merhaba hanımlar..
uzun zamandır gelemedm kk ya.
ınsallah herkes ıyıdır..
oglusum ve ben ıyıyız cok şükür.oglum artık anne dıyor..ondan ''anne ''demesını duymak oyle guzelkı..
Allah ım bu mutlulugu herkese yasatsın ınsallah.
sagol nevromm Şeniz
evet yaa,onca cam silmeye temizlige dayandi minigim..annesi bilse yapar miydi hicklava:
simdi valla evi sey götürüyor,umrumun umrunda bile degil..
kocise yikiyorum tüm isleri,garibim oda camasiri seriyor,topluyor,bulasiklari yerlestiriyor kaydirigubbakcemile3
12-13. haftaya kadar böyle,yaticam valla napiyim...
canlarım ben çıkıyorum hepinize iyi geceler dualarınızı esirgemeyin lütfen öpüyorum...
canlarım ben çıkıyorum hepinize iyi geceler dualarınızı esirgemeyin lütfen öpüyorum...
günaydın kızlar nasılsınız
günaydınlar canlarım hayırlı cumalar allahım bebeklerimizi bize bağaşlasın yolunnu gözleyenlere en kısa zamanda nasip etsin bebişleriyle beraber olanlarada sağlıcakla büyümeyi nasip etsin
Günaydın kızlar hayırlı cumalar bu topiği yeni gördüm hayırlı olsun.İnşallah bütün arkadaşlarımızda bebeklerine en kısa sürede kavuşur.
günaydin fistiklarrr
hayirli cumalar...
Allah bebislerimize saglikla kavusmayi,kavusan annelerede saglikla büyütmeyi nasip etsin insallah....
ve tabii dileyen herkese nasip etsin Rabbim...
CASPER ve NEVRO canlarim cok sagolun...
kücük cucu mu yoksa kücük pete mi olcak zaman gösterecek Allahin izniyle..saglikli olsunda...
nevrom haklisin,yapmak zorundalar zaten..9 ay stresi biz anneler cekiyoruz,eslerimizde bikac ay katlansinlar yani demilmaz:
Günaydın bitanemmm. Nasılsın? Şeniz
iyiyim mesmelegim sükür..
yatiyorum gün boyu,artik patlamaya basladim
12 hafta nasil gecicek ya :sinifsinif:
bu arada nevrom rüyamda seni gördüm,doruk pasanin üstünü giydiriyordun..
ay ama farkliydin,su perileri olur ya tenleri bembeyaz upuzun sacli,aynen öyleydin massallah kaydirigubbakcemile3
iyi gördüm yani sizi..sen nasilsin?hersey yolunda insallah
topiği yeni gordum kızlar hepımıze hayırlı olsunn ınsallaaaahhhhhhhhhhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?