can_iso günaydın nasılsın bebişler nasıl bakalım inşallah iyisinizdir..
İyiyiz , çok şükür büyüyor teyzesi rabbim herkesin bebeğini korusun içindede bizimkileri korusun pazartesi renkli dopler çektiricem inşallah sonuçlar güzel çıkarda o zaman dahada rahatlayacağım..Bu aralarda bebek hareketleri ile uğraşıyorum bazen hissedemiyorum endişeleniyorum.Bu haftalarda pek istikrarlı olmazmış densede insan onu hissetmeyince tedirgin oluyor..sanada günaydın tatlım,
iyiyim sağol bebişlerde iyi,
hazırlık yapıyoruz, malum göbiş ağırlaşıyo bisüre sonra alışverişe çıkamayabilirim
sen nasılsın canım, bebik napıyo, rahatmı göbişte
İyiyiz , çok şükür büyüyor teyzesi rabbim herkesin bebeğini korusun içindede bizimkileri korusun pazartesi renkli dopler çektiricem inşallah sonuçlar güzel çıkarda o zaman dahada rahatlayacağım..Bu aralarda bebek hareketleri ile uğraşıyorum bazen hissedemiyorum endişeleniyorum.Bu haftalarda pek istikrarlı olmazmış densede insan onu hissetmeyince tedirgin oluyor..
günaydın canım.bugün iyi değilim dün gece midem agrıdu bugünde pek iyi değil...günaydın şekerler...
nasılsınız bakiiim???
gÜnaydın kızlar
gÜzel anneler anne adayları ve kÜÇÜk mucİzeler
canım kafanı takma genelde bebekler birkz dolanabiliyormuş ama hiçbir sakıncası yokmuş kordon sıkmazmış bebeği oyüzden mereaklanma sen o rahattır annesi zamanında da kucağında olacak inşallahoyy maşallah ikisinede allahım esirgesin onları
benimde geçen hafta 1 kilo 672 gr dı. bugünde sağlık ocağına gittim kalp atışlarını dinlettim çok şükür iyi çıktı. hareketlide maşallah( biliyosun boynunda kordon vardı en son tedirgindim o yüzden ) haftaya çarşamba kontrolüm var bekliyorum sabırsızlıkla. ayy korkumdan valla bugün hastane çantamı bile hazırladım yarında kızımınkini hazırlıycam bitireyim artık bu kordaon olayı beni çok gerdi çünkü. inşallah hayırlısı ile hepimize kucağımıza almak nasip olur :Saruboceq:
iyi olur aslında liste yapsak. haftalara bakarsan sanırım en önde ben rapunzel sen canzi diye gidiyoruz ama kısmet bakalım. benimde bir sorun olmadığı takdirde 25 mayıs 1 haziran arası ama bebeğin duruma göre biraz daha uzatabilir belki bilmiyorum ilerleyen durumlar gösterecek bakalım
canım benim bulantı çok zor ben bir taneyle ölüyordum sen 3 tane ama neyse iyi olsunlarda serum takviyesi alsan doktounla konuşsan tatlımnevrommm geçmiş olsun canımmm
canısom. canzim.casper ım hepinizin bebeklerine maşşallahhhhh tuh tuhh
aymesimin lekeleri devam ediyomuş maalesef ama gecicektir zamanla
benimde bualntılarr aynııı çok zayıfladımm inşallah gecer bir an evvel bebeklerimde saglıklı beslenirler
canım çok sağol iyiyim ama dediğin gibi yüreğim ağzımda yaşıyorum her wcye gidişim bi heyecan inşallah biter artıkta bende hamişliğin tadını çıkarabilirim.
Sen nasılsın canım neler yapıyosun görüşmeyeli
merhaba balsurat ne zmandır ben seni göremiyordum bebişini duyduğumda çok sevindim tebrik ettim ama cevap verdin mi görmedin.Sende muradına erdin çok şükür.Allah kucağına almayıda nasip etsin ..rabbim diğer arkadaşlarada nasip etsin..
canım kafanı takma genelde bebekler birkz dolanabiliyormuş ama hiçbir sakıncası yokmuş kordon sıkmazmış bebeği oyüzden mereaklanma sen o rahattır annesi zamanında da kucağında olacak inşallah
canım benim bulantı çok zor ben bir taneyle ölüyordum sen 3 tane ama neyse iyi olsunlarda serum takviyesi alsan doktounla konuşsan tatlım
canım oluyor bazı gebeliklerde benim tanıdığım 4 ay şakır şakır kanama geçirdi şanda 6,5 aylık oldu bebeği canım sende kafanı takma allahım onu koruyacak ve sşze bağaşlayacak canım
bebeği kucağında olan anneleropuyorumnanaktan bebiklere şampuan ve bakım seti ne kullanıyosunuz?
ben bu hafta alacam ama chicco, jhonson&jhonson ve dalin arasında karar veremedim
memnun kaldığınız bi marka varmı???
canım ya bende çok kararsız kalmıştım bu konuda hepsinide kullanıp memnun kalanda var kalmayanda var. bende sebamed - chicco - nivea arasında kalmıştım sebamed alerjik durumunda çok iyiymiş ama biraz diğerlerine göre tuzlu. bir çok arkadaşımda nivea yı önerdi hatta en son nevroya sormuştum ne kullanıyosun diye oda nivea almış bende bu hafta niveanın çantalı setini aldım onunda alerjik özelliği varmış bakalım deneyip görücez artık
arkadaşlar eşim azospermdı dun tahlılınde sperm cıkısı saglandı bende sımdı tup bebek bolumlerıne bakmaya basladım.. başarı oykulerıne bızde hazıran ayında mıkroenjeksıyon yaptırmak istıyoruz bırkac sey sormak istıyorum bu işlemden once bayan ne gıbı tahlıller yapılıyor rahım fılmı istenıyor mu? rapor alabılıyor muyuz?
aymesim dikkat et kendine...
selam kizlar,nasilsiniz?
aymesimm,özlemcimm nasilsiniz?
insallah yolundadir hersey
canım kafanı takma genelde bebekler birkz dolanabiliyormuş ama hiçbir sakıncası yokmuş kordon sıkmazmış bebeği oyüzden mereaklanma sen o rahattır annesi zamanında da kucağında olacak inşallah
canım benim bulantı çok zor ben bir taneyle ölüyordum sen 3 tane ama neyse iyi olsunlarda serum takviyesi alsan doktounla konuşsan tatlım
canım oluyor bazı gebeliklerde benim tanıdığım 4 ay şakır şakır kanama geçirdi şanda 6,5 aylık oldu bebeği canım sende kafanı takma allahım onu koruyacak ve sşze bağaşlayacak canım
arkadaşlar eşim azospermdı dun tahlılınde sperm cıkısı saglandı bende sımdı tup bebek bolumlerıne bakmaya basladım.. başarı oykulerıne bızde hazıran ayında mıkroenjeksıyon yaptırmak istıyoruz bırkac sey sormak istıyorum bu işlemden once bayan ne gıbı tahlıller yapılıyor rahım fılmı istenıyor mu? rapor alabılıyor muyuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?