ıyı geceler anneler ve hamıslera.s.
cok yogun bır grıp gecırdıgım ıcım bırde bel agrım cok oldugu ıcın pc basında cok duramıyorum ama yınde merak edıp sızlerı okumaya calısyorum:kedi:
herkesden guzel haberler var:1hug:
casperım oyku yaramazlık yapmıs anlasılan.ıyı dusun ıyı olsun..
surda cok az bır zamanımız kaldı.
topıkte sanırım doguma en yakın bız varız..bilmiyorumkismile
artık bende korkmaya basladım.sureklı hareketlerını takıp eder oldum.
hamısler saglıkla kucaklarımıza alalım mınıklerımızı.
annelerınde bebsılerı saglıklı olsun annelerını uzmesınler
tecrubelı annelere sorayım suan grıbım ve oglumun hareketlerı cok azaldı sızce grıple alakası varmıdır.
kıme sorsam sen hastasın oda hastadır ondandır dıyorbilmiyorumkismile
nevrommm massallah toparlanmis demek rahmin..oh oh,yakinda insallah ikinci bebis icin hazirlanmayada baslar olumunekankayizsmile
nevrocum muaynen güzel geçmiş herşeyin yolunda olmasına sevindimŞeniz
ben konuştum kıslar anlattım böyleyken böyle diye dinlediler yıllık iznim olmassa ücretsiz izinde verebilirsiniz dedim yeterki izin vern paralı yada parasız farketmez dedim yerine birini bulabilirmisin dediler aklıma gelmişti bu aslında ama etrafımdada iş arayan kimse yok şu ara bende bulamam ne yazıkki kimse yok dedim akşama doğru biz sana haber vericez dediler oldu gibi ama bakalım akşam ne diycekler
Slm kizlar
topigimiz hayirli olsun biraz gec oldu ama kac gundur giremedim yatiyorum hep dr dinlencen dedi
bide kusmaktan yorgun dusuyorum dr belki gecer diyo ama gececek gibi degil bulantilar
insallah gecer en kisa zamanda
bebislerimde iyilermis allaha sukur kendinize iyi bakin gelirim yine
aymes iyi olmana sevindim canım....nevrocum kadın doğumcu özlenir mi kızkaydirigubbakcemile3
özlemcim bu arada ikimizin haftası tam olarak aynı 7+3 nevrom benimkini birgün fazla yazmış...14 şubat dimi adet tarihin...
nevrom canım iyi olmana sevindim...
erkek İnfertİlİtesİnİn annelerİ ve anne adyları yarın tarnasferİm var sİzler ve kÜÇÜk meleklerİnİz bana ve benİmgİbİ ollan arkadaŞlarımıza dua edİn Çok İhtİyacımız var dualaınıza
her Şeyİn gÜzel olmasını yolunda gİtmesİnİ dİlİyorum
rabbİm bu yolun yolcularına kolaylık versİn
İİnŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
kizlarr bizimde duaya ihtiyacimiz var...
yarin nasipse keseyi görmeye gidecegiz...
insallah hersey yolundadir ve keseyi görürüz sag salim...:Saruboceq:
dualarinizi esirgemeyin canlar
ne zormus böyle stresle beklemek..
Allahim hepimizin yardimcisi olsunn :Saruboceq:
nevrocum öykümüz iyi allaha şükür kilosu gelişimi maşallah çok iyi ama bugün gittiğimde öykümün boynuna bir kere kordonu dolanmışmafoldumben. ilk defa bugün nst ye girdim kalp atışları kontrol edildi gayet iyi dedi şimdilik sorun yok takip edicez hareketlerini 2. kez dolanırsa risk demektir dedi. 15 gün sonra tekrar kontrolüm var ama ben 15 gün nasıl bekleyecem bilmiyorum tam 30. haftamı doldurmuşken şimdi de bu çıktı.minik uğurböceğim biraz daha dayanmalı biraz daha katlanmalı içerde kalmaya yaramazlık yapmadan bir ke daha dolanmadan o kordona inşallah sonuna kadar gidebiliriz kucağıma almak nasip olur. her zaman olduğu gibi kızlar gene dualarınıza ihtiyacımız var bizim için dua edin olurmu bişi olmsın uğurböceğim öyküme.
ıyı geceler anneler ve hamıslera.s.
cok yogun bır grıp gecırdıgım ıcım bırde bel agrım cok oldugu ıcın pc basında cok duramıyorum ama yınde merak edıp sızlerı okumaya calısyorum:kedi:
tecrubelı annelere sorayım suan grıbım ve oglumun hareketlerı cok azaldı sızce grıple alakası varmıdır.
evet rapum öyküm şimdiden başlamış yaramazlık yapmaya. az bir zamanımız kaldı sorunsuz bir şekilde atlatabilseydik canım allahın izni ile.
senin gribinde etkilemiş olabilir ama doktorunla görüş genede canım için tam rahat etsin ben bugün iyice evhamlı oldum zaten
ınsallah hayırlısıyla atlatalım :Saruboceq:
efet cok az kaldı..:ecrin_bebek:
bende evhamlanmıyor degılım:kedi:
bende oyle dusunuyoprum grıp etkılemıs olabılır dıye..
