Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesinin Güzel Hamişleri ve Güzel Anneleri

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
arakadaŞlar tÜp bebk yasasında 3 yılık evŞlık Şatı kaldırımıŞ
bızde bunu gerı atılmıŞ bır adım olarak grĞyoruz ve bu gerı adımda bızlerım amılerının etkısın bÜyÜk olduĞunu dÜŞÜnÜyoruz
veeee
8 mart topıĞınde yenı bır maıl gÜnÜ yapmayı dÜŞÜnÜyoruz ,n edersınız

sagol canım iyiki varsınız...
inşallah canım bende hep onları düşünüp hevesleniyorum inşallah bu sefer olur allahım kimseyi böyle cezalandırmasın...

sagol canım iyiki varsınız...

Inşallah canım bende hep onları düşünüp hevesleniyorum inşallah bu sefer olur allahım kimseyi böyle cezalandırmasın...

canım hepimiz yaşıyoruz olmsuzluklar
inşş hayatımızda bazı şeyler düüzelir

Canım öbür topikte de okudum az önce. Çok üzüldüm. :çok üzgünüm: Ancak lütfen tamamen umutsuzluğa kapılma. Belki bu sefer çıkacak. İnşallah diyelim. Dua edelim. Elden gelen başka birşey yok. Ama umudumuz var hala. :teselli:

Maşallah bitanemm bebişlerine. İnşallah hep böyle sağlıklı olurlar. :Saruboceq: :Saruboceq:

Canım o topik nerde? :sm_confused:

evet canım benim allahım umutsuz koymasın kimseyi...

gunaydınnn hepinize kıslarrrr

ben yavrularımın pıtır pıtır ü guzel seslerini duydum inşallah darısı tüm isteyenlerin basına

ben yavrularımın pıtır pıtır ü guzel seslerini duydum inşallah darısı tüm isteyenlerin basına

canimm gözün aydinnn,pitpitlar duyulmus,sirada saglikla büyümeleri kalmis..
darisi bizim basimiza insallahh :Saruboceq:

günaydin kizlarrr,herkese harika bir hafta diliyorummm Şeniz

Canım çok sevindim , maşallah üçüzlerimize. Hep sağlıklı olsunlar inşallahhh. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Günaydın canımmmm. Nasılsın? a.s.
aminnnn maşşallahh bebiklerime
canimm gözün aydinnn,pitpitlar duyulmus,sirada saglikla büyümeleri kalmis..
darisi bizim basimiza insallahh :Saruboceq:

günaydin kizlarrr,herkese harika bir hafta diliyorummm Şeniz

darısı basına olucak inşallah cnaım en kısa zamanda duyucaksın sende meleğini

Canım çok sevindim , maşallah üçüzlerimize. Hep sağlıklı olsunlar inşallahhh. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Günaydın canımmmm. Nasılsın? a.s.
günaydın nevromcugum...
gÜnaydın hanımlar
günaydın canım.

amin canım allahım tamamına erdirsin..

aminnnn maşşallahh bebiklerime

darısı basına olucak inşallah cnaım en kısa zamanda duyucaksın sende meleğini

aminnn canim cok sagoll
bu persembe cagirdi doktorum ama daha cok erken degil mi kalp atislari icin?
gerci bu hafta kalp olusmaya basliyormus artik ama..ayy bilmiyorum cok heyecanliyim delikafadulden

Allahıma şükürler olsun canım üçününde duymuşsun pıtpıtlarını. allahım kucağına aldığın günleride göstersin canım.

allahım esirgesin üçünüde

Son düzenleme:
günaydın nevromcugum...

Günaydın canım.

Amin canım allahım tamamına erdirsin..
sağoll canımmmmm
aminnn canim cok sagoll
bu persembe cagirdi doktorum ama daha cok erken degil mi kalp atislari icin?
Gerci bu hafta kalp olusmaya basliyormus artik ama..ayy bilmiyorum cok heyecanliyim delikafadulden
alttan bakıyorsa erken değil canım alttan görür ben üstten baktırdıgım için ve üçünüde duyayım diye gec gittim
allahıma şükürler olsun canım üçününde duymuşsun pıtpıtlarını. Allahım kucağına aldığın günleride göstersin canım.

Allahım esirgesin üçünüde

aminnnn cnaım hepimiz inşallahhhhh

sağoll canımmmmm

alttan bakıyorsa erken değil canım alttan görür ben üstten baktırdıgım için ve üçünüde duyayım diye gec gittim

aminnnn cnaım hepimiz inşallahhhhh

alttan bakiyor canim benim doktorum..
ayy hadi bakalim,insallah bende duyarim pitpitlari :Saruboceq: :1rolleyes:

ya allah aşkına cucu takvimini nasıl yaptın ben yapıyorum yapıyorum ne denediysem kabul etmedi kk...

bu arada inşallah duyarsın canım pıtpıtları.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…