiden. İnşallah gününüz güzel geçer yarın. a.s.
yagmurum canim nede olsa kendi evin bambaska..valla kayinvalidem durumu ögrenince ay her gün sizdeyim diyince ben böyle oldum akannehircucu merhaba tatlım beni sorack olursan iyiyim kvalideden geldim evime ohh be çektim 1 haftadır ordaydım aslında çocuk yönünden rahat ilgilenecek çok kişi var orda ama ben rahat değilim adı üstünde kvalide :))))
aymes cnm inş erleşme kanamasıdır.. İlk gebeliğimde bende de olmuştu hemde çok fazla hastanede yattığım gün bile olmuştu aşırı kanamayla fakat birşey olmamıştı bebeklerime o kanamalarla kaybetmedim dr bile düşer demişti düşmediler ama erken geldikleri için kaybettim meleklerimi.. Endişelenme yani stres çok büyük etken düşüğe biliyorsun rahat ol relaxxxx sımsıkı sarılllllllllllllllll
aymesimm cok sagol canimm..taze anniş adayımız nasılsın
doya daoya kutlayamadım seni canım
çok ama çok tebrik ederim gerçekten çok mutlu oldum
bi sorun yok dimi herşey yolunda yani
canım inşallah öyledir Allah yardımcım olsun çok korkuyorum bişey olucak die ama dediğin gibide sters yapmamam lazım oda çok zor elimden geldiğince rahat olmaya çalışıyorum ama her wcye gidişim kabus inşallah artık düzelir kalmaz artık kanama lekelenme falan bende hamişliğin rahat rahat keyfini çıkarırım:1hug:
sagol yagmurummm...darisi insallah diger tüm arkadaslarimiza olsunnnn :Saruboceq:yaaa cucuuuuuuu tebrikk tebrikk çok mutlu oldum topicini yeni gördüm inan ki nasıl sevindim anlatamammmmmmmmmmm süper bir haber Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.....
nevromm canim benim gecmis olsun,kontrol icin mi gidiyorsun?Canlarım ben yarın doktora gideceğim. Kadın doğumcuya. Gün boyu olamam akşam da geç saatte girebilirim ancak. Beni merak etmeyin. Hepinizi öpüyorum şimdiden. İnşallah gününüz güzel geçer yarın. a.s.
günaydın kıslar
cnm günaydın stres yapma hiç benimde kanamam olmuştu başlarda yerleşme kanamaları bunlar doktordan rapor alsan olmazmı cnm nerde çalışıyosun bilmiyorum ama işyeri kabul etmek zorunda
canım benim kendine dikkat et zaten iznin varmış onlarda insan evladıdır herhalde hakkın olanı verirler en azından biraz dinlenirsin allahh yardımcın olsun arkadaşım.
aymesim hakkında hayırlısı inşallah işinden olmadan halledersin
aymesim sorun yapma benim 3 ay olmaya az kaldı dr hala her gıttımgde leke oldumu deyıp duruyoryine gelebilirmiş benden böle bekliyom .
ben kaçıyorum kızlar anneme gidicem ordanda kontrolüm var doktora gidicem bakalım öykü hanım iyidir inşallah.
Bide bugün 30 haftamızı bitirdik kızlar maşallahSezeryan olacağı için hemen hemen 7 yada 8 haftamız kaldı sorunsuz bir şekilde devam eder inşallahhhhhhhhhh:saruboceq: Dualarınızı esirgemeyin kızlar olurmu
günaydın kıslar
canım geçmiş olsun bende öpüyorum seni...
nevromm canim benim gecmis olsun,kontrol icin mi gidiyorsun?
nevrom tekrar tekrar geçmiş olsun canım. sanırım kontrol için gidiyosun inşallah iyice atlatmışsındır hastalığı güzel haberlerle gelirsin inşallah.
ben kaçıyorum kızlar anneme gidicem ordanda kontrolüm var doktora gidicem bakalım öykü hanım iyidir inşallah.
bide bugün 30 haftamızı bitirdik kızlar maşallahsezeryan olacağı için hemen hemen 7 yada 8 haftamız kaldı sorunsuz bir şekilde devam eder inşallahhhhhhhhhh:Saruboceq: dualarınızı esirgemeyin kızlar olurmu
aynen aymesimmcucum inşalah biter benimde tek duam o
valla ödümüz kopuyo gerçekten bu kadar zor bulunca
en ufak bişeyden acaba bebeğime bişeymi oldu diye düşünüyoruz
ama inşallah rabbim onları bize bağışlar kucağımıza almayı nasip eder
sende inşallah yarın keseyi görürsün canım
Canım inşallah izin alabilirsin. Üzüldüm şimdi. Bu şartlar altında zaten sağlıklı ve verimli çalışamazsın. İzin vermeleri iki taraf için de iyi olur. Biz seni arar bilgini alırız yine canım. Şeniz
Sağolun kızlar kadın doğumcuya gittim. Bir yumurtalıklara baktırdım , rahime. 4 ay olunca gel bakalım demişlerdi. Hastalıktan gidememiştim. 4,5 ayı geçti gittim işte. Güzelmiş herşey. :lepi: Özlemişim baktırmayı.kaydirigubbakcemile3
İnşallah Öykü kızımız iyidir. Bizden selam söle. Maşallah bitanem. Kocaman olmuşsunuz siz. Dualarımız bütün hamişlerle ve tatlı bebişleri ile bitanem. :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?