Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesinin Güzel Hamişleri ve Güzel Anneleri

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

sağol tatlışımm..evet tedavide falan değildim..sürpriz oldu bize de..
ben de seni uzun süre göremeyince yine sağlık sorunların sandım..meğer oğluşun diş çıkartıyormuşşş..
Allah yardımcın olsun canım
..

selamlar iyi pazarlar herkese hepinizi çok çok öpüyorum kendinize ve bebişlerinize iyi bakın
aymes canım gözün aydın kalp atışını duymuşsun lekelerinde kesilmiş canım bundan sonrası senin için çok güzel olacak inşallah canım
nevrocum doruk paşamıza geçmiş olsun allahım biran önce dişlerini çıkartmayı nasip etsin canı fazla yanmasın

slm guzel anneler...
nasilsiniz?
biz allaha sukur cok iyiyiz.....

nevrocum sizede gecmis olsun, allah yardmciniz olsun, doruk pasa insallah daha fazla cani yanmadan cikarir dislerini, yavrum benim, benim yerime op pasayi kaydirigubbakcemile3

aymescim senin bebiş önden mi gidiyo sen benden bayağı geriydin sanki....bu arada durumunuzun iyi olmasına çok sevindim canım...

canım allah kolaylık versin
yeğenimden biliyor zor bir dönem
çok sabıra ihtiyacın olcak
ama melekler için her şeye değer

selam kizlar..
kasilma ve kramp sikayetiyle dün gece yarisi acile gittik..
kopucak sandim rahmim..nasil korktum kizlar anlatamam(
belki normaldir dedik ama esiminde benimde icimiz rahat etmedi..
hastanenin kadin ve dogum bölümüne aldilar hemen..bi sürü test,tetkik..
bayan doktor hemen ultrasona aldi,sükür bebisimizi sag salim gördük,kalbini dinledik evimize geldik..
Allahim yasatmasin böyle korkular hickimseye...
idrar yolu enfeksiyonu olabilir dediler,testler falan temiz cikti..hersey normalmis sükür..yorgunluktan diye düsündü doktor..
dogrudur cünkü dün hep sandalya tepesinde yada ayaktaydim bahcede..

bu arada kizlar melegim normalde bugün 6+6 ama doktor önden gidiyor 7+4 olmus dedi..
varmi aramizda böyle bi durum yasayan?arayi acar giderse daha erken doguyormus diye duydum ama..

gecmis olsun canım su ilk trimesterı bi atlat korkuların gecer ancak dr da gorup rahatlıyor insan ama 2. trimesterde bebis burdayım dşye tekmeliyo onden gitmesi onemli degil erken dogumda olmaz ultrason farkı doktorun olcumu falan cok degisiyo bazen onden bazen geriden geliyo saglıklı olsun ve insallah zamanında dogar cok zor

canim cok sagol..cok haklisin 4-5 hafta daha böyle gecer,sonra rahatlarim insallah...
Allahimm hepimizin bebeklerini korusun,dileyen herkesede nasip etsin insallah...
bakalim yarin kendi doktorumla yola devam edecegiz nasipse..o neler söyleyecek,ne ölcümler yapacak yarin belli olur..icim iyice rahatlar insallah..
cok cok sagol canim :1hug:

canım benim geçmiş olsun yorulmuşda olabilirsin bende b4. ayımda olmuştu yorgunluktan magnezyum vermişti doktorum. sen kendini yormamaya çalış canım birde kendi doktorun görsün bakalım ne diyecek inşallah tekrarlamaz canım. dikkat edin kendinize

benimde kızım ilk aylarda 10 gün kadar önde gidiyodu o sorun olmuyo canım kimisindede geride kalabiliyo ilerleyen aylarda değişiyoda erken doğum riski yok benim bildiğim şu an halen bir hafta önde gidiyo kızım. maşallah diyelim bebişlerimize allahım esirgesin onları

canım paşamıza geçmiş olsun kıyamam ben ona yaa nasıl canı yanıyoki şimdi onun inşallah kolaylıkla daha fazla canı yanmadan çıkartıverir dişlerini

nevro dişleriniz erken çıkmış
bizimkinin eli hep ağızında ve salyaları var nerdeyse 2aydır bunlar bi belirti olabilirmi acep
hadi hayırlı olsun bakalım
bide siz sünnet oldunuzmu tatlım yaa

Evet canım erken çıktı. 3,5 aylık iken çıkardı ilk dişini kuzum maşallah. O iki dişte hiçbirşey anlamadık. Hiç zorluğu olmadı. Ama üst dişler daha mı zor çıkıyor nedir baya canı yanıyor. Tabi benim de içim gidiyor. mafoldumben

Bizim salya hiç olmamıştı. Birden çıkarıvermişti. Bir arkadaşımızın oğlu da 2-3 aydır aynı dediğn gibi. 6,5 aylık oldu henüz yok. Zaten 8 ayda çıkıyormuş sanırım. Erken çıkmasının bir yararı yok ki kendisine daha çok sıkıntı oluyor bence. a.s.

