slm kizlar, bugun giremedim sokakta kazilar var, telefon hatlarinda sorun varmis, bu yuzden internet daha yeni baglandi..
nevrom nasilsin? daha iyisindir insallah....
evet aymesten haber alamadik, insallah iyidir....
Sağol bitanemmm. Aman olumsuz gelişmeler olmasın tabi. Sen nasılsın? Nasıl gidiyor hamişlik? Kalp atışlarını duymaya gittiniz mi bu arada? Gitmediyseniz ne zaman gidiyorsunuz?
canim rahat ol, bebisin insallah cok iyidir
kizkardesimde 7bucuk haftalik hamile gecehafta onunda oyle bi akintisi oldu ve acile gitti doktor normal ilk zamanlar olabilir demis...
sagol canim simdilik cok iyiyim, fazla bulantim yok sadece acayip istahim acildi...
ve birde sadece sanki adet sonuymus gibi biraz kasik agrilarim ve batmalar var, bunlarinda cok normal oldugunu soyledi doktorum, ama iste bu kadar zaman bekleedikten sonra ufacik bi agri bile bazen endiselendirebiliyo....
bu agrilar sizlerdede oldumuki?
aymesi dun filan goremedim bu yuzden merak ettim bilmiyorumkismile
nevrom,kizlar..öglen bi kramp girdi tam bebisin oldugu yere..anlik biseydi..ama korkumdan kalakaldim öylece...baskada olmadi..
su dakikaya kadar biseyim yoktu,ama az önce prog.akiyor diye ped koyuyorum onu degistirmek icin kalktim..
ne coook ucuk pembe,nede sari..tuhaf minnacik bi akinti olmus..
ama ilk defa beyazdan farkli oldu yani..ve baskada olmadi..
öyle korktum ki,dokunsalar aglamak üzereyim ama bebegimi üzmek istemiyorum,bi baslarsam susmam cünkü...mafoldumben
sizce nedir bu?sizdede oluyor muydu?
kismet olursa haftaya carsamba, keseyi gormeye gidecegiz..
doktorum istersen once gel dedi ama istemedim, gitmisken hem goreyim hemde insallah kalp atislarinida duyarim, 6bucuk haftadan itibaren duyuluyomus zaten..erken gitsem ikinci randevu için yine heyecan yapacam en azindan bi kere heycan yaparim...ustelik burda vajinal ultrason oluyo...
nevrom iyi olduğuna sevindim canım...çok opt seni...
slmmmmmmm kızlar
selam arkadaşlar ben çok şükür iyiyim cumartesi kontrole gidicem sabırsızlıkla o günü bekliyorum çok merak ediyorum bebişimi her gün doktora gidicem elimde olsa böyle beklemek çok zor valla hayırlısıyla iyidir bebişim inşallah.
dilemcim değerin çok katlanmış maşallah çok sevindim herşeyin yolunda olmasına
nevrocum sende daha iyiymişsin bunada çok sevindim inşallah rabbim hep sağlık verir
aymesim iyi olmana cok sevindim insallah bebisinde cok iyidir...
burda bi kere bii yerde gormustum, bebegin kalp atislarini evde dinlemek icin bi alet var galiba ben onu alacam, bi doktora gideyimde boshayallersmile
cucum benimde gecen aksam bi kramp oldu cok korktum ama allaha sukurler olsun hic lekelenmem olmadi insallahta olmaz...sadece biraz kasik agrilarm var, buda zaten normalmis
sükür tekrarlamadi nevrom..cok sagol destegin icin..:asigim:Oldu tabiki canım. Genelde başlarda böyle ağrılar oluyor. Ama endişelenmekte haklısınız. İnsan içinde neler oluyor bilemiyorki. Rabbim korusun meleğini. :Saruboceq: Kese için ne zaman gideceksiniz? Kalp atışı ile birlikte mi gideceksiniz yoksa?
Sakın ağlama mesmeleğim. dileme de dediğim gibi ağrılar normal. Akıntı ve akıntının rengi de kişiden kişiye değişiyor. 9 ay lekelenmeleri olan hamileler var biliyorsun. Ki seninki öyle değil. İnşallah da öyle olmaz. Yoksa 9 ay hep yüreği ağzında gezmeni istemem. Allaha emanet yavrularınız. Rabbim onları korayacak , sizlere bağışlayacaktır. :Saruboceq:
aymesim iyi olmana cok sevindim insallah bebisinde cok iyidir...
burda bi kere bii yerde gormustum, bebegin kalp atislarini evde dinlemek icin bi alet var galiba ben onu alacam, bi doktora gideyimde boshayallersmile
cucum benimde gecen aksam bi kramp oldu cok korktum ama allaha sukurler olsun hic lekelenmem olmadi insallahta olmaz...sadece biraz kasik agrilarm var, buda zaten normalmis
günaydın kızlar nasılsınız.Biz iyiyiz çok şükür dün renkli dopplere gittik.Çok şükür oğluşum iyimiş bir problem yok rabbim hepimizin bebeğini korusun....
sükür tekrarlamadi nevrom..cok sagol destegin icin..:asigim:
canım günaydın...günaydın canlarımmmmmmmmmmmmmmmm
hoşgeldin canım bidaha gitme olurmu..Kızlar merhabalar. Nasıl gidiyor. Ben iyiyim çok şükür. Haberler nasıl dilem haricinde , ondan haberim var. Geçmişe dönemiyorum. Artık döndüm aranıza. Şeniz
canım benim korkma bişey olmaz inşallah hem bir kere olmuş zaten inşallah bir daha olmaz.nevrom,kizlar..öglen bi kramp girdi tam bebisin oldugu yere..anlik biseydi..ama korkumdan kalakaldim öylece...baskada olmadi..
su dakikaya kadar biseyim yoktu,ama az önce prog.akiyor diye ped koyuyorum onu degistirmek icin kalktim..
ne coook ucuk pembe,nede sari..tuhaf minnacik bi akinti olmus..
ama ilk defa beyazdan farkli oldu yani..ve baskada olmadi..
öyle korktum ki,dokunsalar aglamak üzereyim ama bebegimi üzmek istemiyorum,bi baslarsam susmam cünkü...mafoldumben
sizce nedir bu?sizdede oluyor muydu?
selam arkadaşlar ben çok şükür iyiyim cumartesi kontrole gidicem sabırsızlıkla o günü bekliyorum çok merak ediyorum bebişimi her gün doktora gidicem elimde olsa böyle beklemek çok zor valla hayırlısıyla iyidir bebişim inşallah.
dilemcim değerin çok katlanmış maşallah çok sevindim herşeyin yolunda olmasına
nevrocum sende daha iyiymişsin bunada çok sevindim inşallah rabbim hep sağlık verir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?