Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesinin Güzel Hamişleri ve Güzel Anneleri

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Canım benim bulantım hiç olmadı desem yeridir. Ama senin 3 bebişin var. Orada kutu kutu pense oynuyorlardır onlar. Kıpır kıpır yerlerinde durmazlar. Oraları buraları karıştırırlar yaramazlar. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Canım hoşgeldinnn. Şeniz :CüvCüv: :lepi: :asigim: Eski ismine dönmüşsün. Çok sevindim. Bu sana çok yakışıyor. Sen bizim balsuratımızsınnnn. a.s.

Sağol canım. İnşallah herkesi burada görmeyi nasip etsin Rabbim. Dualarım seninle bitanem. Allah sizlerin yardımcısı olsun. Sağlıkla kucaklarsın inşallah yavrunu. Sen kendini yorma. Ara sıra kendinden haber ver bizlere yeter. Allaha emanet olun. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Yazacaksın canım bir gün elbet. O zaman döner bu mesajına bakarız beraber. :1hug: :asigim: Hiç azaltma umutlarını. Seninle birlikte güzel sohbetler diliyorum ben de. a.s.

gunaydın arkadaşlar
topik hayırlı olsun, inşallah bizlerde sizin gibi zaferi kazananlardan oluruz
çok istiyorum sizlerle bu mutluluğu paylaşmak
iyki varsınız

Sağol canım. İnşallah sizi de en kısa zamanda bekleriz altın madalyanızla.. :hooray:

topik hayırlı ugurlu olsun benim eşim azospermli ilk tesede istediğimiz sonucu alamadık mayısta ikinciyi deneyecegiz inşallah bende bu topiğe güzel taze anne adayı yada anne olarak geçerim bir gün...

Sağol bitanem. Allah yardımcınız olsun. İnşallah bu tese başarılı geçer ve istediğiniz sonucu alır , mikroenjeksiyon ile hamile kalıp aramıza katılırsın. :Saruboceq:

Canım niye koştunnn. Bak hamileymişsin. Öyle koşma Şeniz Çok sevindim bitanem. Güzel haberini aldım. Topiğin bahanesiyle senden bilgi sahibi oldum. Çok tebrik ediyorum.. İnşallah sağlıkla kucaklarsın yavrunu bitanem. :Saruboceq: Hep bekliyoruz. :asigim:

hadi hayırlı olsun kısslaaarr...:teytey:
inşallah en yakın zamanda oraya terfi edebilirim...:sm_cool:
ve topikteki hamişşş kalmak isteyen bütün arkadaşlarımmm..

eline sağlık canımm...
çok güzel olmuş..

Sağol papatyammm. Terfiler , atamalar serbest. İnşallah en kısa zamanda burada olursun. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

geldim nevrocum süper bi topik açmışsınız beraber yürüdüğümüz arkadaşları burda görmek çook güzel

Süperrr ötesii. Göremediğim çok arkadaşı gördüm , haberlerini aldım. Burada daha sık görüşürüz inşallah. yerimseniben

yeni topik hayırlı olsun,ne güzel olmuş burası.aymescim,özlemcim sizlerin hamileliklerini burdan öğrendim,çok sevindim.Allah sağlıcakla kucağınızada almayı nasip etsin...

Canım sağolasın. Darısı başına inşallah en kısa zamanda , sağlıkla. :Saruboceq:

Aşkolsun Fadiğim senin yaratıcı fikirlerin her zaman vardı. Don , test falan.. Yabana atmayalım. kaydirigubbakcemile3 Onları hayata geçiremedik , bari bunu geçirelim dedik.

Ben topiği açtıktan sonra arkadaş listemdeki herkese mesaj attım topiğimizi ve davet ettim. Sağolsun arkadaşlar da birer birer geliyorlar. :asigim: Toplanıyoruz. :1hug:

oo ne güzel canım evdesin ha ben 4,5 aylıkken başladım işe şu an 10 aylık inanki zaman yetmiyor ama eski günler geldi aklıma heyecanla bekleyişimiz falan ahh ahh

Ne günlerdi valla. Ne sohbetler ederdik. Birbirimize destek verirdik , dualar ederdik. Çok şükür ki emeklerimizin karşılığını aldık. İnşallah herkes bu yolda kazanır. :Saruboceq:

:teytey: :hooray: :içelim: Yavru vatanımız evett. alkisalkisalkis

oooooooooooooooooooooooooo
SAYFALAR ALMIŞ BAŞINI GıTTMıŞ

canım bebişim sağlıklı olsunda ben herşeye razıyım
bebişin bi kaç ay daha orda sonrada kucağında olucak inşallah:Saruboceq:

hadi hayırlı olsun kısslaaarr...:teytey:
inşallah en yakın zamanda oraya terfi edebilirim...:sm_cool:
ve topikteki hamişşş kalmak isteyen bütün arkadaşlarımmm..

sağol canım senide tez zamanda aramızda görücez inşallah:Saruboceq:

yeni topik hayırlı olsun,ne güzel olmuş burası.aymescim,özlemcim sizlerin hamileliklerini burdan öğrendim,çok sevindim.Allah sağlıcakla kucağınızada almayı nasip etsin...

