evet canım çok heyecanlıyım bu akşam yola çıkıyoruz yarın muayene olacak eşim ancal pazar günü haber verebilirim dua edin bana lütfen artık benimde yüzüm gülsün benden sonra evlenen herkesin bebeği var bende anne olmak istiyorum.senağlamasenağlama
canım kızınmı olacak allahım çok tatlı olur minicik etekler giyer bide süslü olur ayyy allahım uzuuun ömürler versin .
amin canım inşallah çekmişsin ama allahım mükafatını vermiş darısı bana ve bütün isteyen herkese.amin canım amin inşallahhhhhhh. darısıda en kısa zamanda sana ve diğer arkadaşlarımıza
bizdede eşimde çift taraflı varikosel vardı hareket azlığı vardı . ameliyat oldu ama bir baktık iyi oldu bir baktık kötü oldu anlamadık bizde en sonunda tüp bebek dediler. 2 kere başarısız aşılama olduktan sonra ilk tüp bebek denememde geldi bebişim çok şükür. :asigim:
kızlar ben çıkıyorum bi akrabamızın mevlütü var oraya gidecegim gelince yine ugrarım.
canım benim sen iyi ol da gerisi önemli değil...selam arkadaşlar hepinize çok ama çok teşekkür ederim beni çok merak etmişsiniz tek tek alıntı yapamadım anca gelip okuyabildim ne hikmetse hem evdeki hemde işyerindeki pcye virüs girmiş allahtan işyerindeki çabul halloldu hemen girdim bende nevro ve özlemden haberleri almışsınız sizlerde çok sağolun canlarım getiredende götürendende allah razı olsun. Allaha çok şükür şimdilik herşey yolunda inşallah hep böyle devam eder bu bebiş varya bu bebiş beni yüreğim ağzımda dolaştırıyo ama onun için herşeye değer tabiki bugün işe başladım bakalım eğer kötü olursam bi şekilde rapor almaya çalışıcam olmazsa işi bile bırakabilirim ama inşallah herşey yolunda giderse bunlara hiç gerek kalmaz.
cucum canım çok ama çok tebrik ederim sağlıkla kucağınada alırsın inşallah.:Saruboceq:
canım tekrar hayırlı olsun bebişimiz bal suratlı bebeiş geliyor sağlıkla kavuşun inşallahgünaydınn günaydınn kızlarr..aymesimmm hoşgeldinn .Allaha şükür iyisiniz hersey yolunda şükürler olsunn :))) lekelenme için dr ne dıyor ..Benimde 3 hafta kaldı rıskı atlatmaya dr leke gelebilir diyor prosgeatnı bırakınca ınsan korkuyor ya
canım bu anı hepimiz az çok yaşadık benden sana tavsiye sakın hiç tek bi an bile riske atma bişeyi mutlaka evde yat dinlen hiçbişey bebeyinen önemli olamaz canım yasağol canım benim hoşbuldummm
çok şükür iyiyiz canım lekelenmeler normal dedi ama
hafif kanamalarım varya o problem şimdilik bişey diyemiyorum
yerleşme kanaması olabilir belki dedi ama emin değil
bencede yerleşme kanaması değil şu arabadan inince yada yol yürürsem
oluyo normalde dinlenirken olmuyo acaba düşük tehlikemmi var bende anlmadım
drda kesin bişey demedi cumartesi kalp atışları için çağırdı
adam gibi bi bilgi vermesini söyliycem
inşallah bu 3 haftada hiçbişey olmıycak canım endişelenme
allah yardımcımız olsunŞeniz
inşallah hakkında hayırlısı olur rabbim yardımcınız olsuunmerhaba kızlar nasılsınız iyimisiniz ben iyiyim biliyorsunuz benim eşim azospermi birkez tesede gelişmemiş hücre bulundu emriyo oluştu fakat gebelik olmadı bizde kaan aydosla tedavideydik iğne kullanıyodu eşim ve cuma ankaraya kaan beyin yanına gidiyoruz spermiyogram ve hormon tahlili yaptırmak için lütfen banada dua edin sizlere iyi haberlerle döneyim cteside eski merkezimizle konuşacagız bakalım bizim durumda başka tedavi yöntemi varmı en son 3yıl önce yaptırmıştık bu mayısta 2.denemeyi düşünüyoruz inşallah pazara burda halay çekeriz çıkış olurda....
