sagol canım iyiki varsınız...canım geçmiş olsun
inşş korkuların yersiz çıkacak
sende anne olacaksın
bazan hepimizin böle duygular içine düştüğümüz oluyor
ama böle birşe lmyacak allahın izni ile
sende bende diğer bekleyen arkadaşlarda anne olacağız rabbimin izni ile
inşşşşşşşşşşşşşşş
inşallah canım bende hep onları düşünüp hevesleniyorum inşallah bu sefer olur allahım kimseyi böyle cezalandırmasın...canım çok üzüldüm inan. ama genede her şey bitmiş değil dur bakalım. burda senin gibi olupda sonradan sperm bulunan arkadaşlar olmuştu yada tesede bulunduğu olmuştu canım. rabbim büyük anne olamamak hepimizin korkusuydu bu çok normal canım. allahım yardımcınız olsun. peki ne düşünüyosunuz şu an
sagol canım iyiki varsınız...
Inşallah canım bende hep onları düşünüp hevesleniyorum inşallah bu sefer olur allahım kimseyi böyle cezalandırmasın...
günaydın arkadaşlar iyi haberler vermek nasip olmadı ne yazıkkı kaan hocayla cuma sabahı konuştuk spermiyogramda yine sıfır çıktı hormonlarda normal sayılır istediğiniz zaman tese yapalım dedi.fakat beni asıl üzen ilk tedavi oldugumuz merkezi yani gürgan kliniği aradıgımızda kök hücreyi beklememiz gerektğini söylemesi buda benim bütün hevesimi hayallerimi yıktı demekki ikinciyide denesek aynı sonucu görecegiz çok korkuyorum anne olamamaktan çokkk.
yavrukirpi sağol birtanem.....bebişlerin iyi olmasına çoooooook sevindim...
nevroskym ben de dün bebişlerimi gördüm ikisinin de kalp atışını dinledim huzur buldum valla....maşallah diyeyim...şimdilik bende de ara ara çok az bulantı var işte...onun dışında bişey yok allaha şükür....allahım emanetlerini korusun inşallah...
arakadaŞlar tÜp bebk yasasında 3 yılık evŞlİk Şatı kaldırımıŞ
bİzde bunu gerİ atılmıŞ bİr adım olarak grĞyoruz ve bu gerİ adımda bİzlerİm amİlerİnİn etkİsİn bÜyÜk olduĞunu dÜŞÜnÜyoruz
veeee
8 mart topİĞİnde yenİ bİr maİl gÜnÜ yapmayı dÜŞÜnÜyoruz ,n edersİnİz
Canım öbür topikte de okudum az önce. Çok üzüldüm. :çok üzgünüm: Ancak lütfen tamamen umutsuzluğa kapılma. Belki bu sefer çıkacak. İnşallah diyelim. Dua edelim. Elden gelen başka birşey yok. Ama umudumuz var hala. :teselli:
Maşallah bitanemm bebişlerine.İnşallah hep böyle sağlıklı olurlar. :Saruboceq: :Saruboceq:
Canım o topik nerde? :sm_confused:
gunaydınnn hepinize kıslarrrr
ben yavrularımın pıtır pıtır ü guzel seslerini duydum inşallah darısı tüm isteyenlerin basına
gÜnaydın hanımlar
gunaydınnn hepinize kıslarrrr
ben yavrularımın pıtır pıtır ü guzel seslerini duydum inşallah darısı tüm isteyenlerin basına
aminnnn maşşallahh bebiklerimeCanım çok sevindim , maşallah üçüzlerimize.Hep sağlıklı olsunlar inşallahhh. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
Günaydın canımmmm. Nasılsın? a.s.
canimm gözün aydinnn,pitpitlar duyulmus,sirada saglikla büyümeleri kalmis..
darisi bizim basimiza insallahh :Saruboceq:
günaydin kizlarrr,herkese harika bir hafta diliyorummm Şeniz
günaydın nevromcugum...Canım çok sevindim , maşallah üçüzlerimize.Hep sağlıklı olsunlar inşallahhh. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
Günaydın canımmmm. Nasılsın? a.s.
günaydın canım.gÜnaydın hanımlar
amin canım allahım tamamına erdirsin..gunaydınnn hepinize kıslarrrr
aminnnn maşşallahh bebiklerime
darısı basına olucak inşallah cnaım en kısa zamanda duyucaksın sende meleğini
hepinize günaydın kızlar. iyi haftalarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr[/QUOsanada iyi haftalar canım...
sağoll canımmmmmgünaydın nevromcugum...
Günaydın canım.
Amin canım allahım tamamına erdirsin..
alttan bakıyorsa erken değil canım alttan görür ben üstten baktırdıgım için ve üçünüde duyayım diye gec gittimaminnn canim cok sagoll
bu persembe cagirdi doktorum ama daha cok erken degil mi kalp atislari icin?
Gerci bu hafta kalp olusmaya basliyormus artik ama..ayy bilmiyorum cok heyecanliyim delikafadulden
allahıma şükürler olsun canım üçününde duymuşsun pıtpıtlarını. Allahım kucağına aldığın günleride göstersin canım.
Allahım esirgesin üçünüde
sağoll canımmmmm
alttan bakıyorsa erken değil canım alttan görür ben üstten baktırdıgım için ve üçünüde duyayım diye gec gittim
aminnnn cnaım hepimiz inşallahhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?