- 2 Ağustos 2008
- 6.511
- 59
- 158
özlemcim senin de üçüz galiba haftamız bile neredeyse aynı aramızda 1 gün varmış...sen redüksiyon düşünüyo musun.....benim üç kese var ama bir tanesi geride dedi...daha çok küçüktğ keseler gittiğimizde doktor belki bu gelişmez dedi....inşallah öyle olur yaa...........ben daha önceki üçüzlerimin hepsini kaybettim....redüksiyon olmuştu tabi ama kaybetme nedenim o mu hala bilmiyorum yaptırmasan da %50 erken doğum riski var offffffff of çok büyük çıkmaz...
ben tıkınmaya gidiyorum görüşürüz kızlarrrrrrrrrrrrrrr
massallah kizlar,sayfalar dolmus tasmis bile :lepi:
hayirli olsun yeni topigimiz,insallah bende buraya terfi edebilirim...
bisey sormak istiyorum güzel anneler ve anne adaylariii
benim bugün mide bulantilarim var,ama öyle anlatilanlar gibi berbat degil yani
bogazimda kocaman bir dügüm var gibi
birde sabahtan bu yana herseye agliyorum
iyiye mi isaret acaba? ve yasadiniz mi böyle seyler sizde?:kedi:
nevroskym hayırlı olsun topik canım....bizde erkek infertilitesi yok ama ben de taze hamişim....tabi şu üçüz olayı hala korkutuyo ama bugün 6+3 oldum ama hala korkumdan takvim yapamadım...cuma kalp atışları için gidicez umarım ikisinki atıyodur umarım biri boş çıkar....allah aynı acıları yaşatmaz inşallah....buradaki bütün arkadaşlara da selamlar...
massallah kizlar,sayfalar dolmus tasmis bile :lepi:
hayirli olsun yeni topigimiz,insallah bende buraya terfi edebilirim...
bisey sormak istiyorum güzel anneler ve anne adaylariii
benim bugün mide bulantilarim var,ama öyle anlatilanlar gibi berbat degil yani
bogazimda kocaman bir dügüm var gibi
birde sabahtan bu yana herseye agliyorum
iyiye mi isaret acaba? ve yasadiniz mi böyle seyler sizde?:kedi:
ya bu hamiş olan balsurat bizim bildiğimiz balsurat mııııı........opuyorumnanaktancanım yaaaaaaa çok sevindiiiiimmmmm........
ya bu hamiş olan balsurat bizim bildiğimiz balsurat mııııı........opuyorumnanaktancanım yaaaaaaa çok sevindiiiiimmmmm........
özlemcim ben keseleri gördüm beni de dün keseler için gittiğim doktor çağırmıştı kalp atışı için gitmedim cuma tüp bebek merkezime gidecem....ben gördüm ikisinin yolk sac oluşmuş bebek var dedi ama biri küçük belki gelişmez dedi....azaltma konusunda ne düşünüyosun...(((((((((
nevrosky evet canım ben bekleyemedim doktorum bekle dese de...6 ay sonra tüp bebek yaptırdım:umursamaz:
nevroşum aynı anda yazmışız:)
cnm ille mide bulantısı olucak diye bişi yok ama herşeye ağlaman kesinlikle iyiye işaret :lepi:
yaparim canimmm,bugün bile zor durdum..Afiyet olsun bitanem. Yarasın ikinize de. Şeniz
Çok hareketli topiğimiz maşallah.Yarın test yapıcaksın di mi? sengözlerimebaksanab
Canım evet değilsin ama bizimle birlikte büyütürsün sen de istersen yavrularını burada. Korkma canım. Allahım inşallah bu sefer bağışlayacak. Tüp Bebek mi yaptırdın?
cucum sen şu an psikolojik dalgalanmalar yaşıyorsun.hamilesin ama endişen var ondan böyledir.ama korkma beta hcg gebelikte artıyor seninkide artmış demekki hamilesin.hiç bu zamana kadar böyle bir sonuç gördünmü?
özlemcim yaaaaaaaaa kim kıymak ister ki yavrusuna kedi köpek bile ağzında taşıuo ama üçünü de kaybetme korkusu(((((((benim diğer aşılamayla olan üçüzlerimde daha 10 haftada dehşet kanamam başlamıştı 10 gün sürdü ve de....daha 10. hafta.....ama bebeklerim düşmedi....maalesef azaltmadan 2 hafta sonra düştü ikinci ve sonuncu da 25 haftalık erken doğum....psikolojim öle bozuk ki çıkmazdayım...istisnasız her geve düşük yaptığımı kanamamın olduğunu görüyorum hergün görmeyeyim diye dua ediyorum ama yine görüyorum böle nasıl geçecek bu hamilelik bilmemmafoldumben
ozlemcım ucuz olmaında etkısı:ecrin_bebek:ahh canım yaaa keşke sölediğinkadar kolay olsa acaba benim üçüz diyemi bu kadar agır birde ben anneme çekmişim anneminde böleymiş ocakta yemeği yanarmış kalkıp bakamazmış o kadarmış bulantısı
senin üçüz gebelık oldugu için kat kat fazlasını yaşıyorsundur hormonların yüksek oluşundan dolayıı..Sabredicezz.dayanıcazz artıkkk allahım kuvvet versin hepimize :Saruboceq:
oh beeeeeeeee sonunda balsuratımız yenıden geldı..sana bu yakısıyor.balllom.
gel opecemŞenizŞeniz
efet yasak ama bende ıcıyorum.canım ıstedıkce dayanamıyorum kolaya:kedi:valla ben de inanamadım bi doktorun böyle söylediğine ama hamileyken cola içmiştim yasak olmasına rağmen
bıde onu ıcınce sankı daha cok hareket edıyor gıbıkaydirigubbakcemile3
canım bebişim sağlıklı olsunda ben herşeye razıyım
bebişin bi kaç ay daha orda sonrada kucağında olucak inşallah:Saruboceq:
ınsallah aymesım...hepımız o gunlerı goruruz ınsallah.:Saruboceq:
ınsallah aymesım...hepımız o gunlerı goruruz ınsallah.:Saruboceq:
TE=aymes;12406332]Balım eski adına dönmüşsün çok sevindim:lepi:
korkuyodum ben testereden falan:sinifsinif:
sen bizim balsuratımız, balımızsın Şeniz
nevroskym hayırlı olsun topik canım....bizde erkek infertilitesi yok ama ben de taze hamişim....tabi şu üçüz olayı hala korkutuyo ama bugün 6+3 oldum ama hala korkumdan takvim yapamadım...cuma kalp atışları için gidicez umarım ikisinki atıyodur umarım biri boş çıkar....allah aynı acıları yaşatmaz inşallah....buradaki bütün arkadaşlara da selamlar...
:1rolleyes: :1rolleyes:
yaparim canimmm,bugün bile zor durdum..
sabah yapicam insallahyerimseniben
iide canım azaltmanında bu riski var işte bebekler sonra kendilerini atıyomuş hepsini böylede kaybedebilirsin dinlen bol bol bişeycik olmas bak ben hergun 2,5 saatlik yol gelip gidip çalışıyorum genede şükür bulantılaırm hariç hiç bişeycik yok kii rahim dediğim gibi problemli inşallah olmayacak bişeycik ikimizin bebeklerinede RABBİM DOGURABİLECEĞİMİZ KADARINI NASİP EDER İNŞALLAH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?