merhaba arkadaslar bu topıgı kısa suredır takıp edıyor bızımde erkek faktoru hamılelerı ve bebegı olanları cok tebrık edıyorum bana umut oldunuz bazen ınsan ıster ıstemez umitsizlıge kapılıyo bende temmuzda tup bebek yaptırıcam 3 asılama yaptırdım olmadı bızım sayı 12 mılyon haret dusuk bıde tek embırıyo korkuyorum olmazsa dıye ıns bende bu topıkde olurum ALLAHIM HEPIMIZIN YARDIMCISI OLSUN COK ZOR EVLAT HASRETI CEKMEK bıde ben ankarada ya maya yadfa anıtolıa dusunuyorum daha kararımı veremedım bızım durumuzda olup tek embırıyo ıle hamıle kalan varsa cevap yazarsa cok memnun olurum cok tsk arkadaslar ALLAH BEBEKLERINIZI sag saglım kucaklarınıza versın bebeklerı olanlarada allah onlara bagıslasın olmayanlarada en kısa zamanda ALLAHIM KUCAKLARIMIZI HAYIRLI ELI AYAGI DUZGUN SAGLIKLI BEBEKLER NASIP ETSIN AMIN
ben de buraya terfi ettim artıkk..
HAMİLEYİMMMMM kızlarr..
:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
neeeeeeeeeeeeeee delikafadulden
ay süper bi haber bu aksam aksammmm alkisalkisalkis
cok sevindim canimmmmmm,tebrik ederimmmm
sürpriz yaptin resmen simdi :sm_cool:
çok sağol canımmmm..
evet herkes için sürpriz oldu..
annem bile inanmadı bana..düşünsenize..
dalga geçme benimle diyip güldü bir de...kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
sürpriz yaptı teyzeleri benim meleğimmmmm..
canım ya çok sevindim..
tebrik ederim Allah tamamına erdirsin.
sağ salim kucağına al inş..
ne zaman belli oldu kan da mı baktırdın.. delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden
ben de buraya terfi ettim artıkk..
HAMİLEYİMMMMM kızlarr..
:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
sükür tekrarlamadi nevrom..cok sagol destegin icin..:asigim:
canimm her an panik halindeyiz valla..allah yardimcimiz olsun...
bu arada ben kalp atislarini 5+4 ken duydum,sende duyarsin insallah hemencecik:Saruboceq:
o kalp atis cihazini bu günlerde bende siparis edicem canim..angelsound sanirim adi,esim bakiyordu gecen internetten..ama 10.haftadan itibaren onunla duyuluyormus o yüzden acele etmedim bende..
ahh aysecim yaa gecer mi acaba bu aylar:1rolleyes:
ayşe tatlım tebrikler rabbim sağlıcakla tamamına erdirsin inşallah
cucum sen nasılsın
ayşe tatlım tebrikler rabbim sağlıcakla tamamına erdirsin inşallah
cucum sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?