Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesinin Güzel Hamişleri ve Güzel Anneleri

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

CANIM bende rahim aüzı yetmezliği var 13. haftada dikiş atıldı ve yatış verildi ilk gebeliğim 20 haftada son bulduğu için doktorum bunda dikkatli olmamız gerektiğini söyledi ve bunda da 20 haftda yattığım halde kahverengi kanama geçirdim hastanede yattım 10 gün şimdi iyiyim allaha şükürler olsun canım küçük wc ye bile kalkmıyorum canım kayınvalidem sağolsun her işimi görüyor o yöndende çok şanslıyım canım

canım benim ilk başlarda o endişeler hepimizde oldu ama hareketlerini hissetmeye başlayınca biraz rahatlar gibi oluyorsun bu seferde az hareket etti hiç etmedi derken yine tedirginlik bitmiyor herhalde kucağımızda oldukları azaman rahat bir nefes alacağız canım

aynen canım ya ne zaman kucağımızda görücez işte ozaman rahat nefes alırız inşallah. Bide bişey sorucam canım bu rahim ağzı yetmezliği nasıl belli oluyo doktormu anlıyo yoksa bi testmi yapılıyo bunun için?:uhm:

aymescim rahaim ağzı yetmezliği anlaşılamaz ama doktor 3,5-4 aylıkken eğer rahim boyunda kısalma varsa erken doğum olabileceğinden serklaj yapıyo yani dikiş atılıyo rahim ağzına..bunu da ultrason eşliğinde ölçümle anlıyo tabi....bana daha önce yapıldı..şimdi de çoğul gebelik olduğu için yapılacak...

slm tatliskolar nasilsiniz bakalim.....
ben coooook heyecaniliyim bugun bebisle ilk bulusmamiz var, insallah hersey yolanda gider, allahim isteyen herkese bu guzel duygulari, tatli heyecanlari yasatir insallah....

canım rahim ağzı uzunluğu ölçülüyor doktor kontrollerinde eğer mm olarak kısalma varsa her gittiğinde teşhis koyuluyor ve dikiş atılması öneriliyor ama genelde iilk gebelikte bu ölçümü çoğu doktor yapmıyor canım malesefki benimki ilk gebelik ışık tuttu 20.haftada doğduğu için doktorlar genelde bu teşhisi koydu geç olan düşüklerin genel sebebi bu neden oluyomuş sonrada bu gebelikte 13. haftada dikiş atılınca doktor tabi rahim ağzını birebir görüyor ve bana gerçekten çok iyi bir rahim ağzın yok dedi o yüzden dikişin tutması için yerçekimiyle alakanı kesmelisin dedi canım bende o gün bugündür yatıyorum ama yüce mevlam sabrını verdi selametinide verecek inşallah

evet canım çoğul gebeliklerde daha önemli rahim ağzının sağlamlığı canım iinşallah bir sorun çıkmaz ve bebişlerini sağlıcakla kucağına alırsın canım benim hep yüreğim ağzımda malesef sancın olmadığı sürece durur dikiş korur dedi doktorum ama yinede insan rahat edemiyor malesef allahım hepimizin bebişleribi bizlere bağaşlasın sağlıcakla noksansız kusursuz hayırlı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin geçççç bulunca daha da kıymetli oluyor allahım günah yazmasın aslında geçide erkenide bir ama yinede bizim için daha önemli diye görüyorum ben allahım ONLARI KORUSUN ALLAHA EMANET OLSUNLAR

canzi amin birtanem...allah yardımcımız olsun...

Ben coooook heyecaniliyim bugun bebisle ilk bulusmamiz var, insallah hersey yolanda gider, allahim isteyen herkese bu guzel duygulari, tatli heyecanlari yasatir insallah....

canım allahım yardımcın olsuun inşallah herşey çok güzel olacak kalbinin pıt pıtlarını duyacaksın canım içini ferah tut tatlım

evet ya ben de merak ettim...inşallah iyilerdir....

anladım canım çok sağol bilgim yoktu bu konuda

ben coooook heyecaniliyim bugun bebisle ilk bulusmamiz var, insallah hersey yolanda gider, allahim isteyen herkese bu guzel duygulari, tatli heyecanlari yasatir insallah....

ayşecim heyecanını çok iyi anlıyorum
inşallah güzel haberlerle dönüceksin
Allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…