Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesinin Güzel Hamişleri ve Güzel Anneleri

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
tatli dilli arkadasim benim.. :asigim:
hayir diyelim hayra ciksin,güzeldide yani yerimseniben
hastaligini tamamen atlattin degil mi??

topiği yeni gordum kızlar hepımıze hayırlı olsunn ınsallaaaahhhhhhhhhhhhhh

hosgeldin canimmŞeniz
cok uzun zaman oldu seni görmeyeli,nasilsin??

canım tebrik ederim rabbim kucağına almayıda nasip etsin :CüvCüv::Saruboceq:

Günaydın bitanem. Sana da hayırlı cumalar.. Aminnn canım , çok güzel bir dua. :Saruboceq: Şeniz

Sağlığınız nasıl canım?

canım benim allahımıza şükürler olsun iyiyiz allahım daha iyi etsin inşallah canım gün sayıyoruz her geçen gün için allahımıza şükrediyoruz inşallah bu iş olacak 28 e yaklaştıkça daha iyi hissetmeye başladım kendimi canım bebeğim beni bırakmıyacak bu sefer dayanacak annesini üzmüyecek canım sabah akşam dua ediyorum allahım kabul etsin inşallah

topiği yeni gordum kızlar hepımıze hayırlı olsunn ınsallaaaahhhhhhhhhhhhhh

Hoşgeldinnn bitanemm. yerimseniben Sık sık bekliyoruz artık. a.s.

tatli dilli arkadasim benim.. :asigim:
hayir diyelim hayra ciksin,güzeldide yani yerimseniben
hastaligini tamamen atlattin degil mi??

Canım tam olarak değil. Haftaya ilaçlı tomografim çekilecek. Son duruma bakılacak. 20 Şubatta rahatsızlanmıştım. Hala geçmedi. Zaten bana doktor 2 ayda anca geçer. Çift taraflı baya kuvvetli zatürreye yakalanmışsın dedi. Ki başında da gitmeseymişim eğer yanında başlangıcında o zaman ölümcül olabilirmiş. Dua ediyorum ki beni dürttüler ailem de zorla gittim. Yoksa ben doktora gitmeyi hiç sevmem. Hep boşveririm. Kendi geçer diye. Bugünüme şükür diyorum. Rabbim yavruma bağışladı beni. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Çok şükür canım. Maşallahh. Zaman ilerliyor ama sana sanki hiç geçmiyor gibi geliyor di mi. Çabuk geçsin istiyorsun , sağlıkla kucakla istiyorsun ya. Hep öyle olur. İnşallah üzmeyecek annesi. Amin , dualarımız kabul olsun inşallah. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Canlarım ; aymesi telefonla aradım. :asigim: Uzun uzun konuştuk. Şeniz Hepinize selamı var. olumunekankayizsmile Arkadaşımız 3 hafta yıllık iznini almış çok şükür. :lepi: Morali keyfi genel anlamda yerinde. Ara ara lekelenmeler devam ettiği için hak verirsiniz ki ağzı yüreğine geliyor. Ama inanıyorum dualarımız meleğimizi koruyacak. Yarın kalp atışlarını duymak için doktora gidecekler. Ben akşam yine bilgiyi alınca sizlerle paylaşırım. a.s.

ay canım ya.....allah esirger yavrusunu inşallah...çok sevindim valla.....nevrom seni de öpüyorum...doruk paşayı da:))

ya ben de çok tedirginim ya nevrom...daha kontrole çok var.....nasıl geçirecem bu günleri bilmiyorum...ya bişi olduysa diye düşünmekten alamıyorum kendimi hatta bazen hamile değilmişim gibi geliyor...ha bir de diğerinde üç taneyken yani..... 8 haftalıkken bulantım başlamıştı....pazar günü sekiz olcam ve henüz nekadar olmasını istemesem de bulantı olmaması da endişelendiriyo...yani ikiz olduğu hade neden yok...bana hala hamile olduğumu gösteren bir işaret olsun istiyorum...(((((((gerçi üçüzde bile 8 haftalıkken başladı bu ikiz kaldı şimdi ondan mı yok ki henüz?offffffffffffffffffff kafa şişirdim(((((((

