iş yerindede çok zor oluyo yaa poşetle geziyorum artık kim anlarsa anlasın sürekli insnaın miğdesi kalkarmı sürekli kalkıyo yaaa yok böle bişey ellerim bile kokuyo bana sanki yıkıyorum bu seferde sabun kokuyo deliricem
ahh cnaım inaşllah başlamaz seninde çok zor çokk nasıl anlatsamda anlaşılmaz öğürmekten kasıklarım ağrıyo
iş yerindede çok zor oluyo yaa poşetle geziyorum artık kim anlarsa anlasın sürekli insnaın miğdesi kalkarmı sürekli kalkıyo yaaa yok böle bişey ellerim bile kokuyo bana sanki yıkıyorum bu seferde sabun kokuyo deliricem
ahh cnaım inaşllah başlamaz seninde çok zor çokk nasıl anlatsamda anlaşılmaz öğürmekten kasıklarım ağrıyo
kızlar kedi olalı bir fare tutmuşum benkaydirigubbakcemile3
bu topik fikri iyiki aklıma gelmiş...
bakın bütün anneler hamileler toplanmaya başladı...
uzun zamandır görmediğim arkadaşlarda var...
herkese hoşgeldiniz diyorum...
hamilelere sağlıcakla doğum bebeğini kucağına alan annelerede sağlıcakla bebişlerini büyütmeyi diliyorum....
ha tabi hamiş olmayan arkadaşlarada kısa zamanda rabbimden onlarada bu mutluluğu tattırmasını istiyorum...
rabbim kimseyi bu hasretle yakmasın...
hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin amin....
ahh canım yaaa keşke sölediğinkadar kolay olsa acaba benim üçüz diyemi bu kadar agır birde ben anneme çekmişim anneminde böleymiş ocakta yemeği yanarmış kalkıp bakamazmış o kadarmış bulantısıaymesım bulantılar baslar yakındır merak etmedelikafadulden
baslasın canım annesıne varlıgını hıssettırsınde..
benım mıdem bulandıkca sevınıyorumdelikafadulden
galıba bende bır anormallık var..laelaelaelaelae
zor gecıyor bulanatılar amma olsun..
bebekımın orda oldugunu bılıyım yeter:asigim:
ahh canım baslama safhasında benim ilk 2 gun sadece bulantı sonrada kusmalar basladı gunde ,5-10 çıkarıyorumdur herhalde rahatlıyorum çıkınca ama sonra yarım saat sonra gene baslıyoözlem ben sadece 1 kez çıkardım.doktor elevit verdi onu içince midem bulanıyordu.şimdi içeceğim aklıma geliyor midemi bulandırıyor düşüncesi bilekafamçokkarıştı ama halsizlik var.
aminnnnn cnaım aminnn aminnnnyeni topik hayırlı olsun,ne güzel olmuş burası.aymescim,özlemcim sizlerin hamileliklerini burdan öğrendim,çok sevindim.Allah sağlıcakla kucağınızada almayı nasip etsin...
