Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesinin Güzel Hamişleri ve Güzel Anneleri

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kız balım nasılsın bakıyım

canımm iiyiyim idare ediyoruzz gebeliğin verdiği belirtilerle sen nasılsın:) bebeğin aşı olmuşş oyy nasıl ağlamıştırr.Geçen sağlıkca ocağında aşı odasında girip cıkıyordu anneler bebeleriyle vurulan susuyodu sonra kaydirigubbakcemile3

herkese günaydıııııın...

ah canım yaa rabbim sağlıcakla tamamına erdirsin inşallah
cinsiyeti belli oldumu şimdi tahmin vardır net değşldir ama

bizim 2. doz karma aşılardı ilki etki etmemişti peke ama bu sefer ağrı ateş aşıdan sonrası sorun işte akşama kadar inledi gözler kıpkırmız oldu uyuyamadı yaa sorma

dilem cannım gözün aydın allahım sağlıcakla kalp atışını görmeyide nasip etsin ondan sonra yola devam

zaten bu haftalarda sorun olmuyo canım. inşallah gerek kalmaz ama genede aklında olsun 12. haftada bakılıyo ve rahim yetmezliği varsa dikiş atılması gerekiyo doktorun söylemese bile sen hatırlat o haftalarda

insallah sorun cikmaz ama aklimda kalacagi kesin doktoruma soylicem, zor buldum, elimden gelen herseyi yapacam, yeterki saglikla kucagima alayim..tabii allahin izniyle...

:dance:ayşee canım hayırlı olsun gözünaydınnnn insallh kalp atıslarıda duyucann hıc telaş yapma rabbımme emanet ol

allaha sukur cok rahatim canim, ben bile kendime sasiyorum, dogal yoldan gelmesi içimi o kadar rahatlatiyoki, tabii ben yinede cok dikkat ediyorum sagolsunlar cevremde herkes yardimci oluyo.....
sen nasilsin,? cinsiyet ogrendinmi?

dilem cannım gözün aydın allahım sağlıcakla kalp atışını görmeyide nasip etsin ondan sonra yola devam

insallah canim, allahim hepimiz saglikli ve hayirli evlatlar nasip etsin...

kızlar bugün temizlik yaptım yoruldum sizlerin yazılarınıda okuyamadım bugün Emre bey eşimi aramiş genetik test sonucu temiz çokmış şükürler olsun inşallah bu sefer sperm bulunur ve bende kavuşurum bebeğime öpüyorum hepinizi...

günaydın kızlarr aymess kız msnde hıc yoksunnn ne durumdasınn varmıı sıkayetlerr benım bulantıı arsa kusmalar devammm

aymesım leke falan yok demı progestanı devammıı..

canım burdamısın sen bende bu kız nerelerde diyodum faceden yazdım hatta. Lekelenmem çok şükür durdu gibiydi ama bugün bi kanama oldu az önce yine baya korkuttu beni inş. kötü bişey değildir. Progestana devam hala günde 3 defa. Mide bulantıların bitmedimi senin.

aymes nasilsini canim?
insallah su lekelenmelerinde kesilirde rahatlarsin artik.....

Selam Balkafa Uzun zamandır ugrayamıyordum buralara sende hamilesin demek cok sevindim allah tamamına erdrsin. Sonucta bu kadar nazdan sonra senin bebekte gelyor masallah.

aymes nasilsini canim?
insallah su lekelenmelerinde kesilirde rahatlarsin artik.....

sağol canım aslında durmuştu çok iyiydim bir haftadır bişey yoktu ama az önce oldu yine yanlız bu seferki farklı afedersiniz wcye gittim biraz zorlandım büyük tuvalet için ondan oldu sanırım artık ne yapacağımı şaşırdım ben ya tuvaletede gitmiycem bundan sonra:çok üzgünüm:

sen nasılsın ?

valla canim bendede biraz kabizlik var ama ne yapayim hic zorlamiyorum bekliyorum bol bol kayisi yiyorum simdilik iyi en fazla 2gune bir gidiyorum ama olsun....

biz iyiz dun bebisi gorduk kesemis yerli yerinde haftaya sali insallah kalibinide gorecegiz, sat gore benim bebis biraz geriden takip ediyo, adet duzensizliginden olsa gerek herhalde gec dollenme oldu...
insallah sali gunude kalbini goruruzde iyice rahatlarim

İNşallah durucak lekelenmelerın canım benım dr ılk 3 ay olur dıyodu hepp ..ANllıyorum senı bende her seferınde leke geldimi diye tetikteyimm..Allaha emanet bebeklerimiz ve biz..bulantılar kokularr devam canım arada kusma..sende olmadı sanırım kusma -bulantı koku masallahh deyımm benım 6.hafta basladı hala bıtmedı ..var 2-3 hafta daha gecmesıne sanırım
Selam Balkafa Uzun zamandır ugrayamıyordum buralara sende hamilesin demek cok sevindim allah tamamına erdrsin. Sonucta bu kadar nazdan sonra senin bebekte gelyor masallah.

Çok sağolasınn ealsnas aminn inşalahhhh

merhaba arkadaşlar bende erkek infertilite yüzünden hamiş kalamayanlardandım ama bugün öle bir mucize gerçekleştiki anlatamam..evet kızlar hamileyim hemde spontan, 2 aşılama sonrası umudum kesilmis ve tüp bebek tedavisi için araştırma yapacakken hamile olduğumu öğrendimm...çoookkkk şükür yaradanımaaa...allahım inşallah herkesin gönlüne göre versinnn...hayırlısı inşalllah sizlerle paylaşmak istedimmm...dualarımı kabul etti allahımmm..artık bende :CüvCüv: :sm_cool:

gözün aydın:teytey:allah tamamına erdirsin:teytey:

oh maşallah demek miniğin keyfi yerindeymiş inşallah salı günüde güzel haberlerle geliceksin

aminnnnnnnnnnn canım inşallah biter bende hiç bulantıda kusmada olmadı tatlım valla lekelenmeyle beraber ikisi yi olmazdı zaten iyikide olmadı seninde tez zamanda geçer inşallah çok kötüdür eminimki

tebrik ederim arkadaşım senin adına çok sevindim:lepi:
rabbimin mucizeleri çok hayırlı olsun

kimse benim adıma sevinmemişsenağlamasenağlama

aşkolsun canım ya sevinmezmiyiz tabiki sevindik inşallah artık hep güzel haberler alıcaz senden rabbim herzaman yar ve yardımcınız olsun bundan sonra herşey gönlünden geçen gibi oldun tez zamanda bebişin göbişinde olur inşallah

AYMESıM canım sagol şaka yaptım tatlım naz yaptım mutluyumya bugün...çok istiyorum bende bebeğimin olmasını çok

GÖZÜN AYDIN CANIM
SAĞLICAKAL KUCAĞINA ALIRIN
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ:Saruboceq::Saruboceq:

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

selam kızlar aşı faciasından dolayı annemlerdeydim puff acı çekmese bu bebişler yaaa

oyyy kıyamam ben ona ateş ve ağrı yaptı dimi dilerim hemencik geçiverir herşey onlrın sağlığı için ne yapacaksın canım

günaydın kızlarr aymess kız msnde hıc yoksunnn ne durumdasınn varmıı sıkayetlerr benım bulantıı arsa kusmalar devammm

balım nasılsın canım kusmalar devam demişsin inşallah en kısa zamanda geçer canımçok zor oluyor çünkü ben allahın izni ile 4-5 hafta sonra doğuma gidicem hala kusuyorum canım bu arada cinsiyet belli oldumu balımmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…