Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesinin Güzel Hamişleri ve Güzel Anneleri

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
dilemcim merhaba. Seni de aşağıda gördüm. Nasılsın? Hamilelik nasıl gidiyor? Değer çok güzel yükselmiş maşallahhh.

slm kizlar, bugun giremedim sokakta kazilar var, telefon hatlarinda sorun varmis, bu yuzden internet daha yeni baglandi..

nevrom nasilsin? daha iyisindir insallah....
evet aymesten haber alamadik, insallah iyidir....

İkimiz de aynı anda hal hatır sormuşuz. kaydirigubbakcemile3 İyiyim canım çok şükür. Siz de iyisiniz inşallahh. :Saruboceq:

Aymesten haber mi gelecekti. Bir durum mu var ekstra..??? bilmiyorumkismile

sagol canim simdilik cok iyiyim, fazla bulantim yok sadece acayip istahim acildi...
ve birde sadece sanki adet sonuymus gibi biraz kasik agrilarim ve batmalar var, bunlarinda cok normal oldugunu soyledi doktorum, ama iste bu kadar zaman bekleedikten sonra ufacik bi agri bile bazen endiselendirebiliyo....
bu agrilar sizlerdede oldumuki?

aymesi dun filan goremedim bu yuzden merak ettim bilmiyorumkismile

Sağol bitanemmm. Aman olumsuz gelişmeler olmasın tabi. Sen nasılsın? Nasıl gidiyor hamişlik? Kalp atışlarını duymaya gittiniz mi bu arada? Gitmediyseniz ne zaman gidiyorsunuz?

nevrom,kizlar..öglen bi kramp girdi tam bebisin oldugu yere..anlik biseydi..ama korkumdan kalakaldim öylece...baskada olmadi..
su dakikaya kadar biseyim yoktu,ama az önce prog.akiyor diye ped koyuyorum onu degistirmek icin kalktim..
ne coook ucuk pembe,nede sari..tuhaf minnacik bi akinti olmus..
ama ilk defa beyazdan farkli oldu yani..ve baskada olmadi..
öyle korktum ki,dokunsalar aglamak üzereyim ama bebegimi üzmek istemiyorum,bi baslarsam susmam cünkü...mafoldumben
sizce nedir bu?sizdede oluyor muydu?

canim rahat ol, bebisin insallah cok iyidir
kizkardesimde 7bucuk haftalik hamile gecehafta onunda oyle bi akintisi oldu ve acile gitti doktor normal ilk zamanlar olabilir demis...

canim rahat ol, bebisin insallah cok iyidir
kizkardesimde 7bucuk haftalik hamile gecehafta onunda oyle bi akintisi oldu ve acile gitti doktor normal ilk zamanlar olabilir demis...

cok sagol canim..
bende eger bir kez daha olursa ilk is doktora gidicem canim ya..
stres cok fenaa:sinifsinif:
daha cuma günü iyiydi yavrum,insallah Allahim cümlenin evladiyla beraber benim yavrumuda korur:Saruboceq:

Oldu tabiki canım. Genelde başlarda böyle ağrılar oluyor. Ama endişelenmekte haklısınız. İnsan içinde neler oluyor bilemiyorki. Rabbim korusun meleğini. :Saruboceq: Kese için ne zaman gideceksiniz? Kalp atışı ile birlikte mi gideceksiniz yoksa?

Sakın ağlama mesmeleğim. dileme de dediğim gibi ağrılar normal. Akıntı ve akıntının rengi de kişiden kişiye değişiyor. 9 ay lekelenmeleri olan hamileler var biliyorsun. Ki seninki öyle değil. İnşallah da öyle olmaz. Yoksa 9 ay hep yüreği ağzında gezmeni istemem. Allaha emanet yavrularınız. Rabbim onları korayacak , sizlere bağışlayacaktır. :Saruboceq:

kismet olursa haftaya carsamba, keseyi gormeye gidecegiz..
doktorum istersen once gel dedi ama istemedim, gitmisken hem goreyim hemde insallah kalp atislarinida duyarim, 6bucuk haftadan itibaren duyuluyomus zaten..erken gitsem ikinci randevu için yine heyecan yapacam en azindan bi kere heycan yaparim...ustelik burda vajinal ultrason oluyo...

nevrom iyi olduğuna sevindim canım...çok opt seni...

selam arkadaşlar ben çok şükür iyiyim cumartesi kontrole gidicem sabırsızlıkla o günü bekliyorum çok merak ediyorum bebişimi her gün doktora gidicem elimde olsa böyle beklemek çok zor valla hayırlısıyla iyidir bebişim inşallah.

