Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesinin Güzel Hamişleri ve Güzel Anneleri

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Hepinize iyi haftasonları kızlar. Ben biraz daha iyiyim. Tam iyileşemesem de buna da şükür.. Geçmişi okuma imkanım olmadı. İnşallah güzel gelişmeler vardır. dilem'i merak ediyorum aslında. Onun için şöyle bir göz gezdireceğim.

nevrosky geçmiş olsun, iyi olmana sevindim opuyorumnanaktan
bildiğim kadarıylada dilem arkadaşımız hamile:teytey:

Canım çok sevindimmm yaa. opuyorumnanaktan Şeniz hihoyyyt Bakarmısın doğal yoldan oldu hem de. Vesile oldu bu ay yaptıklarınız. Şükürler olsun. :Saruboceq:

O ilk zamanlar test yapsaydın çıkmayacakmış da. Çünkü yeniymiş. Öbür topikte de değerini gördüm şimdi.

Maşallah bebeğimize. Allah onu nazarlardan , kazalardan , belalardan korusun. :Saruboceq: Sağlıkla gelsin. Sürpriz yaptı geldi annesine. Hiç üzmesin sonuna kadar dilerim. Allah sağlıkla kucaklamayı nasip etsin inşallah. :Saruboceq:

Seninle aynı zamanda yaptırdığımız tüp bebek tedavisinde sen negatif sonuç alınca çok üzülmüştüm. Çok dua etmiştim. Rabbim onun da yüzünü güldür diye. Yaklaşık 1 yıl sonra senin de bebeğin geldi. Çok uzatmadı bebeğimiz. :CüvCüv:

Çok mutluyumm dilemimmm. Çok mutluyummm. :teytey: :hooray: :dance: Senin adına , eşin adınaa. Herşey daha da güzel olacak artık. Gözlerim doldu. :gitme: Sen de kazandın ya bu mücadeleyi şükürler olsun. :Saruboceq: Darısı isteyen , yolunu gözleyen arkadaşlarımızın başına inşallah. :Saruboceq: Allaha emanet olun canım. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

nevrosky geçmiş olsun, iyi olmana sevindim opuyorumnanaktan
bildiğim kadarıylada dilem arkadaşımız hamile:teytey:

Sağol canım. Allah razı olsun. Şeniz Evet gördüm ve acayip sevindimmmmmm. :teytey: :teytey: :teytey: Darısı senin de başına inşallahhh. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

inanmaz olur muyum bitanem...
hamilelerin icine dogarmis derler alkisalkisalkis
sanirim gerceklik payi var bu lafin kaydirigubbakcemile5
ama inanki coooook ama cooooook sevindimmmm...
saglikla gelsin yavrun,kiymetlinn
Allahim hepimizin bebislerini korusun kollasin insallah

kızlar slm hamıle olan arkadaşımızı tebrık edıyorum saglıcakla bebegını kucagına alır inşş
nevrom geçmıiş olsun
ben 3aşılamayı duşunuyorum mayıs ayında ama bu sefer devlet hastanesınde yaptırmayı duşunuyorum
çapa araştırma hastanesı
bakırkoy kadın dogum
suleymanıye hastanesı
cerrah paşa
karasız kaldım

kızlar size bişey sorcam benim eşim hipoganadizm hastası şuanda azosperm yani. doktorumuz pregnyl iğne ile doğal yoldan olur dedi sizinde fikirlerinizi tecrübelerinizi almak istiyorum

sagolun canlarim,
su an sadece yarinin heyecanini yasiyorum, tekrar kan aldircam, insallah degerim artmistir, ve insallah bir an once onu gorup duyabilirim...
biraz korkuyorum ama herhalde butun hamilelerde biraz oluyodur, içim kipir kipir, biraz heycan, biraz korku disinda o kadar huzurluyumki....
hafiften bulantilarim oluyo, goguslerim sizliyo ama olsun bunlar bebegimin bana ben burdayim sinyalleri...
sadece su kasiktaki adet agrilarina benzeyen haifi agrilzr olmasa dahada rahat olacam...

bu arada aymeside cok merak ettim nasil acaba??

herkese iyi hafta sonu arkadaşlar umarım herkes iyidir.

canım allaha çok şükür daha iyiyim azalmaya başladı gibi sanki aman nazar değmesin demeye korkuyorum valla inşallah tamamen azalır hiç kalmaz. Tekrar kan aldırıcakmışın inşallah değerin dahada katlanıcak canım hepimiz bu endişeleri yaşıyoruz korkularımız hep devam ediyo ama inşallah bebişlerimiz bizi bırakmıycaklar çok zor bulduk biz birbirirmizi değilmi onlarda bunun farkındalardır.

aman canim seytan kulagina kursun, insallah tamamen kesilir lekelenmelerin....

hemde nasil zor bulduk bu yuzden dahada ski tutunsun istiyoruz, dahada kiymetli bebislerimiz, allahim herkesin evladini anasina babasina bagislasin, isteyen herkese nasip etsin...

canlarım iyi pazarlar nasılsınız bakalım dün ehliyet sınavına girdim giremedim bide misafır var ugruyamıyorum geçmişide okumadım neyse yarın bakarım artık öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…