Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesinin Güzel Hamişleri ve Güzel Anneleri

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
casper tamam birtanem....daha 2 hafta var yoksa deliririm valla..

inşallah senin haftana ulaşmak bize de nasip olur bu sefer caspercim(((

selam arkadaşlar anneme geldim ordan yazıyorum
bugün doktora gittik kalp atışlarını duyamadım ne yazıkki bebişimin
çok ufak dedi 6+2 miş duyulmaması normal dedi ama gördük
kalbinin attığı ultrasonda gözüktü çok sevindim
ne yazıkki benim kanamalarım hala devam ediyo
kesenin arkasındada kanama varmış çok endişelenme ama dikkatli ol dedi
bu biraz daha böyle gidicekmiş sanırım hiç olmasa daha iyiydi
ama çok takılma bazen olabiliyo dedi
benden haberler şu anlık bu kadar ben bi geçmişe bakıyım ne var ne yok

kuzkum inş her şey ylundaddır caım
ama pzrs
BİZİM HEMŞİRE ÖLE HAS VAR 9 AY BOYUNCA KANAMASI OLUPTA DÜNYAYA GELEN BEBİŞLER VAT DEDİ
İNŞŞ HİÇ BİR SORUN YOKTUR CANIM MERAK ETME CANIM RABBİNE SIĞIN
İNŞŞ BEİN SAĞLICAKLA KUCAĞINA GELECEK
İNNNNNNNNNNNNNNNNNN

aymesım canım
her Şey yolundadır
canım pzrs bızım hemŞıre 9ay kanaması olupta bebıŞ dÜnyay getıren anneler var sakın kanamaya takılmayın dedı
ınŞŞ kanaman durur vesaĞlıcakla dÜnyaya gelır bebıŞın

Allah razı olsun canım çok şükür şimdilik herşey yolunda inşallah gün geçtikçe dahada iyi olucak sen neler yaptın canım transferin oldumu haber alamadım senden haber diğer tarafa bakıcaktım bende şimdi iymisin

yetercim transferin iptal olmuş şimdi gördüm
kusura bakma hatırlattım yine sana inanki çok üzüldüm
ama kısmet böyleymiş transfer edilipte tutmamsından daha iyi
allahım hakkında hayırlısını nasip ettsin
maddi manevi gerçekten zor ama inş. tez zamanda bebişin sana gelir canım

şansımada kimse yok bugün neyse canlar ben artık eve gidiyorum görüşmek üzere ben yazarım girdikçe size kendinize çok iyi bakın

Çok güzel canım. Ne güzel vakit geçiriyorsunuz maşallah. Ben işe başlayacağım için o zamanlarda böyle oyunlar oynayamayacağız. :umursamaz:

nevrocum inşallah tomograf sonuçların tertemiz çıkar canım

Sağol canım Allah razı olsun. İnşallah. :Saruboceq:

nevrom evet bugün başka doktora gidecem dayanamadım...1 buçuk gibi giderim çok opt...

Gelip haber vermemişsin canım , bekliyoruz. a.s.

Canım kalp atışlarını görmüşsünüz şükür. :Saruboceq: hihoyyyt Dediğin gibi küçük olduğu için duyulmaz tabi. Sen hep yat dinlen bitanem. Allahın izniyle bişi olmucak. En kısa zamanda lekelenmelerinin de durmasını diliyorum. Şeniz :Saruboceq:

Ben de gün boyu dışardaydım giremedim. Bir bakayım haber gelmemişse aymesten arayayım diyordum. Kendin gelip haberini vermişsin canım benim. :asigim:

inşllah canım inşallah. sonuna kadar sorunsuz bir şekilde gidersiniz canım. hepimiz sağlıcakla kucağımıza alabiliriz inşallah canım.

aymesimçok şükür görmüşsün kalp atışlarını. bence bu 3 haftalık izin süper oldu tatlım iyice dinlen yat bu sıradada geçecektir inşallah

canım cok tebrık ederım .:hooray:a.s.
henuz okudum hamıle oldugunu.
Allah tamamına erdirir ınsallah.saglıkla kucagına alırsın melegini insallah.

senacımm ayyynen dediğin hisler bende de vardı, bazen hamile değilim gibi geliyor, kesin bebeklere birşey oldu diyorum vs ama Allah'a binlerce şükür bugün müdahaleden 11 gün sonra bebişleri gördük iyilerdi. arada pembe ve kahve kanamalarım oldu az miktarda, doktor önemsemedi parça gelirse ya da suyun gelirse önemli dedi. bir de sancı eşlik eden kanamalardan korkmak gerekiyormuş.sen de sanırım bugün gidip görmüşsündür, inşallah bebişler iyidirr. benim üçüzlerde bile bulantım 10. haftada başladı, 12+2'de bitti. gerçi senin de başlamış sanırımm. iyi düşünelim herşey iyi olsun, Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin onlara.

günaydın arkadaşlar iyi haberler vermek nasip olmadı ne yazıkkı kaan hocayla cuma sabahı konuştuk spermiyogramda yine sıfır çıktı hormonlarda normal sayılır istediğiniz zaman tese yapalım dedi.fakat beni asıl üzen ilk tedavi oldugumuz merkezi yani gürgan kliniği aradıgımızda kök hücreyi beklememiz gerektğini söylemesi buda benim bütün hevesimi hayallerimi yıktı demekki ikinciyide denesek aynı sonucu görecegiz çok korkuyorum anne olamamaktan çokkk.

hanımlar slm
ıyı pazarlar
nasılsınız bakalım bu gÜn

canım geçmiş olsun
inşş korkuların yersiz çıkacak
sende anne olacaksın

bazan hepimizin böle duygular içine düştüğümüz oluyor
ama böle birşe lmyacak allahın izni ile
sende bende diğer bekleyen arkadaşlarda anne olacağız rabbimin izni ile
inşşşşşşşşşşşşşşş

canım çok üzüldüm inan. ama genede her şey bitmiş değil dur bakalım. burda senin gibi olupda sonradan sperm bulunan arkadaşlar olmuştu yada tesede bulunduğu olmuştu canım. rabbim büyük anne olamamak hepimizin korkusuydu bu çok normal canım. allahım yardımcınız olsun. peki ne düşünüyosunuz şu an

yavrukirpi sağol birtanem.....bebişlerin iyi olmasına çoooooook sevindim...

nevroskym ben de dün bebişlerimi gördüm ikisinin de kalp atışını dinledim huzur buldum valla....maşallah diyeyim...şimdilik bende de ara ara çok az bulantı var işte...onun dışında bişey yok allaha şükür....allahım emanetlerini korusun inşallah...

yavrukirpi hiç karnın belridi mi canım...benim henüz greyfurt kadar ancak:)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…