Son düzenleme:
ama karnımda hafif ağrı var sanırım uterus büyüdüğü için bunu işaret saysam mı?((((((((((

Günaydın meleğimm. İyiyiz çok şükür. Siz nasılsınız bakalım? Şeniz
bizde iyiyiz cnm öykü hnımla oyun oynuyoruz bütün gün
iyiyim mesmelegim sükür..
yatiyorum gün boyu,artik patlamaya basladim
12 hafta nasil gecicek ya :sinifsinif:
geçer canım sen telaş etme zaman çabuk geçiyor ama sıkma canını bi bakmışsın kollarında minik bebiş rahat ol keyfini tadını çıkar hamişliğinin
zor zamanları aşmışsınız canım dualarımız seninle sağlıkla kavuşun bebişinize inşallah canım
iyi olmuş canım ya maşallah yatıp dinlensin bakalım taze hamişimiz bebecikte dinlensin içerde
yormasın kendini biş iş te yapmasın sakın evde yatıp dinlensin
bizden de selam söyle

hiç telaş etme her hamilelik çok farklı oluyo
benim pek bulantım olmadı mesela keyfini çıkar canım
illa bulantın olacak diye bişey yok

beyazmelek sağol birtanem inşallah dediğin gibidir...bi kontrole gitseydim....

nevom allah acil şifalar versin canım inşallah temiz çıkar tomografi sonuçların:Saruboceq:

ay canım ya.....allah esirger yavrusunu inşallah...çok sevindim valla.....nevrom seni de öpüyorum...doruk paşayı da:))

ama karnımda hafif ağrı var sanırım uterus büyüdüğü için bunu işaret saysam mı?((((((((((

Sağol canım ben de seni öpüyorum. Kontrolüne ne kadar var bitanem. Eğer doktorun çağırma süresi sana uzun geliyorsa başka doktora da arada görün. Ben başka doktorlara da arada gidiyordum arası uzun geldiğinde. Hem rahatlarsın. Sen rahatlarsan daha kolay herşey. Aklına kötü şeyler getirme canım. 8 haftalıkken üçüz olduğu için başlamıştır o zaman. Şimdi ikiz. Ve her hamilelik de aynı olmuyor. Burada ikinci kez hamile kalanlardan duyduk bunları. Kanama da yok çok şükür. Sıkma canını tamam mı. Dediğim gibi daha çok varsa başka bir doktora gidip duruma bir bak rahatla. a.s.

bizde iyiyiz cnm öykü hnımla oyun oynuyoruz bütün gün

Canım ne oyunlar oynuyorsunuz bakalım. Bize de fikir verin. Biz de biraz büyüyünce oynayalım. kaydirigubbakcemile2

nevom allah acil şifalar versin canım inşallah temiz çıkar tomografi sonuçların:Saruboceq:

Sağol bitanem. Allah razı olsun. Şeniz

nevrocum günde 15-20 dk hikaye kitabı okuyoruz...
sonra parka gidiyoruz salıncakta sallanıyor öykü hanım
sonra eve geliyoruz oyuncqklarla oynuyoruz
ve öykü hep ellerinden tutup yürümek idtiyo bütün evi geziyoruz yürüye yürüye
şarkı söylüyoruz birlikte
benden saklanıyo sonra cee yapıyo bi görsen,z iyice anlıyo artık cadı kızım tüm oyunlardan

nevrom evet bugün başka doktora gidecem dayanamadım...1 buçuk gibi giderim çok opt...

ayyyy ayyyyy öykü hanım büyüdüde oyunlar oynuyosunuz ha allahım esirgesin onu uzun uzun ömürler versin o yanaklarındanöp benim içinde canım

haaaa bu arada gözümün nuru bulantım bugün başladı....bölesi de kötü yaaaaaaaa((((((((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…