Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesinin Güzel Hamişleri ve Güzel Anneleri

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
slm guzel anneler nasilsiniz?
bizden iyilik, bugun kendimi iyi hissediyorum insallah kan sonuclarim gelince dahada iyi olurum....
sabah kalktigimda bebegim kendini hatirlatti acayip mide bulantim oldu, su an hala biraz var ama olsun, nurtopum iyio olsunda....
bu sabah dayanamadim ikinici idrar testimi yaptim ve ilki cok hafif cikmisti (hatta resmini cekmek istemistim ama resimde hiç gorunmuyodu) bu sabahki testimde ikinci cizgi ilk cizgi kadar koyu cikti, buda bhcg artti anlamina gelir dimi zemuszemus

aman aman maşallah diyelim canım. inşallah en kısa zamandada tamamen kesilir canım

bence artmış canım. hadi hayırlısı opuyorumnanaktan

nevrocum inşallah şimdi daha iyisindir canım. günden güne de dahada iyi olursun canım. acil şifalar tekrar. kendinize dikkat edin canım

artmis teyzeleri, bugun 352 olmus doktorum cok guzel dedi, 5- 5bucuk haftaliktir dedi, haftayada insallah bebisle tanisacaz, insallah pitpitlarida duyacaz, o gunu sabirsizlikla bekliyorum

artmis teyzeleri, bugun 352 olmus doktorum cok guzel dedi, 5- 5bucuk haftaliktir dedi, haftayada insallah bebisle tanisacaz, insallah pitpitlarida duyacaz, o gunu sabirsizlikla bekliyorum

canimm gözün aydinnn,degerin artmis sükür..
sat ne canim?muayene mi oldun yoksa öyle tahmini mi dedi 5 haftaliktir diye?

sat 12 mart ona gore dedi
ama adet dongum uzun oldugu icin 5te olabilir dedi
haftaya insallah ilk kez gorecegiz

gözün aydıın canım allahım kucagına almayı nasip etsin...

aaaaaaa hiç ilerlememiş burası...nevrom sen olmayınca böle oluyo....

bu arada aymes inşallah iyisindir canım....

slm kızlar...

can iso maşallah 7 aylık olmuşsunuz allah esirgesin darısı bize canım...

Kızlar merhabalar. Nasıl gidiyor. Ben iyiyim çok şükür. Haberler nasıl dilem haricinde , ondan haberim var. Geçmişe dönemiyorum. Artık döndüm aranıza. Şeniz

Kızlar merhabalar. Nasıl gidiyor. Ben iyiyim çok şükür. Haberler nasıl dilem haricinde , ondan haberim var. Geçmişe dönemiyorum. Artık döndüm aranıza. Şeniz

selam nevromm,iyi olmana cok sevindimm :1hug:
valla bende cok takip edemedim ama suan hersey yolunda görünüyor sanirim hepimizde :Saruboceq:

can iso maşallah 7 aylık olmuşsunuz allah esirgesin darısı bize canım...

amin canım darısı başına
inşallah sende görürsün 28 li 30 lu haftaları
sonrada sağlıkla kucağına alırsın canım...

selam nevromm,iyi olmana cok sevindimm :1hug:
valla bende cok takip edemedim ama suan hersey yolunda görünüyor sanirim hepimizde :Saruboceq:

Sağol bitanemmm. Aman olumsuz gelişmeler olmasın tabi. Sen nasılsın? Nasıl gidiyor hamişlik? Kalp atışlarını duymaya gittiniz mi bu arada? Gitmediyseniz ne zaman gidiyorsunuz?

slm kizlar, bugun giremedim sokakta kazilar var, telefon hatlarinda sorun varmis, bu yuzden internet daha yeni baglandi..

nevrom nasilsin? daha iyisindir insallah....
evet aymesten haber alamadik, insallah iyidir....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…