Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesinin Güzel Hamişleri ve Güzel Anneleri

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
amın aysecım..saglıkla sende bugunlerı gorursun...
bıraz endıselı ve zor gecıyor.:gitme:
bu haftalara gırmek bana cok uzak gelıyordu.:gitme:

gunaydınnnn yetercım.hayırlı cumalar

sağol canım allah razı olsun

canimm saglikli olsunda,tek dilegimiz bu..insallah sag salim gelicek dünyaya annesii,o zaman sende yaramasliklari icin totosunu isiricaksin kaydirigubbakcemile3

rapumm massallah büyüttünüz hee
sag salim gelsinler insallah dünyaya...ayyy bizde o günleri görür müyüz acaba boshayallersmile
gecmiyor zaman :sinifsinif:

ya maşallah senin oğluna..
Allah hayırlısıyla sağlıkla kucağına lamyı nasip etsin canımm..:Saruboceq:
inşallah hepimiz o günleri görebiliriz..

sağol tatlım..amin inşallah hepimize..

hadi hayırlısı canımmm..
Allah sağ salim kucağına alamyı nasip etsinn..

canım olsun bir kerede kalsın yeter fazla dolamasın inşallah az kaldı kızını sağlıcakla kucağına almaya canım gelişimi önemli oda normal canım allaha şükürler olsun tatlım

oh oh maşallah tosuna sağlıcakla gelsinde sezeyan normal farketmez canım

insallah bi aksilik cikmaz canim, demek az kaldi saglikla kucagina alirsin insallah

inşallah canım inşallah

evet canım gelinin çok yaramaz çekeceğin var seninde.
maşallah oğluşunada canım. benim kızımda 1 hafta önde gidiyomuş ama tamkiloyu söylerken ekran dondu gitti net söyleyemedi bir dahakine artık tam öğenirim bende

sağol tatlım..amin inşallah hepimize..

hadi hayırlısı canımmm..
Allah sağ salim kucağına alamyı nasip etsinn..

amin canım amin. cümlemize inşallah sağsağlim kucağımıza almayı nasip etsin

yeni annecikleri seferim ben rabbim sağlıcakla tamamına erdirsin inşallahhh

casper ve rapunzel
herkesde farklı olabilir tabi ama benimde iyi gidiyodu kilo hafta falan son haftalarda değişti
bide son kilodan daha az kiloyla doğdu takılmayın
sağlıcakla gelsinler
tabi benim gebelik şekerim vardı bide plesanta eskimesi son haftalarda
sanırsam bu yüzden erken suyum geldi
yalnız gebelik şekeri yüzünden kilolu bebek olması beklenir oysaki
sağlık olsun 3070 gr doğdu ama
Allah sağlıklı ömür versin

kolay doğumlar sizlere

sağol canım. evet canım olabiliyomuş benim doktorumda dedi hemen hemen 300 gr eksik yada fazla olabiliyo dedi. sağlıklı olsunlar zamanında gelsinlerde allahın izni ile inşallah

slm kızlar nasılsınız???

ben bugün doktora gittim arkadaşlar en sonunda kalp atışlarını duydum bebişimin çok güzel bi andı gözyaşlarıma hakim olamadım bebişim iyiymiş dedi dr içerde yine bi kanama alanı varmış ama kendini çok yormadığın sürece endişelenme bişey olmaz dedi ben bu hafta işe başlamak istediğimi söyledim başlayabilirsin ama fazla yorulmamak kaydıyla dedi işim zaten çok yorucu değil inşallah herşey yolunda giderde bende normal hayatıma dönebilirim lekelenmelerim kesildi gibi bu arada inşallah bidaha hiç gelmez bende haberler bu kadar

slm kızlar nasılsınız???

mrb canım. iyiyiz sağol siz nasılsınız canım

aman aman maşallah canım kesilsin lekelenmelerin bir daha olmasın inşallah. çok şükür kalp atışlarınıda duydunuz. bundan sobrada sorunuz bir şekilde ilerlersiniz inşallah canım.

Kızlarrrrr iyi pazarlarrrrrrr. hihoyyyt

Nasılsınız iyisiniz inşallah. Ben pek gelemiyorum bu aralar. Bizim paşa alttan iki diş çıkarmıştı. Şimdi üste geldi sıra. Ve çok huysuz. Canı çok acıyor. Hep kucak istiyor. Uyumuyor. Ağlıyor. Avutmak imkansızlaştı. Çok mağdur durumda yavrum. :gitme: Onunla ilgileniyorum. O yüzden gelemiyorum. Hem bir bakayım hem size de haber vereyim dedim. Şeniz

Son sayfadan gördüğüm kadarıyla papatyaa hamileymişşş. alkisalkisalkis Tebrikler canım. :teytey: :hooray: Çok sevindim yaa. hihoyyyt Hiç beklemiyordun sanırım. Sürpriz olmuştur. Tedavide falan da değildin. Doğal yoldan geliverdi bıcırık şükürler olsun. :Saruboceq: İnşallah sorunsuz bir hamilelik geçirerek bebeğini sağlıkla kucaklarsın canım. :Saruboceq: Allaha emanet olun. :Saruboceq: Allah nazarlardan saklasın sizi.

ve aymesim de kalp atışlarını duymuş. Maşallah. Çok sevindim haberine canım. İşe başlıyorsun sanırım artık. Bebeğin de sen de ALlaha emanet olun. Öpüyorum. Şeniz

Geçmişi okuma imkanım olmadı kızlar. Bunlar son sayfada gözüme çarpanlar. Kusuruma bakmayın lütfen. bilmiyorumkismile Alt dişler hiç sorunsuz çıkmıştı ama üstler hepimizi baya zorlayacak gibi duruyor. Ara sıra uğramaya çalışırım. Şeniz

nevro dişleriniz erken çıkmış
bizimkinin eli hep ağızında ve salyaları var nerdeyse 2aydır bunlar bi belirti olabilirmi acep
hadi hayırlı olsun bakalım
bide siz sünnet oldunuzmu tatlım yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…