Biz sünnet ettirmedik. Büyüyünce yaptıracağız. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda? CADIARZU

Bebişin nasıl , iyidir inşallah. Öpüyorum kocaman onu. Şeniz

Tekrar tebrik ediyorum canım. Şeniz Sağolasın , Allah razı olsun. :Saruboceq: Sen de sağlıkla bebeğini kucaklarsın ve bu telaşları yaşarsın. Her anı güzel anneliğin. :asigim:

Sağol bitanem. Allah razı olsun. Siz nasılsınız bakalım. Nasıl geçiyor günler. Şeniz

slm guzel anneler...
nasilsiniz?
biz allaha sukur cok iyiyiz.....

nevrocum sizede gecmis olsun, allah yardmciniz olsun, doruk pasa insallah daha fazla cani yanmadan cikarir dislerini, yavrum benim, benim yerime op pasayi kaydirigubbakcemile3

Bir güzel hamilemiz daha.. İyiymişsiniz çok şükür. :Saruboceq: Öperim canım. Sağolasın , Allah razı olsun. Şeniz

canım allah kolaylık versin
yeğenimden biliyor zor bir dönem
çok sabıra ihtiyacın olcak
ama melekler için her şeye değer

Teşekkürler canım. İçim yanıyor elden birşey gelmeyince. Onun canının yandığını bilip de birşey yapamamak çok kötü. :çok üzgünüm:

Canım çok geçmiş olsun. İyi olduğunuza çok sevindim. Önden gitmek sorun değil. Benim kuzum 5 hafta önden gidiyordu. Sezeryanlarda olduğu gibi 38. haftada aldılar. Sadece boyu uzun ve biraz da kilosu iyi doğmuştu. :asigim: Sen de kucaklayacaksın inşallah mesmeleğim sağlıkla yavrunu. :Saruboceq:

canım paşamıza geçmiş olsun kıyamam ben ona yaa nasıl canı yanıyoki şimdi onun inşallah kolaylıkla daha fazla canı yanmadan çıkartıverir dişlerini

Sağol bitanemmm. İnşallahh. Sen nasılsın? Bebiş nasıl? Kontrole gittiniz mi yakın zamanda. Geçen de sormuştum ama giremediğim için cevap verdiysen okuyamadım. a.s.

bitanem aynı dediğine benzer olay yaşadım başta öyle çok korktumki
sanırsam rahim genişliyo bu dokuların gerilmesi sonucu oluyo
şu zor haftalar geçseydi bi sağlıcakla ama dinlen çok

eceninde dediği gibi daha öyle çok duyacaksın önde olduğunu sonra ya değişiyo yada cidden önde olan iri bebek oluyo
sağlıcakla olsunda kuzum yaa

nevro tatlım demek 3 buçuk ayda hımm hayırlısı olsun geçecek bu sıkıntılarda inşallah bizim daha çıkmadı ama Allah kolaylıklar versin
sünneti ben erken istiyorum eşim istemiyo sanırsam sonraya kalacak

sorma iki gündür bizimki hasta burnu akıyo tıkalı hafta sonu dışarı çıkmıştık yavrum benim ya içim gidiyo gece çok mızmızdı
inşallah çabucak atlatır yarında aşılarımız vardı ne olucak b
bilmem

nevrom biz iyiyiz çok şükür geçen çarşamba kontrolümüz vardı gittik gellişim yönünden iyiyiz çok şükür bir sorunumuz yok kordon hala boynunda çıkarmamış yaramaz kızım. bir sorun olmaz ise 38. haftada alacağını söyledi hayırlısı artık canım.

bide 38. haftada alacakya 38 haftanın içindemi alıyolar yoksa 38 tam doduruncamı alıyolar

oyyyy oyyyy kaanımız hastamı oldu geçmiş olsun canım. hemen atlatıverir inşallah canım.

ben de buraya terfi ettim artıkk..
HAMİLEYİMMMMM kızlarr..

:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
:teytey::teytey::teytey:

geçmiş olsun doruk paşa.

selam arkadaşlar hayırlı haftalar herkese
ben bugün işbaşı yaptım inşallah herşey yolunda giderde
işime devam edebilirim tabiki öncelik bebişimin sağlığı
üzmez inşallah beni

canlarım hepinizden allah razı olsun.kızlar emre beyle görüştük eşimin bir önceki patoloji sonucunu begendi bazı bölgelerde üretim oldugunu iyi araştırılırsa sperm bulunacagını söyledi genetik test yaptırttı bize sonu bir hafta sonra çıkacak eger onda bir sorun çıkmazsa ikinci denememiz gerektiğini söyledi çok sevindim inşallah sorun çıkmazda bu sefer bulunur ve artık yüzüm güler.Eyüp sultanada gittim bol bol dua ettim annem bir gün Eyüp Sultan camii nin önünden geçmiş o akşam eşimi rüyasında görmüş omzunda bebekle inşaalah bu sefer olur dua edin bana lütfen

canım allah yardımcın olsun dualarım seninle inşallh hayırlı haberlerle döneceksin sakın takma kafaya olcak bu defa allahın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…