Allah razı olsun canım darısı başına inşalalh

Balım eski adına dönmüşsün çok sevindim:lepi:
korkuyodum ben testereden falan:sinifsinif:
sen bizim balsuratımız, balımızsın Şeniz

özlemcim canım seni görünce korkuyom valla
ne kadar zorlanıyosun öyle ya tabi üç tane olunca dahada zor oluyodur
Allah yardımcın olsun

listenin 68. hamişiyimkaydirigubbakcemile3

burası dolmuşşda taşmış maşallah. eski arkadaşlarda gelmişler çok hoşuma gitti ya. evet dediğiniz gibi yavruvatanımızzzzzz. inşallah tez zamanda diğer arkadaşlarımızda terfi edecekler dahada kalabalıklaşacaz

kızlar ya bu imza bölümü nerede takvimin aşağısına yazı yazılıyo ya ben bulamıyorummmm

Ben de 46. hamişimmmmm. zemuszemus :lepi: Kalabalıklaşınca süper oldu. Daha da süper olucak inşallah. :sm_cool:

Canım sende imza bölümü yoktur. Çünkü KK Kart sahibi olanların bu bölüm açık. Hani isimleri kırmızı yazılı olanlar var ya. Onunla alakalı. Ve editörlerin. Yani isimleri yeşi renkli olanların. yerimseniben

özlemcim canım seni görünce korkuyom valla
ne kadar zorlanıyosun öyle ya tabi üç tane olunca dahada zor oluyodur
Allah yardımcın olsun

aminnn cnaım inşallahs en yasamazsın bunları inşallah olmaz bulantın veye herhangi bir zorlugun

nevroş teyzelerii ayy oynuyolardır demii. ohh hiç sıkılmayacaklar kardeşleriyle anne karnında tanısan yavrularım benimmmm kaydirigubbakcemile3

hadi yaaaaaaa :sinifsinif: neysem sağlık olsun sağol şekerrrrr

massallah kizlar,sayfalar dolmus tasmis bile :lepi:
hayirli olsun yeni topigimiz,insallah bende buraya terfi edebilirim...
bisey sormak istiyorum güzel anneler ve anne adaylariii
benim bugün mide bulantilarim var,ama öyle anlatilanlar gibi berbat degil yani
bogazimda kocaman bir dügüm var gibi
birde sabahtan bu yana herseye agliyorum
iyiye mi isaret acaba? ve yasadiniz mi böyle seyler sizde?:kedi:

nevroskym hayırlı olsun topik canım....bizde erkek infertilitesi yok ama ben de taze hamişim....tabi şu üçüz olayı hala korkutuyo ama bugün 6+3 oldum ama hala korkumdan takvim yapamadım...cuma kalp atışları için gidicez umarım ikisinki atıyodur umarım biri boş çıkar....allah aynı acıları yaşatmaz inşallah....buradaki bütün arkadaşlara da selamlar...

cnm ille mide bulantısı olucak diye bişi yok ama herşeye ağlaman kesinlikle iyiye işaret :lepi:

özlemcim senin de üçüz galiba haftamız bile neredeyse aynı aramızda 1 gün varmış...sen redüksiyon düşünüyo musun.....benim üç kese var ama bir tanesi geride dedi...daha çok küçüktğ keseler gittiğimizde doktor belki bu gelişmez dedi....inşallah öyle olur yaa...........ben daha önceki üçüzlerimin hepsini kaybettim....redüksiyon olmuştu tabi ama kaybetme nedenim o mu hala bilmiyorum yaptırmasan da %50 erken doğum riski var offffffff of çok büyük çıkmaz...

nevroş teyzelerii ayy oynuyolardır demii. ohh hiç sıkılmayacaklar kardeşleriyle anne karnında tanısan yavrularım benimmmm kaydirigubbakcemile3

İvit yaa. Çok şanslılar. :CüvCüv: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:

ben 82 doğumluyum ve hamiş listesindede 82. sıradayım sırnaşık şey

Ne güzel tesadüff. alkisalkisalkis

canım benimkilerde üçüz çıktı .kan degerlerimiz yakındı galiba keseleri gördünmü sen. ben kalp atışı için çağırdı ama gitmiycem diğer hafta tüp bebek doktorumla kntrolum var sabredicem o zamana kadar

yabangülüm seninde meleğin yoldaymış,gözün aydın...
teşekür ederim canımopuyorumnanaktan

canım seninki daha fazla 3 tane bebiş var haliyle etkisi daha fazla oluyor.:ecrin_bebek: işallah tez zamanda geçer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…