Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesinin Güzel Hamişleri ve Güzel Anneleri

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canlarım ben çıkıyorum hepinize iyi geceler dualarınızı esirgemeyin lütfen öpüyorum...

Canım hoşgeldinnn. :asigim: İyiyiz bizler de çok şükür. Demek oğlun anne diyor. Ne güzel bir duygu. Önce anne dedi yani. :lepi:

Yapsın valla. Onca sene sen yaptın. Doğum sonrasında da hep sen yapıcan. Bari bu evrede kullanalım şu adamları. alkisalkisalkis Takvimin de çok güzel olmuş bitanem. Sonuna kadar sağlıkla ilerlesin inşallah. :Saruboceq:

canlarım ben çıkıyorum hepinize iyi geceler dualarınızı esirgemeyin lütfen öpüyorum...

İyi geceler canım , iyi yolculuklar. Güzel haberlerle dönmenizi diliyorum. :Saruboceq:

Günaydın kızlar. Hayırlı cumalar. Hepinizi kocaman öperimmmmm. Şeniz Şeniz Şeniz

günaydınlar canlarım hayırlı cumalar allahım bebeklerimizi bize bağaşlasın yolunnu gözleyenlere en kısa zamanda nasip etsin bebişleriyle beraber olanlarada sağlıcakla büyümeyi nasip etsin

günaydınlar canlarım hayırlı cumalar allahım bebeklerimizi bize bağaşlasın yolunnu gözleyenlere en kısa zamanda nasip etsin bebişleriyle beraber olanlarada sağlıcakla büyümeyi nasip etsin

Günaydın bitanem. Sana da hayırlı cumalar.. Aminnn canım , çok güzel bir dua. :Saruboceq: Şeniz

Sağlığınız nasıl canım?

Günaydın kızlar hayırlı cumalar bu topiği yeni gördüm hayırlı olsun.ınşallah bütün arkadaşlarımızda bebeklerine en kısa sürede kavuşur.

Günaydın kızlar hayırlı cumalar bu topiği yeni gördüm hayırlı olsun.İnşallah bütün arkadaşlarımızda bebeklerine en kısa sürede kavuşur.

Hoşgeldin tatlım benim. :1hug: :asigim: Ben herkese mesaj çekmiştim. Sana da çektm , haber verdim. Niye öyle oldu ki. Nasılsın bakalım? a.s.

günaydin fistiklarrr
hayirli cumalar...
Allah bebislerimize saglikla kavusmayi,kavusan annelerede saglikla büyütmeyi nasip etsin insallah....
ve tabii dileyen herkese nasip etsin Rabbim...

CASPER ve NEVRO canlarim cok sagolun...
kücük cucu mu yoksa kücük pete mi olcak zaman gösterecek Allahin izniyle..saglikli olsunda...
nevrom haklisin,yapmak zorundalar zaten..9 ay stresi biz anneler cekiyoruz,eslerimizde bikac ay katlansinlar yani demi lmaz:

bu arada NEVROMM diger topikten yazmissin ama burdan cevap vereyim..
kalp atisi icin mi bilmiyorum ama haftaya persembe yine cagirdi..
duyulurmu henüz bilmiyorum acikcasi..
ama her hafta düzenli kontrolüm olacak..en azindan 12-13.haftaya kadar böyleymis canim..

Günaydın bitanemmm. Nasılsın? Şeniz

iyiyim mesmelegim sükür..
yatiyorum gün boyu,artik patlamaya basladim
12 hafta nasil gecicek ya :sinifsinif:

Geçer canım bir şekilde. Aman sen doktor sözünde çıkma. Çok bilgisayar başında da oturma. Şeniz Seni özlücez ama yeğenimizin sağlığı için katlanırız. :asigim:

bu arada nevrom rüyamda seni gördüm,doruk pasanin üstünü giydiriyordun..
ay ama farkliydin,su perileri olur ya tenleri bembeyaz upuzun sacli,aynen öyleydin massallah kaydirigubbakcemile3
iyi gördüm yani sizi..sen nasilsin?hersey yolunda insallah

Canım hayırdır inşallahh. Giydirip soyup giydirdiğim doğru. Her gün yapıyoruz bu işlemi. Ama öbür kısmına pek katılamıyorum. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Gönlü güzel arkadaşım beni tabi öyle görür. O kadar güzel bakar ki. Canımsınn. :asigim: İyiyiz çok şükür. Herşey yolunda çok şükür. :Saruboceq:

topiği yeni gordum kızlar hepımıze hayırlı olsunn ınsallaaaahhhhhhhhhhhhhh

once kendimi tanıtıym ben ncinar dun sana baktım dogum yapmısmı nerelerde diye yapmıssın Allah analı babalı buyutsun hayırlı olsunopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…