Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesinin Güzel Hamişleri ve Güzel Anneleri

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canlarım bu akşam yola çıkıyorua emre beyle görüşmek için inşallah bu sefer yüzümüz güler dua edin bana lütfen oradanda annemlere geçecegiz pazar akşamı ancak döneriz fırsat bulursam yazarım sizlere dualarınızı esirgemeyin benden..akşama kadar buralardayım canlarım...

allah yardımcın olsun arkadaşım inşallah bu sefer allahım yüzünü güldürür ve kavuşturur yavruna...

ayşe tatlım tebrikler rabbim sağlıcakla tamamına erdirsin inşallah

cucum sen nasılsın

ben de buraya terfi ettim artıkk..
HAMİLEYİMMMMM kızlarr..

:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:

Son düzenleme:
neeeeeeeeeeeeeee delikafadulden
ay süper bi haber bu aksam aksammmm alkisalkisalkis
cok sevindim canimmmmmm,tebrik ederimmmm
sürpriz yaptin resmen simdi :sm_cool:

çok sağol canımmmm..
evet herkes için sürpriz oldu..
annem bile inanmadı bana..düşünsenize..
dalga geçme benimle diyip güldü bir de...kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
sürpriz yaptı teyzeleri benim meleğimmmmm..

canım ya çok sevindim..
tebrik ederim Allah tamamına erdirsin.
sağ salim kucağına al inş..
ne zaman belli oldu kan da mı baktırdın.. delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden

sağol canım.
bugün öğrendim iştee..
ben kanda baktırmaya gitmedim aslında.
doktor isteyince de şaşaırdım birden..meğer şüphelenmiş..
diğer topiğe uzun uzun yazdım canımm..
darısı başına..

canlarm yanımda oldugunuz için allah razı olsun beni unutmayın olurmu hepinizi öpüyorum iyi geceler...

gececek canim, bi bakacaksinki bebisler kucagimizda, insallah o gunleride nasip edecek rabbim bize, ben gece gunduz, hep dua ediyorum, allahim bebegimi ve beni korusun diye ve isteyen herkese sag salim anneligi nasip etsin diye....
o gunlere bi gelelim o aletten bende alacam, artik hiç yanimdan ayirmam herhalde....

ayşe tatlım tebrikler rabbim sağlıcakla tamamına erdirsin inşallah

cucum sen nasılsın

sagol canim amin insallah isteyen herkese nasip olur, ve insallah bekleyen herkeste bir an once bu guzel haberi alir....

günaydın kızlarr....

nevoş senin bilgilerinde çocuk sayısı neden 2 yazıyobilmiyorumkismile

canlarım günaydın güzel günler diliyorum sağlıklı hamilelikler ve yavrularınızla geçireceğiniz güze günler diliyorum
papatya canım tebrik ederim allahım tamamına erditsin sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin

benimde dün kontrolüm vardı kızlar. herşey şimdilik iyide hala kordon boynunda çıkarmamış. kızım pozisyonunuda almış artık başı aşağıda muhtemelende kordonu çıkartamaz artık boynundan gitgide büyüyo yeride daralıyo çünkü.gelişimi kilosu iyi dedi 38. haftada alırız dedi bir aksilik olmadığı sürece hayırlısı artık

insallah bi aksilik cikmaz canim, demek az kaldi saglikla kucagina alirsin insallah

caspercım senın kız hala yaramazllık pesınde..
gelınım yaramaz olcak galıba:1hug:
cok az zamnımız kaldı tehlıkelı onemlı gunlerı
bır atlatalım hayırlısıyla:Saruboceq:

bende dr gıttım tosba oglum ıkı hafta onde gıdıyor...
2 kılo olmus
boylede gıderse benıde 37-38 haftada alcak..
normal dogum suan rısklı gozukuyor benım ıcıneyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…