Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesinin Güzel Hamişleri ve Güzel Anneleri

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
günaydın şekerler...
nasılsınız bakiiim???

bebeği kucağında olan anneleropuyorumnanaktan bebiklere şampuan ve bakım seti ne kullanıyosunuz?
ben bu hafta alacam ama chicco, jhonson&jhonson ve dalin arasında karar veremedim
memnun kaldığınız bi marka varmı???

gÜnaydın kızlar
gÜzel anneler anne adayları ve kÜÇÜk mucızeler

can_iso günaydın nasılsın bebişler nasıl bakalım inşallah iyisinizdir..

sanada günaydın tatlım,
iyiyim sağol bebişlerde iyi,
hazırlık yapıyoruz, malum göbiş ağırlaşıyo bisüre sonra alışverişe çıkamayabilirim
sen nasılsın canım, bebik napıyo, rahatmı göbişte

İyiyiz , çok şükür büyüyor teyzesi rabbim herkesin bebeğini korusun içindede bizimkileri korusun pazartesi renkli dopler çektiricem inşallah sonuçlar güzel çıkarda o zaman dahada rahatlayacağım..Bu aralarda bebek hareketleri ile uğraşıyorum bazen hissedemiyorum endişeleniyorum.Bu haftalarda pek istikrarlı olmazmış densede insan onu hissetmeyince tedirgin oluyor..

hadi bakalım meleğini görde gel,
hareket konusunda endişelerimiz oluyo hepimizin mutlaka,
insan hareket etmediği zaman merak ediyo tabii
belli dönemlerde tutarsız oluyo genelde,
merak ettiğin zaman tatlı bişeyler ye ve sol tarafına yat hemencecik hissedersin hareketlerini

canım kafanı takma genelde bebekler birkz dolanabiliyormuş ama hiçbir sakıncası yokmuş kordon sıkmazmış bebeği oyüzden mereaklanma sen o rahattır annesi zamanında da kucağında olacak inşallah
canım benim bulantı çok zor ben bir taneyle ölüyordum sen 3 tane ama neyse iyi olsunlarda serum takviyesi alsan doktounla konuşsan tatlım

canım oluyor bazı gebeliklerde benim tanıdığım 4 ay şakır şakır kanama geçirdi şanda 6,5 aylık oldu bebeği canım sende kafanı takma allahım onu koruyacak ve sşze bağaşlayacak canım

Allah razı olsun laluzumm duan için sağolasınn.Rabbim hepimizin bebeklerını kucagımaza almayı nasıp etsın..Allahım olmayan tüm arkadaşlarıma en kısa zamanda yüzlrini güldürsün inşallahh

evet canım doktorda dedi 4 bebekden birinde bir kez dolanır dedi. takmamaya çalışıyorum ama ikinci kez dolanır diye korkuyorum biliyosun malum zor bulduk bebeiklerimizi sürekli dua ediyorum zaten allahıma emanet ettim onu belkide şu an kurtulmuştur bile :asigim:

sende maşallah 25 haftandasın nasıl gidiyo canım. ayrıntılı resmide kapmışsın canım. bizimki yaramazlığını ayrıntılıdada gösterdi her şey bitti tam resim alıcaz döndü dötünü bize poz vermedi

canım ya bende çok kararsız kalmıştım bu konuda hepsinide kullanıp memnun kalanda var kalmayanda var. bende sebamed - chicco - nivea arasında kalmıştım sebamed alerjik durumunda çok iyiymiş ama biraz diğerlerine göre tuzlu. bir çok arkadaşımda nivea yı önerdi hatta en son nevroya sormuştum ne kullanıyosun diye oda nivea almış bende bu hafta niveanın çantalı setini aldım onunda alerjik özelliği varmış bakalım deneyip görücez artık

arkadaşlar eşim azospermdı dun tahlılınde sperm cıkısı saglandı bende sımdı tup bebek bolumlerıne bakmaya basladım.. başarı oykulerıne bızde hazıran ayında mıkroenjeksıyon yaptırmak istıyoruz bırkac sey sormak istıyorum bu işlemden once bayan ne gıbı tahlıller yapılıyor rahım fılmı istenıyor mu? rapor alabılıyor muyuz?

bende karar veremedim bitürlü,
nivea yı biraz araştırdım nette pek memnun kalan yoktu ondan vazgeçmiştim,
bende chicco almak istiyorum aslında, sebamed te olabilir belki, ama bilmiyorum biraz daha düşüneyim baariboshayallersmile

canım en kısa zamanda bebeğine kavuşmanı diliyorum...

aymesim dikkat et kendine...

elimden geldiğince diyorum canım merak etme

selam kizlar,nasilsiniz?
aymesimm,özlemcimm nasilsiniz?
insallah yolundadir hersey

allaha çok şükür canım iyi olmaya çalışıyorum
sen nasılsın bebiş nasıl iyimi?

inşallah canım allah razı olsun
rabbim korusun bebişimi

Allah dahada arttırsın inş..
hakkınızda hayırlısı olsun..
tedavi öncesi adetin 2. günü hormon ve usg bakılıyor..
rahim filmi de istiyorlar evet..
izmirdeymişsin özelde mi yaptırıcaksın devlette mi..
yeni yasayla şartlarda değişiklikler var rapor için bildiklerimi söyliyeyim sana..
5 yıllık sigorta girişinin olması ve 900 gün prim ödenmiş olması lazım..
kadın yaşı 23 üstü olmalı..
sağlık raporu isteniyormuş..
3 yıllık evlilik şartı kaldırılmış..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…