cok heyecaniliyim kizlar, cunki hamile olarak sizlere ilk yazisim, evet canlarim bende hamileyim, hemde en dogalindan :CüvCüv:
aymesim insallah sende yakin zamanda rahat edersin, insallah kesilir bu lekelenmeler....
kizlar benimde tek belirtim agiz kurulugu, ve birazda adet sancisi gibi kasik agrilari ama onlar bebisimin bana gonderdigi ben burdayim annecigim sinyalleri
Umudunuzu hiçbir zaman yitirmeyin kızlarr... Özelikkle tedavi olupta tedavisi başarısız olan arkadaşlarr hiç umutsuzluğa kapılmayınn.. Allahın mucizeleri sonsuzz tedavi ile olmayıp doğal yolla kalıyor çoğuumuz..Allahım ol deyince herşey oluyorr.. yeterki şükredip sabırla bekleyıp dua edelım...Allahım bu mübarek cuma günü hürmetine bütün arkadaslarınım müjdeli haberlerini almayı nasp etsin
umudunuzu hiçbir zaman yitirmeyin kızlarr... özelikkle tedavi olupta tedavisi başarısız olan arkadaşlarr hiç umutsuzluğa kapılmayınn.. Allahın mucizeleri sonsuzz tedavi ile olmayıp doğal yolla kalıyor çoğuumuz..allahım ol deyince herşey oluyorr.. Yeterki şükredip sabırla bekleyıp dua edelım...allahım bu mübarek cuma günü hürmetine bütün arkadaslarınım müjdeli haberlerini almayı nasp etsin
kızlarrr bi hamilemiz dahamı var ayy çok mutlu oldum.şu ezanlar cumalar selalar yüzü suyu hürmetine inş tez zamanda bizde gebe kalırız
cok heyecaniliyim kizlar, cunki hamile olarak sizlere ilk yazisim, evet canlarim bende hamileyim, hemde en dogalindan :CüvCüv:
aymesim insallah sende yakin zamanda rahat edersin, insallah kesilir bu lekelenmeler....
kizlar benimde tek belirtim agiz kurulugu, ve birazda adet sancisi gibi kasik agrilari ama onlar bebisimin bana gonderdigi ben burdayim annecigim sinyalleri
evet canım doktorda dedi 4 bebekden birinde bir kez dolanır dedi. takmamaya çalışıyorum ama ikinci kez dolanır diye korkuyorum biliyosun malum zor bulduk bebeiklerimizi sürekli dua ediyorum zaten allahıma emanet ettim onu belkide şu an kurtulmuştur bile :asigim:
sende maşallah25 haftandasın nasıl gidiyo canım. ayrıntılı resmide kapmışsın canım. bizimki yaramazlığını ayrıntılıdada gösterdi her şey bitti tam resim alıcaz döndü dötünü bize poz vermedi
ayşeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee senmisinnnnnnnn nickinii dün görunceeee dedim ben bunu tanımuyorum ama avatarı altındaki yazıyıı görunceee bizim ayşeeeeeeeee :teytey: :teytey: :teytey: Rabbiminn mucizelerriiii sonuszzzzzzzzz ..:teytey:Allaha şükürler olsunn tebrik ederimmm canım.Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahhh.....:Saruboceq:
Umudunuzu hiçbir zaman yitirmeyin kızlarr... Özelikkle tedavi olupta tedavisi başarısız olan arkadaşlarr hiç umutsuzluğa kapılmayınn.. Allahın mucizeleri sonsuzz tedavi ile olmayıp doğal yolla kalıyor çoğuumuz..Allahım ol deyince herşey oluyorr.. yeterki şükredip sabırla bekleyıp dua edelım...Allahım bu mübarek cuma günü hürmetine bütün arkadaslarınım müjdeli haberlerini almayı nasp etsin
kızlarrr bi hamilemiz dahamı var ayy çok mutlu oldum.şu ezanlar cumalar selalar yüzü suyu hürmetine inş tez zamanda bizde gebe kalırız
aysecim seni burdanda tebrik ediyorummm...
inan sasirmadim cünkü inaniyordumm..
sükürler olsun geldi bebisinnnn
:lepi: :lepi:
bu arada kizlar bizim topigi görmedim hic rüyamda ama ilk defa dün gördümm...
pinkrose den eminim ama sabolide vardi sanirim..hamileymiss,ona seviniyorduk...
sirada sanirim siz varsiniz kizlarr :lepi:
ayşecim hamilemisin süper yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
allahım tamamına erdirsin tebrik ederim canım :teytey::teytey::teytey:
darısı diğer tüm arkadaşlarımıza inşallahhhhhhhhh
canımmmmmmmmmmm süper bir haber allahım ne kadar büyük onda başarısız denemenin ardından doğaldan hamilesin çokkkk sevindim allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım çok dikkat et bizim bebeklerimiz gerçekten çok kıymetliler kendini hiç yorma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?