canım arkadaşlarım nasılsınız sizleri cok özlüyorum ama okadar yoğunumki nete bile giremiyorum herkes iyi değilmi ben cok şükür iyiyim öyle bir daldımki cocuklara, eşime başımı kaldıramıyorum akannehirakannehir
yeterim tekrar başlamıştın tedaviye nasıl gidiyor
dilem(ayşem) nasılsınız diyim artık 2 kişiniz demii fadik nevrom tülinim aymes daha yazmayı unuttuğum diğer arkadaşlar nasılsınız Şeniz
hepinizi cok seviyorum :asigim: :asigim:
hepinizi çok özledim
bi süre yoktum annemlere gittik öykü hastalandı onunla ilgilendim sona ben rahatsızlandım kötü bi süreç geçirdik şimdi çok şükür ikimiz de iyiz hepinizi merak ettim umarım herkez iyidir
slm arkadaslar, nasilsiniz?
biz rabbime sukurler olsun cok iyiyiz, ama galiba benim hamislikte tansiyon sorunum olacak, kendimi biraz sersem hissediyorum belkide bu cok normaldir...
artik bebise alistim baslardan tedirgin oluyodum ama simdi biraz daha rahatim insallah saglikla hepimiz kucagimiza aliriz bebislerimizi....
bide ruyamda herseyi cift cift goruyorum, 7tupten sonra dogal yoldan ikizlere hamile kalirmisim ne hos olur zemuszemus
cucum, sanada gecmis olsun canim herseyin yolunda olmasina cok sevindim insallah bi daha rahatsizlanmazsin.....
aymeeeess canım nasılsın???bebiş nasıl?
sağol aymesim daha iyi sayılırız öykünun kahvaltısını hzırlıyorum şimdi yesin bakalım prenses
canım çok şükür iyiyiz dahada iyi olucaz inşallah
allahın izniyle tabiki sen nasılsın senin bebişler nasıl?
özledim sizleri yaŞeniz
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
inşallah fazla sıkıntın olmadan kucağına alırsın canım,
bi bakıyosun günler hiç geçmiyo, bide bakıyosun sonlara gelmişsin
zaman öyle çabuk geçiyo ki, hiçbişeyi takıp stres yapma
hamileliğinin tadını çıkar, bebişede iyi bak annesi,
bizde iyiyiz çok şükür, bebişlerde iyi bol bol oynuyolar iki kardeş
son hazırlıklarımızı yapıyoruz beşiklerimizde gelsin başka bişeyimiz kalmıcak inşallah
amin canım inşalah cümlemiz kucağımıza alırız bebişlerimizi
valla şu an hiç zaman geçmiyo korkuyorumya sürekli aklım bebğimde
acaba ordamı iyimi kalbi atıyomu diye düşünüyorum habire
inşallah herşey sonuna kadar yolunda giderde sağlıkla kavuşuruz bebişlerimize
allahım herkesin yardımcısı olsun
canım çok az kalmış senin doğumada hayırlısıyla alıcaksın kucağına inşallah
amin canım inşallah, sağlıkla gelsin bebişlerimiz...
bende ilk aylarda öyleydim elimden gelse hergün doktora giderdim
insan hissedemeyince hergün görmek istiyo
inşallah bu zamanlarıda sağlıkla atlatırsında hareketlerini hissettiğin günleride konuşuruz,
ozaman doktora falan ihtiyaç kalmıyo böcükler kendilerini hareketleriyle belli ediyolar zaten
geçen gün kayınvalidemlerdeydik görümcem falanda vardı kalabalıktı oturuyoduk benimkiler bi oynama tutturmasınlarmı kayınpederim tam karşımda oturuyo, direk karnıma baksa görecek, utandım heee, hemen çıktım odadan, çok komik oluyo durup dururken karnının oynaması kaydirigubbakcemile3
selam kızlar ben daha en başından umudunu kaybeden biriyim. ben pko luyum eşimde morfoloji sayı ve hareket probşemi var...size bir sorum var...erken boşalma sizce bu promlemlerden mi kaynaklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?