Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesinin Güzel Hamişleri ve Güzel Anneleri

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
cok heyecaniliyim kizlar, cunki hamile olarak sizlere ilk yazisim, evet canlarim bende hamileyim, hemde en dogalindan :CüvCüv:

aymesim insallah sende yakin zamanda rahat edersin, insallah kesilir bu lekelenmeler....

kizlar benimde tek belirtim agiz kurulugu, ve birazda adet sancisi gibi kasik agrilari ama onlar bebisimin bana gonderdigi ben burdayim annecigim sinyalleri

gÜnaydın kızlar
HAYRILI CUMALAR

Son düzenleme:

ayşeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee senmisinnnnnnnn nickinii dün görunceeee dedim ben bunu tanımuyorum ama avatarı altındaki yazıyıı görunceee bizim ayşeeeeeeeee :teytey: :teytey: :teytey: Rabbiminn mucizelerriiii sonuszzzzzzzzz ..:teytey:Allaha şükürler olsunn tebrik ederimmm canım.Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahhh.....:Saruboceq:

Umudunuzu hiçbir zaman yitirmeyin kızlarr... Özelikkle tedavi olupta tedavisi başarısız olan arkadaşlarr hiç umutsuzluğa kapılmayınn.. Allahın mucizeleri sonsuzz tedavi ile olmayıp doğal yolla kalıyor çoğuumuz..Allahım ol deyince herşey oluyorr.. yeterki şükredip sabırla bekleyıp dua edelım...Allahım bu mübarek cuma günü hürmetine bütün arkadaslarınım müjdeli haberlerini almayı nasp etsin

amin canım inşallah evet bizde tedavide olumsuz sonuç alan biri olarak pes etmeyecegiz allahım verdikten sonra hiçbir güc karşı koyamıyor....

amin balım amin
inşşşşşşşşşşşş
bizleride sevindirsin rabbim
inşşşşşşşşşşşşşşş

kılzar bişi soracaktım.yenı yasaya gore 3 yıllık evlılık sartı kalkmıs ve tup bebekte verılen ılaclardada yuzde bılmem kac ındırım olmus bır yerde okumustum yanı 2.750 ye falan gelıomus haberınız varmı

kızlarrr bi hamilemiz dahamı var ayy çok mutlu oldum.şu ezanlar cumalar selalar yüzü suyu hürmetine inş tez zamanda bizde gebe kalırız

aysecim seni burdanda tebrik ediyorummm...
inan sasirmadim cünkü inaniyordumm..
sükürler olsun geldi bebisinnnn
:lepi: :lepi:

bu arada kizlar bizim topigi görmedim hic rüyamda ama ilk defa dün gördümm...
pinkrose den eminim ama sabolide vardi sanirim..hamileymiss,ona seviniyorduk...
sirada sanirim siz varsiniz kizlarr :lepi:

ay bugun ne gusel bır gun herkes hamıle.topıklerın ugurluları dıgerlerınede ugur getırı ınşşşşşşş

ayşecim hamilemisin süper yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

allahım tamamına erdirsin tebrik ederim canım :teytey::teytey::teytey:

darısı diğer tüm arkadaşlarımıza inşallahhhhhhhhh

Son düzenleme:

canımmmmmmmmmmm süper bir haber allahım ne kadar büyük onda başarısız denemenin ardından doğaldan hamilesin çokkkk sevindim allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım çok dikkat et bizim bebeklerimiz gerçekten çok kıymetliler kendini hiç yorma

canım benim iyi gidiyor inşallah sonuna kadarda öyle olur yatmaya devam artık bebiş doğunca ayaklanıcaz ama ne yapalım yeterki sağlıcakla gelsin evet şükür yüzü dönüktü bize ama öyle esrarengiz hareketler yapmadı parmağını falan emmedi ağzını açtı kapattı bir ara çok tatlıydı canım allahım herkese nasip etsin inşallah

evet balim o benim :lepi:
kisir partileriydi, olmazlardi derken en dogalindan hamileyiz, allahim cooook buyuk sukurler olsunki banada nasip etti hamileligi insallah saglikli hamiliklerimiz olur......

ne kadar haklisin, ben 5senedir ugrasiyodum baslarda cok isyan ettim allahim affetsin beni, ama sonradan cok sukur sebebim oldu benden daha zorda olanlari gordukce hep sukrettim, ve hep allahim saglikli ve once sana sonra bize hayirli bir evlat nasip et bana dedim....
kizlar hic umudunuzu kaybetmeyin insallah sizlerde tadacaksiniz bu duyguyu, yeterki sabredin inanin ve allaha siginin...

kızlarrr bi hamilemiz dahamı var ayy çok mutlu oldum.şu ezanlar cumalar selalar yüzü suyu hürmetine inş tez zamanda bizde gebe kalırız

amin canim insallah...

diger topiktede soyledigim gibi sen bendende cok inandin bu bebege, allahim saglikla kucaklarimiza almayi nasip etsin...

ayşecim hamilemisin süper yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

allahım tamamına erdirsin tebrik ederim canım :teytey::teytey::teytey:

darısı diğer tüm arkadaşlarımıza inşallahhhhhhhhh

sagol canim, insallah siteyen herkese nasip olur....

sagol canim, herkesin evladi kendine degerlidir ama bizimkiler bi baska, bizimkiler nazli bebisler,bizim yavrularimiz allahin bize en buyuk lutfu, mucize bebisler...
allahim butun bebislerin ailelerine bagislasin anali babali buyutsun....

ayşe çok tebrik ederim
Bu yolda çok fazla uğraştın, Allahım emeklerinin karşılığını verdi
İnşallah hayırlısıyla kucağına da alırsın :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…