tosun buyuyo desene rapum
insallah saglikla kucaginada alirsin
gÜnaydın hayrılı cumalar
amın aysecım..saglıkla sende bugunlerı gorursun...
bıraz endıselı ve zor gecıyor.:gitme:
bu haftalara gırmek bana cok uzak gelıyordu.:gitme:
gunaydınnnn yetercım.hayırlı cumalar
canimm saglikli olsunda,tek dilegimiz bu..insallah sag salim gelicek dünyaya annesii,o zaman sende yaramasliklari icin totosunu isiricaksin kaydirigubbakcemile3benimde dün kontrolüm vardı kızlar. herşey şimdilik iyide hala kordon boynunda çıkarmamış. kızım pozisyonunuda almış artık başı aşağıda muhtemelende kordonu çıkartamaz artık boynundan gitgide büyüyo yeride daralıyo çünkü.gelişimi kilosu iyi dedi 38. haftada alırız dedi bir aksilik olmadığı sürece hayırlısı artık
caspercım senın kız hala yaramazllık pesınde..
gelınım yaramaz olcak galıba:1hug:
cok az zamnımız kaldı tehlıkelı onemlı gunlerı
bır atlatalım hayırlısıyla:Saruboceq:
bende dr gıttım tosba oglum ıkı hafta onde gıdıyor...
2 kılo olmus
boylede gıderse benıde 37-38 haftada alcak..
normal dogum suan rısklı gozukuyor benım ıcıneyvahedigeldismile
2 kılo olmus
canlarım günaydın güzel günler diliyorum sağlıklı hamilelikler ve yavrularınızla geçireceğiniz güze günler diliyorum
papatya canım tebrik ederim allahım tamamına erditsin sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
benimde dün kontrolüm vardı kızlar. herşey şimdilik iyide hala kordon boynunda çıkarmamış. kızım pozisyonunuda almış artık başı aşağıda muhtemelende kordonu çıkartamaz artık boynundan gitgide büyüyo yeride daralıyo çünkü.gelişimi kilosu iyi dedi 38. haftada alırız dedi bir aksilik olmadığı sürece hayırlısı artık
benimde dün kontrolüm vardı kızlar. herşey şimdilik iyide hala kordon boynunda çıkarmamış. kızım pozisyonunuda almış artık başı aşağıda muhtemelende kordonu çıkartamaz artık boynundan gitgide büyüyo yeride daralıyo çünkü.gelişimi kilosu iyi dedi 38. haftada alırız dedi bir aksilik olmadığı sürece hayırlısı artık
2 kılo olmus
insallah bi aksilik cikmaz canim, demek az kaldi saglikla kucagina alirsin insallah
2 kılo olmus
canimm saglikli olsunda,tek dilegimiz bu..insallah sag salim gelicek dünyaya annesii,o zaman sende yaramasliklari icin totosunu isiricaksin kaydirigubbakcemile3
hele bir gelsin dünyaya ısırmazmıyım.
rapumm massallah büyüttünüz hee
sag salim gelsinler insallah dünyaya...ayyy bizde o günleri görür müyüz acaba boshayallersmile
gecmiyor zaman :sinifsinif:
sağol tatlım..amin inşallah hepimize..
hadi hayırlısı canımmm..
Allah sağ salim kucağına alamyı nasip etsinn..
canım olsun bir kerede kalsın yeter fazla dolamasın inşallah az kaldı kızını sağlıcakla kucağına almaya canım gelişimi önemli oda normal canım allaha şükürler olsun tatlım
evet bende öyle diyorum çıkarmasada bir kere daha dolanmasın az kaldı ama sanki günler durdu şimdide geçmiyo ibime geldi ya. allahım hepimize sağsağlim kucağımıza almayı nasip etsin
oh oh maşallah tosuna sağlıcakla gelsinde sezeyan normal farketmez canım
yeni annecikleri seferim ben rabbim sağlıcakla tamamına erdirsin inşallahhh
casper ve rapunzel
herkesde farklı olabilir tabi ama benimde iyi gidiyodu kilo hafta falan son haftalarda değişti
bide son kilodan daha az kiloyla doğdu takılmayın
sağlıcakla gelsinler
tabi benim gebelik şekerim vardı bide plesanta eskimesi son haftalarda
sanırsam bu yüzden erken suyum geldi
yalnız gebelik şekeri yüzünden kilolu bebek olması beklenir oysaki
sağlık olsun 3070 gr doğdu ama
Allah sağlıklı ömür versin
kolay doğumlar sizlere
ben de buraya terfi ettim artıkk..
HAMİLEYİMMMMM kızlarr..
:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:[/QUOc
:lepi:canım çok ama çok sevindim şok oldum görünce hiç söylemedin ama çok mutlu oldum inanki sağlıkla kucağınada alırsın inşallah seni çok güzel:lepi:
ben de buraya terfi ettim artıkk..
HAMİLEYİMMMMM kızlarr..
:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:[/QUOc
:lepi:canım çok ama çok sevindim şok oldum görünce hiç söylemedin ama çok mutlu oldum inanki sağlıkla kucağınada alırsın inşallah seni çok güzel:lepi:
ben de daha yeni öğrendim canım..ben de şoklardayımm..delikafadulden
sağol tatlım..inşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi.
ben bugün doktora gittim arkadaşlar en sonunda kalp atışlarını duydum bebişimin çok güzel bi andı gözyaşlarıma hakim olamadım bebişim iyiymiş dedi dr içerde yine bi kanama alanı varmış ama kendini çok yormadığın sürece endişelenme bişey olmaz dedi ben bu hafta işe başlamak istediğimi söyledim başlayabilirsin ama fazla yorulmamak kaydıyla dedi işim zaten çok yorucu değil inşallah herşey yolunda giderde bende normal hayatıma dönebilirim lekelenmelerim kesildi gibi bu aradainşallah bidaha hiç gelmez bende haberler bu kadar
çok sevindim canım..ben de onun hayalini kurmaya çalışıyorum..ne büyük mutluluk..opuyorumnanaktan
kanamaların kesilmesine çok sevindim.kendini fazla yorma..bebek yerleştikçeiyice azalacaktır zaten..
bende de lekelenmeler var.1 haftadır raporluyum..oturduğum ve yattığım sürece bişey yok.ama kalkıp azıcık dolandım mı başlıyor hemen..inşallah kesilir.sen de progestanmı kullanmıştın?
canım sen şimdi hüsamettin beye mi gidiyorsun?biz de 2 gün önce ordaydık.gebelik takibimi ona yaptırmaya karar verdim.ama burda bana yakın özel bir hastaneye de gidiyorum.ilaç ve rapor işlerimi ordan hallediyorum.iyi oluyor.
kendine ve bebişe iyi bak canımm..
bişey daha.baktım bebişin 8 haftalık olmuş.
kalp atışlarını vajinal mı duydunuz yoksa karındanmı?
bana vajinal baktılar hep..
slm kızlar nasılsınız???
ben bugün doktora gittim arkadaşlar en sonunda kalp atışlarını duydum bebişimin çok güzel bi andı gözyaşlarıma hakim olamadım bebişim iyiymiş dedi dr içerde yine bi kanama alanı varmış ama kendini çok yormadığın sürece endişelenme bişey olmaz dedi ben bu hafta işe başlamak istediğimi söyledim başlayabilirsin ama fazla yorulmamak kaydıyla dedi işim zaten çok yorucu değil inşallah herşey yolunda giderde bende normal hayatıma dönebilirim lekelenmelerim kesildi gibi bu aradainşallah bidaha hiç gelmez bende haberler bu kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?