kız balım nasılsın bakıyım
canımm iiyiyim idare ediyoruzz gebeliğin verdiği belirtilerle sen nasılsın:) bebeğin aşı olmuşş oyy nasıl ağlamıştırr.Geçen sağlıkca ocağında aşı odasında girip cıkıyordu anneler bebeleriyle vurulan susuyodu sonra kaydirigubbakcemile3
zaten bu haftalarda sorun olmuyo canım. inşallah gerek kalmaz ama genede aklında olsun 12. haftada bakılıyo ve rahim yetmezliği varsa dikiş atılması gerekiyo doktorun söylemese bile sen hatırlat o haftalarda
:dance:ayşee canım hayırlı olsun gözünaydınnnn insallh kalp atıslarıda duyucann hıc telaş yapma rabbımme emanet ol
dilem cannım gözün aydın allahım sağlıcakla kalp atışını görmeyide nasip etsin ondan sonra yola devam
günaydın kızlarr aymess kız msnde hıc yoksunnn ne durumdasınn varmıı sıkayetlerr benım bulantıı arsa kusmalar devammm
aymesım leke falan yok demı progestanı devammıı..
canımm iiyiyim idare ediyoruzz gebeliğin verdiği belirtilerle sen nasılsın:) bebeğin aşı olmuşş oyy nasıl ağlamıştırr.Geçen sağlıkca ocağında aşı odasında girip cıkıyordu anneler bebeleriyle vurulan susuyodu sonra kaydirigubbakcemile3
aymes nasilsini canim?
insallah su lekelenmelerinde kesilirde rahatlarsin artik.....
İNşallah durucak lekelenmelerın canım benım dr ılk 3 ay olur dıyodu hepp ..ANllıyorum senı bende her seferınde leke geldimi diye tetikteyimm..Allaha emanet bebeklerimiz ve biz..bulantılar kokularr devam canım arada kusma..sende olmadı sanırım kusma -bulantı koku masallahh deyımm benım 6.hafta basladı hala bıtmedı ..var 2-3 hafta daha gecmesıne sanırımcanım burdamısın sen bende bu kız nerelerde diyodum faceden yazdım hatta. Lekelenmem çok şükür durdu gibiydi ama bugün bi kanama oldu az önce yine baya korkuttu beni inş. kötü bişey değildir. Progestana devam hala günde 3 defa. Mide bulantıların bitmedimi senin.
Selam Balkafa Uzun zamandır ugrayamıyordum buralara sende hamilesin demek cok sevindim allah tamamına erdrsin. Sonucta bu kadar nazdan sonra senin bebekte gelyor masallah.
merhaba arkadaşlar bende erkek infertilite yüzünden hamiş kalamayanlardandım ama bugün öle bir mucize gerçekleştiki anlatamam..evet kızlar hamileyim hemde spontan, 2 aşılama sonrası umudum kesilmis ve tüp bebek tedavisi için araştırma yapacakken hamile olduğumu öğrendimm...çoookkkk şükür yaradanımaaa...allahım inşallah herkesin gönlüne göre versinnn...hayırlısı inşalllah sizlerle paylaşmak istedimmm...dualarımı kabul etti allahımmm..artık bende :CüvCüv::sm_cool:
valla canim bendede biraz kabizlik var ama ne yapayim hic zorlamiyorum bekliyorum bol bol kayisi yiyorum simdilik iyi en fazla 2gune bir gidiyorum ama olsun....
biz iyiz dun bebisi gorduk kesemis yerli yerinde haftaya sali insallah kalibinide gorecegiz, sat gore benim bebis biraz geriden takip ediyo, adet duzensizliginden olsa gerek herhalde gec dollenme oldu...
insallah sali gunude kalbini goruruzde iyice rahatlarim
İNşallah durucak lekelenmelerın canım benım dr ılk 3 ay olur dıyodu hepp ..ANllıyorum senı bende her seferınde leke geldimi diye tetikteyimm..Allaha emanet bebeklerimiz ve biz..bulantılar kokularr devam canım arada kusma..sende olmadı sanırım kusma -bulantı koku masallahh deyımm benım 6.hafta basladı hala bıtmedı ..var 2-3 hafta daha gecmesıne sanırım
Çok sağolasınn ealsnas aminn inşalahhhh
merhaba arkadaşlar bende erkek infertilite yüzünden hamiş kalamayanlardandım ama bugün öle bir mucize gerçekleştiki anlatamam..evet kızlar hamileyim hemde spontan, 2 aşılama sonrası umudum kesilmis ve tüp bebek tedavisi için araştırma yapacakken hamile olduğumu öğrendimm...çoookkkk şükür yaradanımaaa...allahım inşallah herkesin gönlüne göre versinnn...hayırlısı inşalllah sizlerle paylaşmak istedimmm...dualarımı kabul etti allahımmm..artık bende :CüvCüv::sm_cool:
kimse benim adıma sevinmemişsenağlamasenağlama
selam kızlar aşı faciasından dolayı annemlerdeydim puff acı çekmese bu bebişler yaaa
günaydın kızlarr aymess kız msnde hıc yoksunnn ne durumdasınn varmıı sıkayetlerr benım bulantıı arsa kusmalar devammm
sağol canım aslında durmuştu çok iyiydim bir haftadır bişey yoktu ama az önce oldu yine yanlız bu seferki farklı afedersiniz wcye gittim biraz zorlandım büyük tuvalet için ondan oldu sanırım artık ne yapacağımı şaşırdım ben ya tuvaletede gitmiycem bundan sonra:çok üzgünüm:
canım dediğin gibi zorlamadan olmuş olabilir ama dikkat et canım fazla zorlama wc de kendini bol sıvı tüket ve kayısı falan tüket canım inşallah tekrar olmaz canım
canım çok sevindim ya allahımın mucizesi işte gene karşımızda süper ya rabbim sen çok büyüksün sen isteyen tüm herkese nasip eyle kimsenin kucağını boş bırakma yarabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?