Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesinin Güzel Hamişleri ve Güzel Anneleri

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kızlar dün öğleden sonra yine rahatsızlandım. Yine öksürük krizleri ve yüksek ateşle başladı herşey. Bu hafta çekileceğim ilaçlı tomografi de haftaya ertelendi. Bir hafta daha antibiyotik kullanıp ondan sonra gidecekmişim. Bu yüzden gelemiyorum buraya. Kendimi yorduğum zaman nefes darlığı oluyor ve öksürük krizleri tutuyor. Geçmişi de okuyamadım. Beni merak etmeyin diye gelip haber vereyim dedim. İnşallah hepiniz iyisinizdir. Allaha emanet olun canlarım. Şeniz

cnmm allah acil şifalar versin kaydirigubbakcemile3

canım çok geçmiş olsun en kısa zamanda iyileş dön aramıza kendine çok iyi bak öpüyorum...

canım allahım acil şifalar versin biran önce sağlığına kavuşursun inşallah canım

oyy maşallah ikisinede allahım esirgesin onları

benimde geçen hafta 1 kilo 672 gr dı. bugünde sağlık ocağına gittim kalp atışlarını dinlettim çok şükür iyi çıktı. hareketlide maşallah ( biliyosun boynunda kordon vardı en son tedirgindim o yüzden ) haftaya çarşamba kontrolüm var bekliyorum sabırsızlıkla. ayy korkumdan valla bugün hastane çantamı bile hazırladım yarında kızımınkini hazırlıycam bitireyim artık bu kordaon olayı beni çok gerdi çünkü. inşallah hayırlısı ile hepimize kucağımıza almak nasip olur :Saruboceq:

iyi olur aslında liste yapsak. haftalara bakarsan sanırım en önde ben rapunzel sen canzi diye gidiyoruz ama kısmet bakalım. benimde bir sorun olmadığı takdirde 25 mayıs 1 haziran arası ama bebeğin duruma göre biraz daha uzatabilir belki bilmiyorum ilerleyen durumlar gösterecek bakalım

Son düzenleme:

oyyyy dişler yüzünden di demek kıyamam. evet onlar iyi olsunda bizler herşeye katlanırız canım

canım tekrar tekrar geçmiş olsun. rabbim biran önce acil şifalar versin hemencik atlatıverirsin inşallah canım. sen dinlenmene bak. sende allaha emanet ol canım

canim cok gecmis olsun..
insallah en yakin zamanda tamamen atlatirsin canimm:teselli:
öpüyorum cok

nevrommm geçmiş olsun canımmm

canısom. canzim.casper ım hepinizin bebeklerine maşşallahhhhh tuh tuhh

aymesimin lekeleri devam ediyomuş maalesef ama gecicektir zamanla

benimde bualntılarr aynııı çok zayıfladımm inşallah gecer bir an evvel bebeklerimde saglıklı beslenirler

arkadaşlarım biliyosunuz geçen hafta sizlere güzel haberler vermemiştim eşim haftaya perşembe emre beyden randevu almış inşallah oradan güzel haberlerle dönerim.allahım kimsenin emeklerini boşa çıkartmasın AMİN.

nevrom çok geçmiş olsun canım...allah acil şifalar versin...

Nevrom çok geçmiş olsun dikkat et kendine allah şifalar versin.

merhaba balsurat ne zmandır ben seni göremiyordum bebişini duyduğumda çok sevindim tebrik ettim ama cevap verdin mi görmedin.Sende muradına erdin çok şükür.Allah kucağına almayıda nasip etsin ..rabbim diğer arkadaşlarada nasip etsin..

amin canım inşallah hayırlısıyla inşallah..

selam arkadaşlar ben bugün anneme geldim
çok yoruldu kadın iki ev bakıyo bi iki gün gelip bende kal diye söyleniyodu
kıyamadım bende kırmıyımda geliyim dedim git gel git gel çok zorlanmıştı
kaç haftadır. Burdan sizinle yazışabilirimde en çok buna seviniyom
ben hala aynıyım özlemcimde yazmış sağolsun bi değişiklik yok
ara ara lekelenmeler devam bazende bi başlıyo bitmek bilmiyo
ama bunada şükür rabbim beterinden korusun bebişim iyi olsun yeterki
iznim bitene kadar düzelir inşallah işyerinde dahada telaş oluyorum çünkü
evde en azından yatıyorum daha rahat geçiyo
beni merak den herkese çok teşekkürler bu aradaŞeniz

canım cok tebrık ederım .:hooray:a.s.
henuz okudum hamıle oldugunu.
Allah tamamına erdirir ınsallah.saglıkla kucagına alırsın melegini insallah.

çok sağol canım allah razı olsun

nevrocum çok geçmiş olsun canım allah acil şifalar versin
tez zamanda iyileşirsin inşallah

aymesim iyiymişsin şükür..
iyiy yapmışsın annende çok yorulmaz böylece..
inş artık kesilir şu lekelerinde yüreğin ağzında yaşamazsın..

aymesim iyiymişsin şükür..
iyiy yapmışsın annende çok yorulmaz böylece..
inş artık kesilir şu lekelerinde yüreğin ağzında yaşamazsın..

canım çok sağol iyiyim ama dediğin gibi yüreğim ağzımda yaşıyorum her wcye gidişim bi heyecan inşallah biter artıkta bende hamişliğin tadını çıkarabilirim.
Sen nasılsın canım neler yapıyosun görüşmeyeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…