Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesinin Güzel Hamişleri ve Güzel Anneleri

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Slm kizlar
topigimiz hayirli olsun biraz gec oldu ama kac gundur giremedim yatiyorum hep dr dinlencen dedi
bide kusmaktan yorgun dusuyorum dr belki gecer diyo ama gececek gibi degil bulantilar
insallah gecer en kisa zamanda
bebislerimde iyilermis allaha sukur kendinize iyi bakin gelirim yine

canım ben yumurta toplama işleminden beri fitil kullanıyorum progesteron yani günde 3 defa.

slm canım hoşgeldin bebişlerinin iyi olmasına çok sevindim inşallah tez zamanda bulantılarında geçer

canım vericekler gibi ama akşam haber veririz dediler bekliyorum bakalım ne diycekler. Aynen canım ya 5 yıl sonra bebişimi buldum kaybetmekten okadar korkuyorumki Allah inşallah hiçbirimize böyle bi acı yaşatmaz dediğin gibi rabbime emanet bebişlerimiz :Saruboceq:

insallah gecer cnm bulantilarim allahim hepimize kolay hamilelik nasip etsin
insallah sende izin alabilirsin saglikla gecirirsin hamileligini
bebislerimizi allaha emanet ediyoruz allah korusun onlari

canım ben yumurta toplama işleminden beri fitil kullanıyorum progesteron yani günde 3 defa.
canimmm burayi okumadan diger taraftan yazmis bulundum artik...
bende 3 defa kullaniyorum..ama cok akinti yapiyor bende..neyse hayirlisi...
insallah seninde bir an önce gecer gider bu streslerin canimm...
bu arada sanirim sende aralik annesi olacaksin Allahin izniyle demiii delikafadulden

canimm kusmalarin icin Allah yardimcin olsun..insallah en kisa zamanda gecer...ama bebislerinin iyi olmasina cok sevindimmmmm

aymes iyi olmana sevindim canım....nevrocum kadın doğumcu özlenir mi kızkaydirigubbakcemile3

özlemcim yok çok şükür ama elim yüreğimde((((((((((((((

özlemcim bu arada ikimizin haftası tam olarak aynı 7+3 nevrom benimkini birgün fazla yazmış...14 şubat dimi adet tarihin...

CANIM BENDEDE ÇOK AKINTI YAPIYO HİÇ KURU KALMIYORUM VALLA LEKELENME AKINTI DERKEN HEP SULU DOLAŞIYOM:kedi:

aymes iyi olmana sevindim canım....nevrocum kadın doğumcu özlenir mi kızkaydirigubbakcemile3

SAĞOL CANIM ALLAHA ÇOK ŞÜKÜR İDARE EDİYOM
SENDE İYİYMİŞSİN BENDE SEVİNDİM

canım senin ve bebişlerinin iyi olmasına sevindim..
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
günaydın canım nasılsın..

nevrom canım iyi olmana sevindim...

özlemcim bu arada ikimizin haftası tam olarak aynı 7+3 nevrom benimkini birgün fazla yazmış...14 şubat dimi adet tarihin...

YOK BİTANEM 15 ŞUBAT BENİM TAKVİM KENDİLİĞİNDE BİR GUN VERMİŞ BANA NEDEN ANLAMADIM ÜÇÜZ OLDUGU İÇİN OLAMAZ HERHALDE opuyorumnanaktan

erkek ınfertılıtesının annelerı ve anne adyları yarın tarnasferım var sızler ve kÜÇÜk meleklerınız bana ve benımgıbı ollan arkadaŞlarımıza dua edın Çok ıhtıyacımız var dualaınıza
her Şeyın gÜzel olmasını yolunda gıtmesını dılıyorum
rabbım bu yolun yolcularına kolaylık versın
ıınŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

canimmm hepimiz ikiser ücer dua ediyoruz sana..
insallah hayirlarla sende buraya transfer olacaksin canimmm..
Allahim yar ve yardimciniz olsun,minik melegini sana göndersin insallahhh :Saruboceq:
iyi haberlerini bekliyoruz canimmm :1rolleyes:

kizlarr bizimde duaya ihtiyacimiz var...
yarin nasipse keseyi görmeye gidecegiz...
insallah hersey yolundadir ve keseyi görürüz sag salim...:Saruboceq:
dualarinizi esirgemeyin canlar
ne zormus böyle stresle beklemek..
Allahim hepimizin yardimcisi olsunn :Saruboceq:

canım benim allah yardımcın olsun amin hepimiz bu yolun sonunda yavrularımıza kavuşalım saglıkla inşallah kavuşursun yavruna canım dualarım seninle ve bebeginle.
canım allahım yardımcın olsun inşallah güzel haberler verirsin bize..dualarımdasın...

yeterim transferin sorunsuz geçer inşallah bebeişini kap gel annesi inşallahda 9 ayboyunca sebi bırakmaz canım

casper hadi güzel haberlerle gel demek kıznın adı da öykü olacak
nst ye girmeye başlamadın değilmi
sorunsuzca kavuş inşallah
neden sezeryan olcaksın

evet canım öykü olacak gerçi bir ismi daha olacak öykü havin olacak kaynanamlar istiyodu havin ismini kırmak istemedim benimde hoşuma gidince olsun dedim canım.
canım tüpbebek diye normal doğum riskine atmak istemiyo doktor. tamamen doktorun isteği yani.

evet canım ya başlasammı sınavımı beklesem derken ikiside oldu çok şükür birde sağlıcakla kucağıma alabilirsem inşallah dünyalar benim olacak

canım inşallah sorun çıkarmamışlardır halletmişsindir işini canım

nevrocum öykümüz iyi allaha şükür kilosu gelişimi maşallah çok iyi ama bugün gittiğimde öykümün boynuna bir kere kordonu dolanmışmafoldumben. ilk defa bugün nst ye girdim kalp atışları kontrol edildi gayet iyi dedi şimdilik sorun yok takip edicez hareketlerini 2. kez dolanırsa risk demektir dedi. 15 gün sonra tekrar kontrolüm var ama ben 15 gün nasıl bekleyecem bilmiyorum tam 30. haftamı doldurmuşken şimdi de bu çıktı.minik uğurböceğim biraz daha dayanmalı biraz daha katlanmalı içerde kalmaya yaramazlık yapmadan bir ke daha dolanmadan o kordona inşallah sonuna kadar gidebiliriz kucağıma almak nasip olur. her zaman olduğu gibi kızlar gene dualarınıza ihtiyacımız var bizim için dua edin olurmu bişi olmsın uğurböceğim öyküme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…