evet canım aynen dediğin gibi günler yaklaştıkça geçmek bilmiyo sanki ama az kaldı canım sende sabret tabi sürekli yatmakda evde olmakda sıkıyo insanı ama her şey bebişlerimiz için acısını bol bol çıkartırsın bebişinle birlikte canım.
bide canım benim aklımda kalmadı senin yatma sebebin neydi canım
amin canım inşalah cümlemiz kucağımıza alırız bebişlerimizi
valla şu an hiç zaman geçmiyo korkuyorumya sürekli aklım bebğimde
acaba ordamı iyimi kalbi atıyomu diye düşünüyorum habire
inşallah herşey sonuna kadar yolunda giderde sağlıkla kavuşuruz bebişlerimize
allahım herkesin yardımcısı olsun
canım çok az kalmış senin doğumada hayırlısıyla alıcaksın kucağına inşallah
canım benim ilk başlarda o endişeler hepimizde oldu ama hareketlerini hissetmeye başlayınca biraz rahatlar gibi oluyorsun bu seferde az hareket etti hiç etmedi derken yine tedirginlik bitmiyor herhalde kucağımızda oldukları azaman rahat bir nefes alacağız canım
kimse yok ama yinede günaydın....
günaydın bacılarım inşallah hepimiz için güzel bir gün olur...
aynen canım ya ne zaman kucağımızda görücez işte ozaman rahat nefes alırız inşallah. Bide bişey sorucam canım bu rahim ağzı yetmezliği nasıl belli oluyo doktormu anlıyo yoksa bi testmi yapılıyo bunun için?:uhm:
aymescim rahaim ağzı yetmezliği anlaşılamaz ama doktor 3,5-4 aylıkken eğer rahim boyunda kısalma varsa erken doğum olabileceğinden serklaj yapıyo yani dikiş atılıyo rahim ağzına..bunu da ultrason eşliğinde ölçümle anlıyo tabi....bana daha önce yapıldı..şimdi de çoğul gebelik olduğu için yapılacak...
slm tatliskolar nasilsiniz bakalim.....
Ben coooook heyecaniliyim bugun bebisle ilk bulusmamiz var, insallah hersey yolanda gider, allahim isteyen herkese bu guzel duygulari, tatli heyecanlari yasatir insallah....
aymescim rahaim ağzı yetmezliği anlaşılamaz ama doktor 3,5-4 aylıkken eğer rahim boyunda kısalma varsa erken doğum olabileceğinden serklaj yapıyo yani dikiş atılıyo rahim ağzına..bunu da ultrason eşliğinde ölçümle anlıyo tabi....bana daha önce yapıldı..şimdi de çoğul gebelik olduğu için yapılacak...
slm tatliskolar nasilsiniz bakalim.....
ben coooook heyecaniliyim bugun bebisle ilk bulusmamiz var, insallah hersey yolanda gider, allahim isteyen herkese bu guzel duygulari, tatli heyecanlari yasatir insallah....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?