Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesinin Güzel Hamişleri ve Güzel Anneleri

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
nevrom ya ben o fetal kalp dinleme cihazını sipariş verdim de...bikaç kişi o alete para verme yazmış
bir de bu haftalarda kendi kalp sesini duyarsın ya da kendi ataradamarının demiş...öle mi yaaa......sen nasıl ayırt ediyodun...kendi kalp sesini niye duyuyo ki bu alet yaaaaaa......sinir oldum haaaaaa.........

Sağol bitanem. Allah razı olsun. Siz nasılsınız bakalım. Nasıl geçiyor günler. Şeniz

canım allaha şükürler olsun iyiyiz ama günlerrr çok zor geçiyor zaman yaklaştıkça heyecanlanıyorum vakit hiç geçmiyormuş gibi geliyor canım birde evde yatıyorum havalarda düzeldi ama olsun yeterki bebeğim sağlıklı olsun noksansız kusursuz vaktinde kucağımda olsun yeter başka hiç birşey istemiyorum sonra bebeğimle acısını çıkarırız.

canım geçmiş olsun allahım bebeğini sana bağaşlasın dinlen canım yorma kendini fazla yorulmaya gelmiyor bzim nazlı bebekler önde gitmesine takılma canım onlar değişiyor ilerleyen haftalarda fark kapanıyor bazen yine önde gitmeye devam ediyor ama öyle erken doğma gibi bir durum olmuyor canım

canım benim bildiğim kadarıylada 5. aydan sonra duyuluyor

kizlar hepiniz sagolun,icimi rahatlattiniz..
bugün gittim yeni doktoruma,sükür cok memnun kaldik..
yine demir cubuklarla (adini bilmiyorum :kedi:) acip,icinden sivi aldilar..cok gicik bisey..3 günde 2 defa yapildi..
kan ve idrar testlerimiz temiz cikti...
yalniz bebis sadece birkac gün önden gidiyormus,oda normalmis,ölcümden ölcüme bile degisiyormus...
amaa benim tedavimdeki canim doktorum yanlis hesaplamis haftamizi..bebis bugün 7 degil tam 7+4 olmus..
yeni doktorum taniyor digerini,yaslandi artik,hep yanlis hesapliyor diye dalga gecti kaydirigubbakcemile3
sükür hersey yolunda yani canlar,cok cok cok cok sagolun Şeniz

canimm banada magnezyum takviyesi kullan dedi..rahmi güclendiriyormus..
güzel dileklerin icin cok sagol canimm,massallah bebislerimize evet

cok sagol canimmm,sükür yolunda simdi hersey..
doruk pasamiza kocaman bir massallah
disler cikmaya baslamis,yerim onu yaa
insallah agrisiz atessiz atlatir kuzucuklar :Saruboceq:

canim benimmm cok sagol..zor bulduk,gec bulduk ya,en ufak bi kasilmada panik oluyoruz..Allahim önemli seyler vermesin :Saruboceq:
Kaanimizada cok gecmis olsun..daha iyidir insallah simdi

cok sagol canim benim..dedigim gibi birkac gün öndeymis,normalmis..
tarih yanlis hesaplanmis,simdi artik dogru hersey
Rabbim sag salim kucaklarimiza almayi nasip etsin..:Saruboceq:

canım arkadaşlarım nasılsınız sizleri cok özlüyorum ama okadar yoğunumki nete bile giremiyorum herkes iyi değilmi ben cok şükür iyiyim öyle bir daldımki cocuklara, eşime başımı kaldıramıyorum akannehirakannehir
yeterim tekrar başlamıştın tedaviye nasıl gidiyor
dilem(ayşem) nasılsınız diyim artık 2 kişiniz demii fadik nevrom tülinim aymes daha yazmayı unuttuğum diğer arkadaşlar nasılsınız Şeniz

hepinizi cok seviyorum :asigim: :asigim:

cucum herşeyin yolunda olmasına sevindim canım..
ben temizlikten başımı kaldıramadım daha doğru düzgün..

