Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesinin Güzel Hamişleri ve Güzel Anneleri

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Canım hayırlı yolculuklar öncelikle. Kazasız belasız inşallah. İnşallah çıkar bitanem. İnşallah senin de yüzün güler. Allah yardımcınız olsun. Allahım dualarımızı kabul etsin. Açılan elleri geri çevirmesin inşallah. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

canım kızınmı olacak allahım çok tatlı olur minicik etekler giyer bide süslü olur ayyy allahım uzuuun ömürler versin .

amin canım amin inşallahhhhhhh. darısıda en kısa zamanda sana ve diğer arkadaşlarımıza

bizdede eşimde çift taraflı varikosel vardı hareket azlığı vardı . ameliyat oldu ama bir baktık iyi oldu bir baktık kötü oldu anlamadık bizde en sonunda tüp bebek dediler. 2 kere başarısız aşılama olduktan sonra ilk tüp bebek denememde geldi bebişim çok şükür. :asigim:

amin canım inşallah çekmişsin ama allahım mükafatını vermiş darısı bana ve bütün isteyen herkese.

kızlar ben çıkıyorum bi akrabamızın mevlütü var oraya gidecegim gelince yine ugrarım.

canım benim sen iyi ol da gerisi önemli değil...
iyi olmana çok sevindik rabbim sağlıklı bi hamilelik nasip etsin canım maşallah sana vebebeğimize

canım tekrar hayırlı olsun bebişimiz bal suratlı bebeiş geliyor sağlıkla kavuşun inşallah
canım bu anı hepimiz az çok yaşadık benden sana tavsiye sakın hiç tek bi an bile riske atma bişeyi mutlaka evde yat dinlen hiçbişey bebeyinen önemli olamaz canım ya
rapor al drundan en az 15 gün dinlen evde gerekirse tüm hamileliğin boyu yat yeterkş meleyimiz rahat etsin içerde üzmesin seni
kanaman oldukça stres yapıyosun bu da seni ve bebeyi de tedirgin ediyo pozitif ol canım o sımsıkı tutundu anneciğine

inşallah hakkında hayırlısı olur rabbim yardımcınız olsuun
maşallah kuzucuklarına canım
sorunsuz kavuşursun inşallah her ikisine de

hayırlısı canım iyi habelerle gel canım
herşey yolundadır merak etme

kesinlikle konuş canım bu bebek çok değerli işin için riske atma derim
anlayışlı davranmak zorundalar

canım az kaldı sağlıkla kavuşursun inşallah hiç merak etme
allah yardımcın olsun cnm yat dinlen yorma kendini
dualarımız seninle canım inşallah herşey güzel olur
stres yapma canım genelde oluyo böyle aksilikler miniğimiz sıkılmış oyun oynuyor içerde bidahaki kontrolde çıkartır onu boynundan merek atme annesi

zaman zaman özellikle bu aylarda bebek hareketleri azalması normal tabi senin rahatsızlığın dan da o da etkilenmiş olabilir stres yapma

herkeze kocamannn günaydın
bikaç gündür öyküyle geziyoruz uğrayamadım genel kontol için öykücüğümü kontrole götürdüm
çocuk doktoru gezdik en son karar verdim birine bakalım hayırlısı

Casper cım hiç üzülme Rabbim o yavruyu sana nasip etmişse sağlıkla doğacak.. Ayrıca eltimin kızıyla aramızda 9 gün vardı doğumda onunda 30 lu haftalardan itibaren 1 kere kordon dolanmıştı o da haraketlerine dikkat etti 39 haftada sezeryanla sağlıkla kucağına aldı bebişini

belgıncım cok tesk ederım ..
rabbım senınde yardımcın olsun:Saruboceq:
tez zamnda kavusursun:Saruboceq:

nevrocum casperın kııznı aldım.dunur olcaz.delikafadulden
ben sımdııden bırıktırem parasempatiksalakcinni
kızımız baksana makyaj malzemesı felan istıyorbayanssulusmile
oyku kızımızda kıymetlı bayanssulusmile
kayserı adetlerınıde yaparsam yandım benbilmiyorumkismile

melekcım saol tecrubelerınızden yararlanıyoruz burda..Şeniz
supersınız benı aydınlattınız:lepi:
hamıle kalmakla bır dertbilmiyorumkismile
hamıs olduktan sonra bır dert.
bakalım dogunca napcazbilmiyorumkismile

her anı her dakikası öyle kıymetliki....
il kese..kese içinde bebek ..kalp atışı...kalp atışı sesi..eli kolu bacağı veeee cinsiyetii........öyle heycan dolu anlar ki öyle kıymetliki...
sonra onu oğlum/kızım ... diye sevmeye başlıyosun her gün içinde biraz daha büğüdüğünü şekillendiğini görüyosun...
zamanla hareketlerini hissediyosun sona ultrasondan size el sallıyor mucize bu olsa gerek kısacık zamanda ona deliler gibi bağlanıyosun onunla uyuyup onunla uyanıyorsun...
sonra onu kollarına alıp o mis kokusunu ciyerlerine çekiyosun .........dünyada bu duygunun tarifi yok...
her anını doya doya yaşayın kızlar hamileliğin ve anneliğin
rabbim bu mucizeyi herkeze nasip etsin

rapuu senin doğum ne zaman şekerim???

oooooooooo rapu o zamn gelsin çil çil altınlar delikafadulden

delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
nısanda
10 tane burma bılezık
setı
gunluk kullanmak ıcın setı..
saat arkası kalınından olcak:kedi:
kunyesı felan.
bırde nısanlıklık suresı uzarsa yandık.
her gıtmende mecbur bırseyler takacan.

ben oglumu mersıne gonderecem. casperın yanınakaydirigubbakcemile3
evlenınce nasıl olsa gııdyorlar:umursamaz:

evet gercekten mucıze:gitme:
sımdııden tum hayatımızı ona adapte ettık.

rapuu senin doğum ne zaman şekerim???

ısocum normal dogum olursa hazıranın sonu gıbı.
ama dr normal dogum rısklı dedı.kan sulandırıcı ıgne kullandıgım ıcım.
buyuk bır ıhtımal hazıranın 10-15 arası dıye tahmın edıyor drCADIARZU

senınle aramızda cok az bır zamn varmıs.
ınsallah zamanlarında gelırler:Saruboceq:

benimde normal doğum olsaydı temmuzun ilk haftası olacaktı canım ama ikiz olduğu için doktor bekletmiyo okadar, haziranın 1'i ile 10'u arasında karar verdi şimdilik bakalım sağlıkla doğarlar inşallah
öyle olursa ikimizinde doğumu aynı zamana gelcek kııısss olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…