maşallah kuzucuklarına canımbiz de iyiymişiz, dün muayenede dr. amcaları söyledi.Bir tanesi diğerine göre 4 gün geriden geliyormuş ama kalp atışı büyükten daha güçlü.Şimdi artık onların takibindeyiz, ne kadar büyümüş, ağırlıkları kaç gr., hangi organlar oluşmuş.Heyecanlı bir dönemmiş gerçekten.Çoğu gebeliklerde 2 haftada bir kontrole alıyorlar, bakalım bir sonraki muayeneye kadar bekliycez.
Senin gibi bebeğine kavuşan arkadaşlara , benim gibi içinde büyütenlere, umutla bebeğinin geleceği günü bekleyen bütün arkadaşlara da bebeklere da hep sağlık diliyorum.
hayırlısı canım iyi habelerle gel canımCanlarım ben yarın doktora gideceğim. Kadın doğumcuya. Gün boyu olamam akşam da geç saatte girebilirim ancak. Beni merak etmeyin. Hepinizi öpüyorum şimdiden. İnşallah gününüz güzel geçer yarın. a.s.
kesinlikle konuş canım bu bebek çok değerli işin için riske atma derimgünaydın kıslar
karar verdim ben bugün işyeriyle konuşucam artık kim öğrenirse öğrensin izin istiycem 3 haftalık yıllık iznim var en azından onu istiycem dün akşam tekrar kanamam oldu çünkü bu diğerlerinden dahada fazlaydı ve beni çok korkuttu bebeğimi tehlikeye atamam söyleyip izin istiycem vermezsede ozaman çıkışımı istiyorum diycem inşallah buna gerek kalmaz ama kalırsada mecburum evdeki pcde virüs var yazmıştım eğer haber veremezsem size izne ayrıldım demektir merak etmeyin beni ara ara annemlerden girmeye çalışırım kendinize çok ii bakın ve bana çok dua edin nolur herşey yoluna girsin artık sizleri seviyorum canlarımŞeniz
canım az kaldı sağlıkla kavuşursun inşallah hiç merak etmeben kaçıyorum kızlar anneme gidicem ordanda kontrolüm var doktora gidicem bakalım öykü hanım iyidir inşallah.
bide bugün 30 haftamızı bitirdik kızlar maşallahsezeryan olacağı için hemen hemen 7 yada 8 haftamız kaldı sorunsuz bir şekilde devam eder inşallahhhhhhhhhh:Saruboceq: dualarınızı esirgemeyin kızlar olurmu
allah yardımcın olsun cnm yat dinlen yorma kendiniSlm kizlar
topigimiz hayirli olsun biraz gec oldu ama kac gundur giremedim yatiyorum hep dr dinlencen dedi
bide kusmaktan yorgun dusuyorum dr belki gecer diyo ama gececek gibi degil bulantilar
insallah gecer en kisa zamanda
bebislerimde iyilermis allaha sukur kendinize iyi bakin gelirim yine
dualarımız seninle canım inşallah herşey güzel olurerkek İnfertİlİtesİnİn annelerİ ve anne adyları yarın tarnasferİm var sİzler ve kÜÇÜk meleklerİnİz bana ve benİmgİbİ ollan arkadaŞlarımıza dua edİn Çok İhtİyacımız var dualaınıza
her Şeyİn gÜzel olmasını yolunda gİtmesİnİ dİlİyorum
rabbİm bu yolun yolcularına kolaylık versİn
İİnŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
stres yapma canım genelde oluyo böyle aksilikler miniğimiz sıkılmış oyun oynuyor içerde bidahaki kontrolde çıkartır onu boynundan merek atme annesinevrocum öykümüz iyi allaha şükür kilosu gelişimi maşallah çok iyi ama bugün gittiğimde öykümün boynuna bir kere kordonu dolanmışmafoldumben. ilk defa bugün nst ye girdim kalp atışları kontrol edildi gayet iyi dedi şimdilik sorun yok takip edicez hareketlerini 2. kez dolanırsa risk demektir dedi. 15 gün sonra tekrar kontrolüm var ama ben 15 gün nasıl bekleyecem bilmiyorum tam 30. haftamı doldurmuşken şimdi de bu çıktı.minik uğurböceğim biraz daha dayanmalı biraz daha katlanmalı içerde kalmaya yaramazlık yapmadan bir ke daha dolanmadan o kordona inşallah sonuna kadar gidebiliriz kucağıma almak nasip olur. her zaman olduğu gibi kızlar gene dualarınıza ihtiyacımız var bizim için dua edin olurmu bişi olmsın uğurböceğim öyküme.