dilemcim değerin çok katlanmış maşallah çok sevindim herşeyin yolunda olmasına

nevrocum sende daha iyiymişsin bunada çok sevindim inşallah rabbim hep sağlık verir

aymesim iyi olmana cok sevindim insallah bebisinde cok iyidir...
burda bi kere bii yerde gormustum, bebegin kalp atislarini evde dinlemek icin bi alet var galiba ben onu alacam, bi doktora gideyimde boshayallersmile

cucum benimde gecen aksam bi kramp oldu cok korktum ama allaha sukurler olsun hic lekelenmem olmadi insallahta olmaz...sadece biraz kasik agrilarm var, buda zaten normalmis

Yani 1 hafta daha var. İyi düşünmüşsün. Bir kere giderek heyecanı hafifletebilirsin. :1rolleyes:

nevrom iyi olduğuna sevindim canım...çok opt seni...

Sağol canım. Ben de sizi öpüyorum. Şeniz Siz nasılsınız?

slmmmmmmm kızlar

Merhaba yeterrrr. Nasılsın canımm.. Şeniz

Sağol bitanemm. Daha iyiyim çok şükür. Cumartesi yeni heyecanlar seni bekliyor demek. Valla doğru diyosun hergün gidilse yeridir. kaydirigubbakcemile3

Canım bende vardı o aletten. Çok işime yaradı. Angelsounds. Benim açtığım konulara bakarsan orada var tanıtımı ve özellikleri. Konuyu ben açmıştım. Süper bişi. Ben doğuma kadar kullandım. Çok memnun kaldım. Tavsiye ederim. a.s.

Günaydınlarrrrr.. Ben açayım topiği. Sizleri ve bebişlerinizi öpüyorumm. Şeniz

günaydın kızlar nasılsınız.Biz iyiyiz çok şükür dün renkli dopplere gittik.Çok şükür oğluşum iyimiş bir problem yok rabbim hepimizin bebeğini korusun....

sükür tekrarlamadi nevrom..cok sagol destegin icin..:asigim:

canimm her an panik halindeyiz valla..allah yardimcimiz olsun...
bu arada ben kalp atislarini 5+4 ken duydum,sende duyarsin insallah hemencecik:Saruboceq:
o kalp atis cihazini bu günlerde bende siparis edicem canim..angelsound sanirim adi,esim bakiyordu gecen internetten..ama 10.haftadan itibaren onunla duyuluyormus o yüzden acele etmedim bende..
ahh aysecim yaa gecer mi acaba bu aylar:1rolleyes:

günaydın kızlar nasılsınız.Biz iyiyiz çok şükür dün renkli dopplere gittik.Çok şükür oğluşum iyimiş bir problem yok rabbim hepimizin bebeğini korusun....

Maşallah canım. Sonuna kadar hep böyle olsun inşallah. :Saruboceq:

sükür tekrarlamadi nevrom..cok sagol destegin icin..:asigim:

Canım tekrarlanmamasına sevindim. 12. haftadan itibaren duyuluyor. Ben de 11. haftada almıştım. :lepi:

günaydın canlarımmmmmmmmmmmmmmmm
canım günaydın...
Kızlar merhabalar. Nasıl gidiyor. Ben iyiyim çok şükür. Haberler nasıl dilem haricinde , ondan haberim var. Geçmişe dönemiyorum. Artık döndüm aranıza. Şeniz
hoşgeldin canım bidaha gitme olurmu..
canım benim korkma bişey olmaz inşallah hem bir kere olmuş zaten inşallah bir daha olmaz.

canım benim evet hergün gitmek istiyorsun ama allahın izniyle bir doğsun hep senle olacak...

merhaba arkadaslar bu topıgı kısa suredır takıp edıyor bızımde erkek faktoru hamılelerı ve bebegı olanları cok tebrık edıyorum bana umut oldunuz bazen ınsan ıster ıstemez umitsizlıge kapılıyo bende temmuzda tup bebek yaptırıcam 3 asılama yaptırdım olmadı bızım sayı 12 mılyon haret dusuk bıde tek embırıyo korkuyorum olmazsa dıye ıns bende bu topıkde olurum ALLAHIM HEPIMIZIN YARDIMCISI OLSUN COK ZOR EVLAT HASRETI CEKMEK bıde ben ankarada ya maya yadfa anıtolıa dusunuyorum daha kararımı veremedım bızım durumuzda olup tek embırıyo ıle hamıle kalan varsa cevap yazarsa cok memnun olurum cok tsk arkadaslar ALLAH BEBEKLERINIZI sag saglım kucaklarınıza versın bebeklerı olanlarada allah onlara bagıslasın olmayanlarada en kısa zamanda ALLAHIM KUCAKLARIMIZI HAYIRLI ELI AYAGI DUZGUN SAGLIKLI BEBEKLER NASIP ETSIN AMIN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…