Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesinin Güzel Hamişleri ve Güzel Anneleri

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
zuzummmmm çok şükür rabbime böyle olunca Allahın izniyle doğum aralık kaç görünüyo
sağlıcakla inşllah

maşallahh cucumm inşalalh kucağında da görecksin

inşallah kalp atışlarını da duyarsın

cok sagolun kizlar...ilk stresimizi atlattik sükür..

bisey sormak istiyorum canlar..bu haftalarda sizin progesteron hormonunuz ne seviyedeydi??merak ettim...
bu arada her türlü is falan yasaklandi,merdiven cikmak,spor yapmak,egilip bükülmek bile yasak 12.haftaya kadar...15 dakikadan fazlada yürümeyecekmisim...
riske atmaya gerek yokmus..
bu arada bebisin yaninda büyükce bir hormon kesesi gördü,bebek suanda burdan besleniyor dedi,onun patlamamasi icin tüm bunlar yasak dedi...
hayirlisi kizlar yaa..

CASPER canimmm sakin moralini bozma,üzme bebisinide annesi...arada yaparlar böyle yaramazliklar..bak yengeminde ayni oldu ama doguma yakin bi zaman önceydi..bizim yegen annesi doguma girince ayni yaramazligi yine yapmisti ama sükür simdi turp gibii
sendede sorun olmayacak canimm insallah..Allahim seni ve melegini korusun insallah :Saruboceq:

oooo bi kış bebeği daha
kar kış evden hiç çıkamıyosun

zuzum doktorum
ben fena grip olmuşum geçen gece 38.6 idi ateşim duş falan zor düşürdük şimdide burnum fena
ben bu kaan beye geçirmeden nasıl geçiricem bu hastalığı yaa
canım sıkılıyo

cucum gozunaydın keseyı gormusun...
sımdı sıra kalp atıslarında sonra bırde bakmısın senın ıcınde kocaman olmus..
melegınde degı gıbı gercektenm mucıze:asigim:

semısım gecmıs olsun
ınsallah kaana gecmeden atlatırsın.Şeniz
ben bır haftadır nerdeyse cekıyorum.
bırakmadı yakamı..alsanaalsanasmile

olsun zuzum yaza kadar elimde büyür,yazinda rahat rahat gezeriz :asigim:
gecmis olsun canimmm
bol vitamin al canim ya,öpme kaaninida cok fazla,..
aslinda en kesin cözüm sodanin icine gripin at,limon suyuda ekle,bi güzel ic günde bir veya iki defa..2 güne atlatirsin insallah..en eski yöntem ama en ise yarayan bence bu yerimseniben

canim cok sagol...evet simdide kalp atislarini bekliyoruz melegimin :1rolleyes:
saglikli onuda bi duyalim insallah :Saruboceq:

bu arada gece cumartesi degerimi merak eden arkadaslar olmustu..o zaman degerim 196 ymis...
bugün degerim 1892 olmus...az önce aradi doktor progesteron fitilin dozu icin,o söyledi...
hakkimizda hayirlisi olsun insallah :Saruboceq:

zuzu sağol canım gripini emziren anneler kullanabiliyomuki

ahhhhhhh sen emziriyosun dogru yaaaa :kedi:
kullanma canim sen yinede..
bol bol limon,portakal suyu ic..burnunu falan sürekli sicak suyla ac ve sabunla yika,dezenfekte et...baskada yapabilecegin bisey yok sanirim canim vitamin almaktan baska..afedersin zuzummmm gecmis olsunnn :teselli:

Hayırlısı inşallah canım. İçinize siner inşallah. Şeniz

Ooo sen baya yükün altına girmişin şimdiden. kaydirigubbakcemile3 Böyle ulu orta söylemeyin takılacakları. Bizim dünür de elinde bir listeyle koşup gelmesin şimdi. kaydirigubbakcemile3 Mecbur yapacaz. El mahkummmmm. laelaelaelaelae

Çok güzel anlatmışsın meleğim. Allah herkese nasip etsin inşallah. :Saruboceq:

kizlar Rabbime sükürler olsun keseyi gördük:Saruboceq:
4+3 olmusuz teyzeleri

Maşallah bitanemmmmm. Çok sevindimm. Sen kendini yorma bak. Bir de temizliklere kalkıyodun bir ara. Allaha emanet. Rabbim korusun meleğini.

Geçmiş olsun semişimmm. Şeniz Allah acil şifalar versin. Oğluna geçmez inşallah. Ben zatürreden geberdim de geçmedi çok şükür. Rabbim korudu. :Saruboceq:

merhaba hanımlar..
uzun zamandır gelemedm kk ya.
ınsallah herkes ıyıdır..
oglusum ve ben ıyıyız cok şükür.oglum artık anne dıyor..ondan ''anne ''demesını duymak oyle guzelkı..
Allah ım bu mutlulugu herkese yasatsın ınsallah.

sagol nevromm Şeniz
evet yaa,onca cam silmeye temizlige dayandi minigim..annesi bilse yapar miydi hic klava:
simdi valla evi sey götürüyor,umrumun umrunda bile degil..
kocise yikiyorum tüm isleri,garibim oda camasiri seriyor,topluyor,bulasiklari yerlestiriyor kaydirigubbakcemile3
12-13. haftaya kadar böyle,yaticam valla napiyim...

sagol canım destegin için.
sagol arkadaşım inşallah allahım nasip eder.
4+3 olmusuz teyzeleri
tekrar gözün aydın arkadaşım allahım tamamına erdirsin.
amin canım ne güzel bir mutluluktur onun agzından bunu duymak inşallah allahım bana ver herkese nasip eder.
canım benim diğer topiktede yazdım üzme kendini allahım son üzüntün olsun.hayırlısı bu demekki.

canlarım şimdi çıkıyorum sonra gelirim yola çıkmadan dualarınızı almak için.

belginim sagol canim benim...
darisi tüm dileyenlerin basina olsun insallah
her zaman duacinizim...Allahimm kimseyi aratmasin

4+3 olmusuz teyzeleri
maşallah bebeğimizeeee
kullanabilirsin cnm bişey olmaz
çok geçmiş olsun geçmez inşallah

maşallah paşamıza rozemcim nasılsın

inşallah canım bidahaki sefer çıkarmış olur

ayyyy inşallah canım bende sağlıcakla alabilirim kucağıma bugün braz daha alıştım gibi ama dün duyuğumda başımdan aşağı kaynar sular indi adeta. bende allaha emanet ettim hareketleri takip edyorum sürekli

başla canım sen hazırlıklara ancak tamamlarsın rapum.

hakkat ya çok doğru dedin canımmmmmmmmmmm

amin canım aminnnnnnnnnnnnnnn

rapum ben bunları bilmiyodum bak söylemesende bilmezdik sen kaşındın ama şimdi hepsinden isteriz bizzzzz

4+3 olmusuz teyzeleri

çok şükür canım görmüşsün keseyi. sonuna kadar sorunsuz bir hamilelik geçirirsin inşallahhhh

çok sağol canım. aminnnnnnnnnnnnnnnnn

çok çok geçmiş olsun canım en kısa zamanda kaancığada geçirmeden atlatabilirisn inşallah bol bol dinlen ve c vitamini al canım

yat canım yat dinlen de büyüsün küçük cucu. babalarda tabi ellerinden geleni yapacaklar kolay değil anne baba olmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…