randevumuda ıkı hafta var..bilmiyorumkismile
nevrom cok saol..ıcım rahatladı..Şenizolumunekankayizsmile
ben grıp oldum kuzucum demek etkılendı mafoldumben
evet dediğiniz gibi haftaya tekrar giderim. ya kendi doktoruma yada başkasına biliyorum 15 gün bekleyemem çünkü içim içimi yerim kafayı yerim ben baksanıza şimdiden uyku tutmadı bile saat kaç olmuş hakkat hayalet gibi dolanyorum ben . öyle olmaktansa giderim haftaya tekrar
casper tatlım Allah büyük
illa bişey olacak diye canını sıkma lütfen o an bile dolanmış olabilir öykü hanım değiştirmişştir pozisyonnu belki gece gece 4 te kalkmış kıyamam hep korku oluyo malesef kucağına alana kadar
aldıktan sonrada başka korkular Allah yokluklarını göstermesin
daha çok uykusuz kalıcan dua et ve uyu bakalım
İnsan kendini suçlu hissediyor. Ama doktor ona sağlık anlamında birşey olmaz sadece hareketleri yavaşlar demişti. İnşallah en kısa zamanda tamamen iyileşirsin de seninki de hareketlenir tekrar. Şeniz
Tabiki canım. Hergün stress stress çekilmez. Ki bak uyuyamamışsın bu saat olmuş. Ben bebek dinleme cihazı almıştım ya el dopleri şeklinde. Onun baya bir faydası olmuştu. 12. haftadan itibaren düzenli olarak dinliyordum. Kalp ritminde ya da hareketlerinde bariz değişiklikler olduğunda doktora gidiyordum. Aslında bizim gibi anneler almalılar. Tatlı bir şey yedikten belli bir saat sonra onu dinlemek çok zevkli oluyordu. Çıldır çıldır çıldırıyordu içerde. delikafadulden
iyi etmişsin aslında sürekli kendin dinlemişsin canım. bende haftaya doktora gidene kadar hareketlerini iyice takip edicem bir azalma hissedersem hemen giderim zaten doktora . maşallah iyi hareketli zaten. karşı sokaktada sağlık ocağı var daha içim rahat etmezse hergün dinletirim kalbini. o kadarda dedim kızım bak ordaki kordondan uzak dur diye ama dinlememiş yaramaz beni
canım korkma allahın izniyle herşey güzel olacak.evet canım malesef kucağımaa alana kadar bitmeyecek bu tedirginlik bu bitse başka bişi başlıyo. dediğin gibi kucağa aldıktan sonrada başka korkular başlayacaktır hepside allah emanet caanım ondan daha iyi koruyacak yok.
canım çok geçmiş olsun.allahım saglıkla kavuşmaya nasip etsin bebişine.ıyı geceler anneler ve hamıslera.s.
Herkese günaydınlar kızlar. Öpüyorum kocaman. Şeniz Altta da balım ile yavru balımı görüyorum. Size de öpücüklerrrrrrrr. Şeniz Şeniz
Yoksa senin bu kız süslü mü. aklinialirimsmile bayanssulusmile Alıp onu boynuna fular yapmak mı istedi. sengözlerimebaksanab Bizimki de havalar soğudu diye atkı yapmış zamanında. kaydirigubbakcemile3Ah bu yaramazlar ahh. kaydirigubbakcemile3 Gelmediler , üzdüler.. Geldiler , yürekleri ağza getirdiler.. Allaha emanet hepsi. Rabbim korusun nazarlardan , kazalardan , belalardan , hastalıklardan.. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
günaydın tatlım Şeniz
sanırım çok süslü olacakzemuszemus. zaten kıyafetlerimizi falanda bir görsen hep süslü süslü fırfırlı. anneside süslü bana çekmiş heralde. gerçi ben yaramaz değilmişim ama bunlar zamane çocukları işte.hepsini allahım korusun allahıma emanetler
Sana da günaydın belgincim. Hafta sonu için heyecan var mı? Az kaldı yerimseniben
Eee anacım sana çekmiş tabi. Ataydın oraya iki üç makyaj malzemesi , oynardı uslu uslu.. kaydirigubbakcemile3
:roflol: aklıma gelmediki hiç gelse atardım kız
evet canım çok heyecanlıyım bu akşam yola çıkıyoruz yarın muayene olacak eşim ancal pazar günü haber verebilirim dua edin bana lütfen artık benimde yüzüm gülsün benden sonra evlenen herkesin bebeği var bende anne olmak istiyorum.senağlamasenağlamaSana da günaydın belgincim. Hafta sonu için heyecan var mı? Az kaldı yerimseniben
Eee anacım sana çekmiş tabi. Ataydın oraya iki üç makyaj malzemesi , oynardı uslu uslu.. kaydirigubbakcemile3
Ay sen kimle kertmiştin senin kızı rapu ile mi? Yandı valla rapu. kaydirigubbakcemile3 Gelinin süsü için şimdiden para biriktirmeye başlasınlar. :roflol:
:roflol: aklıma gelmediki hiç gelse atardım kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?