herkese iyi hafta sonu arkadaşlar umarım herkes iyidir.
canım allaha çok şükür daha iyiyim azalmaya başladı gibi sanki aman nazar değmesin demeye korkuyorum valla inşallah tamamen azalır hiç kalmaz. Tekrar kan aldırıcakmışın inşallah değerin dahada katlanıcak canım hepimiz bu endişeleri yaşıyoruz korkularımız hep devam ediyo ama inşallah bebişlerimiz bizi bırakmıycaklar çok zor bulduk biz birbirirmizi değilmi onlarda bunun farkındalardır.
slm guzel anneler nasilsiniz?
bizden iyilik, bugun kendimi iyi hissediyorum insallah kan sonuclarim gelince dahada iyi olurum....
sabah kalktigimda bebegim kendini hatirlatti acayip mide bulantim oldu, su an hala biraz var ama olsun, nurtopum iyio olsunda....
bu sabah dayanamadim ikinici idrar testimi yaptim ve ilki cok hafif cikmisti (hatta resmini cekmek istemistim ama resimde hiç gorunmuyodu) bu sabahki testimde ikinci cizgi ilk cizgi kadar koyu cikti, buda bhcg artti anlamina gelir dimi zemuszemus
artmis teyzeleri, bugun 352 olmus doktorum cok guzel dedi, 5- 5bucuk haftaliktir dedi, haftayada insallah bebisle tanisacaz, insallah pitpitlarida duyacaz, o gunu sabirsizlikla bekliyorum
gözün aydıın canım allahım kucagına almayı nasip etsin...artmis teyzeleri, bugun 352 olmus doktorum cok guzel dedi, 5- 5bucuk haftaliktir dedi, haftayada insallah bebisle tanisacaz, insallah pitpitlarida duyacaz, o gunu sabirsizlikla bekliyorum
sat 12 mart ona gore dedi
ama adet dongum uzun oldugu icin 5te olabilir dedi
haftaya insallah ilk kez gorecegiz
Kızlar merhabalar. Nasıl gidiyor. Ben iyiyim çok şükür. Haberler nasıl dilem haricinde , ondan haberim var. Geçmişe dönemiyorum. Artık döndüm aranıza. Şeniz
can iso maşallah 7 aylık olmuşsunuz allah esirgesin darısı bize canım...
selam nevromm,iyi olmana cok sevindimm :1hug:
valla bende cok takip edemedim ama suan hersey yolunda görünüyor sanirim hepimizde :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?