oyyy canım hiç sorma bu sabah işe gelene kadar 2 kere çıkardım.yesemde bişey değişmiyo hemen çıakrıyorum böle giderse güçsiz kalıcam bir tek akşam gidince pırasa çekti canım zeytinyaglı yedim hemen uyudum gecede çıkarmadım şükür onunla gun geçiricem işte ne yapayım ALLAHTAN bebekler 3 aya kadar benden beslenmeyecek çiroz olur yoksa bebeklerim
Canım benim bulantım hiç olmadı desem yeridir. Ama senin 3 bebişin var. Orada kutu kutu pense oynuyorlardır onlar. Kıpır kıpır yerlerinde durmazlar. Oraları buraları karıştırırlar yaramazlar. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Yeni topiğimizz hayırlıı olsun inşallahhhh..
Allahımm inşallahh diğer arkadaşlarımızında mucizelerini en kıza zamanda gönderirsin inşallahh..inşallahh en ksıa zamnda bütün kızlar bu topikte doluşuruzz
Canım hoşgeldinnn. Şeniz :CüvCüv: :lepi: :asigim: Eski ismine dönmüşsün. Çok sevindim. Bu sana çok yakışıyor. Sen bizim balsuratımızsınnnn. a.s.
yeni topiğimiz hayırlı olsun allahım inşallah diğer arkadaşlarımızında buraya biranönce terfi etmesini nasip etsin nevrocum yine el attın işe bak nasıl topladın herkesibir araya zambak ve fadik arkadaşımızada teşekkürler fikir ve isim olmasa olmazdı zaten benim hamileliğim sıkıntılı geçsede allaha şükürler olsun devam ediyor allahım zamanında sağlıklı noksansız kusursuz kucağımıza almayıda nasip etsin inşallah çok sık giremesemde geldiğim zaman hep yanınızda olacağım
Sağol canım. İnşallah herkesi burada görmeyi nasip etsin Rabbim. Dualarım seninle bitanem. Allah sizlerin yardımcısı olsun. Sağlıkla kucaklarsın inşallah yavrunu. Sen kendini yorma. Ara sıra kendinden haber ver bizlere yeter. Allaha emanet olun. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
ah ah bende buraya soyle yazmak ısterdım..
kızlar yenı topıgımız hayılı olsun..hergun bebıslerımızın yenı haberlerını burda paylasıcaz.cok heyecenlıyım falan fılan ıste.daha ne yazmalıydım onu bıle beceremıyorum.annelık duygusu cok farklı bısey galıba.ama benım umutlarım cok azaldı..
hepınıze guzel sohpetler dılıyorum..
Yazacaksın canım bir gün elbet. O zaman döner bu mesajına bakarız beraber. :1hug: :asigim: Hiç azaltma umutlarını. Seninle birlikte güzel sohbetler diliyorum ben de. a.s.
gunaydın arkadaşlar
topik hayırlı olsun, inşallah bizlerde sizin gibi zaferi kazananlardan oluruz
çok istiyorum sizlerle bu mutluluğu paylaşmak
iyki varsınız
Sağol canım. İnşallah sizi de en kısa zamanda bekleriz altın madalyanızla.. :hooray:
topik hayırlı ugurlu olsun benim eşim azospermli ilk tesede istediğimiz sonucu alamadık mayısta ikinciyi deneyecegiz inşallah bende bu topiğe güzel taze anne adayı yada anne olarak geçerim bir gün...
Sağol bitanem. Allah yardımcınız olsun. İnşallah bu tese başarılı geçer ve istediğiniz sonucu alır , mikroenjeksiyon ile hamile kalıp aramıza katılırsın. :Saruboceq:
Merhabalar,nevrosky haber verdi koştum geldim...geçtiğimiz yıl erkek infertilitesi topiğini sürekli takip ediyordum,fazla yazarak katılamasam da, kim ne yapıyor ,nasılsınız, okuyordum hep....belki 1 yıldır yazmıyorum..sizlere güzel haberler vereyim istedim,aylarca süren kürler, eşimin varikosel ameliyatı sonrasında değişmeyen tahlillerimiz bizi oldukça hırpaladı..kasım ayında ilk tüp bebek denemesinde pozitif sonucu aldık...(21+2),hayırlısıyla sorunsuz bı sekılde bebeğime kavuşmak istiyorum..
sürekli sizler için dua ediyorum,inşallah tez zamanda bütün kızlar bu topikte sohbete devam ederler...öpüyoum hepinizi..
