Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesinin Güzel Hamişleri ve Güzel Anneleri

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

sağol canım bilgi için demek genelde bakılmıyo ama bu riskli madem böyle bi riskimiz var niye bakmıyolarki bu doktorları anlamakta zor valla inşallah böyle bi sorun çıkmaz bendede herşeyden pay çıkarıyorum kendime. Demek ondan dolayı yatıyodun sen yatmak çok zor canım ya allah kimseyi yatırmasın ama çok şükürkü atlatmışın sağlıkla bebişinede kavuşucaksın inşallah

kızlar özlemdo dan bahsediyosanız bugün konuştum kendisi ve bebişler iyi mide bulantıları çok varmış yanlış msnden görüşüyoruz..
Hamile arkaşlar kontrole gidince nasıl heyecanlı oluyosunuz şimdi sizi okuyunca o günler geldi aklıma ne güzeldi ya korku heyecan mutluluk 2 haftada bir gidiyodum tehlikemden dolayı her gittiğimde bebişimi görmek ne büyük mutlulukta büyüdüğüne tanıklık etmek onu adım adım izlemek Rabbime şükürler olsun şimdi gözümün önünde büyüyor... Rabbim sizede nasip etsin sağlıkla kucağınıza almak

10 hafta 2 günlük özlem şuan online aslında birazdan bakar belkim ama yazmamış .. Mide bulantısı çok aşırı çok halsiz bitmiş (

canım sağol inşallah hepimiz kavuşacağız sağlıcakla kuzucuklarımıza canım
inşallah bizlerde bebeklerimiz kucağımıza alıp gözümüzün önünde büyümelerine tanık olacağız sen maşallah büyüttün canım allahım sağlıklı hayırlı uzun ömürler versin canım özlemin iyi olmasında çok sevindim canım benim ya bulantı çok zordur allahım yardımcısı olsun inşallah

ama ben çıkmışışm maalseff..daha yeni görebildimm..
canım bu sendeki yanlış bilmiyorsam MTHFR 677 mutasyonu.ve tek alelde taşıyorsun.bendeki de MTHFR 1298 mutasyonu.ama ben iki alelde de taşıyorum.
doktor sana büyük ihtimalle kan sulandırıcı verecektir.
bana da vercekti ama lekeler yüzünden vermiyor şimdilik.
neyse geçmiş olsun canım..kolay halledilebilecek bişey ne de olsa..

kizlar cok heyecanliyim bebisimi gordum daha 6haftalikmis biraz geriden takip ediyoruz, benim adet duzensizligi vardi, ama olsun doktor cok guzel dedi, guzel yerlesmis, haftaya sali tekrar gidecez kalp atislarini gormek için bizim doktorun aletleri biraz eski , bebegimiz 2.5mm olmus haftaya sali 2kati olur daha iyi gun hesaplanir dedi simdilik progestan verdi o kadar.....

papatyam doktor bana hic bisey vermedi sadece tasiyiciymisim, bu yuzden gereksiz dedi, cok sevindim
ama en azindan tasiyicida olsak caresi var, yeterki bebisler saglikli olsun...

canım gözün aydın allahım kucağına alacagın günleride nasip etsin inşallah:teytey:

papatyam doktor bana hic bisey vermedi sadece tasiyiciymisim, bu yuzden gereksiz dedi, cok sevindim
ama en azindan tasiyicida olsak caresi var, yeterki bebisler saglikli olsun...

çok sevindim canımm..
hadi gözün aydın..
çok heyecanlı oluyo dimi..delikafadulden delikafadulden

doğru canım ya şimdi hatırladım. neyse çoğu gitti azı kaldı onlar için herşeye değer canım. rabbim sorunsuz şekilde kucağına aldığın günleride göstersin canım.ilede bizim mi söylememiz lazım ki bu kadar önemli bi şeyi nasıl ihmal ederler anlamıyorum

malesef doktorlar yüzünden kimse bunu bilmiyo canım ya aslında kendilerinin bakmaları lazım ama nerdeeeeee bende bu durumu bademin ikizlerini kaybettiğinde öğrenmiştim aklıma gelmişti doktorumada ben söylemiştim kontrol etsin diye.

hadi gözünaydın canım haftayada pıtpıtları duyarsın hayırlısı ile canım

canım gözün aydın allahım kucağına alacagın günleride nasip etsin inşallah:teytey:

sagol canim allahim herkese nasip etsin....

çok sevindim canımm..
hadi gözün aydın..
çok heyecanlı oluyo dimi..delikafadulden delikafadulden

manyak bisey ben o goruntuyu gorunce agzim acik kaldim, hep keszin aglarim diyodum ama tepkisiz kaldim muhtesem bisey, benimkinin goruntusu su tek tas yuzuge benziyo, simdide sali olsun istiyorum ay cok guzel oluyo....

insallah canim doktorum duyamayiz sadece goruruz dedi, cihazlari biraz antikada ama kendisi cok iyi bu yuzden degistirmicemde....benim neler yasadigimi bildigi için ben hiç soylemeden kendi hemen saliya randevu verdi sagolsun...

rahim agzi yetmezligi benide dusunduruyo bide cevremde artik gununde doguran nerdeyse yok hep erken dogum, turkiyede durumlar nasil bilmiyorum..simdilik doktorum el muayenesi ve ultrason yapti, elle yeni hissediliyo dedi, ve ultrasonla bakincada hersey cok iyi rahim agzi cok guzel kapanmis filan dedi...

zaten bu haftalarda sorun olmuyo canım. inşallah gerek kalmaz ama genede aklında olsun 12. haftada bakılıyo ve rahim yetmezliği varsa dikiş atılması gerekiyo doktorun söylemese bile sen hatırlat o haftalarda

selam kızlar aşı faciasından dolayı annemlerdeydim puff acı çekmese bu bebişler yaaa

günaydın kızlarr aymess kız msnde hıc yoksunnn ne durumdasınn varmıı sıkayetlerr benım bulantıı arsa kusmalar devammm

:dance:ayşee canım hayırlı olsun gözünaydınnnn insallh kalp atıslarıda duyucann hıc telaş yapma rabbımme emanet ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…