Kızlarrrrr iyi pazarlarrrrrrr. hihoyyyt
Nasılsınız iyisiniz inşallah. Ben pek gelemiyorum bu aralar. Bizim paşa alttan iki diş çıkarmıştı. Şimdi üste geldi sıra. Ve çok huysuz. Canı çok acıyor. Hep kucak istiyor. Uyumuyor. Ağlıyor. Avutmak imkansızlaştı. Çok mağdur durumda yavrum. :gitme: Onunla ilgileniyorum. O yüzden gelemiyorum. Hem bir bakayım hem size de haber vereyim dedim. Şeniz
Son sayfadan gördüğüm kadarıyla papatyaa hamileymişşş. alkisalkisalkis Tebrikler canım. :teytey: :hooray: Çok sevindim yaa. hihoyyyt Hiç beklemiyordun sanırım. Sürpriz olmuştur. Tedavide falan da değildin. Doğal yoldan geliverdi bıcırık şükürler olsun. :Saruboceq: İnşallah sorunsuz bir hamilelik geçirerek bebeğini sağlıkla kucaklarsın canım. :Saruboceq: Allaha emanet olun. :Saruboceq: Allah nazarlardan saklasın sizi.
ve aymesim de kalp atışlarını duymuş. Maşallah.Çok sevindim haberine canım. İşe başlıyorsun sanırım artık. Bebeğin de sen de ALlaha emanet olun. Öpüyorum. Şeniz
Geçmişi okuma imkanım olmadı kızlar. Bunlar son sayfada gözüme çarpanlar. Kusuruma bakmayın lütfen. bilmiyorumkismile Alt dişler hiç sorunsuz çıkmıştı ama üstler hepimizi baya zorlayacak gibi duruyor. Ara sıra uğramaya çalışırım. Şeniz
kızlarrrrr iyi pazarlarrrrrrr. Hihoyyyt
nasılsınız iyisiniz inşallah. Ben pek gelemiyorum bu aralar. Bizim paşa alttan iki diş çıkarmıştı. şimdi üste geldi sıra. Ve çok huysuz. Canı çok acıyor. Hep kucak istiyor. Uyumuyor. Ağlıyor. Avutmak imkansızlaştı. çok mağdur durumda yavrum. :gitme: Onunla ilgileniyorum. O yüzden gelemiyorum. Hem bir bakayım hem size de haber vereyim dedim. şeniz
son sayfadan gördüğüm kadarıyla papatyaa hamileymişşş. Alkisalkisalkis tebrikler canım. :teytey: :hooray: çok sevindim yaa. Hihoyyyt hiç beklemiyordun sanırım. Sürpriz olmuştur. Tedavide falan da değildin. Doğal yoldan geliverdi bıcırık şükürler olsun. :saruboceq: Inşallah sorunsuz bir hamilelik geçirerek bebeğini sağlıkla kucaklarsın canım. :saruboceq: Allaha emanet olun. :saruboceq: Allah nazarlardan saklasın sizi.
ve aymesim de kalp atışlarını duymuş. Maşallah.çok sevindim haberine canım. Işe başlıyorsun sanırım artık. Bebeğin de sen de allaha emanet olun. öpüyorum. şeniz
geçmişi okuma imkanım olmadı kızlar. Bunlar son sayfada gözüme çarpanlar. Kusuruma bakmayın lütfen. Bilmiyorumkismile alt dişler hiç sorunsuz çıkmıştı ama üstler hepimizi baya zorlayacak gibi duruyor. Ara sıra uğramaya çalışırım. şeniz
selam kizlar..
kasilma ve kramp sikayetiyle dün gece yarisi acile gittik..
kopucak sandim rahmim..nasil korktum kizlar anlatamam(
belki normaldir dedik ama esiminde benimde icimiz rahat etmedi..
hastanenin kadin ve dogum bölümüne aldilar hemen..bi sürü test,tetkik..
bayan doktor hemen ultrasona aldi,sükür bebisimizi sag salim gördük,kalbini dinledik evimize geldik..
Allahim yasatmasin böyle korkular hickimseye...
idrar yolu enfeksiyonu olabilir dediler,testler falan temiz cikti..hersey normalmis sükür..yorgunluktan diye düsündü doktor..
dogrudur cünkü dün hep sandalya tepesinde yada ayaktaydim bahcede..
bu arada kizlar melegim normalde bugün 6+6 ama doktor önden gidiyor 7+4 olmus dedi..
varmi aramizda böyle bi durum yasayan?arayi acar giderse daha erken doguyormus diye duydum ama..
gecmis olsun canım su ilk trimesterı bi atlat korkuların gecer ancak dr da gorup rahatlıyor insan ama 2. trimesterde bebis burdayım dşye tekmeliyo onden gitmesi onemli degil erken dogumda olmaz ultrason farkı doktorun olcumu falan cok degisiyo bazen onden bazen geriden geliyo saglıklı olsun ve insallah zamanında dogar cok zor
selam kizlar..
bayan doktor hemen ultrasona aldi,sükür bebisimizi sag salim gördük,kalbini dinledik evimize geldik..
idrar yolu enfeksiyonu olabilir dediler,testler falan temiz cikti..hersey normalmis sükür..yorgunluktan diye düsündü doktor..
bu arada kizlar melegim normalde bugün 6+6 ama doktor önden gidiyor 7+4 olmus dedi..
varmi aramizda böyle bi durum yasayan?arayi acar giderse daha erken doguyormus diye duydum ama..
