AYMESİM canım sagol şaka yaptım tatlım naz yaptım mutluyumya bugün...çok istiyorum bende bebeğimin olmasını çok
bense bugün iyice ağırlaştığımı tam olarak fark ettim kızlar. nefesim iyice daraldı göbeğim acıyo çatır çatır çatlamışım vallaha bir görseniz halimi. uyku kalmadı tabiki bunları yaşattığı için rabbime binlerce kez şükürler olsun
allahımın izni ile bir aksilik olmaz ise 4,5 hafta kaldı zemuszemus
kimse benim adıma sevinmemişsenağlamasenağlama
ayy canım benim allahım hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallahkaydirigubbakcemile5bense bugün iyice ağırlaştığımı tam olarak fark ettim kızlar. nefesim iyice daraldı göbeğim acıyo çatır çatır çatlamışım vallaha bir görseniz halimi. uyku kalmadı tabiki bunları yaşattığı için rabbime binlerce kez şükürler olsun
sagol canım inşallah hayırlısı dualarım onun içingünaydın arkadaşlar herkese hayırlı cumalaropuyorumnanaktan
olucak canım merak etme bende daha düne kadar öyle diyodum ama bak şimdi hamişler arasındayım rabbim isteyen herkese nasip etsin:Saruboceq:
teşekkür ederim canım benim seninde hayırlı olsunnn..allah tamamını erdirsin..
bense bugün iyice ağırlaştığımı tam olarak fark ettim kızlar. nefesim iyice daraldı göbeğim acıyo çatır çatır çatlamışım vallaha bir görseniz halimi. uyku kalmadı tabiki bunları yaşattığı için rabbime binlerce kez şükürler olsun
GÖZÜN AYDIN CANIM
SAĞLICAKAL KUCAĞINA ALIRIN
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ:Saruboceq::Saruboceq:
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
biraz önce yücel beyden geldik bizde..
bebişimin kalp atışlarını duydukkkk..hihoyyyt hihoyyyt
Rabbimin mucizesi gerçekten de..
benim bedenimin içinde benim kalbimden ayrı bir kalp daha..
Allahım bütün arkadaşlarıma yaşatsın inşallah bu mutluluğu :Saruboceq:
sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahh..
10 gün daha raporluyum.kanamalar hala devam ediyor maalesef..
Allahım inşallah bir an önce kesilir.:Saruboceq:
kızlar bugün temizlik yaptım yoruldum sizlerin yazılarınıda okuyamadım bugün Emre bey eşimi aramiş genetik test sonucu temiz çokmış şükürler olsun inşallah bu sefer sperm bulunur ve bende kavuşurum bebeğime öpüyorum hepinizi...
sağol canım aslında durmuştu çok iyiydim bir haftadır bişey yoktu ama az önce oldu yine yanlız bu seferki farklı afedersiniz wcye gittim biraz zorlandım büyük tuvalet için ondan oldu sanırım artık ne yapacağımı şaşırdım ben ya tuvaletede gitmiycem bundan sonra:çok üzgünüm:
sen nasılsın ?
merhaba arkadaşlar bende erkek infertilite yüzünden hamiş kalamayanlardandım ama bugün öle bir mucize gerçekleştiki anlatamam..evet kızlar hamileyim hemde spontan, 2 aşılama sonrası umudum kesilmis ve tüp bebek tedavisi için araştırma yapacakken hamile olduğumu öğrendimm...çoookkkk şükür yaradanımaaa...allahım inşallah herkesin gönlüne göre versinnn...hayırlısı inşalllah sizlerle paylaşmak istedimmm...dualarımı kabul etti allahımmm..artık bende :CüvCüv::sm_cool:
CANZİ3445 canım benim inşallah şuanda tek istediğim benimde sağlıklı hayırlı bir bebeğimin olması inşallah olur canım sen nasılsın neler yapıyorsun
canım olucak allahın izni ile canım dualarımız hepiniz için canım
ben iyiyim allahımıza şükürler olsun canım
sıkıntılı hamilelik dönemi geçirsemde bebeğimin benimle olduğu hergün için hamd olsun
yatıyorum arada kanama tarzı akıntılarım oldu rahim ağzında dikişim var ama olsun
allahıma şükürler olsunki bebeğim beni bırakıp gitmedi inşallah
sonuna kadarda benimle olur ve allahım onu bize bağaşlasın canım
kolay bulmayınca kaybetme düşüncesi insanı iki kat fazla üzüyor
ALLAHIMA ŞÜKÜRLER OLSUN BUGÜNLERİ BANA GÖSTERDİ DARISI BAŞINA CANIM
canım şunun şurasında ne kalmışki ağırlaşman çok normal çatlaklar için bişey kullandınmı krem falan?
ayy canım benim allahım hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallahkaydirigubbakcemile5
sagol canım inşallah hayırlısı dualarım onun için
allah razıolsun canım sagolŞeniz
canııımm az kaldı değilmi,
bizde aynı günleri sayıyoruz bakalım,
Rabbim hayırlısıyla doğum ve sağlıklıca bebişleri kucağımıza almayı nasip etsin canım
uyku düzenim benimde iyice bozuldu,nefes almakta zorlanıyoruz haliyle göbüşlerden,
bende henüz çatlak olmadı inşallah olmaz ( tamda son haftalardayım olabilirde ) ama olmasa iyi kaydirigubbakcemile3
dikkat et kendine, az kaldı bebişlere kucaklamaya :lepi: kaydirigubbakcemile5
herşey bebikler için tatlım katlanıyoruz işte çok şükür...
hadi canım yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin maşallahh..
inşallah sağ salim kucağına da alısın canımm..
göbeğin için krem kullanmayı ihmal etme..
canım çokkkk sevindim gözünüz aydın inşallah en kısa zamanda senide aramızda görürrüz allahım yardımcınız olsun inşallah fazla bekletmez seninde bebişin
canım wc dde zorlamamak lazım muhtemelen oyüzden olmuştur tatlım kafanı takma önemli olan bebeğinin kalp atışı devam ediyor biizim doktorun hanımı şakır şakır kanamayla şuanda 29.haftasında canım allahın izni ile birşeycik olmaz canım ama keşke rapor alma şansın olssa ne olursa olsun oturmak bile yoruyor bizleri canım
canım gözğnüz aydın bizler için her hamilelik mucize zaten canım tamamına erdirsin sağlıcakla kucağına almayıda nasip etsin allahım
oy oy az kaldı canım valla darısı başımıza inşalah sağlıcakla kucaklamayı nasip etsin allahım bakalım benimde daha çatlak namına birşey yok ama inşallah da olmaz
canım hadi bakalım gözünüz aydın allahım sağ salim kucağına almayıda nasip etsin canım
canrım ben çıkıyorum hepinize iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?