cok heyecaniliyim kizlar, cunki hamile olarak sizlere ilk yazisim, evet canlarim bende hamileyim, hemde en dogalindan :CüvCüv:
aymesim insallah sende yakin zamanda rahat edersin, insallah kesilir bu lekelenmeler....
kizlar benimde tek belirtim agiz kurulugu, ve birazda adet sancisi gibi kasik agrilari ama onlar bebisimin bana gonderdigi ben burdayim annecigim sinyalleri
nevrosky geçmiş olsun, iyi olmana sevindim opuyorumnanaktan
bildiğim kadarıylada dilem arkadaşımız hamile:teytey:
evet balim o benim :lepi:
kisir partileriydi, olmazlardi derken en dogalindan hamileyiz, allahim cooook buyuk sukurler olsunki banada nasip etti hamileligi insallah saglikli hamiliklerimiz olur......
ne kadar haklisin, ben 5senedir ugrasiyodum baslarda cok isyan ettim allahim affetsin beni, ama sonradan cok sukur sebebim oldu benden daha zorda olanlari gordukce hep sukrettim, ve hep allahim saglikli ve once sana sonra bize hayirli bir evlat nasip et bana dedim....
kizlar hic umudunuzu kaybetmeyin insallah sizlerde tadacaksiniz bu duyguyu, yeterki sabredin inanin ve allaha siginin...
amin canim insallah...
diger topiktede soyledigim gibi sen bendende cok inandin bu bebege, allahim saglikla kucaklarimiza almayi nasip etsin...
sagol canim, insallah siteyen herkese nasip olur....
sagol canim, herkesin evladi kendine degerlidir ama bizimkiler bi baska, bizimkiler nazli bebisler,bizim yavrularimiz allahin bize en buyuk lutfu, mucize bebisler...
allahim butun bebislerin ailelerine bagislasin anali babali buyutsun....
NEVROM canimm nasilsin?? daha iyisindir insallahh Şeniz
merhaba bu ılk gebelıgınızmıa.s.
evet canim,niye sordun?
Erkek infertilitesi ile vermiş olduğumuz mücadeleyi kazandık çok şükür. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Kimimizin yolu uzundu , kimimize piyango hemen vurdu. Şimdi kimimiz taze hamiş , kimimiz gelişme döneminde , kimimiz ise uzatmaları oynuyor. Bazılarımız çoktan ipi göğüsleyip yavrularını kucakladılar bile. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
“Erkek İnfertilitesi Yüzünden Hamiş Kalamayan Bayanların Listesi”nden bir üst sınıfa geçen ya da mezun olan tüm arkadaşlar burada toplanacağız. Hamileliklerimizle , anneliklerimizle ilgili paylaşmak istediğimiz her şeyi burada paylaşacağız. Ve bizi buradan bulup bizler gibi sorun yaşayan arkadaşlara da umut olacağız. :lepi:
Günden güne sayımızın artacağına inanıyorum. Oradan buraya transferler oldukça mutluluğumuz ve paylaşımımız daha da artacak. :asigim:
Diğer topiğimizi bırakmak yok tabi. Oradaki arkadaşlarımıza her zaman destek olmaya , dualarımızla onların bu yolda ilerlemelerini kolaylamaya devam edeceğiz. Orası bizim anavatanımız. :1hug: :asigim:
Belli bir çoğunluğun bu topiği istemesi üzerine , ben önderlik ederek bu topiği açıyorum. Hepimize hayırlı uğurlu olsun. Güzel paylaşımlar yapabilmek dileğiyle.. a.s.
kızlar tesekkurler cok güzel bir fikir.. ama bbeklerden dolayı öncedne oldugu kadar cok fırsat bulamaybılırız..ben diğger topiğin41.annesıydım sonra 40oldum sonra 39 olodum benden sonra hamiş haberını alanların sayısı arttı..insallah allahım herkese evlat nasip ede.r. benımkı mucize bebekti tekyumurtadan hgerkes ümitsizken oldu şimdi 6bucuk aylık.nevro sayesınde hızlandı benım işim doktorlar esınde bırseyyok dedi nevro var dedi bende var dedim arastırdım ve mıkro yöntemıyle bebek sahibi oldum fakar gecenyılki kadar cok giremıyorum.allah herkeseın bebeşine saglık versın aılelerıyle huzrlu yasasın.bebeği olmaynalrda en kısa zamnad kucaklarını doldursun insaalah:CüvCüv:
sagolun canlarim,
su an sadece yarinin heyecanini yasiyorum, tekrar kan aldircam, insallah degerim artmistir, ve insallah bir an once onu gorup duyabilirim...
biraz korkuyorum ama herhalde butun hamilelerde biraz oluyodur, içim kipir kipir, biraz heycan, biraz korku disinda o kadar huzurluyumki....
hafiften bulantilarim oluyo, goguslerim sizliyo ama olsun bunlar bebegimin bana ben burdayim sinyalleri...
sadece su kasiktaki adet agrilarina benzeyen haifi agrilzr olmasa dahada rahat olacam...
bu arada aymeside cok merak ettim nasil acaba??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?