canım allah yardımcın olsun dualarım seninle inşallh hayırlı haberlerle döneceksin sakın takma kafaya olcak bu defa allahın izniyle
Sağol bitanem. Allah razı olsun. Siz nasılsınız bakalım. Nasıl geçiyor günler. Şeniz
selam kizlar..
kasilma ve kramp sikayetiyle dün gece yarisi acile gittik..
kopucak sandim rahmim..nasil korktum kizlar anlatamam(
belki normaldir dedik ama esiminde benimde icimiz rahat etmedi..
hastanenin kadin ve dogum bölümüne aldilar hemen..bi sürü test,tetkik..
bayan doktor hemen ultrasona aldi,sükür bebisimizi sag salim gördük,kalbini dinledik evimize geldik..
Allahim yasatmasin böyle korkular hickimseye...
idrar yolu enfeksiyonu olabilir dediler,testler falan temiz cikti..hersey normalmis sükür..yorgunluktan diye düsündü doktor..
dogrudur cünkü dün hep sandalya tepesinde yada ayaktaydim bahcede..
bu arada kizlar melegim normalde bugün 6+6 ama doktor önden gidiyor 7+4 olmus dedi..
varmi aramizda böyle bi durum yasayan?arayi acar giderse daha erken doguyormus diye duydum ama..
nevrom ya ben o fetal kalp dinleme cihazını sipariş verdim de...bikaç kişi o alete para verme yazmış
bir de bu haftalarda kendi kalp sesini duyarsın ya da kendi ataradamarının demiş...öle mi yaaa......sen nasıl ayırt ediyodun...kendi kalp sesini niye duyuyo ki bu alet yaaaaaa......sinir oldum haaaaaa.........
canimm banada magnezyum takviyesi kullan dedi..rahmi güclendiriyormus..canım benim geçmiş olsun yorulmuşda olabilirsin bende b4. ayımda olmuştu yorgunluktan magnezyum vermişti doktorum. sen kendini yormamaya çalış canım birde kendi doktorun görsün bakalım ne diyecek inşallah tekrarlamaz canım. dikkat edin kendinize
benimde kızım ilk aylarda 10 gün kadar önde gidiyodu o sorun olmuyo canım kimisindede geride kalabiliyo ilerleyen aylarda değişiyoda erken doğum riski yok benim bildiğim şu an halen bir hafta önde gidiyo kızım. maşallah diyelim bebişlerimize allahım esirgesin onları
cok sagol canimmm,sükür yolunda simdi hersey..Evet canım erken çıktı. 3,5 aylık iken çıkardı ilk dişini kuzum maşallah.O iki dişte hiçbirşey anlamadık. Hiç zorluğu olmadı. Ama üst dişler daha mı zor çıkıyor nedir baya canı yanıyor. Tabi benim de içim gidiyor. mafoldumben
Bizim salya hiç olmamıştı. Birden çıkarıvermişti. Bir arkadaşımızın oğlu da 2-3 aydır aynı dediğn gibi. 6,5 aylık oldu henüz yok. Zaten 8 ayda çıkıyormuş sanırım. Erken çıkmasının bir yararı yok ki kendisine daha çok sıkıntı oluyor bence. a.s.
Biz sünnet ettirmedik. Büyüyünce yaptıracağız. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda? CADIARZU
Bebişin nasıl , iyidir inşallah.Öpüyorum kocaman onu. Şeniz
Tekrar tebrik ediyorum canım. Şeniz Sağolasın , Allah razı olsun. :Saruboceq: Sen de sağlıkla bebeğini kucaklarsın ve bu telaşları yaşarsın. Her anı güzel anneliğin. :asigim:
Sağol bitanem. Allah razı olsun. Siz nasılsınız bakalım. Nasıl geçiyor günler. Şeniz
Bir güzel hamilemiz daha.. İyiymişsiniz çok şükür. :Saruboceq: Öperim canım. Sağolasın , Allah razı olsun. Şeniz
Teşekkürler canım. İçim yanıyor elden birşey gelmeyince. Onun canının yandığını bilip de birşey yapamamak çok kötü. :çok üzgünüm:
Canım çok geçmiş olsun. İyi olduğunuza çok sevindim. Önden gitmek sorun değil. Benim kuzum 5 hafta önden gidiyordu. Sezeryanlarda olduğu gibi 38. haftada aldılar. Sadece boyu uzun ve biraz da kilosu iyi doğmuştu.:asigim: Sen de kucaklayacaksın inşallah mesmeleğim sağlıkla yavrunu. :Saruboceq:
Sağol bitanemmm. İnşallahh. Sen nasılsın? Bebiş nasıl? Kontrole gittiniz mi yakın zamanda. Geçen de sormuştum ama giremediğim için cevap verdiysen okuyamadım. a.s.