Allahım yardımcımızzz olsunn kokularr bulantı kusmakk bambaşka bısı yaşamayan bılemez demııı
Canım benimmm. senağlama Ayyy eski dostları görünce duygulandım valla. Çok sevindim seni gördüğüme. Gelemene çok sevindim. Şeniz
Valla dediğin gibi bebekli insanın hali bir başka oluyor. Ki bir de çalışıyorsan. Bilmiyorum çalışıyormusun. Hoş çalışmasan da sanki evin işleri bitiyor mu. Ben de daha izin , rapor kullanıyorum. Az kaldı işe başlamaya işte. Bundan sonra burada ara sıra da olsa haberleşelim olur mu. Kendine ve kızına iyi bak. Şeniz
ahh canım yaaa keşke sölediğinkadar kolay olsa acaba benim üçüz diyemi bu kadar agır birde ben anneme çekmişim anneminde böleymiş ocakta yemeği yanarmış kalkıp bakamazmış o kadarmış bulantısı
ahh canım baslama safhasında benim ilk 2 gun sadece bulantı sonrada kusmalar basladı gunde ,5-10 çıkarıyorumdur herhalde rahatlıyorum çıkınca ama sonra yarım saat sonra gene baslıyo
senin üçüz gebelık oldugu için kat kat fazlasını yaşıyorsundur hormonların yüksek oluşundan dolayıı..Sabredicezz.dayanıcazz artıkkk allahım kuvvet versin hepimize :Saruboceq:ahh canım yaaa keşke sölediğinkadar kolay olsa acaba benim üçüz diyemi bu kadar agır birde ben anneme çekmişim anneminde böleymiş ocakta yemeği yanarmış kalkıp bakamazmış o kadarmış bulantısı
ahh canım baslama safhasında benim ilk 2 gun sadece bulantı sonrada kusmalar basladı gunde ,5-10 çıkarıyorumdur herhalde rahatlıyorum çıkınca ama sonra yarım saat sonra gene baslıyo
aminnnnn cnaım aminnn aminnnn
miğdeni üşütürsünde canın hiç bişey yemek istemezyaa onun gibi bile değil yaa. yaa ben çok agır yasıyorum bilmiyorum.
aaa balsurat canım sen ne zaman hamile kaldın ah çok sevindim bu topik iyi oldu ya diğeri çok hızlı ilerlediği için takip edemiyordum
oo ne güzel canım evdesin ha ben 4,5 aylıkken başladım işe şu an 10 aylık inanki zaman yetmiyor ama eski günler geldi aklıma heyecanla bekleyişimiz falan ahh ahh
midesi bulanan arkadaşlarklava: hamişsiniz işte o kadar da olsun gerçi benim hiç bulanmadı allahtan çok rahat bi hamilelik geçirmiştim biraz da psikolojik kızlar kendinizi telkin edin
oyy özloşuuuuum canım çok iyi anlıyorum seni,
benim 8.haftaya kadar bulantım olmadı olmayacak diye sevinmiştim,
ama sonra bi başladı tam başladı
mutfağa giremez olmuştum o buzdolabının kokusu berbat ediyodu beni,
ne olsa kötü kokuyodu burnuma,
benim ikiz olduğu için daha fazla bulantın olur dedi doktorum
belki seninde üçüz olduğu için çok oluyodur,
çubuk kraker yiyodum sabahları ama ne yesen ne yapsan nafile,
zamanı dolmayınca geçmiyo,
Allah yardımcın olsun tatlım umarım çok uzun sürmez...
psikolojıkmı canım bunun tıbben açıklaması yapılıp doktorlar bunlar için öneriler yollar bile sunuyor vee 12-16. haftalara kadar yapılcak bişey yok vucudun tepsi bu diyolar.ama sende olmamaış anlayamazsın yasamayan anlayamaz nasıl yılllarca bebek özlemi çeken birini hemen hamile kalan biri anlayamazsa buda öle bişey hiç insan kendine bunu yapmayı istermi yada bebeklerinin aç kalıcanı düşünse bile yememezlik yapabilirmi sadece psıkolojısının etkilenmesinden dolayı mumkun değil
aminnnn. ahhh ben ne acılara katlandım bu bebekler için canlı canlı histareskopi bile oldum ama bu bambaska bişey inşallah çabuk atlatırım yani inşallah herkes çok çabuk atlatırcanım yazarken de düşündüm şimdi bana kızarlar dedim ama senin üçüzmüş ağır olması olağan tabi allah yardımcın olsun. aslında ben başta balsurata takılmak istemiştim kız o kadar bekledin mide bulantısından şikayet etme
televizyonda kadın doğum uzmanı mide hamilelik için konuşuyordu. cola yasak normalde ama aslında bir bardak cola mide bulantısına iyi geliyo demişti çok kötü olursanız deneyebilirsiniz acizane fikrim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?