- 2 Ağustos 2008
- 6.511
- 59
- 158
hayırlısı ile o günlerde gelecek canım bak hamileyim dermiyim acaba diyodun dedin çok şükür senin doğum çantan hikayenide burdan okuyazcaz hep birlikteeee
valla bu kızların işi belli olmuyo canım inşallah erken gelmezler zamanlarını beklerler ama sen hazır ol genede
canıııımmm inşallah sizleride 30 lu haftalarda görürüzde doğum çantanızdaki cicişlerin resimlerini koyarsınız
Rabbim hayırlı doğumlar ve bebişlerin o mis kokusunu içinize çekmeyi nasip etsin inşallah tatlım
ya ne güzel telaş maşallah...darısı bizlere de olsun daha çok başındayız yolun sağlıla inşallah...bize de dua edin tam doğum anı kızlar adımızı anın nolur..kabul olurmuş...
doğru valla canım hep acaba bende bigün hamileyim diyebilecekmiyim derdim rabbim kısmet etti inşallah sonunu görmeyide nasip eder
aminnnnnn canım inşallah cümlemize nasip etsin rabbim
ben daha alışveriş yapmaya başlamadım ama haftasonu dayanamadım
bi kaç çocuk mağazasına bakıyım ne var ne yok dedim
ay bittim bittim ne kadar harika şeyler var içim gitti
allahım inşallah onları alıp bebeğimin üzerinde görmeyide nasip eder bana
slm kızlar nasılsınız bursaya ananemize gitmiştik yoktuk bayadır herkes iyimi napıyo bebişler valla kızlar hamilelik çok güzel tadını çıkartın ben bazen özlüyorum o halimi
biz bir karnımızı doyuralımda gelelimmmmmmmmm
can iso sorma doğum çantası olayım bi alemdi benim
öylesine hazırlamıştım ama eksik çoktu sezeryan tarihi netleşmişti dedim pazar gnü herşeyi tamamlarım ağdamı falan yaptırırım salıda ameliyattı
nerdeee
cuma sabaha karşı 4 te suyum geldi annemlerde kalıyodum bide eşimi arayıp acilen eksikleri çantaya attırmıştım
bende o telaşla banyo yapıp ağdada yaptıramamıştım
aman ne olur ne olmaz siz siz olun herşey hazır olsun :roflol:
Semihacım benimde senin gibi aynen Cuma sabaha karşı 4 te suyum geldi
kadere bak,gerçi doğum tarihleri aynı değil ama
gün ve saatleri aynı zemuszemus
kızlar valla herşeyinizi hazırlayın
ağdanızı yaptırın, kaşınızı aldırın :hulya:
2010 Ocak bebekleri hep süpriz yaptı
ben Allahtan kıl tüy bakımından hazırlıklıydım, önceden yaptırmıştım
iyiki de yaptırmışım
o gün suyum gelince hiç acele etmeden hastane çantamı alıp hastaneye gittik
ne güzeldi o gün eyvahedigeldismile
kız daha eşyalarıdamı yıkamadın tembel seni bide ikiz seninkiler ne olur ne olmaz neyse sen genede elini çabuk tut canım yormadan kenidni yavaş yavaş hallediver bu hafta
aymescim azaltma yapıldı benim beşizdi.....:1no2:şimdi ikiz devam ediyoz allahın izniyle...
şükret canım,ne güzel gezip dolaşabiliyorsunn..
benimd e içim gidiyo ama evde tıkıldım kaldımm..:sinifsinif:
neyse buna da şükür..sebebim güzelll..
canım can iso yıkamamış ya benn daha oğluşumun bir donu bile yok hiç bir iğne almadık hep korktum hastaneye giderken görümcem falan alır dedim öyle niyet ettim ama hiç olmazsa bir çanta hazırlıyayım diyorum bende hiç kalkmadan yatınca çarşı olayıda olmuyor annem gelicek haziran başında artık ona aldırırım ufak tefek birşeyler
HATUNLAR NERELERDESİNİZ YA KİMSE GELMİYO ARTIK TOPİĞE ohaoldumsmile
BEN YARIN DOKTORA GİDİCEM İNŞALLAH GÜZEL HABERLERLE DÖNERİM
İKİLİ TESTİM VAR DUA EDİN BANA OLURMU
ÇOK MERAK EDİYORUM BEBİŞİMİ
HATUNLAR NERELERDESıNıZ YA KıMSE GELMıYO ARTIK TOPıĞE ohaoldumsmile
BEN YARIN DOKTORA GıDıCEM ıNŞALLAH GÜZEL HABERLERLE DÖNERıM
ıKıLı TESTıM VAR DUA EDıN BANA OLURMU
ÇOK MERAK EDıYORUM BEBıŞıMı
oyyyy canım benim yerim ben senin oğluşunu donsuz mu kaldı kız şimdi oğluşun.
can iso alışverişi bitirmiş yıkanması kalmış tembellik yapıyo bizim kızkaydirigubbakcemile3 can isoyada takıldım sadece elini çabuk tutsun diye
senin durumun farklı oğluşunun sağlıkla gelmesi için yatman lazım senin boşver sen alışverişi canım sağlıkla gelsinde donu olmasın mutlaka alınır bir şekilde bak annende geliyomuş zaten anneler sağ kolumuz valla onlar olmasa ne yapardık bilmiyorum imdadına yetişir herşeyinide halleder sen hiç merak etme
canım allahım hayırlı haberlerle dönmeni nasip etsin inşallah herşey güzel olacak merak etme 12 hafta bitti bile maşallah canım hayırlısıyla sağlıcakla kucağımıza alacağımız günlerde gelecek inşallah
haklısın canım varsın donu bile olmasın yeterki bebeğim kucağımda sağlıklı noksansız kusursuz vaktinde olsun allahımdan tek dileğim bu anneciğim de ablamın düğünü var pazar günü onu halledip gelcek manisada oturuyorlar bende düğüne gidemiyorum bebeğimin sağlığı için olsun ne yapalım o mutlu mesut olsunda ben gitmesemde olur artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?