canim benimmm cok sagol..zor bulduk,gec bulduk ya,en ufak bi kasilmada panik oluyoruz..Allahim önemli seyler vermesin :Saruboceq:bitanem aynı dediğine benzer olay yaşadım başta öyle çok korktumki
sanırsam rahim genişliyo bu dokuların gerilmesi sonucu oluyo
şu zor haftalar geçseydi bi sağlıcakla ama dinlen çok
eceninde dediği gibi daha öyle çok duyacaksın önde olduğunu sonra ya değişiyo yada cidden önde olan iri bebek oluyo
sağlıcakla olsunda kuzum yaa
canım geçmiş olsun allahım bebeğini sana bağaşlasın dinlen canım yorma kendini fazla yorulmaya gelmiyor bzim nazlı bebekler önde gitmesine takılma canım onlar değişiyor ilerleyen haftalarda fark kapanıyor bazen yine önde gitmeye devam ediyor ama öyle erken doğma gibi bir durum olmuyor canım
selam arkadaşlar hayırlı haftalar herkese
ben bugün işbaşı yaptım inşallah herşey yolunda giderde
işime devam edebilirim tabiki öncelik bebişimin sağlığı
üzmez inşallah beni
canlarım hepinizden allah razı olsun.kızlar emre beyle görüştük eşimin bir önceki patoloji sonucunu begendi bazı bölgelerde üretim oldugunu iyi araştırılırsa sperm bulunacagını söyledi genetik test yaptırttı bize sonu bir hafta sonra çıkacak eger onda bir sorun çıkmazsa ikinci denememiz gerektiğini söyledi çok sevindim inşallah sorun çıkmazda bu sefer bulunur ve artık yüzüm güler.Eyüp sultanada gittim bol bol dua ettim annem bir gün Eyüp Sultan camii nin önünden geçmiş o akşam eşimi rüyasında görmüş omzunda bebekle inşaalah bu sefer olur dua edin bana lütfen
nevrom ya ben o fetal kalp dinleme cihazını sipariş verdim de...bikaç kişi o alete para verme yazmış
bir de bu haftalarda kendi kalp sesini duyarsın ya da kendi ataradamarının demiş...öle mi yaaa......sen nasıl ayırt ediyodun...kendi kalp sesini niye duyuyo ki bu alet yaaaaaa......sinir oldum haaaaaa.........
canım allaha şükürler olsun iyiyiz ama günlerrr çok zor geçiyor zaman yaklaştıkça heyecanlanıyorum vakit hiç geçmiyormuş gibi geliyor canım birde evde yatıyorum havalarda düzeldi ama olsun yeterki bebeğim sağlıklı olsun noksansız kusursuz vaktinde kucağımda olsun yeter başka hiç birşey istemiyorum sonra bebeğimle acısını çıkarırız.
kizlar hepiniz sagolun,icimi rahatlattiniz..
bugün gittim yeni doktoruma,sükür cok memnun kaldik..
yine demir cubuklarla (adini bilmiyorum :kedi:) acip,icinden sivi aldilar..cok gicik bisey..3 günde 2 defa yapildi..
kan ve idrar testlerimiz temiz cikti...
yalniz bebis sadece birkac gün önden gidiyormus,oda normalmis,ölcümden ölcüme bile degisiyormus...
amaa benim tedavimdeki canim doktorum yanlis hesaplamis haftamizi..bebis bugün 7 degil tam 7+4 olmus..
yeni doktorum taniyor digerini,yaslandi artik,hep yanlis hesapliyor diye dalga gecti kaydirigubbakcemile3
sükür hersey yolunda yani canlar,cok cok cok cok sagolun Şeniz
canimm banada magnezyum takviyesi kullan dedi..rahmi güclendiriyormus..
güzel dileklerin icin cok sagol canimm,massallah bebislerimize evet
cok sagol canimmm,sükür yolunda simdi hersey..
doruk pasamiza kocaman bir massallah
disler cikmaya baslamis,yerim onu yaa
insallah agrisiz atessiz atlatir kuzucuklar :Saruboceq:
canim benimmm cok sagol..zor bulduk,gec bulduk ya,en ufak bi kasilmada panik oluyoruz..Allahim önemli seyler vermesin :Saruboceq:
Kaanimizada cok gecmis olsun..daha iyidir insallah simdi
cok sagol canim benim..dedigim gibi birkac gün öndeymis,normalmis..
tarih yanlis hesaplanmis,simdi artik dogru hersey
Rabbim sag salim kucaklarimiza almayi nasip etsin..:Saruboceq:
hepinizi çok özledim
bi süre yoktum annemlere gittik öykü hastalandı onunla ilgilendim sona ben rahatsızlandım kötü bi süreç geçirdik şimdi çok şükür ikimiz de iyiz hepinizi merak ettim umarım herkez iyidir
arkadaşlar merhaba bu güzel topiğe ben de katılmak isterdim ama 2.denememizde hüsranla sonuçlandı.bizim sıkıntımız düşük sperm sayısı problemli hareketlilik ve sıfır morfoloji.tahmin edebileceğiniz gibi bu hayal kırıklığı tahammül edilir gibi değil.belki bana burdan umut verecek arkadaşlar çıkar umuduyla yazdım.iyigeceler.
seni en iyi burdaki kızlar anlar elbet
bizimde yani burdaki kızların hepsinin eşlerinin sorunu senin eşininkiyle aynıydı
ama zamanı gelince hepimiz teker teker hamile kaldık
sende inşallah yavruna kavuşursun
eşin neler kullanıyo, sigara içiyo mu?
merhaba ne yazık ki günde en fazla on tane içiyor ama bırakmakta kararlıa.s proxeed plus, çakşırlı keçiboynuzlu bir macun kullanıyor şu anda.tedavim yeni bitti erken düşükle sonuçlandı.yeni bir klinik arayışı içindeyiz.bu aradada bitkisel birşeyler deniyoruz .
teşekkürler.sen şimdi hamilesin sanırım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?