aynen aymesimm
hem nazli,hem degerli olcak bizim bebisler Allah nasip ederse...
sana doktor fitil falan vermismiydi kanama icin?
nevrommm massallah toparlanmis demek rahmin..oh oh,yakinda insallah ikinci bebis icin hazirlanmayada baslar olumunekankayizsmile
Slm kizlar
topigimiz hayirli olsun biraz gec oldu ama kac gundur giremedim yatiyorum hep dr dinlencen dedi
bide kusmaktan yorgun dusuyorum dr belki gecer diyo ama gececek gibi degil bulantilar
insallah gecer en kisa zamanda
bebislerimde iyilermis allaha sukur kendinize iyi bakin gelirim yine
aymesim inşallah izin hakkını verirler çıkmana gerek kalmaz canım. patronun inşallah vicdanlı bir adamdır. hakkında hayırlısı olsun canımrabbim ikinizide korusun canım
zor bulunca korkularının olması normal canım ben bile şu aya geldim hnala ödüm kopuyo bişimi oldu olacakmı diye. rabbim hapimizin bebişlerini korusun onun kadar kimse koruyamaz ona emanet edebiliyoruz ancak
canimmm burayi okumadan diger taraftan yazmis bulundum artik...canım ben yumurta toplama işleminden beri fitil kullanıyorum progesteron yani günde 3 defa.
Slm kizlar
topigimiz hayirli olsun biraz gec oldu ama kac gundur giremedim yatiyorum hep dr dinlencen dedi
bide kusmaktan yorgun dusuyorum dr belki gecer diyo ama gececek gibi degil bulantilar
aymes iyi olmana sevindim canım....nevrocum kadın doğumcu özlenir mi kızkaydirigubbakcemile3
canimmm burayi okumadan diger taraftan yazmis bulundum artik...
bende 3 defa kullaniyorum..ama cok akinti yapiyor bende..neyse hayirlisi...
insallah seninde bir an önce gecer gider bu streslerin canimm...
bu arada sanirim sende aralik annesi olacaksin Allahin izniyle demiii delikafadulden
canimm kusmalarin icin Allah yardimcin olsun..insallah en kisa zamanda gecer...ama bebislerinin iyi olmasina cok sevindimmmmm
aymes iyi olmana sevindim canım....nevrocum kadın doğumcu özlenir mi kızkaydirigubbakcemile3
canım senin ve bebişlerinin iyi olmasına sevindim..Slm kizlar
günaydın canım nasılsın..günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Canım inşallah izin alabilirsin. Üzüldüm şimdi. Bu şartlar altında zaten sağlıklı ve verimli çalışamazsın. İzin vermeleri iki taraf için de iyi olur. Biz seni arar bilgini alırız yine canım. Şeniz
Sağolun kızlar kadın doğumcuya gittim. Bir yumurtalıklara baktırdım , rahime. 4 ay olunca gel bakalım demişlerdi. Hastalıktan gidememiştim. 4,5 ayı geçti gittim işte. Güzelmiş herşey. :lepi: Özlemişim baktırmayı. kaydirigubbakcemile3
İnşallah Öykü kızımız iyidir. Bizden selam söle. Maşallah bitanem. Kocaman olmuşsunuz siz. Dualarımız bütün hamişlerle ve tatlı bebişleri ile bitanem. :Saruboceq:
özlemcim bu arada ikimizin haftası tam olarak aynı 7+3 nevrom benimkini birgün fazla yazmış...14 şubat dimi adet tarihin...
erkek İnfertİlİtesİnİn annelerİ ve anne adyları yarın tarnasferİm var sİzler ve kÜÇÜk meleklerİnİz bana ve benİmgİbİ ollan arkadaŞlarımıza dua edİn Çok İhtİyacımız var dualaınıza
her Şeyİn gÜzel olmasını yolunda gİtmesİnİ dİlİyorum
rabbİm bu yolun yolcularına kolaylık versİn
İİnŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
canım benim allah yardımcın olsun amin hepimiz bu yolun sonunda yavrularımıza kavuşalım saglıkla inşallah kavuşursun yavruna canım dualarım seninle ve bebeginle.erkek İnfertİlİtesİnİn annelerİ ve anne adyları yarın tarnasferİm var sİzler ve kÜÇÜk meleklerİnİz bana ve benİmgİbİ ollan arkadaŞlarımıza dua edİn Çok İhtİyacımız var dualaınıza
her Şeyİn gÜzel olmasını yolunda gİtmesİnİ dİlİyorum
rabbİm bu yolun yolcularına kolaylık versİn
İİnŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
canım allahım yardımcın olsun inşallah güzel haberler verirsin bize..dualarımdasın...kizlarr bizimde duaya ihtiyacimiz var...
yarin nasipse keseyi görmeye gidecegiz...
insallah hersey yolundadir ve keseyi görürüz sag salim...:Saruboceq:
dualarinizi esirgemeyin canlar
ne zormus böyle stresle beklemek..
Allahim hepimizin yardimcisi olsunn :Saruboceq:
casper hadi güzel haberlerle gel demek kıznın adı da öykü olacak
nst ye girmeye başlamadın değilmi
sorunsuzca kavuş inşallah
neden sezeryan olcaksın
ayy evet canım yaa maşşallahhh bende takvimini görünce aklıma geldi dogumuna az kaldı diye bi baktım alta sen yazmışsın.
Daha dun gibi tedaviyemi gitsem beklesemmi dediğin gunler bak hem okul işlerin bitti hemde bebeğin geldii şükürler olsun
Canım inşallah izin alabilirsin. Üzüldüm şimdi. Bu şartlar altında zaten sağlıklı ve verimli çalışamazsın. İzin vermeleri iki taraf için de iyi olur. Biz seni arar bilgini alırız yine canım. Şeniz
Sağolun kızlar kadın doğumcuya gittim. Bir yumurtalıklara baktırdım , rahime. 4 ay olunca gel bakalım demişlerdi. Hastalıktan gidememiştim. 4,5 ayı geçti gittim işte. Güzelmiş herşey. :lepi: Özlemişim baktırmayı. kaydirigubbakcemile3
bir sorun olmadığına sevindim canım inşallah gerek kalmaz bundan sonrada kadın doğumcuya bol bol özle emi
İnşallah Öykü kızımız iyidir. Bizden selam söle. Maşallah bitanem. Kocaman olmuşsunuz siz. Dualarımız bütün hamişlerle ve tatlı bebişleri ile bitanem. :Saruboceq:
canım vericekler gibi ama akşam haber veririz dediler bekliyorum bakalım ne diycekler. Aynen canım ya 5 yıl sonra bebişimi buldum kaybetmekten okadar korkuyorumki Allah inşallah hiçbirimize böyle bi acı yaşatmaz dediğin gibi rabbime emanet bebişlerimiz :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?