ıyı geceler anneler ve hamıslera.s.
cok yogun bır grıp gecırdıgım ıcım bırde bel agrım cok oldugu ıcın pc basında cok duramıyorum ama yınde merak edıp sızlerı okumaya calısyorum:kedi:
herkesden guzel haberler var:1hug:
casperım oyku yaramazlık yapmıs anlasılan.ıyı dusun ıyı olsun..
surda cok az bır zamanımız kaldı.
topıkte sanırım doguma en yakın bız varız..bilmiyorumkismile
artık bende korkmaya basladım.sureklı hareketlerını takıp eder oldum.
hamısler saglıkla kucaklarımıza alalım mınıklerımızı.
annelerınde bebsılerı saglıklı olsun annelerını uzmesınler
tecrubelı annelere sorayım suan grıbım ve oglumun hareketlerı cok azaldı sızce grıple alakası varmıdır.
kıme sorsam sen hastasın oda hastadır ondandır dıyorbilmiyorumkismile
belgıncım cok tesk ederım ..
rabbım senınde yardımcın olsun:Saruboceq:
tez zamnda kavusursun:Saruboceq:
nevrocum casperın kııznı aldım.dunur olcaz.delikafadulden
ben sımdııden bırıktırem parasempatiksalakcinni
kızımız baksana makyaj malzemesı felan istıyorbayanssulusmile
oyku kızımızda kıymetlı bayanssulusmile
kayserı adetlerınıde yaparsam yandım benbilmiyorumkismile
oooooooooo rapu o zamn gelsin çil çil altınlar delikafadulden
her anı her dakikası öyle kıymetliki....
il kese..kese içinde bebek ..kalp atışı...kalp atışı sesi..eli kolu bacağı veeee cinsiyetii........öyle heycan dolu anlar ki öyle kıymetliki...
sonra onu oğlum/kızım ... diye sevmeye başlıyosun her gün içinde biraz daha büğüdüğünü şekillendiğini görüyosun...
zamanla hareketlerini hissediyosun sona ultrasondan size el sallıyor mucize bu olsa gerek kısacık zamanda ona deliler gibi bağlanıyosun onunla uyuyup onunla uyanıyorsun...
sonra onu kollarına alıp o mis kokusunu ciyerlerine çekiyosun .........dünyada bu duygunun tarifi yok...
her anını doya doya yaşayın kızlar hamileliğin ve anneliğin
rabbim bu mucizeyi herkeze nasip etsin
rapuu senin doğum ne zaman şekerim???
evet gercekten mucıze:gitme:
sımdııden tum hayatımızı ona adapte ettık.
ısocum normal dogum olursa hazıranın sonu gıbı.
ama dr normal dogum rısklı dedı.kan sulandırıcı ıgne kullandıgım ıcım.
buyuk bır ıhtımal hazıranın 10-15 arası dıye tahmın edıyor drCADIARZU
senınle aramızda cok az bır zamn varmıs.
ınsallah zamanlarında gelırler:Saruboceq:
kizlar Rabbime sükürler olsun keseyi gördük:Saruboceq:
4+3 olmusuz teyzeleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?