Canım niye koştunnn. Bak hamileymişsin. Öyle koşma Şeniz Çok sevindim bitanem. Güzel haberini aldım. Topiğin bahanesiyle senden bilgi sahibi oldum. Çok tebrik ediyorum.. İnşallah sağlıkla kucaklarsın yavrunu bitanem. :Saruboceq: Hep bekliyoruz. :asigim:
hadi hayırlı olsun kısslaaarr...:teytey:
inşallah en yakın zamanda oraya terfi edebilirim...:sm_cool:
ve topikteki hamişşş kalmak isteyen bütün arkadaşlarımmm..
eline sağlık canımm...
çok güzel olmuş..
Sağol papatyammm. Terfiler , atamalar serbest. İnşallah en kısa zamanda burada olursun. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
geldim nevrocum süper bi topik açmışsınız beraber yürüdüğümüz arkadaşları burda görmek çook güzel
Süperrr ötesii. Göremediğim çok arkadaşı gördüm , haberlerini aldım. Burada daha sık görüşürüz inşallah. yerimseniben
yeni topik hayırlı olsun,ne güzel olmuş burası.aymescim,özlemcim sizlerin hamileliklerini burdan öğrendim,çok sevindim.Allah sağlıcakla kucağınızada almayı nasip etsin...
Canım sağolasın. Darısı başına inşallah en kısa zamanda , sağlıkla. :Saruboceq:
kızlar kedi olalı bir fare tutmuşum benkaydirigubbakcemile3
bu topik fikri iyiki aklıma gelmiş...
bakın bütün anneler hamileler toplanmaya başladı...
uzun zamandır görmediğim arkadaşlarda var...
herkese hoşgeldiniz diyorum...
hamilelere sağlıcakla doğum bebeğini kucağına alan annelerede sağlıcakla bebişlerini büyütmeyi diliyorum....
ha tabi hamiş olmayan arkadaşlarada kısa zamanda rabbimden onlarada bu mutluluğu tattırmasını istiyorum...
rabbim kimseyi bu hasretle yakmasın...
hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin amin....
Aşkolsun Fadiğim senin yaratıcı fikirlerin her zaman vardı. Don , test falan.. Yabana atmayalım. kaydirigubbakcemile3 Onları hayata geçiremedik , bari bunu geçirelim dedik.
Ben topiği açtıktan sonra arkadaş listemdeki herkese mesaj attım topiğimizi ve davet ettim. Sağolsun arkadaşlar da birer birer geliyorlar. :asigim: Toplanıyoruz. :1hug:
oo ne güzel canım evdesin ha ben 4,5 aylıkken başladım işe şu an 10 aylık inanki zaman yetmiyor ama eski günler geldi aklıma heyecanla bekleyişimiz falan ahh ahh
Ne günlerdi valla. Ne sohbetler ederdik. Birbirimize destek verirdik , dualar ederdik. Çok şükür ki emeklerimizin karşılığını aldık. İnşallah herkes bu yolda kazanır. :Saruboceq:
slm kızlar.....
ayyyyy çok güzel olmuş burası yaa zemuszemus
yeni topiğimiz hayırlı olsun arkadaşlar,
öteki topiklere bitürlü alışamamıştım burası çok iyi oldu heee
burasıda yavru vatanımız olsun
bebiş isteyen tüm arkadaşlarımızın en kısa zamanda göbişi dolarda buraya gelirler inşallah
:teytey: :hooray: :içelim: Yavru vatanımız evett. alkisalkisalkis