Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesinin Güzel Hamişleri ve Güzel Anneleri

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bense bugün iyice ağırlaştığımı tam olarak fark ettim kızlar. nefesim iyice daraldı göbeğim acıyo çatır çatır çatlamışım vallaha bir görseniz halimi. uyku kalmadı tabiki bunları yaşattığı için rabbime binlerce kez şükürler olsun

allahımın izni ile bir aksilik olmaz ise 4,5 hafta kaldı zemuszemus

günaydın arkadaşlar herkese hayırlı cumalaropuyorumnanaktan

AYMESİM canım sagol şaka yaptım tatlım naz yaptım mutluyumya bugün...çok istiyorum bende bebeğimin olmasını çok

olucak canım merak etme bende daha düne kadar öyle diyodum ama bak şimdi hamişler arasındayım rabbim isteyen herkese nasip etsin:Saruboceq:

canım şunun şurasında ne kalmışki ağırlaşman çok normal çatlaklar için bişey kullandınmı krem falan?

ayy canım benim allahım hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallahkaydirigubbakcemile5
günaydın arkadaşlar herkese hayırlı cumalaropuyorumnanaktan

olucak canım merak etme bende daha düne kadar öyle diyodum ama bak şimdi hamişler arasındayım rabbim isteyen herkese nasip etsin:Saruboceq:
sagol canım inşallah hayırlısı dualarım onun için
teşekkür ederim canım benim seninde hayırlı olsunnn..allah tamamını erdirsin..

allah razıolsun canım sagolŞeniz

slm kızlarrrr
hayırlı cumalar...

canııımm az kaldı değilmi,
bizde aynı günleri sayıyoruz bakalım,
Rabbim hayırlısıyla doğum ve sağlıklıca bebişleri kucağımıza almayı nasip etsin canım
uyku düzenim benimde iyice bozuldu,nefes almakta zorlanıyoruz haliyle göbüşlerden,
bende henüz çatlak olmadı inşallah olmaz ( tamda son haftalardayım olabilirde ) ama olmasa iyi kaydirigubbakcemile3
dikkat et kendine, az kaldı bebişlere kucaklamaya :lepi: kaydirigubbakcemile5
herşey bebikler için tatlım katlanıyoruz işte çok şükür...

canım benim teşekkür ederimm sağolll...aminnnnnnhihoyyyt

biraz önce yücel beyden geldik bizde..
bebişimin kalp atışlarını duydukkkk..hihoyyyt hihoyyyt
Rabbimin mucizesi gerçekten de..
benim bedenimin içinde benim kalbimden ayrı bir kalp daha..
Allahım bütün arkadaşlarıma yaşatsın inşallah bu mutluluğu :Saruboceq:
sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahh..

10 gün daha raporluyum.kanamalar hala devam ediyor maalesef..
Allahım inşallah bir an önce kesilir.:Saruboceq:

hadi canım yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin maşallahh..
inşallah sağ salim kucağına da alısın canımm..
göbeğin için krem kullanmayı ihmal etme..

canım gözün aydın inşallah kucağına alacagın günlerde gelir korkma bişey olmaz allahın izniyle sen dinlen bol bol dualarım seninle inşallah birgün bende duyarım bebeğimin kalp atışını.:Saruboceq:

canım çokkkk sevindim gözünüz aydın inşallah en kısa zamanda senide aramızda görürrüz allahım yardımcınız olsun inşallah fazla bekletmez seninde bebişin

canım wc dde zorlamamak lazım muhtemelen oyüzden olmuştur tatlım kafanı takma önemli olan bebeğinin kalp atışı devam ediyor biizim doktorun hanımı şakır şakır kanamayla şuanda 29.haftasında canım allahın izni ile birşeycik olmaz canım ama keşke rapor alma şansın olssa ne olursa olsun oturmak bile yoruyor bizleri canım

canım gözğnüz aydın bizler için her hamilelik mucize zaten canım tamamına erdirsin sağlıcakla kucağına almayıda nasip etsin allahım

oy oy az kaldı canım valla darısı başımıza inşalah sağlıcakla kucaklamayı nasip etsin allahım bakalım benimde daha çatlak namına birşey yok ama inşallah da olmaz

canım hadi bakalım gözünüz aydın allahım sağ salim kucağına almayıda nasip etsin canım