melony iyiyim bende canım..
seninde iyi olmana sevindim..
topikleri karıştırdın mı benim gibi bilmiyorumkismile

hepinizi çok özledim
bi süre yoktum annemlere gittik öykü hastalandı onunla ilgilendim sona ben rahatsızlandım kötü bi süreç geçirdik şimdi çok şükür ikimiz de iyiz hepinizi merak ettim umarım herkez iyidir

selam arkadaşlar hayırlı haftalar herkese
ben bugün işbaşı yaptım inşallah herşey yolunda giderde
işime devam edebilirim tabiki öncelik bebişimin sağlığı
üzmez inşallah beni

aymesim işede başlamışsın canım inşallah her şey yolunda gider canım. dikkat et kendine yorma sakın kendini allah kolaylık versin canım

canım hadi hayırlısı güzel haberlerle gelmişsiniz çok şükür doktor umutlu konuşmuş canım. sende umutlu ol bu sefer olacak inşallah seninde yüzün gülecek canım allah hakkınızda hayırlısını versin canım güzel haberlerin devamı gelir inşallahhhhhhhhhhhh annenin rüyasıda bu gelecek güzel haberlerin habercisidir inşallahhh

canım hayırlı olsun. geçmişe bakarsan eğer yanlış hatırlamıyorsam nevro 12. haftadan sonra duyabileceğini söylemişti o çok memnun kalmıştı geldiğinde zaten ayrıntılı anlatır yardımcı olur sana canım bencede iyi etmişsin almakla seninkiler bide ikiz dinler dinler kendine gelirsin canım.

evet canım aynen dediğin gibi günler yaklaştıkça geçmek bilmiyo sanki ama az kaldı canım sende sabret tabi sürekli yatmakda evde olmakda sıkıyo insanı ama her şey bebişlerimiz için acısını bol bol çıkartırsın bebişinle birlikte canım.
bide canım benim aklımda kalmadı senin yatma sebebin neydi canım

demek sanada magnezyum verdi bende aralık ayından beri içiyorum ağrılar kramplar için iyi geliyo canım. gerçi şu aralar zor içiyorum tiksindim içe içe 3 gündür içemiyodum valla bugün bir sancı girdi kasığıma adet sancısı gibiydi aynen hemen kesildi allahdan korkudan hemen çiverdim hemen ilacımı ama bir süre daha mecburen içmem lazım.doktorun demek yanlış ölçmüş canım 7+4 olmuş ha maşallah canım

canım ikinizede geçmişler olsun allahtan atlatmışsınız canım. dikkat edin kendinize

Son düzenleme:
arkadaşlar merhaba bu güzel topiğe ben de katılmak isterdim ama 2.denememizde hüsranla sonuçlandı.bizim sıkıntımız düşük sperm sayısı problemli hareketlilik ve sıfır morfoloji.tahmin edebileceğiniz gibi bu hayal kırıklığı tahammül edilir gibi değil.belki bana burdan umut verecek arkadaşlar çıkar umuduyla yazdım.iyigeceler.

seni en iyi burdaki kızlar anlar elbet
bizimde yani burdaki kızların hepsinin eşlerinin sorunu senin eşininkiyle aynıydı
ama zamanı gelince hepimiz teker teker hamile kaldık
sende inşallah yavruna kavuşursun
eşin neler kullanıyo, sigara içiyo mu?

slm arkadaslar, nasilsiniz?
biz rabbime sukurler olsun cok iyiyiz, ama galiba benim hamislikte tansiyon sorunum olacak, kendimi biraz sersem hissediyorum belkide bu cok normaldir...
artik bebise alistim baslardan tedirgin oluyodum ama simdi biraz daha rahatim insallah saglikla hepimiz kucagimiza aliriz bebislerimizi....
bide ruyamda herseyi cift cift goruyorum, 7tupten sonra dogal yoldan ikizlere hamile kalirmisim ne hos olur zemuszemus

cucum, sanada gecmis olsun canim herseyin yolunda olmasina cok sevindim insallah bi daha rahatsizlanmazsin.....

merhaba ne yazık ki günde en fazla on tane içiyor ama bırakmakta kararlıa.s proxeed plus, çakşırlı keçiboynuzlu bir macun kullanıyor şu anda.tedavim yeni bitti erken düşükle sonuçlandı.yeni bir klinik arayışı içindeyiz.bu aradada bitkisel birşeyler deniyoruz .

inşallah sigarayı bir an önce bırakır
kullandıkları da eşine şifa olsun
sigarayı bıraktıktan sonra havuç suyu içir eşine

günaydın kızlar...
nasılsınız???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…