Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesinin Güzel Hamişleri ve Güzel Anneleri

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

cnm günaydın stres yapma hiç benimde kanamam olmuştu başlarda yerleşme kanamaları bunlar doktordan rapor alsan olmazmı cnm nerde çalışıyosun bilmiyorum ama işyeri kabul etmek zorunda

canım benim kendine dikkat et zaten iznin varmış onlarda insan evladıdır herhalde hakkın olanı verirler en azından biraz dinlenirsin allahh yardımcın olsun arkadaşım.

canım geçmiş olsun bende öpüyorum seni...

aymesim hakkında hayırlısı inşallah işinden olmadan halledersin

yagmurum canim nede olsa kendi evin bambaska..valla kayinvalidem durumu ögrenince ay her gün sizdeyim diyince ben böyle oldum akannehir
yandik yandik sorma kaydirigubbakcemile3

aymesimm cok sagol canimm..
valla hersey iyi mi kötümü bilmiyorum ki,daha kac haftaligiz onu bile bilmiyorum,deliricem..yarin belli olcak iste insallahh

yaaa cucuuuuuuu tebrikk tebrikk çok mutlu oldum topicini yeni gördüm inan ki nasıl sevindim anlatamammmmmmmmmmm süper bir haber Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.....
sagol yagmurummm...darisi insallah diger tüm arkadaslarimiza olsunnnn :Saruboceq:
hehe,inanmicaksin ama esimde bu defa calismayanlari isten cikaricam,maaslarina zam,islerine son diyip durdu,birde bol ceviz yedi...tanidik geliyormu sana bunlar :lepi:

nevromm canim benim gecmis olsun,kontrol icin mi gidiyorsun?

aymesimm canimm insallah su lekelenmeler falan bi biterde sende rahat nefes alirsin canim yaa...
ödümüz kopuyor bisey olcak diye,ne zormus degil mi boshayallersmile
kafana takma sakin hicbiseyi,hakkinda is konusunda ne hayirliysa o olsun canim..Şeniz

cnm günaydın stres yapma hiç benimde kanamam olmuştu başlarda yerleşme kanamaları bunlar doktordan rapor alsan olmazmı cnm nerde çalışıyosun bilmiyorum ama işyeri kabul etmek zorunda

canım yerleşme kanamalrı bu kadar uzunmu sürüyoki?
ne biliyim ben bi kaç gün sonra biter sanıyodum hiç hasmile kalmayınca
kulaktan dolma şeyleri biliyorum. Ben evime 45 dk uzaklıkta çalışıyorum
işim ağır değil bütün gün oturuyorum ama oluyo işte napıyım
raporu özel hastane olduğu için alamıyorum kabul etmezler
ama duruma göre hareket edicem artık bi gelsede ne olucak öğrensem

canım benim kendine dikkat et zaten iznin varmış onlarda insan evladıdır herhalde hakkın olanı verirler en azından biraz dinlenirsin allahh yardımcın olsun arkadaşım.

evet canım 3 hafta iznim var
inşallah dediğin gibi anlayışlı olurlar

aymesim hakkında hayırlısı inşallah işinden olmadan halledersin

aminnnnnn canım inşallah

aymesim sorun yapma benim 3 ay olmaya az kaldı dr hala her gıttımgde leke oldumu deyıp duruyor yine gelebilirmiş benden böle bekliyom .

cucum inşalah biter benimde tek duam o
valla ödümüz kopuyo gerçekten bu kadar zor bulunca
en ufak bişeyden acaba bebeğime bişeymi oldu diye düşünüyoruz
ama inşallah rabbim onları bize bağışlar kucağımıza almayı nasip eder
sende inşallah yarın keseyi görürsün canım

aymesim sorun yapma benim 3 ay olmaya az kaldı dr hala her gıttımgde leke oldumu deyıp duruyor yine gelebilirmiş benden böle bekliyom .

yapma ya okadar sürermiymiş. Bide canım senin lekelenmelrinde kan şeklindemiydi yoksa kahverengimi bende her ikiside mevcut bi bu aralar kırmızı çoğunlukta ama

aymesim inşallah izin hakkını verirler çıkmana gerek kalmaz canım. patronun inşallah vicdanlı bir adamdır. hakkında hayırlısı olsun canımrabbim ikinizide korusun canım

zor bulunca korkularının olması normal canım ben bile şu aya geldim hnala ödüm kopuyo bişimi oldu olacakmı diye. rabbim hapimizin bebişlerini korusun onun kadar kimse koruyamaz ona emanet edebiliyoruz ancak

nevrom tekrar tekrar geçmiş olsun canım. sanırım kontrol için gidiyosun inşallah iyice atlatmışsındır hastalığı güzel haberlerle gelirsin inşallah.

ben kaçıyorum kızlar anneme gidicem ordanda kontrolüm var doktora gidicem bakalım öykü hanım iyidir inşallah.

bide bugün 30 haftamızı bitirdik kızlar maşallah sezeryan olacağı için hemen hemen 7 yada 8 haftamız kaldı sorunsuz bir şekilde devam eder inşallahhhhhhhhhh:Saruboceq: dualarınızı esirgemeyin kızlar olurmu

casper hadi güzel haberlerle gel demek kıznın adı da öykü olacak
nst ye girmeye başlamadın değilmi
sorunsuzca kavuş inşallah
neden sezeryan olcaksın

ayy evet canım yaa maşşallahhh bende takvimini görünce aklıma geldi dogumuna az kaldı diye bi baktım alta sen yazmışsın.

Daha dun gibi tedaviyemi gitsem beklesemmi dediğin gunler bak hem okul işlerin bitti hemde bebeğin geldii şükürler olsun

Canım inşallah izin alabilirsin. Üzüldüm şimdi. Bu şartlar altında zaten sağlıklı ve verimli çalışamazsın. İzin vermeleri iki taraf için de iyi olur. Biz seni arar bilgini alırız yine canım. Şeniz

canım geçmiş olsun bende öpüyorum seni...

nevromm canim benim gecmis olsun,kontrol icin mi gidiyorsun?

nevrom tekrar tekrar geçmiş olsun canım. sanırım kontrol için gidiyosun inşallah iyice atlatmışsındır hastalığı güzel haberlerle gelirsin inşallah.

Sağolun kızlar kadın doğumcuya gittim. Bir yumurtalıklara baktırdım , rahime. 4 ay olunca gel bakalım demişlerdi. Hastalıktan gidememiştim. 4,5 ayı geçti gittim işte. Güzelmiş herşey. :lepi: Özlemişim baktırmayı. kaydirigubbakcemile3

İnşallah Öykü kızımız iyidir. Bizden selam söle. Maşallah bitanem. Kocaman olmuşsunuz siz. Dualarımız bütün hamişlerle ve tatlı bebişleri ile bitanem. :Saruboceq:

aynen aymesimm
hem nazli,hem degerli olcak bizim bebisler Allah nasip ederse...
sana doktor fitil falan vermismiydi kanama icin?

nevrommm massallah toparlanmis demek rahmin..oh oh,yakinda insallah ikinci bebis icin hazirlanmayada baslar olumunekankayizsmile

ben konuştum kıslar anlattım böyleyken böyle diye dinlediler yıllık iznim olmassa ücretsiz izinde verebilirsiniz dedim yeterki izin vern paralı yada parasız farketmez dedim yerine birini bulabilirmisin dediler aklıma gelmişti bu aslında ama etrafımdada iş arayan kimse yok şu ara bende bulamam ne yazıkki kimse yok dedim akşama doğru biz sana haber vericez dediler oldu gibi ama bakalım akşam ne diycekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…