Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesinin Güzel Hamişleri ve Güzel Anneleri

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ya bu hamiş olan balsurat bizim bildiğimiz balsurat mııııı........opuyorumnanaktancanım yaaaaaaa çok sevindiiiiimmmmm........

canım ben ilk defa gebelik yasıyorum ve rahim bira zproblemli septum vardı alındı ve geriye dönük korkuyorum ama inşallah bişey olmayacak bebeklerime. ben kesinlikle bir tanesini bile vermem olmas veren RABBİM dogurturda inşallah onların kaderi yazılmış artık ben oynayamam.ayırmama kardeşlerini

ben tıkınmaya gidiyorum görüşürüz kızlarrrrrrrrrrrrrrr

Afiyet olsun bitanem. Yarasın ikinize de. Şeniz

Çok hareketli topiğimiz maşallah. Yarın test yapıcaksın di mi? sengözlerimebaksanab

Canım evet değilsin ama bizimle birlikte büyütürsün sen de istersen yavrularını burada. Korkma canım. Allahım inşallah bu sefer bağışlayacak. Tüp Bebek mi yaptırdın?

özlemcim ben keseleri gördüm beni de dün keseler için gittiğim doktor çağırmıştı kalp atışı için gitmedim cuma tüp bebek merkezime gidecem....ben gördüm ikisinin yolk sac oluşmuş bebek var dedi ama biri küçük belki gelişmez dedi....azaltma konusunda ne düşünüyosun...(((((((((

cucum sen şu an psikolojik dalgalanmalar yaşıyorsun.hamilesin ama endişen var ondan böyledir.ama korkma beta hcg gebelikte artıyor seninkide artmış demekki hamilesin.hiç bu zamana kadar böyle bir sonuç gördünmü?

nevrosky evet canım ben bekleyemedim doktorum bekle dese de...6 ay sonra tüp bebek yaptırdım:umursamaz:

benimkinide birini tam net göremedi ama bayagıda belli albumumde var ekleyim seni bak bakalım seninkilere benziyomu. azaltma konusunu aklıam abile getirmedim yapamam ben çok zor hamile kaldım birinden bile vazgecemem

nevrosky evet canım ben bekleyemedim doktorum bekle dese de...6 ay sonra tüp bebek yaptırdım:umursamaz:

Canım inşallah bu sefer sağlıkla kucaklayacaksın. Lütfen olumsuz düşünüp kendini yıpratma. Yaşadıklarından dolayı çok endişelisin biliyorum ama sana moral lazım. Moralini yüksek tut. Yol uzun biliyorsun. Bu kadar endişeyle zaman hiç geçmek bilmez. :teselli:

özlemcim yaaaaaaaaa kim kıymak ister ki yavrusuna kedi köpek bile ağzında taşıuo ama üçünü de kaybetme korkusu(((((((benim diğer aşılamayla olan üçüzlerimde daha 10 haftada dehşet kanamam başlamıştı 10 gün sürdü ve de....daha 10. hafta.....ama bebeklerim düşmedi....maalesef azaltmadan 2 hafta sonra düştü ikinci ve sonuncu da 25 haftalık erken doğum....psikolojim öle bozuk ki çıkmazdayım...istisnasız her gece düşük yaptığımı kanamamın olduğunu görüyorum hergün görmeyeyim diye dua ediyorum ama yine görüyorum böle nasıl geçecek bu hamilelik bilmemmafoldumben

Son düzenleme:
cnm ille mide bulantısı olucak diye bişi yok ama herşeye ağlaman kesinlikle iyiye işaret :lepi:

:1rolleyes: :1rolleyes:
yaparim canimmm,bugün bile zor durdum..
sabah yapicam insallahyerimseniben

ayy gülüm ne güzel söylüyorsun öyle :1rolleyes:
insallah dedigin gibidir
psikolojik dalgalanmalar yaninda hafif kaliyor sanirim boshayallersmile
bu zamana kadar böyle bisey olmadi canim

iide canım azaltmanında bu riski var işte bebekler sonra kendilerini atıyomuş hepsini böylede kaybedebilirsin dinlen bol bol bişeycik olmas bak ben hergun 2,5 saatlik yol gelip gidip çalışıyorum genede şükür bulantılaırm hariç hiç bişeycik yok kii rahim dediğim gibi problemli inşallah olmayacak bişeycik ikimizin bebeklerinede RABBİM DOGURABİLECEĞİMİZ KADARINI NASİP EDER İNŞALLAH

ozlemcım ucuz olmaında etkısı:ecrin_bebek:
mıde bulantısı cok zor ama
ınsan bırsey gormek ıstemıyor bugunu beklemsıtım dıyerek sevınıyordumkaydirigubbakcemile3
ılk 3 ay sabredecenzemuszemus

kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

senam kusummmmmmmŞeniz
ucuzmu mınıklerın yıne ınsallah bu sefr saglıkla alcan kucagına :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ama azltmanın riski %5,erken doğumun%50..(((((((((((ben de çalışıyorum...

:1rolleyes: :1rolleyes:

yaparim canimmm,bugün bile zor durdum..
sabah yapicam insallahyerimseniben

Biz de merakla bekliyoruz o zaman. hihoyyytBak yabangülümün de 3 gün gecikme ile sana yakın çıkmış değeri. Senin normal. Hamilesin kız işte. Sen yine de yarın yap bir test , koyulaşır geçen günkü çizgi. delikafadulden

Canlarım kaç kişi gördüm burada 3 tanesini de sağlıkla kucakladılar. Siz de güzel düşünün , güzel şeyler olsun. Rabbim hayırlısını verecektir. Buna inanıyorum. ozceliksena Rabbim sana aynı acıları yaşatmayacaktır. Herşeyde risk var. Azaltmaya gitsen de gitmesen de. Bol bol dua ederiz sizler için hepimiz. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…