Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesinin Güzel Hamişleri ve Güzel Anneleri

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ya allah aşkına cucu takvimini nasıl yaptın ben yapıyorum yapıyorum ne denediysem kabul etmedi kk...

bu arada inşallah duyarsın canım pıtpıtları.....

canimm cok sagol..

valla bende cok ugrastim yapmaya,hatta olmuyor diye konu bile actim..
nasil olduysa olmus..bende anlamadim..
babygagadan yaptim bu arada,en alttaki en kisa kodu girdim..
ugras bakalim,insallah yapabilirsin canim

canlarım selamlar özlem canım gözün aydın pıt pıtlar duyulmuş allhım sağlıcakla kucağına alacğın günleri nasip etsin canım
bizde buün detaylıya grdik allahımıza şükürler olsun herşey yolunda ıkıntı sorun yok sağlığı yerinde tosunumun 750 gr olmuş ağzı burnu çenesi o kadar tatlı ki allahım hepinize nasip etsin sağlıcakla kucağımıza almayıda nasip etsin allahım inşallah

nevrocum topiğinn hayırlı olsun...ınşallah bir gün bana da buraya transfer olmak nasip olur...ve tabii benim gibi bekleyen tüm arkadaşlara...
hayırlı olsun tekrar...

oyy massallah massallah,kocaman olmus
darisi basimiza insallah :Saruboceq:
saglikla gelsin minik pasan canim

cucu hayırlı olsun bebişin ya da bebişlerin.yeni gördüm.Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah...
canim cok sagol..1 tane kese gördük canim
sagol güzel dileklerin icin canim Şeniz

maşallah canzi bebişine..

oyy massallah massallah,kocaman olmus
darisi basimiza insallah :Saruboceq:
saglikla gelsin minik pasan canim

teşekkürler canlarım allahım bizlere anne olmayı nasip edecek bizler bu bebekleri yıllardır hasretle gözlerimizden yaşlar akarak bekledik ve sonunda hamileliği nasip etti yüce mevlam inşallah zamanı gelince sağlıcakla noksansız kusursuz kucaklarımıza alacağız ben inanıyorum hepimizde inanlım ama zor ama sıkıntılı hamilelikler geçirsekte kucaklarımız dolduğu gün herşeyi unutacağız

günaydın kızlar
geçmişi okuyamadım öykü keyifsiz bikaç gündür giremedim umarım hepniz çok iyisinizdir bi ara okucam uyuyunca girip selam vermek istedim

slm şekerler...

özlooooşş canım nasılsın???
bebişler nasıllar bakiim?:ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:
çok şükür pıtpıtları duymuşsun
Rabbim inşallah sorunsuz bir hamilelik geçirmeni ve sağlıkla kucağına almayı nasip eder canım benim...

can isom ne haber nasıl senin yaramazlar canım seninkiler kaç kilo oldu şu an

slm canım iyiyiz çok şükür, yaramazlarda iyi, oynayıp duruyolar
kızım 1 kilo 50 gr, oğlum 1 kilo 100 gr.'dı cumartesi günü,
doktorum kiloları çok iyi, böyle devam ederse haziranın 1 - 2 si gibi doğum olabilir dedi,
bende sana bakınıyodum hamişler için bi liste yapsakta kim ne kadarlık hamile, kimin doğumu ne zaman görsek iyi olmazmı, aklıma gelmişti geçenlerde, ilk doğum sırasında kim var merak ettim şimdi, ayı en fazla olan sensin galiba sonrada rapunzelmi vardı???

sanada günaydın canım. hayırdır öykünün kırgınlığımı var bir yaramazlık yoktur inşallahhh

sağo bitanem dişleri çıkıyo 4 tane çıktı şimdi azı dişleri zorluyo biraz bide sürekli ayakta durmak ve yürümek istiyo bi görseniz hiç yorulmadığımkadar yoruluyorum artık büğüdükçe sorunları da büğüyo
sağlıklı olsunlarda biz herşeye katlanızız tabi

oy oy maşallah onlara rabbim nazardan korusun sağlıkla kavuştursun inşallah sizi

maşallah canım allahım tamamına erdirsin saglıklı sıhatli inşallah.

ayyy melegim benim dişleri onu rahatsız ediyordur ondan keyifsizden allahım uzun ömürler nasip etsin saglıkla inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…