Nasılsınız iyisiniz inşallah. Ben pek gelemiyorum bu aralar. Bizim paşa alttan iki diş çıkarmıştı. Şimdi üste geldi sıra. Ve çok huysuz. Canı çok acıyor. Hep kucak istiyor. Uyumuyor. Ağlıyor. Avutmak imkansızlaştı. Çok mağdur durumda yavrum. :gitme: Onunla ilgileniyorum. O yüzden gelemiyorum. Hem bir bakayım hem size de haber vereyim dedim. Şeniz
Son sayfadan gördüğüm kadarıyla papatyaa hamileymişşş. alkisalkisalkis Tebrikler canım. :teytey: :hooray: Çok sevindim yaa. hihoyyyt Hiç beklemiyordun sanırım. Sürpriz olmuştur. Tedavide falan da değildin. Doğal yoldan geliverdi bıcırık şükürler olsun. :Saruboceq: İnşallah sorunsuz bir hamilelik geçirerek bebeğini sağlıkla kucaklarsın canım. :Saruboceq: Allaha emanet olun. :Saruboceq: Allah nazarlardan saklasın sizi.
ve aymesim de kalp atışlarını duymuş. Maşallah.Çok sevindim haberine canım. İşe başlıyorsun sanırım artık. Bebeğin de sen de ALlaha emanet olun. Öpüyorum. Şeniz
Geçmişi okuma imkanım olmadı kızlar. Bunlar son sayfada gözüme çarpanlar. Kusuruma bakmayın lütfen. bilmiyorumkismile Alt dişler hiç sorunsuz çıkmıştı ama üstler hepimizi baya zorlayacak gibi duruyor. Ara sıra uğramaya çalışırım. Şeniz
nevro dişleriniz erken çıkmış
bizimkinin eli hep ağızında ve salyaları var nerdeyse 2aydır bunlar bi belirti olabilirmi acep
hadi hayırlı olsun bakalım
bide siz sünnet oldunuzmu tatlım yaa
sağol tatlışımm..evet tedavide falan değildim..sürpriz oldu bize de..
ben de seni uzun süre göremeyince yine sağlık sorunların sandım..meğer oğluşun diş çıkartıyormuşşş..
Allah yardımcın olsun canım..
selamlar iyi pazarlar herkese hepinizi çok çok öpüyorum kendinize ve bebişlerinize iyi bakın
aymes canım gözün aydın kalp atışını duymuşsun lekelerinde kesilmiş canım bundan sonrası senin için çok güzel olacak inşallah canım
nevrocum doruk paşamıza geçmiş olsun allahım biran önce dişlerini çıkartmayı nasip etsin canı fazla yanmasın
slm guzel anneler...
nasilsiniz?
biz allaha sukur cok iyiyiz.....
nevrocum sizede gecmis olsun, allah yardmciniz olsun, doruk pasa insallah daha fazla cani yanmadan cikarir dislerini, yavrum benim, benim yerime op pasayi kaydirigubbakcemile3
canım allah kolaylık versin
yeğenimden biliyor zor bir dönem
çok sabıra ihtiyacın olcak
ama melekler için her şeye değer
selam kizlar..
canım paşamıza geçmiş olsun kıyamam ben ona yaa nasıl canı yanıyoki şimdi onun inşallah kolaylıkla daha fazla canı yanmadan çıkartıverir dişlerini
bitanem aynı dediğine benzer olay yaşadım başta öyle çok korktumkiselam kizlar..
nevro tatlım demek 3 buçuk ayda hımm hayırlısı olsun geçecek bu sıkıntılarda inşallah bizim daha çıkmadı ama Allah kolaylıklar versin
sünneti ben erken istiyorum eşim istemiyo sanırsam sonraya kalacak
sorma iki gündür bizimki hasta burnu akıyo tıkalı hafta sonu dışarı çıkmıştık yavrum benim ya içim gidiyo gece çok mızmızdı
inşallah çabucak atlatır yarında aşılarımız vardı ne olucak b
bilmem
:teytey::teytey::teytey:ben de buraya terfi ettim artıkk..
HAMİLEYİMMMMM kızlarr..
:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?