CANZı3445 canım benim inşallah şuanda tek istediğim benimde sağlıklı hayırlı bir bebeğimin olması inşallah olur canım sen nasılsın neler yapıyorsun

CANZİ3445 canım benim inşallah şuanda tek istediğim benimde sağlıklı hayırlı bir bebeğimin olması inşallah olur canım sen nasılsın neler yapıyorsun

canım olucak allahın izni ile canım dualarımız hepiniz için canım
ben iyiyim allahımıza şükürler olsun canım
sıkıntılı hamilelik dönemi geçirsemde bebeğimin benimle olduğu hergün için hamd olsun
yatıyorum arada kanama tarzı akıntılarım oldu rahim ağzında dikişim var ama olsun
allahıma şükürler olsunki bebeğim beni bırakıp gitmedi inşallah
sonuna kadarda benimle olur ve allahım onu bize bağaşlasın canım
kolay bulmayınca kaybetme düşüncesi insanı iki kat fazla üzüyor
ALLAHIMA ŞÜKÜRLER OLSUN BUGÜNLERİ BANA GÖSTERDİ DARISI BAŞINA CANIM

inşallah canım benim çok korkuyorsun biliyorum bırakmasından seni ama korkma bizim dualarımızla olmayacak ve sen bebeğine kavuşup ona sıkıca sarılacaksın allahım tamamına erdirsin canım sanave bebeğine uzun saglıklı mutlu bir ömür diliyorum allahım sevdiklerinden seni ve hiçbirimizi ayırmasın:Saruboceq:

canım şunun şurasında ne kalmışki ağırlaşman çok normal çatlaklar için bişey kullandınmı krem falan?

kullandım canım ama benim göbek değilde bikini bölgem çatlamış o kısma birşey sürmemiştim açıkçası sadece hep göbeğime ve yanlarıma sürüyodum ama o kısmın çatladığını bilmiyodum kimsedende duymamıştım bikini bölgesine ağda yaptırmıştım ağdadan sonra çatladığını fark ettim belkide ağda etkildedi bilmiyorum ki

ayy canım benim allahım hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallahkaydirigubbakcemile5

sagol canım inşallah hayırlısı dualarım onun için

allah razıolsun canım sagolŞeniz

amin canım amin. rabbim en kısa zamandada sanada nasip etsin hayırlısı ile canım.

evet canım az kaldı çok şükür şu günleride hayırlısı ile sorunsuz bir şekilde atlatırızda kucağımıza alırız inşallahhhh. tabiki bebikler için katlanıyoruz katlanırızda rabbime çok şükür ki bu duyguyu bizlere yaşattığı için. dilerim tüm isteyen herkesede rabbim nasip etsin kimsenin ama kimsenin düşmanımın bile kucağını boş bırakmasın

amin canım amin rabbim herkese nasip etsin. çok şükür sende pıtpıtları duydun canım. kanamanda en kısa zamanda kesilir inşallahda sonuna kadar sorunsuz bir hamilelik geçirirsin canım.

hadi canım yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin maşallahh..
inşallah sağ salim kucağına da alısın canımm..
göbeğin için krem kullanmayı ihmal etme..

sağol canım aminnnnnnn. kullanıyorum ama göbeğim çatlamadı tam bikini bölgesi çatlamış hep. belkide biraz tenle alakalı bilmiyorum ki.
ne yapayım bundan sonrada çatlak bir bikini bölgem olur çatlak matlak idare edecez :roflol:

evet canım ya az kaldı allahın izni ile. amin canım
canrım ben çıkıyorum hepinize iyi geceler

iyi geceler canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…